Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rare85

rare85

#6724770 Napisano: 26.08.2020 15:43:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odido - Fortis, pytać jaki nr paragonu to ten wygrany? Wysyłać wszystkie? Czy może można gdzieś to sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6724767 Napisano: 26.08.2020 15:41:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Odido emaile wszystkie na raz czy na raty idą? 

podbijam pytanie  emotka emotka

Chyba wszystko poszło, bo ktoś pisał, że ma maila z 15:24, u mnie też mail z tej godziny (walizka). Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6724529 Napisano: 25.08.2020 18:07:46 w Dziś cieszę się z.....
anaesth napisał(a):

Cieszę się, że w końcu udało mi się oddać włosy dla fundacji Rak'n'Roll emotka  

Brawo emotka Będę oddawała drugi raz, ale brakuje mi jeszcze kilka centymetrów emotka Wyświetl w wątku >>

rare85

#6724512 Napisano: 25.08.2020 16:58:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bida z nędzą.. heh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6723731 Napisano: 22.08.2020 10:27:30 w Smolar
darog napisał(a):

fantagiro napisał(a):

a  ja bronię Smolara.. dzięki pierwszej wygranej u Niego - PSki jestem z Wami. Gram na 3 numery na 3 różne adresy tj. mój, rodziców i teściów. Przez te dwa lata uzbierało się na nich po hmm 12-20 wygranych. Chętnie dla niedowiarków mogę na privie się"pochwalić". Zdarzyło się, że na początku w kuchni staropolskiej i loterii tescowej dzień po dniu na ten sam nr były wygrane (500ki) gdzie poszło po max 6 zgłoszeń na te nr. Wiem, że jak się postaram w kreatywnym oczywiście powyżej 160 znaków (do 160 max 2gi stopień)  są i główne po parę na ten sam nr. Może nie auta ale takie 1-4k. W innych agencjach : Avanti, Karlsbad..ledwie 2gi stopień przy mega wypocinach. Może SMOLARek lubi jedno a inne agencje zupełnie inny język. Tym tokiem myślenia na Karlsbada do Milki też muszę nasmarować donos..bo tyle zgłoszeń i nic. Sytuacją również się zdarzyła u SMOLARA, że po przesłaniu foty paragonu na stronie laureatów zażądali oryginału z paragrafami bo coś się wydawało nie halo. I co? wysłane,  nagroda w domu a prośba o zwrot paragonu wysłuchana i paragon wrócił bo były inne produkty loteryjne.
Tyle w tej sprawie!
ps. dla mnie najbardziej rozgarnięta Agencja- odbierają tel, odpisują na maile, strona gdzie można sprawdzić wygrane...
Spokojnego wieczoru dla Was i SMOLARA  emotka

SERIO? To chyba prośbę błagalną napisałęś/aś, 
Smolar wystosował pisemną odmowę - paragonu nie odesłali, w Smolar wygrana za 80 zł, a stracona za 1200 zł w innej agencji. Co więcej w piśmie od Smolara jest-że jeśli chce paragon-oryginał- to trzeba im ODESŁAĆ NAGRODĘ. Nawet uzasadnili: oryginały są im potrzebne do kontroli Urzędu Skarbowego?! 

A póki odesłana by była nagroda, póki oni odesłaliby paragon to i tak w ciągu 7 dni formalności w innej agencji z  nagrodą za 1200 zł 
nie byłyby spełnione

Mam wrażenie że tam, pracuje osoba chora psychicznie i ograniczona. Toczy walkę z "konkursowiczami" takimi prostymi. Co to reklamację piszą, co to chcą jakieś wyjaśnienie.
Przecież w tych loteriach a szczególnie w takich ogólnopolskich to wygrywają w zasadzie prawdziwi "hurtownicy"..jakoś Smolarowi nie przeszkadzają???

U mnie też paragon wrócił. Dołączyłam wypełnioną kopertę z naklejonym znaczkiem i życzliwą prośbę o odesłanie paragonu. Choć to była dopiero druga u nich wygrana to Smolar zyskał w moich oczach. Tylko jeszcze jakby nagrody wpadały to może się nawet ze Smolarem polubimy emotka Wyświetl w wątku >>
1 fantagiro 0

rare85

#6723606 Napisano: 21.08.2020 15:04:07 w Smolar
kermit napisał(a):

rare85 napisał(a):

kermit napisał(a):

rare85 napisał(a):

darog napisał(a):

Inna sprawa kupowanie paragonu. Wiadomo liczy się kto pierwszy wyśle paragon z danym numerem. Różnie to bywa. czasami jest tak-że zapłaci się za paragon/ a będzie wykorzystany wcześniej przez sprzedającego. 

