Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6676809 Napisano: 24.01.2020 11:48:57 w Czy informują/ informowali?
edith napisał(a):

Czy MR z Auchan powiadomione wszystko? Dużo nagród a.malo wpisów ...wiem, że nie każdy  się chwali ale jednak malo  emotka

myślę że wczoraj skończyli bo 2 dni informowali.
Na 50 bonów u mnie 2, u sąsiadki zmotywowanej przez nas 1. Do mnie dzwonili po 14, do niej po 15 a do męża przed 17. Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6676624 Napisano: 23.01.2020 17:06:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
mama-l-k-m napisał(a):

Słynne MR - bon do Auchan 100zł emotka  tel przed chwilą

i u męża bon do Auchan emotka
więc mamy skuteczność 2/2 Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6676561 Napisano: 23.01.2020 14:26:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
I Captain Jack dotarł do mnie z zapasem piwa emotka  1/1 emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6676558 Napisano: 23.01.2020 14:21:48 w Czy informują/ informowali?
holaaolaa napisał(a):

a o bonach z MR informowali?? emotka

teraz informują emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6676556 Napisano: 23.01.2020 14:20:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słynne MR - bon do Auchan 100zł emotka  tel przed chwilą Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6676501 Napisano: 23.01.2020 13:21:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Gdzie dostaliście Nivea baby z Disneyem?

Kaufland i Auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6676400 Napisano: 23.01.2020 11:16:52 w SZUKAM....
zdolnabestia napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

od 6 tygodni używam  Shiseido Benefiance WrinkleResist 24 Intensive Eye Contour Cream 

INGREDIENTS
WATER (AQUA)・HYDROGENATED POLYDECENE・MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM)・GLYCERIN・PETROLATUM・BUTYLENE GLYCOL・PARAFFIN・POLYGLYCERYL-2 DIISOSTEARATE・SQUALANE・GLYCERYL OLEATE・SODIUM GLUTAMATE・SODIUM PCA・DIPROPYLENE GLYCOL・BEESWAX (CERA ALBA)・MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA)・POLYETHYLENE・METHYLPARABEN・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE・FRAGRANCE (PARFUM)・TRISODIUM EDTA・TOCOPHERYL ACETATE・ALCOHOL・TOCOPHEROL・IRON OXIDES (CI 77492)・BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL・SAPINDUS MUKUROSSI PEEL EXTRACT, (SAPINDUS MUKUROSSI)・LIMONENE・LINALOOL・CITRONELLOL・ALPHA-ISOMETHYL IONONE・GERANIOL・UNCARIA GAMBIR EXTRACT (UNCARIA GAMBIR)・BENZYL BENZOATE・HEXYL CINNAMAL・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・*SODIUM ACETYLATED HYALURONATE・HYDROXYPROLINE・IRON OXIDES (CI 77491)・CHLORELLA VULGARIS EXTRACT・BHT・

Przy takim składzie obawiam się, że efekty są sztuczne i wystarczy odstawić krem na kilka dni, by było jak wcześniej. Ma dużo plastiku, który ciężko zmyć nawet SLS-em, wysuszający alkohol, substancje czynne wymienione dopiero po perfumie, czyli tyle, co kot napłakał i na deser BHT jako konserwant - jest rakotwórczy, może uszkadzać nerki i powodować inne dolegliwości. 

dziękuję za tak szczegółowy opis emotka
Przemyślę czy kupić kolejne opakowanie ale efekt po 6 tygodniach używania jest super i dlatego go polecam bo po raz pierwszy spotkałam się z rezultatem już po tygodniu używania. Ale możesz mieć rację że efekt może być sztuczny  emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6676349 Napisano: 23.01.2020 08:48:41 w SZUKAM....
katrin1 napisał(a):

Szukam dobrego kremu pod oczy i na powieki dla 40+, może ktoś ma coś sprawdzonego i poleci emotka

od 6 tygodni używam  Shiseido Benefiance WrinkleResist 24 Intensive Eye Contour Cream 
jestem nim zachwycona bo przez ostatni rok przetestowałam na sobie 6 tańszych i droższych ale takich efektów nie miałam. Znikają mi worki pod oczami i skóra jest bardziej promienna - odnośnie zmarszczek - nie mam ich wielu ale się nie pogłębiają emotka
Warto zainwestować Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6676182 Napisano: 22.01.2020 16:51:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

Mr Auchan poinformowało tylko o mikserach czy inne nagrody tez poszły? 
Z jakiego numeru informują?

