Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6614312 Napisano: 28.06.2019 07:37:20 w Kupię...
kupię bony do Ikea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6614311 Napisano: 28.06.2019 07:34:23 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

Czy konkurs z tukanami w Kaufie jeszcze trwa?

już nie był do 26.06 Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

mama-l-k-m

#6614115 Napisano: 27.06.2019 14:11:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
magie1982 napisał(a):

Milka Tesco rower!

i u mnieemotka emotka  tak bardzo czekałam na wyniki bo teścia odmówił posłuszeństwa. Nie wiedziałam czy kupować mu nowy czy ja dam mu swój a sobie zostawię z Milki emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6614111 Napisano: 27.06.2019 14:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Ciekawe czy dziś będą wyniki Robico i kto wygra główna? 
Na 6 etapów 3 razy wygrały filmy które mi sie podobały a teraz jakoś nie mam swojego faworyta i ciekawi mnie co teraz wpadło w gust jury emotka

Mnie tam prawie wszystkie filmy się podobają emotka  ciężko się zdecydować. Zaraz wpadnę w manie odświeżania strony z wynikami co 5 minut. A kto obiad ugotuje?!

mam tak samo emotka
a obiad gotowy, zapraszam a na deser koktajl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6614083 Napisano: 27.06.2019 13:25:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Vivacia napisał(a):

50 zł ITM z Żywca - można sprawdzić już wygrane na stronie Smolara

i u mnie 1/6 emotka  SMS Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6614052 Napisano: 27.06.2019 12:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe czy dziś będą wyniki Robico i kto wygra główna? 
Na 6 etapów 3 razy wygrały filmy które mi sie podobały a teraz jakoś nie mam swojego faworyta i ciekawi mnie co teraz wpadło w gust jury emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6614045 Napisano: 27.06.2019 12:26:47 w Czy informują/ informowali?
maryam napisał(a):

Czy Milka Tesco już informowała?

mnie nie więc też liczę po cichu że jeszcze są szanse emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

mama-l-k-m

#6613931 Napisano: 27.06.2019 08:43:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD - Poleć z Robico -I, II, III etap kubek, kuferek, walizka dziecięca emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6613929 Napisano: 27.06.2019 08:40:12 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Ja wczoraj wieczorem miałam w domu plus 33. Od 2-giej nie śpię.  emotka

emotka
to ja o 2 poszłam spać bo w dzień sprzątanie mi przy dzieciach nie idzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6613917 Napisano: 27.06.2019 07:15:51 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja nie wiem, te Bakusie zamieniły się z Prima i teraz po północy tylko wskakują, czy jak?! Ugrać żadnego nie można...  emotka emotka

Aj, nie mów nic emotka Mam trójkę maluszków do obdarowania, a wbiłam pod rząd chyba ze dwadzieścia pare i #$%^*&^%$ emotka Jak tak udaje mi się z maskotkami, których są tysiące to jak mam coś ugrać w loteriach z ciekawymi nagrodami? No jak? emotka emotka

dlatego  w to nie gram, trafię jednego to będę kupować dalej aby dla całej 3 trafić a moje dzieci bakusi nie jedzą wolą jogurt naturalny z owocami, słonecznikiem, rodzynkami jak sobie sami zrobią i znowu ja lub mąż byśmy zmuszeni byli te puste kalorie zjadać emotka  
a jakby szczęście dopisało to radość byłaby kilka dni a potem kolejne kurzołapki emotka

ale Tobie życzę powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
3 brucee, nkba, joan 0

