Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nyndrza

nyndrza

#6704323 Napisano: 21.05.2020 10:39:55 w Czy informują/ informowali?
nyndrza napisał(a):

Czy informowali już z Oponeo Nexen?

Odpowiem sam sobie, bo właśnie przyszedł mail z Oponeo emotka zakup z 8 maja. Wyświetl w wątku >>
1 katake 0

nyndrza

#6704281 Napisano: 21.05.2020 08:04:48 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali już z Oponeo Nexen? Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6703130 Napisano: 15.05.2020 10:52:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot za zakupy Decathlon Płać sportem po długiej batalii z organizatorem. Jednak tylko za jeden z produktów na paragonie, nie za całość, ale zawsze coś.
Fatalnie przeprowadzony konkurs od początku. Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6689477 Napisano: 12.03.2020 13:47:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Z loterii nadzianej powinnam mieć maila że gram o samochód jak zgłosiłam 5 produktów, czy nic takiego nie wysyłają?
Ja nie dostałem ani potwierdzenie zgłoszeń, ani info o wygranej natychmiastowej. Odczytałem to jedynie na komunikacie i wysłałem to, co w regulaminie na adres taki, jak w nim podany. I też zero odzewu, dlatego się zastanawiam.

Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6689466 Napisano: 12.03.2020 13:05:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś otrzymał nagrody, albo info o nagrodach/pozytywnej weryfikacji z:
-Decathlon płać sportem,
-Wawel, loteria nadziana,
-Rexona, loteria? Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6689359 Napisano: 12.03.2020 07:56:29 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

stamp2 napisał(a):

margobb napisał(a):

stamp2 napisał(a):

margobb napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a koty komu zafundowały loty? emotka

Komuś juz zafundowały emotka   pisali mi, że poinformowane

emotka że niby kiedy? emotka

Moje pytanie brzmialo: czy zwycięzcy zostali już poinformowani? emotka

"Tak
PozdrawiamyBrandcomm Team"
- szczegółowych informacji nie znam 

ileż to razy różne agencje tak''odpowiadały''a dwa dni pózniej na forum wpisy,iż właśnie teraz informują emotka

Oby emotka  wg regulaminu czas mają do dzisiaj 

a czy ktos sie z ciekawosci dowiadywal z iloma slowami mozna bylo wygrac? udzialaja wogole takiej informacji?

Ktoś pisał pod innym postem, że pisał do nich i odpowiedzieli mu, że najwięcej było ok 270 słów. Ten konkurs to kpina i widocznie sami nie przestrzegali własnego regulaminu. Żeby uzyskać tyle słów, trzeba używać odmian i słów pochodzących od siebie, czego wg regulaminu nie wolno było robić.

Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6689100 Napisano: 11.03.2020 09:35:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
pikawka napisał(a):

Zestaw Żubrowki. Fajnie bo bez wysiłku wygrane  emotka  

krseta napisał(a):

2x zestaw żubrówka z wezwij stado emotka tyle pracy...

Po tym widać jak były oceniane prace. Ktoś, kto się napracował, wygrywa to samo, co ktoś, kto prawdopodobnie napisał coś na zasadzie "co mi szkodzi". Sam ze znajomymi wysłałem film, przy którym napracowaliśmy się w terenie z wykorzystaniem drona. I co? Wódka, której nawet się pić nie da. Chciałbym zobaczyć wszystkie 55 filmów, które wg jury okazały się lepsze. Największe rozczarowanie związane z konkursami. Wyświetl w wątku >>

nyndrza

#6688132 Napisano: 05.03.2020 15:26:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

nyndrza napisał(a):

yonex napisał(a):

nyndrza napisał(a):

[quote=500, czy 300, to tylko w sytuacji, gdy kwalifikujesz odmiany. Pisałem do nich i  odpisali, że nie tylko odmiany, ale i słowa pochodzące od siebie nie będą uznawane. Tzn jak jest "kotwica", to już nie możesz dodać "zakotwiczyć".

delfinka101]

stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Jak myślicie - czy w konkursie kotyfundują loty 300 słów wystarczy do wygranej?

hmm obstawiam ok 500

i ze niby 500 ''kocich'' słów kojarzy sie z podróżą? emotka wątpie że jest tyle emotka

