Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6640903 Napisano: 18.09.2019 08:34:07 w Konkursowiczki w ciąży
[quote=

bruce napisał(a):

mitek111 napisał(a):

mitek111] Jakie polecacie fajne sklepy online z ubrankami dla niemowlaka?

moje ulubione to H&M, NEXT, Kappahl, Zara i TAO czyli TAPE A LOEIL - w tych dwóch ostatnich uwielbiam kurtki i bluzy bo super jakość zwłaszcza Tao - młodszy syn nosi wszystkie jesienne i zimówki po starszym i wyglądają jak nowe i łatwo z zary lub tao odsprzedać emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mama-l-k-m

#6640461 Napisano: 17.09.2019 09:24:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

właśnie dostałam odp na maila że milko już wszystkich wczoraj poinformował. to jestem w mega szoku bo na 21 opasek nikt na forum się nie pochwalił. Czyli na moje cztery zgłoszenia mam cztery pudła.

w każdym etapie najpierw szły opaski a potem plecaki kanken więc było wiadomo że wczoraj poinformowali już do końca - po co zawracać głowę @ - to też ludzie a nie roboty. Trzeba pogodzić się z porażką - nie zawsze się wygrywa.
Mnie wczoraj Nestle rozczarowało bo z miesięczną nie zadzwoniło ale daje mi to kopa do działania teraz we wrześniu emotka  i też się nikt nie pochwalił nagrodą.
Widocznie nie każdy chciał się pochwalić opaską- ja już nie grałam w ostatnim etapie ale znajomi mają 2 emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6639934 Napisano: 15.09.2019 12:46:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

z ALMETTE losowanie po 1 tys zł 
Oni nie wysyłają powiadomienia mail/sms?
Trzeba samemu na www sprawdzać?  emotka

czyli jak rozumieć komunikat po wysłaniu kodu: "lista zwycięzców dostępna na stronie sprawdź czy wygrałeś"?

wysyłają @ emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mama-l-k-m

#6639710 Napisano: 14.09.2019 07:26:14 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza że po 2 tygodniach chodzenia do przedszkola jeden syn w nocy miał gorączkę a drugi kaszle emotka  szybko się zaczyna sezon chorobowy - jeszcze średni syn ma dużego guza na czole od wczoraj twierdzi że się nie uderzył i my tak samo nie słyszelismy/widzieliśmy aby coś sobie zrobił - byłam z nim u lekarza bo myslałam że może coś go ugryzło - lekarz twierdzi że to jednak od uderzenia ale dziś dalej jest to bladoróżowe a nie purpurowe, nie boli go a że naoglądałam się dzieci w szpitalu w Polanicy jak byliśmy w maju to od razu mam czarne wizje odnośnie tego guza bo przecież my mało przeszliśmy ze średnim synem w tym roku i mogę od innych zmartwień siwieć dalej emotka
za tydzień mają operacje oboje i teraz mam tydzień trzymania ich w domu aby byli w 100% zdrowi emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6639397 Napisano: 13.09.2019 10:07:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD - karta Tesco od Smolara i opaska Mi Band 3 z Milko - 1 tydzień sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6639382 Napisano: 13.09.2019 09:44:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
w piątek 13-go i ja się wpiszę - tylko jak 13-sty o konkrety proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6639307 Napisano: 12.09.2019 21:45:55 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

anet napisał(a):

joan napisał(a):

Lindt? emotka

Raczej nie- kojarzę,że wyniki były podawane na stronie, chyba,że w tej edycji będzie inaczej. emotka

A mnie coś świta, że wczoraj pierwsze losowanie + następnego dnia roboczego informują, czyli... dzisiaj emotka