mama-l-k-m

#6613887 Napisano: 26.06.2019 23:32:22 w Wkurza mnie...
Upał.. teraz termometr pokazuje 29C na dworze w domu mam 25C -sprzątam i chyba zaraz do basenu wskoczę bo rozpływam się.. dzieci marudne bo chciałyby na rower do lasu jechać, na spacer iść ale w ten skwar to i tak udało nam się rano na szybkie zakupy wyskoczyć.. zdjęć do konkursu coccolino nie idzie robić bo gorąco i z potem na czole to raczej nie jest glamur emotka
uwielbiam lato, ciepełko ale jak ma się 3 dzieci to przecież o 15 kiedy termometr w cieniu pokazuje 35C nie pójdę po obiedzie na spacer.
Pół trawnika spieczona bo i tak 2h schodzi mi na podlewanie roślin i grządki a deszczu ani widu ani słychu - okno nawet umyłam w salonie przy poniedziałku bo ja to zawsze mam szczęście że jak umyję to pada i co nawet tym tego deszczu nie sprowokowałam..
zakupów konkursowych nie robie bo jak jestem w sklepie to oni ciastek familijnych jeść nie będą tylko musli no i nie pogadasz, batoników prince polo nie pozwolą kupić bo jak to mówią "jeszcze pójdzie Ci mamo w cenzuraczkę a nie cycki", actimela dziś w Biedronce nie mieli i w co tu grać. Nawet zawleczeć po piwach nie mam mimo że grile robimy bo mąż zapasy wygranych Captain Jack wyciąga.
Może w nowym miesiącu jakoś ruszę z tymi konkursami bo teraz co zakupy to nic konkurosowego na paragonie nie ma, jedynie na tukany z kaufa żeli Fa kupiłam bo mój ulubiony w promocji mieli emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6613217 Napisano: 25.06.2019 13:06:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

magie1982 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

hakowal napisał(a):

Odwołuj się! Trzymam kciuki, bo mi już się odechciało tego konkursu parę tygodni temu 

zagraj w ostatnim etapie - lepiej abyśmy my wygrali niż donosiciele :D
ja właśnie się zabieram do tworzenia emotka  pomysł jest tylko czas aby go zrealizować emotka

Może bym i zagrała, ale czy kubek lub kuferek są warte kolejnych nerwów? Nie wiem

Na pewno się odwołaj od ich decyzji - niech bedzie to lekcja także dla organizatora konkursu, aby zbyt pochopnie nie podejmować decyzji.

I graj koniecznie!  emotka

Napisałam reklamację do działu marketingu Robico. Zobaczymy. Dam znać

super emotka  a teraz bierz się do pracy i kreatywne prace wrzucaj do galerii - co Cię nie zabije to Cię wzmocni emotka
powodzenia nie poddawaj się emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

mama-l-k-m

#6613001 Napisano: 24.06.2019 23:10:52 w Dziś cieszę się z.....
margobb napisał(a):

Tego, że wracam do "żywych" i do konkursów po wyjątkowo ciężkim cesarskim cięciu  emotka  

Gratulacje i mam nadzieje że córeczka wynagradza Ci cały  ten ból emotka Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

mama-l-k-m

#6612987 Napisano: 24.06.2019 22:28:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hakowal napisał(a):

Odwołuj się! Trzymam kciuki, bo mi już się odechciało tego konkursu parę tygodni temu 

zagraj w ostatnim etapie - lepiej abyśmy my wygrali niż donosiciele :D
ja właśnie się zabieram do tworzenia emotka  pomysł jest tylko czas aby go zrealizować emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6612923 Napisano: 24.06.2019 19:35:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiap987 napisał(a):

izkak napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Stwierdzam, ze na tym forum jest jakaś osoba, która upodobała sobie, żeby na mnie donosić. Nie będę się wypowiadać na temat konkursu Robico, bo agencja, która gonprowadzi nie ma pojęcia o marketingu. Ale to co się stało teraz to szczyt szczytów. Ktoś stwierdził ze moje zdjęci w Wasa i zdjęcie męża w Robico to plagiat. Na zdjęciu jest jedna rzecz/osoba, która je łączy- mój syn. Poza tym każdy rysunek wykonaliśmy osobno, własnoręcznie. Wyobraźcie sobie, ze agencja Robico zdyskwalifikowała męża. Co powinnam zrobić?

Miałam podobną sytuację w innym konkursie foto. Jeden z uczestników zgłosił organizatorowi, że moja (nagrodzona) praca to plagiat. Oczywiście bezpodstawnie. Sprawę wyjaśniałam już z samym organizatorem - napisałam oświadczenie o posiadaniu praw autorskich do pracy oraz przesłałam kilka niewykorzystanych kadrów w konkursie. Możesz wysłać do organizatora zapytanie o podstawę usunięcia Waszego zgłoszenia. Powodzenia  emotka

Napisałam do nich. Odpisali, że nic z tego, na moje miejsce jest wybrana już praca... 
Jak dla mnie bez sensu, ich racja i koniec kropka

jeżeli nagroda dla Ciebie warta zachodu to napisz lub zadzwoń bezpośrednio do działu marketingu w Robico emotka

