Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6643304 Napisano: 26.09.2019 12:03:54 w Żegnamy zmarłych
joasiunia napisał(a):

Dzisiaj nad ranem zmarł mój kochany Tata... 

Przykro mi emotka Trzymaj się
Macie teraz swojego anioła Wyświetl w wątku >>
[*] 1 joasiunia

mama-l-k-m

#6643276 Napisano: 26.09.2019 10:37:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Też mnie cieszy kiedy coś konkretnego wpada ale jakbyście widzieli radość moich dzieci na wczorajsze stado krów z Milki emotka  Gram o Alpy  - Alp ani widu za do 6 krów wpadło - chciałam nam jedną zostawić a resztę rozdać sąsiadom ale moje dzieci jedno po operacji, drugie chore, trzecie uziemione w domu bo  za mała by być sama na ogrodzie zrobiły z wielkiego kartonu oborę i trzymają tam Milkowe krowy. Dziś zabawa w pociąg 6 kartonów i śmigają a ja mogę obiad robić i nie słyszę co minutę "mama.."
Po raz pierwszy cieszą mnie te kurzołapy bo w bakusie i danio nie grałam bo tego nie jemy a czekolady z Milki zużywam do ciast. Pewnie za jakiś czas pójdą w odstawkę i będę mysleć co z nimi zrobić ale teraz w tej sytuacji sprawują się super emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6643054 Napisano: 25.09.2019 16:35:52 w Informują
tel Nestle dzienna za 18.09 chyba rezerwa Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6642940 Napisano: 25.09.2019 12:38:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tak cicho i pusto... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6642817 Napisano: 24.09.2019 23:28:27 w Czy informują/ informowali?
bianco napisał(a):

a GRZEŚKI ostatni etap ? ktoś coś złowił ? 
emotka

mi się nie udało ale 3 osoby potwierdziły że wygrały głośniki i na stronie fb Grześki dziś dały wpis że zostało poinformowane. Wyświetl w wątku >>
1 bianco 0

mama-l-k-m

#6642797 Napisano: 24.09.2019 22:00:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Ja też wysłałam zdjęcie... Tak mi się na śmiesznie skojarzyło i poszło. Powiem Wam, że mnie już nic nie zdziwi. Jakiś czas temu maz robił mi fotkę do konka. Prawie się poklocilismy bo odbiegaly od mojej wizji. Wlbwznadziejne wyszlo. Wkurzona wysłałam bo skoro był już paragon... Ale serio nie liczyłam na nic. A tam telefon o wygranej. No szok...chyba z litości bo jak zobaczyli to parskneli śmiechem...

u siebie zauważyłam im więcej się staram i pracy włożę w zdjęcie to nic nie wygram - a jak na spontana zrobię bo akurat jest pogoda ok, albo wezmę produkt konkursowy na wycieczkę bo jedziemy to wtedy wpada nagroda za to zdjęcie.
Dlatego na groszka wysłałam dwa zdjęcia jedno co trochę pracy włożyłam a drugie na spontana - gdzie jeszcze rolnik który orał pole podszedł i spytał się "a co tu się dzieje??" - rozwalił nas na maksa emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6642527 Napisano: 24.09.2019 10:33:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Milko - opaska mi band DPD
Actimel - Instax DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6642444 Napisano: 23.09.2019 22:00:14 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie dziś wszystko
- obaj synowie mieli mieć operację - miał tylko jeden bo drugi nad ranem zaczął kaszleć a jak mogłam pilnowałam aby nic nie złapali i ma w połowie października nowy termin i nici w wyjazdu
- operowany syn miał dziś dużo pić a co wypił wymiotował a teraz boi się pić aby nie wymiotować a on łatwo się odwadnia
- ludzie na olx targujący się o 2-3zł - no porażka w ogłoszeniu mam ile koszty wysyłki kosztują to obniżają albo w tej cenie życzą sobie priorytet lub wogóle w cenie ubranka koszty wysyłki
- i jeszcze źła wiadomość i kolejny kłopot
- i że się nie wyspałam i zjadłam czekoladę bo kupuję na konkursy a i tak widoku na Alpy nie widać tylko krowy Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6642424 Napisano: 23.09.2019 20:10:10 w Czy informują/ informowali?
Czy są osoby na forum które wygrały w ostatnim etapie grześków na instagramie? Bo że mi się nie udało - w to uwierzę ale że nikt nie wygrał to już mniej. Może być PW Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6641958 Napisano: 21.09.2019 12:13:08 w Czy informują/ informowali?
truskaweczka1 napisał(a):

Czy informowali  już zwycięzców ostatniego tygodnia konkursu ,,Jazda do szkoły” Grześki? 

nikt się nie chwalił - chyba w piątki informowali może w poniedziałek będą wiadomości - czekamy emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6641957 Napisano: 21.09.2019 12:10:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e563 napisał(a):