Lista zwycięzców dla każdego losowania w postaci: imienia, pierwszej litery nazwiska orazmiejscowości zamieszkania publikowana jest na stronie internetowej www.excellence.pl w terminie
od trzech dni roboczych po każdym losowaniu do zakończenia Loterii. Wyświetl w wątku >>
2 anet, joan 0

mama-l-k-m

#6639196 Napisano: 12.09.2019 15:34:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

widzę że z nestle z tygodniowymi już dzwonili. ciekawe co z miesięcznymi emotka

jeszcze za sierpień nie informowali więc cierpliwie czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6639166 Napisano: 12.09.2019 13:58:46 w Informują
tel Nestle tygodniowe - tydzień 5 Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6639100 Napisano: 12.09.2019 12:00:53 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

emotka
My też uwielbiamy wojaże ale po Polsce, wygrane vouchery zagraniczne zawsze sprzedawałam a w zamian mogłam zobaczyć wiele pięknych miejsc w naszym kraju. Co prawda Majorkę też zaliczyłam ale dlatego, że organizator nie zgodził się na zamianę na coś innego. A nasz kraj, hotele, pensjonaty są o niebo lepsze  emotka A jechać za granicę tylko po to, żeby pochwalić się znajomym na Fb to bez sensu..

my w bliskiej okolicy 100km od domu mamy z dziećmi dużo fajnych miejsc odchaczonych więc często do czeskich sąsiadów zaglądamy i niestety muszę stwierdzić że jest tam bardziej czysto niż u nas a z dziećmi jednak miło iść po leśnych szlakach bez rozbitych butelek itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6639093 Napisano: 12.09.2019 11:44:42 w Wkurza mnie...

mama-l-k-m ładnie napisałaś  emotka  jak ktoś chce ciasteczka a nie chleb... I Ty malenka fajnie to ujęłaś. Ludziom się w głowach (od tego bogactwa towaru w sklepach ) poprzewracało emotka

dzięki choć dla mnie to prawda. Mój mąż też pracował w DE - mamy to na co pracował - przed ślubem zaczął prace w PL i mamy mniej ale jesteśmy razem, dzieci mają codziennie tatę. Czasami syn mi mówi że chce to lub tamto bo ten i tamten to ma - a ja mówię czy chce aby tata pracował za granicą i był tylko na weekendy to wtedy będzie miał te wszystkie zabawki co inni - od razu mówi że chce tate codzinnie w domu i temat nowej zabawki kończy się. Ogólnie mogę sobie pozwolić aby kupić mu tą zabawkę - ale po co aby się 2 dni pobawił i leżała.. wolę z nimi jeździć na wycieczki, weekendy itp. bo dzięki takim wypadom poznają nowe rzeczy i miejsca.
Na jutro w planach mamy wycieczkę do Czech do leśnego baru - polecam w Polsce takiego miejsca nie ma i raczej długo jeszcze poczekamy emotka
http://naszesudet...ugowy-bar-lesny.html Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6639074 Napisano: 12.09.2019 10:58:10 w Dziś cieszę się z.....
nitka310 napisał(a):

Dziś cieszę się (za mało powiedziane;)) ze zdanego egzaminu na prawo jazdy! Za drugim razem udało się jazdy emotka  do 3 października (29 urodziny) będę już oficjalnie jeździć emotka

Gratuluję i bezpiecznie przejechanych kilometrów życzę emotka Wyświetl w wątku >>
1 nitka310 0

mama-l-k-m

#6639070 Napisano: 12.09.2019 10:54:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
@ Milko - voucher na plecak Kanken - 1 tydzień sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6639064 Napisano: 12.09.2019 10:45:41 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

Niestety młode pokolenie nie żyło w takiej biedzie jak my 40-30 lat temu(juz nie wspominając czasy naszych rodzicow) i dlatego jak teraz słyszę, że wkurza ich obecny czas i bieda to chętnie bym ich eksmitowala do tamtych czasów...  emotka  Ludzie nie potrafią docenic to co mają tylko wiecznie narzekają na byt.
Malenka ale dlaczego idą do zachodnich pracodawców? Przeciez u nas brakuje rąk do pracy i to za godziwe zarobki. Tylko trzeba chcieć pracować a nie leserowac. Zwłaszcza na południu Polski. Nas (moich rodzicow i ciotki) Niemcy obrabili z dobytku i godności. A teraz Polacy jadą im wycierac .... - normalnie płakać się chce  emotka  