Zmotywołałyście mnie aby zagrać w ostatnim etapie bo już chciałam czas przeznaczyć na Coccolino - szkoda aby nagrody trafiły do donosicieli emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6612789 Napisano: 24.06.2019 14:44:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiap987 napisał(a):

Ja mam również maila, że muszą odebrać moją nagrodę. Mail zaczyna się od "dostaliśmy doniesienie...". Przykro, bo to moje początki i pierwsza większa wygrana.

chore.
Osoba która pisze te doniesienia niech lepiej zacznie bardziej kreatywnie pracować nić zajmować się takimi pismami.
Bardzo lubię ten konkurs bo jest galeria i widać nagrodzone prace, nagradzają i te profesjonalne i te amatorskie każdy ma szanse ale to przykre że w taki sposób odbierać nagrodę bo donos..
i się nie dziwię że np. Smolar robi konkursy fotograficzne gdzie nie ma wglądu do galerii i nagrodzonych prac bo po co im donosy.. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6612779 Napisano: 24.06.2019 14:26:26 w Wkurza mnie...

ja mam wrażenie,że carrefour źle przechowuje produkty, często zdarzyło mi się kupić w tym markecie coś zepsutego (np mleko, surówka) mimo dobrej daty ważności. Dużo cześciej kupuję w Kauflandzie i nie kojarzę takiej sytuacji. A już trzymanie produktów mrożonych na hali przez długi czas zanim rozłożą do lodówek to chyba zmora wszystkich marketów...

dlatego lubię Lidla tam szybko rozkładają towar prosto z chłodni, nie ma zastawionego sklepu towarem na paletach jak w Biedronkach i z 3 dzieci mam sporo miejsca na zakupy a nie jak dziś w Biedronce Pan by mi syna potrącił wózkiem bo mu się spieszy i nie łaska powiedzieć przepraszam mimo że syn stał z boku tylko owa paleta z towarem też była emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

mama-l-k-m

#6612766 Napisano: 24.06.2019 14:11:39 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

Wkurzyła Mnie pleśń w serkach Bakuś  emotka emotka Otwieram a tu taka niespodzianka  emotka Wszystkie cztery bakusie zakupione w Carrefourze!!!!

napisz reklamacje ze zdjęciami.
W grudniu reklamowałam śmietanę z mlekovita bo zamiast 30% była kwaśna gęsta 18%. Po tygodniu był u mnie przedstawiciel z tej firmy z dużą reklamówką ich produktów w rekompensacie bo im napisałam wszystkie swoje żale bo akurat w nocy z soboty na niedzielę robiłam ciasto i jak odkryłam że tego nie ubiję i ciasta dla gości nie będzie to mi nerwy puściły bo od kogo pożyczę o 1 w nocy śmietanę i sklepy zamknięte. 
Tak to bym wyrzuciła i pojechała kupić nową i pewnie nic bym im nie napisała.. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

mama-l-k-m

#6612755 Napisano: 24.06.2019 13:54:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Stwierdzam, ze na tym forum jest jakaś osoba, która upodobała sobie, żeby na mnie donosić. Nie będę się wypowiadać na temat konkursu Robico, bo agencja, która gonprowadzi nie ma pojęcia o marketingu. Ale to co się stało teraz to szczyt szczytów. Ktoś stwierdził ze moje zdjęci w Wasa i zdjęcie męża w Robico to plagiat. Na zdjęciu jest jedna rzecz/osoba, która je łączy- mój syn. Poza tym każdy rysunek wykonaliśmy osobno, własnoręcznie. Wyobraźcie sobie, ze agencja Robico zdyskwalifikowała męża. Co powinnam zrobić?

emotka  Brak słów!  emotka
Napisz do organizatorów. Za pomówienia też są kary! 

dokładnie brak słów emotka  ludzie za dużo wolnego czasu mają - przykre i się potem nie dziwie że nikt nie chwali się głównymi wygranymi w tym konkursie (a mają się czym pochwalić - swoją kreatywnością emotka )

napisz odwołanie i odeślij im to zdjęcie i inne kadry że kilka robiłaś.

Szkoda nagrody za włożony czas i pracę. A co z wygranym filmikiem bo go nie widzę? 
Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0