Czy przychodzi na email potwierdzenie wysłania danych wysyłkowych z Garage wyciśnij więcej....?

nie tylko na stronie są gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6641905 Napisano: 20.09.2019 22:19:24 w Konkursowiczki w ciąży
Mam pytanie odnośnie butów dla dzieci GEOX - czy mają rozmiarówkę normalną czy zawyżoną? 
bo na eobuwie jest teraz promocja -30% i nie pamiętam jak to jest u nich z rozmiarami a zamawiać 8 par.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6641862 Napisano: 20.09.2019 19:01:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Papuga z loterii Nestle nagrała mi się dziś na pocztę. Czy to możliwe, że dzwonili już z jakąś rezerwą, jak udział brałem 9.09 dopiero? Miał ktoś dziś kontakt od nich?

dziś dzwonili z tygodniowymi za 6 etap  więc gratuluję Instaxa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6641809 Napisano: 20.09.2019 15:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

Jakim listem odsyłacie oświadczenia? Zwykłym priorytetem czy poleconym? 

zawsze poleconym i do tego priorytetem emotka

od podwyżek cen wysyłam już tylko poleconym za 5,90 emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mama-l-k-m

#6641778 Napisano: 20.09.2019 13:29:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
InPost - plecaki Kanken Beckers Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6641432 Napisano: 19.09.2019 12:54:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
UPS - bon wybieram Kaufland, DPD - bony dino i instaxy z Nestle etap I Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6641418 Napisano: 19.09.2019 12:32:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

To ja jeszcze zapytam o Karlsbad i zęby na 6! - kupiłąm szczoteczki Oral-B ale na paragonie mam A_szczoteczka d/zeb  i cena 3,99 - bo szczoteczki były w donrej promocji emotka i teraz pytanie - czy Karlsbad uznaje takie opisy? Sam je sobie weryfikuje? Czy powinnam iść po pieczątkę albo wysłać zdjęcie paragonu na tle zakupów oprócz oryginału paragonu. Ktoś ogarnia Karlsbad na tyle, żeby mi podpowiedzieć?

w milce miałam słabo opisane ptasie mleczko a akurat wyjeżdzaliśmy i było mi ciężko podjechać do Tesco po pieczątke - a rower doszedł mimo że nie miałam adnotacji i jedna forumowiczka mi pisała wtedy bo jej się pytałam że Karlsbad nie robi problemów ale zrobisz jak uważasz emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6641344 Napisano: 19.09.2019 11:29:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy wszystkie instaxy z Nestle etap I przyszły szare? u mnie 2 szare  i ciekawa jestem czy tylko ja takie dostałam czy są inne kolory  np. biały jak na zdjęciu konkursu bo mam cichą nadzieję że z innych etapów będą inne kolorki. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6641067 Napisano: 18.09.2019 12:58:46 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
może nie sałatka ale faszerowane jajka - uwielbiam ten farsz

Przepis 

-10 jajek ugotowanych na twardo
-200 g pieczarek umytych i obranych
-100 g słoneczniku uprażonego na suchej patelni
-mały pęczek szczypiorku
-garść rzeżuchy
-1 łyżka majonezu
-1 łyżka jogurtu naturalnego
-pieprz, sól
Pieczarki pokroić w drobną kosteczkę i podsmażyć na lekko naoliwionej patelni, tak by zmiękły i lekko odparowały. Wystudzić. Szczypiorek drobno posiekać. Jaja obrać, przekroić na pół, wyciągnąć żółtka. Białka odłożyć, a żółtka włożyć do miseczki. W miseczce rozgnieść żółtka widelcem, dodać odsączone pieczarki, słonecznik, majonez i jogurt, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać wszystko dokładnie. Dodać połowę szczypiorku, wymieszać.

Przygotowanym farszem nadziać białka, ułożyć na talerzu, udekorować rzeżuchą i pozostałym szczypiorkiem. Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6641064 Napisano: 18.09.2019 12:55:21 w Konkursowiczki w ciąży
margobb napisał(a):

bruce napisał(a):

mitek111 napisał(a):

Jakie polecacie fajne sklepy online z ubrankami dla niemowlaka?

Ładne rzeczy są w 5.10.15 i Smyku. emotka
Allegro czasem też pozytywnie zaskoczy. 

Jeszcze H&M, Zara i Reserved. Jeżeli chodzi o 2 pierwsze sklepy to nie zawiodłam się jeszcze jakością emotka

W H&M jedynie nie polecam strojów kąpielowych dla dziewczynek i chłopięcych kąpielówek. W tym roku chłopcy chcieli z dinozaurami więc im kupiłam przy okazji zamówienia od razu córce wzięłam strój i niestety w połowie lata do wyrzucenia - od piasku, wody siatki się zrobiły a drugie które im kupiłam w pepco są ok po 3 miesiącach częstego używania. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0