Nie wiem co nazywasz godziwymi zarobkami, ale uwierz, ze tam gdzie dobrze płaca, tam nie brakuje rąk do pracy.

brakuje, brakuje.
Synowi zamówiłam meble do pokoju u naszego znajomego stolarza - termin 1 - koniec czerwca, termin 2 - koniec lipca, mam je od tygodnia.
Stolarz ma zamówień bardzo dużo, jest dobrym pracodowacą ma także uczniów na praktyce którzy po skończonej szkole dostają u niego od razu pracę - płaci młodemu po szkole bez doświadczenia na rękę 3200 -3500 w zależnośći od przepracowanych godzin ale max w miesiącu 185h. Młodzi popracują u niego rok - góra 2 lata i potem z doświadczeniem wyjeźdzają do pracy do Niemiec bo tam zarabiają 2000 euro i więcej.
U nas ten problem jest ogromny - większość moich znajomych i sąsiadów pracuje za granicą i widuję ich w weekendy - ale narzekają strasznie na dojazdy itp. ale jak się wybiera pracę za "ciasteczkami" a nie za "chlebem" to trzeba liczyć się z utrudnieniami. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6638342 Napisano: 10.09.2019 14:40:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

maryam napisał(a):

Kto zdradzi, jak jest w Nestle foto? Miesięczne wybierają z tygodniowych? Nikt się nie chwalił, a chyba już powiadamiali z 1 miesiąca?

wybierają z wszystkich zgłoszeń nadesłanych w danym etapie ale mi się 2 razu udało tygodniową dostać zdjęciami które dostały dzienne.

A na jakim dniu teraz jest Nestle z dziennymi?

a to nie jest tak, że dzienne na drugi dzień powiadamiają o 14? Więc chyba na bieżąco są....

różnie dzwonią - czasami 2dni razem robią emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

mama-l-k-m

#6638333 Napisano: 10.09.2019 14:24:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

Kto zdradzi, jak jest w Nestle foto? Miesięczne wybierają z tygodniowych? Nikt się nie chwalił, a chyba już powiadamiali z 1 miesiąca?

wybierają z wszystkich zgłoszeń nadesłanych w danym etapie ale mi się 2 razu udało tygodniową dostać zdjęciami które dostały dzienne.

A na jakim dniu teraz jest Nestle z dziennymi? Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

mama-l-k-m

#6638107 Napisano: 09.09.2019 22:41:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBania11 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

FBania11 napisał(a):

Mam pytanko, co do konkursu Garage.
Przychodzą Wam maile o wygranej? Znalazłam swoje zdjęcie w galerii, ale nie mam maila, o co chodzi?:)

nawet do tygodnia od publikacji wyników agencja wysyła @ emotka

Uff, to się uspokoiłam   emotka  A numer trzeba później podać ten, który przy wysyłaniu zgłoszenia?
Dziękuję za odpowiedź  emotka

tak podaje się te same dane @ i tel Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6638101 Napisano: 09.09.2019 22:12:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBania11 napisał(a):

Mam pytanko, co do konkursu Garage.
Przychodzą Wam maile o wygranej? Znalazłam swoje zdjęcie w galerii, ale nie mam maila, o co chodzi?:)

nawet do tygodnia od publikacji wyników agencja wysyła @ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6637790 Napisano: 09.09.2019 10:10:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Jak to jest z butami z Garage,po wysłaniu danych oni wysyłają jakiś voucher ,kod? Dostał już ktoś? emotka

cisza, czekamy na vouchery emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6637784 Napisano: 09.09.2019 10:07:19 w Czy informują/ informowali?
na jakim dniu jest Nestle z dziennymi? Wyświetl w wątku >>
0 0