Zobaczymy przy wynikach emotka  Mogę się mylić ale wiem że jestt bardzo dużo

https://slownik.a...?keyword=+%5BKot%5D*

I co z tego, że słownik pokazuje 523 wyrazy?
Jeśli komuś podróże kojarzą się z bełkotem, to tych słów już nie powinien wpisywać:
  • bełkotać
  • bełkotka
  • bełkotliwość
  • bełkotliwy
  • niebełkotanie
  • niebełkotany
  • niewybełkotanie
  • niewybełkotany
  • niezabełkotanie
  • wybełkotać
  • wybełkotawszy
  • zabełkotać
    • zabełkotawszy

no można podróżować tak szybko,że aż sie człowiek zabełkota emotka i co nie kojarzy sie? emotka

Kojarzy. Sam wpisałem bełkot w odniesieniu np do języków dzikich ludów. Chodzi mi o wszystkie wyżej wymienione wyrazy pochodzące od słowa "bełkot" - one już się nie liczą.
Nie wiem dlaczego muszę to tłumaczyć trzeci raz XD Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6688103 Napisano: 05.03.2020 14:46:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

nyndrza napisał(a):

[quote=500, czy 300, to tylko w sytuacji, gdy kwalifikujesz odmiany. Pisałem do nich i  odpisali, że nie tylko odmiany, ale i słowa pochodzące od siebie nie będą uznawane. Tzn jak jest "kotwica", to już nie możesz dodać "zakotwiczyć".

delfinka101]

stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

hmm obstawiam ok 500

i ze niby 500 ''kocich'' słów kojarzy sie z podróżą? emotka wątpie że jest tyle emotka

Zobaczymy przy wynikach emotka  Mogę się mylić ale wiem że jestt bardzo dużo

https://slownik.a...?keyword=+%5BKot%5D*
I co z tego, że słownik pokazuje 523 wyrazy?
Jeśli komuś podróże kojarzą się z bełkotem, to tych słów już nie powinien wpisywać:
  • bełkotać
  • bełkotka
  • bełkotliwość
  • bełkotliwy
  • niebełkotanie
  • niebełkotany
  • niewybełkotanie
  • niewybełkotany
  • niezabełkotanie
  • wybełkotać
  • wybełkotawszy
  • zabełkotać
    • zabełkotawszy

Wyświetl w wątku >>

nyndrza

#6688042 Napisano: 05.03.2020 12:29:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

delfinka101]
stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

hmm obstawiam ok 500

Zobaczymy przy wynikach emotka  Mogę się mylić ale wiem że jestt bardzo dużo Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6686533 Napisano: 28.02.2020 15:20:46 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś dostał maila z Decathlona (Płać sportem)? Moje zdjęcie jest w galerii laureatów ale nadal nie ma maila - dziś mijają regulaminowe 3 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6685430 Napisano: 24.02.2020 15:25:34 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na ten konkurs: https://www.e-kon...ncho-polomarket.html
Nie mam Polo Marketu w swoim województwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6523297 Napisano: 28.08.2018 22:46:42 w Paragony na trwające konkursy
marzanna a czy to pewne, że w tym konkursie jest rozróżnienie między dwupakiem a 2x puszką? Różne sklepy różnie oznaczają produkty i wątpię, że wszędzie znajdzie się zapis o dwupaku. Dostałem dziś sms o wygranej z listy rezerwowej, jednak mam paragon na dwie puszki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6512475 Napisano: 24.07.2018 11:24:39 w Czy informują/ informowali?
wojteke-konkursy napisał(a):

nyndrza napisał(a):

Czy informowali już z:
- RedBull 111 Megawatt - nie ma zakładki z wyróżnionymi hasłami, więc rozumiem, że tylko mail.
- Danio Stokrotka (ksywa dla Małego Głoda)

RB ma we wtorki wybierać i w ciągu doby dawać znać, czyli do środy czas.

Wiem, wiem, tylko mają wybierać w ciągu 2 dni, czyli do wtorku.  A oni z reguły wybierali zwycięzców od razu (np Snickers), więc pytam, czy może już ktoś miał info. Wyświetl w wątku >>
0 0

nyndrza

#6512452 Napisano: 24.07.2018 10:44:07 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali już z:
- RedBull 111 Megawatt - nie ma zakładki z wyróżnionymi hasłami, więc rozumiem, że tylko mail.
- Danio Stokrotka (ksywa dla Małego Głoda) Wyświetl w wątku >>
0 0