Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kawazczekolada

kawazczekolada

#6527975 Napisano: 13.09.2018 07:45:37 w Czy informują/ informowali?
prosiaczek napisał(a):

a dostawaliscie z tego mejla "w dniu jutrzejszym czyli 18 stycznie nie ma mnie w biurze" ? bo ja taką zwrotkę dostałam (słałam w sierpniu) emotka

tak dostałam ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6527950 Napisano: 12.09.2018 22:56:23 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kreatia napisał(a):

cb656 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Czy temat "konkursy firm tytoniowych" nie powinien być w konkursach? Jest w "czarnej liście", co jest troszkę dziwne

Nie, to wcale nie jest dziwne, to logiczne nad wyraz emotka Palenie jest powodem wielu chorób i prowadzi do śmierci, a wszystkie takie czynniki u zdrowego człowieka są właśnie na czarnej liście emotka

Wątek lays szybciutko do czarnej listy, proszę! emotka  
Edit: i albedo też

wiekszość konkursów powinno być na czarnej liście... coca cola - niezdrowa, chipsy - tłuczą, czekolada, cukierki zbyt dużo cukru. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

kawazczekolada

#6527889 Napisano: 12.09.2018 19:17:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

...czyli laureatami nie jesteśmy - inaczej maile byśmy dostali. Nikt nie jest laureatem w tej loterii, istny "cud"...

No to jest lekuchne nadużycie emotka
To, że darog nie jest laureatem, nie oznacza automatycznie, że NIKT nie jest laureatem. To potwarz. emotka No chyba, że masz dowody na oszustwo emotka ale wtedy to wiesz, droga prosta: prokuratura i doniesienie o prawdopodobieństwie dokonania przestępstwa... emotka

no jakoś nagród chyba 100...a choć jeden wpis był o wygranej?? to że ja, nikt znajomy nie wygrał-rozumiem.. ale nie sądze, że jakby ktoś dostał mail- to by o tym na forum nie wpisał.. jakoś o FA kilku wpisało.. a skoro to było w tym samym terminie z podobną ilością nagród...

dokładnie. ta sama sytuacja duka. Nikt z forum nie wygrał kiedy bylo tygodniowo 50 nagród? Aż nie chce się wierzyć

Ja wygrałam emotka . Nawet Zestaw do Creme Brulle

Teraz to puscili maile za wszystkie etapy Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

kawazczekolada

#6527843 Napisano: 12.09.2018 16:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

...czyli laureatami nie jesteśmy - inaczej maile byśmy dostali. Nikt nie jest laureatem w tej loterii, istny "cud"...

No to jest lekuchne nadużycie emotka
To, że darog nie jest laureatem, nie oznacza automatycznie, że NIKT nie jest laureatem. To potwarz. emotka No chyba, że masz dowody na oszustwo emotka ale wtedy to wiesz, droga prosta: prokuratura i doniesienie o prawdopodobieństwie dokonania przestępstwa... emotka

no jakoś nagród chyba 100...a choć jeden wpis był o wygranej?? to że ja, nikt znajomy nie wygrał-rozumiem.. ale nie sądze, że jakby ktoś dostał mail- to by o tym na forum nie wpisał.. jakoś o FA kilku wpisało.. a skoro to było w tym samym terminie z podobną ilością nagród...

dokładnie. ta sama sytuacja duka. Nikt z forum nie wygrał kiedy bylo tygodniowo 50 nagród? Aż nie chce się wierzyć Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6527749 Napisano: 12.09.2018 12:20:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

DUKA
https://duka.com/pl/konkurs
cały czas działa
... na maile nie odpowiadają...

KONKURS ZAKOŃCZONY. Czytaj Regulamin i nie mąć ludziom w głowach. emotka
a) etap pierwszy: 13.08 - 19.08.2018,
b) etap drugi: 20.08 - 26.08.2018,
c) etap trzeci: 27.08 - 02.09.2018,
d) etap czwarty: 03.09 - 09.09.2018.

no własnie mamy podziekowanie za wzięcie udziału.. wysłaliśmy foto kapci..
nikt tez jakoś nie pochwalił się mailem, a już z 2 edycji dawno powinni być laureaci i mailem info.. więc...? poza tym pani stwierdziła, że "konkurs jest cały czas realizowany"

wczoraj na FB pisali, że wyniki będą 11.09.2018 ale chyba nie było... przepraszają jednak za opóźnienie. Więc kto ma rację... Pani która twierdzi, że weryfikują paragony czy agencja która prowadzi fp duka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6527257 Napisano: 10.09.2018 21:27:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mam 2 nurtujące mnie pytania, może ktoś zna odpowiedź:
1. Czy w konkursie Netto wykluczenie alkoholu etc. oznacza:
a) mogę grać, jeśli suma po odjęciu alkoholu etc. wynosi minimum 23 zł
b) paragonem mogę wytrzeć 4 litery
2. Czy Smolar zamierza wysłać smsy laureatom Vanisha w Tesco, czy "jak se na stronie nie znalazłeś i sam se nie wysłałeś oświadczenia to nagroda zostaje do dyspozycji Organizatora nad Organizatorami"?

Ad2.
Chciałam czekać na sms, ale za długo to już trwa. Jutro jednak odeślę dokumenty

vanish tesco jeszcze trwa.. Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6527234 Napisano: 10.09.2018 20:03:40 w Biedronka
amif napisał(a):

czy w waszych Biedronkach jest karma dla psów Cesar?