Na to nie mam słów. Zdaję sobie sprawę, że zawsze jest ryzyko, ale dla mnie to totalne przegięcie. W takim przypadku pozostaje nadzieja, że karma wraca..

Tylko czy ktoś faktycznie się spotkał z taką sytuacją na forum, tzn. kupił paragon i
nie dostał nagrody, bo niby sprzedawca też na niego wygrał?
Przecież byłaby z tego jakaś afera, a odkąd jestem na forum to takiej nie kojarzę. Inna sprawa, że jeśli Smolar dostałby taki sam skan od dwóch osób to też pewnie byłaby niezła jazda ...
Mam nadzieję, że jeśli ktoś faktycznie dał się tak zrobić w konia to podałby tu dane forumowicza oszusta dla ostrzeżenia innych.

Miałam bardziej na myśli to o czym  @magdalena-chili, czyli zdublowane numery. Karlsbad zawsze pisze, że paragony z tymi samymi nr transakcji, z tego samego dnia, z tego samego sklepu nie będą W OGÓLE brane pod uwagę. Ktoś kupuje paragon, sprzedający wykorzysta, a kupujący nie ma nawet świadomości, że jego zgłoszenie nie będzie brało udziału w konkursie czy loterii, bo nr zdublowany, ot, pomyśli, że po prostu nie wygrał.

Skoro zdublowane numery nie biorą udziału to jaki miałoby to sens dla sprzedawcy? Jego zgłoszenie też nie jest w takiej sytuacji brane pod uwagę.

Może źle napisałam.. Pierwsze jest brane pod uwagę - kolejne z takim samym nr już nie. Jeśli sprzedawca już wysłał zgłoszenie, sprzedał paragon to zgłoszenie kupującego już nie będzie brane pod uwagę. Nie wiem jak jest, po prostu czasami mam takie obawy, bo jestem kupującą. Wychodzę z założenia, że ludzie nie chcą mnie oszukać i staram się kupować od osób, od których już nie raz kupowałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6723603 Napisano: 21.08.2020 14:46:08 w Smolar
kermit napisał(a):

rare85 napisał(a):

darog napisał(a):

Inna sprawa kupowanie paragonu. Wiadomo liczy się kto pierwszy wyśle paragon z danym numerem. Różnie to bywa. czasami jest tak-że zapłaci się za paragon/ a będzie wykorzystany wcześniej przez sprzedającego. 

Na to nie mam słów. Zdaję sobie sprawę, że zawsze jest ryzyko, ale dla mnie to totalne przegięcie. W takim przypadku pozostaje nadzieja, że karma wraca..

Tylko czy ktoś faktycznie się spotkał z taką sytuacją na forum, tzn. kupił paragon i
nie dostał nagrody, bo niby sprzedawca też na niego wygrał?
Przecież byłaby z tego jakaś afera, a odkąd jestem na forum to takiej nie kojarzę. Inna sprawa, że jeśli Smolar dostałby taki sam skan od dwóch osób to też pewnie byłaby niezła jazda ...
Mam nadzieję, że jeśli ktoś faktycznie dał się tak zrobić w konia to podałby tu dane forumowicza oszusta dla ostrzeżenia innych.

Miałam bardziej na myśli to o czym  @magdalena-chili, czyli zdublowane numery. Karlsbad zawsze pisze, że paragony z tymi samymi nr transakcji, z tego samego dnia, z tego samego sklepu nie będą W OGÓLE brane pod uwagę. Ktoś kupuje paragon, sprzedający wykorzysta, a kupujący nie ma nawet świadomości, że jego zgłoszenie nie będzie brało udziału w konkursie czy loterii, bo nr zdublowany, ot, pomyśli, że po prostu nie wygrał. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

rare85

#6723576 Napisano: 21.08.2020 13:28:29 w Smolar
darog napisał(a):

Na to nie mam słów. Zdaję sobie sprawę, że zawsze jest ryzyko, ale dla mnie to totalne przegięcie. W takim przypadku pozostaje nadzieja, że karma wraca.. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

rare85

#6722924 Napisano: 19.08.2020 09:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

czy coś złego dzieje się z cheetosami? 15.08 dostałam @ o przyjęciu zgłoszenia, 18 i dziś już nie...

