Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kolorowekredki
Postów 400
Data rejestracji 15.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Same pozytywy, dziękuję i polecam. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyjście na lody już było z okazji dnia dziecka, na kręglach też byli w tym semestrze (choć akurat mój syn był chory) wydaje mi się, że nauczycielka już ma dość i chce szybko dać świadectwa i wysłać wszystkich do domu, bo zakończenie roku jest dopiero w godzinach 11.30-12.30 Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://allegro.p...upominek-15570320500 Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się zawiodłam, zapłaciłam 10 temu, od razu kontakt się urwał. Jestem w plecy 45zł. Więc odradzam. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo miła osoba. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo miła forumowiczka. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy raz wpisuje coś w tym wątku. Niestety ww. użytkownik nie przekazał mi multibiletów, które od niego odkupiłam. Kilka dni temu temu w sobotę napisał do mnie, że ma do sprzedania multibilety. Wpłaciłam w ten sam dzień 45zł przelewem natychmiastowym. Do momentu mojej wpłaty ciągły kontakt był. Jest środa wieczór kolejny tydzień, użytkownik zapadł się pod ziemię. Nie odpowiada na wiadomości, na forum się nie loguje. Dziwna sytuacja jak dla mnie. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki maverick za szczęśliwy paragon. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję! Polecam. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za miły gest. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupując przez internet można odesłać rower do 14 dni jeśli nie pasuje.
Żebyś się nie zdziwił czego ludzie nie potrafią w tym świecie, na pewno potrafią pisać nie proszeni, że nie ogarniają... Sorry Wyświetl w wątku >>