Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika doo

doo

#7240189 Napisano: 11.02.2025 23:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarekaska napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

9 nagrod w Mlekovita i
3 na forum sąemotka

Wielkie brawa emotka
Dla porównania Kaufland Card 3000 nagród i na forum okrągłe 0 emotka

Nieprawda Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7239749 Napisano: 09.02.2025 18:52:28 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kod Xbox Game Pass Ultimate na miesięczny dostęp dla nowych użytkowników (ważny do 11 lutego 2025) zamienię na doładowanie telefonu 5 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7239660 Napisano: 08.02.2025 22:16:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Działa Wam strona loterii Mlekovita? Próbuję i nie wysyła się zgłoszenie.

Nie działa, mam to samo Wyświetl w wątku >>

doo

#7238473 Napisano: 03.02.2025 00:03:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kod Xbox Game Pass Ultimate na miesięczny dostęp dla nowych użytkowników (ważny do 11 lutego 2025) zamienię na doładowanie telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7238240 Napisano: 31.01.2025 20:56:42 w Smolar
Jeśli przesyłka nie zostanie odebrana i zostanie zwrócona do Smolara, to jej ponowne wysłanie wiąże się dla mnie z jakimiś kosztami? No i jak umotywować swoją mailową prośbę o ponowne wysłanie nagrody? Ma ktoś już takie doświadczenie za sobą? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7237455 Napisano: 27.01.2025 15:48:16 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

doo napisał(a):

Pilnie potrzebuję odpowiedzi. Mam telefon na kartę. Czy na stronie doładowania.orange.pl po podaniu danych karty płatniczej, zaznaczeniu oświadczeń i wybraniu tej opcji trzeba coś jeszcze autoryzować na stronie banku? Jak wygląda doładowanie telefonu od tego momentu? Przychodzi już tylko informacja, że konto zostało doładowane? Zastanawia mnie zapis w trzecim kroku po lewej stronie na dole: Płatność kartą jest zaszyfrowana i bezpieczna. Transakcja zostanie autoryzowana za pomocą 3DSecure na stronie banku. Co oznacza ta autoryzacja? Dużo pytań, będę wdzięczna za odpowiedzi.

Jak się boisz o bezpieczeństwo to lepiej blikiem, a jeszcze lepiej kupić taniej doładowanie na allegro.

Nie tyle myślałam o bezpieczeństwie, co o tym, że od 20 stycznia tylko doładowania online dają darmowe GB, a więc już nie kody z Allegro Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

doo

#7237444 Napisano: 27.01.2025 15:32:22 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-chili napisał(a):

doo napisał(a):

Pilnie potrzebuję odpowiedzi. Mam telefon na kartę. Czy na stronie doładowania.orange.pl po podaniu danych karty płatniczej, zaznaczeniu oświadczeń i wybraniu tej opcji trzeba coś jeszcze autoryzować na stronie banku? Jak wygląda doładowanie telefonu od tego momentu? Przychodzi już tylko informacja, że konto zostało doładowane? Zastanawia mnie zapis w trzecim kroku po lewej stronie na dole: Płatność kartą jest zaszyfrowana i bezpieczna. Transakcja zostanie autoryzowana za pomocą 3DSecure na stronie banku. Co oznacza ta autoryzacja? Dużo pytań, będę wdzięczna za odpowiedzi.

3DSecure to taki standard bezpieczeństwa dla platnosci kartowych. Krótko mówiąc, ma na celu dokonać potwierdzenia, że to Ty jako wlascicielka karty płatniczej inicjujesz/wykonujesz tę transakcję, a nie np ktoś nieupoważniony na 2.koncu świata. emotka

Ale jak wygląda to potwierdzenie? Czy po tej transakcji na stronie doładowania muszę jeszcze wykonywać jakieś ruchy czy to oni sobie potwierdzą to z bankiem?
Najważniejsze pytanie: czy przy tym sposobie doładowania przekierowuje mnie na stronę bankowości elektronicznej, do serwisu transakcyjnego banku? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7237420 Napisano: 27.01.2025 14:36:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Pilnie potrzebuję odpowiedzi. Mam telefon na kartę. Czy na stronie doładowania.orange.pl po podaniu danych karty płatniczej, zaznaczeniu oświadczeń i wybraniu tej opcji trzeba coś jeszcze autoryzować na stronie banku? Jak wygląda doładowanie telefonu od tego momentu? Przychodzi już tylko informacja, że konto zostało doładowane? Zastanawia mnie zapis w trzecim kroku po lewej stronie na dole: Płatność kartą jest zaszyfrowana i bezpieczna. Transakcja zostanie autoryzowana za pomocą 3DSecure na stronie banku. Co oznacza ta autoryzacja? Dużo pytań, będę wdzięczna za odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7232347 Napisano: 31.12.2024 22:59:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Winiary do dziś są ważne losy i do dziś można oddawać głosy na szkoły??

Głosy na szkoły można oddawać do dzisiaj, ale losy są ważne zgodnie z datą do nich przypisaną - te dodane dzisiaj do 8.01 Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7220568 Napisano: 11.11.2024 18:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dzisiaj wysyłając zgłoszenie na loterię Orbit https://www.yourchewyplace.com/pl-pl miał komunikat Przepraszamy, już dziś wpisałeś się. Spróbuj ponownie jutro. Dodam, że to nieprawda. Zgłosiłam się wczoraj. Czy to błąd strony, czy tam muszą minąć pełne 24 godziny? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7220452 Napisano: 10.11.2024 20:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W loterii Orbit https://www.yourchewyplace.com/pl-pl co wpisujecie w obowiązkowe pole z gwiazdką Adres zamieszkania 2? Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7218333 Napisano: 03.11.2024 15:41:12 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mmie winiary. Na ok.50 losów- 0 trafień. No żesz... ile można emotka

220 losów 0 wygranych u syna witam w świecie winiar

Nawet przy wygraniu 150 zł już jest na minusie, chyba że wygra tysiąc - czego mu życzę. Jeśli nie wie, na którą szkołę przeznaczyć losy, to polecam Bydgoszcz. Pozostałym też. Wyświetl w wątku >>

doo

#7216857 Napisano: 27.10.2024 20:29:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loteriach Żywiec Zdrój i Fantasia przy próbie zgłoszenia u kogoś pojawiły się komunikaty o błędach, a potem informacja, że podany przez ciebie dowód zakupu został już zgłoszony wcześniej w loterii (taki komunikat za pierwszym i jedynym zgłoszeniem paragonu) i zgodnie z regulaminem twoje zgłoszenie zostało wykluczone z loterii. Test weryfikacyjny nieprawidłowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

doo

doo

doo

#7211678 Napisano: 06.10.2024 20:31:52 w SZUKAM....
Szukam odpowiedzi, czy Barbara na liście zwycięzców Joy Lay's jest z dzisiaj czy z wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

doo

#7211608 Napisano: 06.10.2024 16:16:42 w SZUKAM....
Szukam osoby, która zapytała organizatora loteriafantasia.pl ile produktów trzeba kupić, by wziąć w niej udział. Strona loteryjna swoje, regulamin swoje, a ty jesteś w kropce. Wyświetl w wątku >>
0 1 cb656

doo

doo