Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6741996 Napisano: 05.11.2020 17:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

taktik napisał(a):

konkurs Diamant trzcinowy
dwie prace tej samej osoby zostały nagrodzone. Jedna blenderem , a druga
multicookerem. Są to prace identyczne tylko inaczej ułożone rzeczy i
inne pada światło.Prace podpisane Renata, a druga niezapominajka146.
https://www.instagram.com/p/CGFF8HNFF1M/
https://www.facebook.com/renia.cha.1/posts/2861693754064698
Co Wy na to?

Ja bym zgłosiła emotka

Ten konkurs to jedna wielka pomyłka. U męża była nagroda, zestaw produktów, potem komentarz usunęli. 
Nie zrobiliśmy zrzutu ekranu, oni twierdzą, że się pomylili emotka Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6741599 Napisano: 03.11.2020 23:18:25 w Dziś cieszę się z.....

To jest powód do radości. Syn naszego znajomego może się leczyć. Teraz kiedy jest tyle zbiórek na chore dzieci, zebrać taką kwotę to spory wysiłek. Ale udało się emotka   Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6741587 Napisano: 03.11.2020 22:19:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinga-94 napisał(a):

Czy ktoś nie dostał jeszcze karty z konkursu Minutka???

Jak wysyłali karty były smsy. Dostałaś? Jak tak to spokojnie, może u Ciebie poczta ma poślizg.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6741534 Napisano: 03.11.2020 17:57:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z konkursu Wielkie pranie, Wielkie wygrywanie! - loteria E drugi etap dostaliście bony do Euro RTV I AGD? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6741195 Napisano: 02.11.2020 14:16:34 w Smolar
pikawka napisał(a):

Jakie fotki konkursowe lubi smolar?   emotka  ktoś coś podpowie  emotka

Ostatnio zauważyłam, że na naturalne idzie wygrać, mało pracochłonne. 
Ale doceniają też konkursowe.  Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

mama-l-k-m

#6741138 Napisano: 02.11.2020 12:36:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Fantasia ITM 2x bon skuteczność 2/3 Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6741124 Napisano: 02.11.2020 12:00:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta z konkursu Minutki - list polecony  Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6741053 Napisano: 02.11.2020 08:41:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pink086 napisał(a):

Listopad się zaczął więc nagrody przybywajcie, a choroby uciekajcie!

Taki sam zestaw poproszę w listopadzie emotka   Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6740835 Napisano: 31.10.2020 18:33:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Almette dzisiaj 9/0 a przez całą loterię 25/0 
Ferrero dzisiaj 2/0 a przez całą loterię 7/0 - został ostatni jeszcze paragon
Nestle dzisiaj 7/0 a w sumie ponad 20 zgłoszeń

Może w losowaniach będzie więcej szczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6740729 Napisano: 31.10.2020 05:09:57 w Wkurza mnie...
mawika napisał(a):

Wiecie co mnie wkurza? Jak czytam wizje Jackowskiego, ja nawet nie chce ich znać, same mi się wyświetlają. Nie chcę nawet w nie  wierzyć ale czuję po nich taki niepokój. Naprawdę nie wiem co o tym myśleć. I bardziej niż wirusa boje się sytuacji w kraju. Co dalej będzie? Jestem przerażona a raczej przestraszona i wkurzona jednocześnie. 
Nawet biorąc pod uwagę dzisiejsza sytuację, chcieli zamknąć cmentarze na 3 dni, do przeżycia ale mogli się zdecydować na to wcześniej. Ile pracy i pieniędzy ludzie stracili. Ja akurat zdążyłam dziś zanieść kwiaty i znicze od rana ale to co się działo wieczorem? Rok temu bym nie uwierzyła, że tak wszystko się może zmienić.

U mojego ojca i dziadków byłam tydzień temu. Posprzątaliśmy, znicze zapaliliśmy, kwiaty postawiliśmy i mogłam spokojnie spędzić tam czas z rodziną bo przypuszczaliśmy, że zamkną cmentarze. Tutaj na miejscu groby sprzątaliśmy w środę, wczoraj po 16 na szybko wywieźliśmy kwiaty, znicze, podzieliliśmy się, że teściowie jechali na duży cmentarz, ja 3 małe. Na każdym cmentarzu poruszenie. ludzie w deszczu sprzątali, problemy z zaparkowaniem.
Smuci mnie, że takie decyzje podejmują z godziny na godzinę. My chodzimy przez cały rok na cmentarze, a nie tylko z okazji świąt. Za moich bliskich mogę pomodlić się w domu, ale tak nie powinno być.. taka decyzja powinna być opublikowana w poniedziałek. A pewnie centra handlowe dziś będą mieć oblężenie bo co tu robić... deszcz pada, na cmentarze nie można iść... Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6740546 Napisano: 30.10.2020 13:21:50 w Czy informują/ informowali?
rengifo napisał(a):

bluszczowelove napisał(a):

