Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie teraz swojego anioła Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po raz pierwszy cieszą mnie te kurzołapy bo w bakusie i danio nie grałam bo tego nie jemy a czekolady z Milki zużywam do ciast. Pewnie za jakiś czas pójdą w odstawkę i będę mysleć co z nimi zrobić ale teraz w tej sytuacji sprawują się super Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego na groszka wysłałam dwa zdjęcia jedno co trochę pracy włożyłam a drugie na spontana - gdzie jeszcze rolnik który orał pole podszedł i spytał się "a co tu się dzieje??" - rozwalił nas na maksa Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Actimel - Instax DPD Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- obaj synowie mieli mieć operację - miał tylko jeden bo drugi nad ranem zaczął kaszleć a jak mogłam pilnowałam aby nic nie złapali i ma w połowie października nowy termin i nici w wyjazdu
- operowany syn miał dziś dużo pić a co wypił wymiotował a teraz boi się pić aby nie wymiotować a on łatwo się odwadnia
- ludzie na olx targujący się o 2-3zł - no porażka w ogłoszeniu mam ile koszty wysyłki kosztują to obniżają albo w tej cenie życzą sobie priorytet lub wogóle w cenie ubranka koszty wysyłki
- i jeszcze źła wiadomość i kolejny kłopot
- i że się nie wyspałam i zjadłam czekoladę bo kupuję na konkursy a i tak widoku na Alpy nie widać tylko krowy Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo na eobuwie jest teraz promocja -30% i nie pamiętam jak to jest u nich z rozmiarami a zamawiać 8 par.. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepis
-10 jajek ugotowanych na twardo
-200 g pieczarek umytych i obranych
-100 g słoneczniku uprażonego na suchej patelni
-mały pęczek szczypiorku
-garść rzeżuchy
-1 łyżka majonezu
-1 łyżka jogurtu naturalnego
-pieprz, sól
Pieczarki pokroić w drobną kosteczkę i podsmażyć na lekko naoliwionej patelni, tak by zmiękły i lekko odparowały. Wystudzić. Szczypiorek drobno posiekać. Jaja obrać, przekroić na pół, wyciągnąć żółtka. Białka odłożyć, a żółtka włożyć do miseczki. W miseczce rozgnieść żółtka widelcem, dodać odsączone pieczarki, słonecznik, majonez i jogurt, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać wszystko dokładnie. Dodać połowę szczypiorku, wymieszać.
Przygotowanym farszem nadziać białka, ułożyć na talerzu, udekorować rzeżuchą i pozostałym szczypiorkiem. Wyświetl w wątku >>
mama-l-k-m
Postów 1028
Punkty karne 0
Konkursy dodane