Mam nadzieję że jutro będą dalej informować i dziś dopiero zaczęli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6675910 Napisano: 21.01.2020 19:27:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

Dostał ktoś SMS z Pocztexu o nadaniu przesyłki poleconej? Co to może być? emotka  

sanki visolvit emotka Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

mama-l-k-m

#6675829 Napisano: 21.01.2020 16:18:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
U nas też bilety do Cinema City od Smyka emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6675705 Napisano: 21.01.2020 12:16:26 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
jokan napisał(a):

szukam sprawdzonego przepisu na biszkopt....chciałam zabłysnąć i zrobić torta na urodziny, ale nigdy tortów nie piekłam....ma ktoś fajny i prosty przepis? emotka

wklejam przepis jaki wysyłałam chrześniakowi który nigdy nie piekł - 15 lat - za pierwszym razem wyszło mu idealnie emotka

przepis na biszkopta na formę prostokątną o wymiarach ok. 25cmx35-40cm 
5 jajek
180 gram cukru
200 gram mąki pszennej
1 łyżeczka proszku do pieczenia - mało kopiasta 
wykonanie
 Blaszkę na ciasto  - spód wyłożyć papierem do pieczenia. włączyć piekarnik opcja góra- dół na 180 stopni. 
Oddzielić białka od żółtek, białka ubić na sztywną pianę mikserem dodać cukier i dalej ubijać, następnie dodawać po jednym żółtku dalej miksując. Po dodaniu wszystkich żółtek spróbować końcówkami miksera z masy jajecznej robić ósemkę - jak będzie wychodzić i nie będzie się rozmywać jest idealnie.Następnie do masy jajecznej przesiać przez sitko mąkę i proszek do pieczenia - wymieszać najlepiej drewnianą łopatką lub plastikową w jedną stronę aby połączyły się składniki i wyszła jednolita masa - zbyt długo nie mieszać. Masę przełożyć do wcześniej przygotowanej blaszki i równomiernie rozprowadzić.
Blaszkę z masą włożyć do nagrzanego piekarnika na około 30 minut. Wyświetl w wątku >>
2 jokan, brucee 0

mama-l-k-m

#6675693 Napisano: 21.01.2020 11:49:34 w Czy informują/ informowali?
edith napisał(a):

Do kiedy mają informować z MR roślinne? emotka

zapisałam sobie że do 17.01 ale widocznie się im nie śpieszy emotka  mają dzwonić w godzinach 9-17 więc staram się być blisko tel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6675640 Napisano: 21.01.2020 10:05:23 w WC - rozmowy o wszystkim
roksana2802 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Dobrze ale po co tyle złośliwości napisałam że dotarło więc może dajcie już spokój. No ja zapytałam i to może mój największy błąd jaki zrobiłam 

Osobiście nie widzę złośliwości w odpowiedziach, które otrzymałaś. Każdy ładnie wytłumaczył dlaczego raczej nie powinnaś spodziewać się, że ktoś udzieli Ci tak cennych informacji emotka  Temat zakończony, życzę i Tobie i sobie, żebyśmy w końcu rozgryzły gusta tej agencji emotka

Jestem na forum od ponad roku i są osoby które potrafią bezinteresownie pomóc w wiadomości prywatnej. 
Często na PW wymieniam się zdjęciami co wygrało a czym się nie udało. Mi to pomaga, innym również. Dzięki jednej forumowicze zagrałam w grudniu w Ferrero i wygrałam 4 razy choć nie liczyłam bo konkurs był organizowany bez wymaganego paragonu emotka
Do konkursów podchodzę na luzie - czasami jest mi przykro jak się nie uda. Cieszę się z Waszych wygranych kiedy dzielicie się w wątku MDW. Przez ten rok rozwinęłam się ale niestety widzę że lepiej czasami wykorzystać sprawdzone zdjęcia niż grać nowościami emotka

takaja86 - jeżeli ktoś będzie miał ochotę Ci pomóc to odezwie się na PW a nie w wątku który mogą czytać nawet niezalogowani emotka  Ale każdy z nas musi liczyć na siebie i próbować, próbować do skutku a kiedy motywacja spada miło mieć wsparcie u innych z forum kiedy wpisują się w MDW że wygrali jednym zgłoszeniem emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6674383 Napisano: 16.01.2020 20:39:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
CJ przybił do mojego portu - zapas piwa emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6674173 Napisano: 16.01.2020 13:10:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
delfinka101 napisał(a):

Książeczka z nivea disney

mam i ja emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6674067 Napisano: 15.01.2020 22:58:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Proszę poda ktoś info o konkursie Milka w Biedronce bo skończył mi się abonament do zapowiedzi a jak chce dodać konkurs to już w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6673549 Napisano: 14.01.2020 13:32:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon do Auchan 100zł - Amocco Bonduelle i słoik Milka C4 Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0