Czy z konkursu Diamant Trzcinowy IG powiadamiali? bo nie ogarniam tego portalu emotka

https://www.e-kon...wyswiat-diamant.html

wydaje mi się że nie informowali, nikt nie pisał w MDW że wygrał, w regulaminie jest że 14dni od zakończenia konkursu czyli teoretycznie powinni informować do niedzieli 01.11 lub do poniedziałku 02.11 nie wiem jak to liczyć emotka  

Na story pisali, że dzisiaj będą wyniki. Wczoraj wieczorem na story wrzucili zdjęcia około 100, więc myślę, że to są prace które nagrodzą bo niektóre osoby sie powtarzają więc jest ich chyba 80 tyle co nagród.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6740541 Napisano: 30.10.2020 13:16:03 w Wkurza mnie...
bluszczowelove napisał(a):

A mnie wkurza już to całe zamieszanie.... Osobiście jestem przeciwniczką aborcji ale nikomu nie narzucam swojego zdania. Nasz rząd niepotrzebnie teraz w obliczu kryzysu ekonomicznego i zdrowotnego bierze się za coś co w miarę dobrze działało. Szpitale nie wyrabiają, ludzie chorują, nie ma sprzętu, pracowników. Gospodarka leży, ludzie tracą pracę a my się zajmujemy czymś w tym momencie mało istotnym. Po co było to ruszać? wiadomo, że to temat bardzo delikatny i budzący kontrowersję. 
Może zrobili to specjalnie? gdzieś czytałam artykuł, że partia rządząca specjalnie tak to ustawiła, żeby potem móc zmienić konstytucję w tym zakresie i nie tylko. Podobno dziura budżetowa w przyszłym roku osiągnie pow. progu który jest zapisany w konstytucji i wtedy można legalnie odwołać rząd. Chcą grzebać w tym dokumencie i zmieniać pod siebie. 

A propo ogólnie protestów : można je urządzać bo to nasze prawo! mamy jeszcze WOLNY kraj. Co do postulatów i tego jak to wygląda to się nie zgadzam : niszczenie kościołów, przepychanki, wyzwiska.... Dla mnie jest to nie przekonujące. Rozumiem gniew i oburzenie ale bez przesady. Tak samo zabieranie dzieci na takie typu imprezy. Po co? żeby widziały motłoch, jak matka się wydziera z przekleństwem na ustach albo nie daj Boże zostały pobite przez kogoś.  P. Lampart w swoich wypowiedziach totalnie szkodzi kobietom. 

Jarek świetnie się bawi napuszczając jednych na drugich.... Kibole atakują kobiety, policja gazem ich traktuje... one w odwecie rzucają butelkami? ludzie gdzie my żyjemy???? boje się wyjść na ulicę bo może dostanę od kibola bo jestem kobietą albo wieszakiem od protestujących bo się z nimi nie zgadzam mentalnie.....

Wkurza mnie że jest tyle nienawiści.....

Też uważam, że to nie czas na takie zmiany, ustawy, które wiadomo, poruszają społeczeństwo. 
Jestem całym sercem za protestującymi choć nie zdecydowałabym się na usunięcie ciąży, gdyby zagrażała mojemu życiu lub niepełnosprawnością dziecka. Ale chce żyć w kraju, w którym kobieta, związek czy to małżeński czy partnerski może o tym decydować. 
Nie podoba mi się wulgaryzm w tych protestach, ataki na kościoły... Ale rozumiem gniew matek, które wychowują chore dzieci bez wsparcia. Rozumiem młode pokolenie na ulicach bo oni są naszą przyszłością. 
Moja sąsiadka - prawie 80 lat, bardzo wierząca, głosująca na PiS, która w życiu sporo przeszła, straciła 2 dzieci, męża powiedziała, że w tym co się teraz dzieje nie ma szacunku do drugiego człowieka, tolerancji i miłości, ale wierzy, że przyjdą takie dni, że rząd będzie dla ludzi a nie przeciw nim... I wnuczce swojej powiedziała, że jeżeli chce wyjść na ulicę to ona jest z nią... Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6740528 Napisano: 30.10.2020 12:56:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
Olunka piękna nagroda. Gratulacje  Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6740204 Napisano: 29.10.2020 13:58:01 w Zdjęcia naszych wygranych
masza napisał(a):

Re- Kankem mini z konkursu Nestle

Mamy i my i małe są zdecydowanie fajniejsze od dużych emotka  
Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

#6740178 Napisano: 29.10.2020 13:04:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kubki Minutka - Fedex (mimo dobrego zapakowania 1szt uszkodzona) Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

mama-l-k-m

#6739858 Napisano: 28.10.2020 13:58:30 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie kupię Bacardi  w promocji? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6739785 Napisano: 28.10.2020 12:30:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do Dino 50 zł 1/1 z przejdźmy na Ty Wyświetl w wątku >>

mama-l-k-m

mama-l-k-m

#6739539 Napisano: 27.10.2020 14:22:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy dostał ktoś kartę do sieci euro RTV i AGD z 2 etapu z loterii Wielkie pranie, Wielkie wygrywanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mama-l-k-m

#6739527 Napisano: 27.10.2020 13:57:02 w co chcielibyście wygrać?
Ekspress do kawy i gotówkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0