Nie dostałam @ za poniedziałek i wczoraj. W poniedziałek pomyślałam, że może pomyliłam maila, ale wczoraj na forum konkursowiczka napisała, że nie dochodzą potwierdzenia.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

rare85

#6722753 Napisano: 18.08.2020 12:04:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dochodzą Wam maile potwierdzające udział z Cheetos? Wcześniej przychodziły normalnie, a od wczoraj nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6722184 Napisano: 15.08.2020 13:16:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@gnieszk@ napisał(a):

Nie tylko dziś, wczoraj, tydzień temu... W sierpniu jeszcze zupełnie nic nie wygrałam emotka

Tak jak ja, a to mój miesiąc urodzinowy. Mam nadzieję, że wszystko przed nami emotka Wyświetl w wątku >>

rare85

#6721703 Napisano: 12.08.2020 21:15:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adriannaa napisał(a):

Ma ktoś dobrze opisane paragonu odido? U mnie w kilku sklepach podpis jest jedynie jako 'napój'

Ktoś pisał, że ma właśnie takie opisy. Same "problemy" z tym Odido. Ja mam z trzech sklepów opisy idealne, ale za to jeden sklep ma w adresie inną ulicę niż na stronie drugiego w ogóle nie ma na stronie. Nie wiem jak Fortis to będzie sprawdzał  Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6721685 Napisano: 12.08.2020 19:31:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie, może ktoś coś podpowie, doradzi. Niedawno otworzyli mi blisko Odido, jest szyld, Pani kasjerka potwierdziła że to Odido, ale na guglach i stronie Odido nie ma tego sklepu.. Wysyłać zgłoszenie? Jak oni potwierdzą, że to Odido?  Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6721239 Napisano: 11.08.2020 08:47:50 w Smolar
Monika11 napisał(a):

wanderlust napisał(a):

Czy ktoś orientuje się jaki to TV z "Loterii wygaj z nudą"? Nagrodą dzienną II-go stopnia jest telewizor Smart TV wraz z kinem domowym

dowiemy się jak dojdzie -mają czas do 14 września z wysyłką 

Też ciekawam. A dostaliście info o weryfikacji paragonu?
Ps Wysyłka do 7 września  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

rare85

#6721009 Napisano: 10.08.2020 08:57:33 w Giełda Kodów ; )
Kupię kilka kodów Cheetos Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6720563 Napisano: 07.08.2020 08:46:24 w WC - rozmowy o wszystkim
edi999a napisał(a):

Szukam telefonu dla nastolatki (z dobrymi parametrami, ale tak do 600-700 zł). Jakie marki polecacie na podstawie własnego doświadczenia? Ja telefon zmieniam dopiero jak prawie zupełnie nie nadaje się użytku ( po 6 latach z Samsungiem, od 2 lat mam Xiaomi -i jak dla mnie ok-na moje potrzeby wystarcza), jednak tu telefon będzie "intensywniej" użytkowany emotka , dlatego rozglądam się za czymś z miarę dobrą baterią i pamięcią. 

Xiaomi Redmi 7a - 32GB. Siostra kupiła dla siebie za około 400-450 zł. Bateria bardzo długo trzyma, pamięć może ciut mogłaby być lepsza ale telefon ma slot na kartę pamięci. I super zdjęcia robi emotka  A, i jest w takim bardzo ładnym niebieskim kolorze emotka   Wyświetl w wątku >>
1 edi999a 0

rare85

#6719807 Napisano: 04.08.2020 11:31:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Amocco Lewiatan, heh... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6719759 Napisano: 04.08.2020 08:40:11 w co chcielibyście wygrać?
Nie to, że nie cieszą mnie bony 50 zł, ale chciałabym poczuć ten dreszcz emocji kiedy odbieram telefon z gratulacjami, że wygrałam 10 tysięcy - ewentualnie mail, ewentualnie 100 tysięcy  emotka Wyświetl w wątku >>

rare85

#6719020 Napisano: 30.07.2020 14:13:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mnie to nawet zwroty omijają... Na pocieszenie sms lub mail z gratulacjami potrzebny od zaraz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rare85

#6718583 Napisano: 28.07.2020 18:13:29 w Czy informują/ informowali?
honcia4 napisał(a):

czy informują z Lewiatana?? „TO MI PASUJE NA WAKACJE!”

Ktoś coś? Czy jeszcze nie informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0