Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kolorowekredki
Postów 400
Data rejestracji 15.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ona chyba książkę chce o mnie napisać, jakoś sobie z nią poradziłam, ale wkurzyć mnie wkurzyła.
Paczki już na pewno jej nie odbiorę i sama też nic nie chcę. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super kontakt, dziękuję za bezproblemową wymianę Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oto grupa na facebooku gdzie są licytacje:
https://www.faceb...ups/301538947174003/
Może ktoś ma jakieś nagrody, których nie jest mu żal oddać za darmo na szczytny cel - a mianowicie zbiórkę na nowy sprzęt na oddziały kardiologii i kardiochirurgii do Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie - Prokocimiu. W tym szpitalu są leczone najbardziej skomplikowane wady serca. Sprzęt szybko się zużywa i jest bardzo drogi. Sprzęt trzeba ciągle wymieniać. Dlatego powstała inicjatywa pomocy.
Jeśli ktoś chce przekazać fanty może kontaktować się z administratorem grupy (żeby oddać fanty trzeba do niej należeć).
Można też kontaktować się ze mną w razie pytań i jeśli mogę coś pomóc.
Zapraszamy też na koncert charytatywny. Wystąpi Mateusz Ziółko, Marek Piekarczyk, Damian Ukeje. 17 marca 2019 godz. 18.00 w teatrze Słowackiego
wszystkie informacje na stronie http://wielkirock.pl/koncert.html Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- poprzez kontakt z administratorem grupy. Całość zebranych środków przeznaczona będzie na zakup sprzętu
do oddziału kardiologii w Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym w Krakowie -
Prokocimiu. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo polecam go obejrzeć, bo zmienia spojrzenie na życie. Film będzie grany w kinach od 8 marca, byłam na przedpremierze.
Oglądałam z zapartym tchem, seans minął w momencie. Ten film daje do myślenia. Wyświetl w wątku >>
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kolorowekredki
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ul. Zakopiańska 62 zostało bardzo wysoko ocenione przez komisję konkursową
i wyróżnione Nagroda główna – zestaw: walizka dziecięca Wittchen + globus interaktywny.
:) super początek roku Wyświetl w wątku >>