U nas tylko sheba jest i to koncowka sama Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6527172 Napisano: 10.09.2018 16:16:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja nie rozumiem, a co Wam te paragony przeszkadzają Ja mam założone specjalne, blaszane pudełko na dowody zakupu-konkursowe i nie tylko i wywalam dopiero tak gdzie po 4 miesiącach od zakończenia loterii/konkursu.

to i tak szybko, ja to po roku jak mam czas dopiero robię generalne porządki emotka  ostatnio znalazłam paragony z 2016 emotka

Może nie będę uściślać, z którego roku ja ostatnio znalazłam emotka , ale faktycznie trzymam ich sporo, tak na wszelki wypadek (czytać: "deszcz nagród rzęsisty").  emotka emotka

ja ostatnio wyrzuciłam paragon (chyba paragon) który była caly wyblakły. Biały skrawek papieru został. Stwierdziłam, że skoro już jest w takim stanie to i tak się do niczego nie przyda. A pudełko mam tez metalowe... świąteczne z choinką i reniferami emotka Wyświetl w wątku >>

kawazczekolada

#6526951 Napisano: 09.09.2018 19:01:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jogobella mi pisze że moja praca w konkursie zaakceptowana a mam cały czas pracę w moderacji. Maila pisze do nich  to mi cofa jako nierozpoznany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6526945 Napisano: 09.09.2018 18:19:55 w Paragony na trwające konkursy
Kto mi jutro kupi w nettto n nowy konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6526796 Napisano: 08.09.2018 18:53:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba tylko ja nie wygralam w winiary Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6526288 Napisano: 06.09.2018 18:16:44 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
norweska20 napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

bc142 napisał(a):

Gdzie tanio kupiliście LEGO?

Tesco ok 20 zl lego duplo

A takie saszetki z lego w woreczku to tez konkursowe ? Podany jest model na nim , ale czy to zestaw?zglaszal ktos taka saszetke jsko produkt konkursowy ?

nie, contructor saszetka nie wchodzi jako zestaw. Mi odrzucili. Chyba że na paragonie będzie miała numer zestawu to wtedy tak... wchodzi. Ja miałam zaznaczaone contructor 2018 Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6525885 Napisano: 05.09.2018 16:23:43 w Informują
maile z konkursu Przepis w najlepszym wydaniu. Ten konkurs skończył się juz kilka tygodni temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6525782 Napisano: 05.09.2018 12:42:56 w Informują

kawazczekolada

#6525575 Napisano: 04.09.2018 19:16:00 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
bc142 napisał(a):

Gdzie tanio kupiliście LEGO?

Tesco ok 20 zl lego duplo Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6525574 Napisano: 04.09.2018 19:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jakie trzeba te lego kupić i gdzie najtaniej można taki zestaw zdobyc emotka  ? Ktoś coś emotka  ?

ktoś tu pisał o figurkach niby najtańsze

Figurki ponoc sie nie kwalifikuja, musi to byc zestaw 

Wlasnie, są różne informacje i wolę dopytać przed zakupem emotka  
czy ktoś kupił coś i nie dostał emaila ze ma źle emotka  

Figurki sie nie kwalifukuja. Na paragonie musi byc numer zestawu. Najtaniej wychodzi duplo lego pierwszy samochod.  Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

kawazczekolada

#6525538 Napisano: 04.09.2018 18:15:10 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Rok temu cieszyłam się, ale dziś wkurza mnie. Ten bon do Itaki na 8000. Oferta, która mnie interesuje kosztuje 6500 (plus jeszcze muszę dołożyć sporo ze swojej kieszeni, jeśli chcę coś zobaczyć). Czuję się jakbym marnowała 1500 zł. Albo na siłę mogę upchać jakąś inną wyprawę. I tak i tak będę niezadowolona emotka Żebym wcześniej wiedziała iż tak wyjdzie, sprzedałabym go.

ludzkie uwielbienie pieniądza nie zna granic. dać człowiekowi 6 i pół kafla za darmo, to będzie narzekał, że mu się jeden "zmarnował". no jaja. ale wcale nieśmieszne, tylko smutne. było grać o bony na 6 i pół, albo o wyjazd na konkretną wycieczkę a nie o 8 tysi, może wtedy nic byś nie zmarnowała...   emotka

Mam wrażenie, że wypowiadasz się zawsze z taką ironią, wyższością. O jaka Ty jesteś wspaniała... Może lepiej nic nie pisz na forum skoro nie masz nic do powiedzenia mądrego. Bo dla większości z nas 1500 zł to nie jest nic... Wyświetl w wątku >>

kawazczekolada

#6525504 Napisano: 04.09.2018 16:16:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mi to chyba nic już nie pomoze... nawet watek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kawazczekolada

#6525108 Napisano: 03.09.2018 16:33:09 w Czy informują/ informowali?

kawazczekolada

#6523727 Napisano: 29.08.2018 19:53:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

musi być zapis że to zestaw lego Niestety minifigurki nie przechodzą

ale w regulaminie nie jest napisane że coś jest wyłączone np minifigurki

ale jest napisane : 

Celem Konkursu jest promocja produktów w postaci zestawów klocków marki Lego (dalej: "Produkty Promocyjne").

a potem masz

W celu przystąpienia do Konkursu, Uczestnik powinien: a. zakupić Produkt Promocyjny w okresie ..... itd.

Więc moim zdanie jasno wynika, że to musi być zestaw a nie minifigurka

minifigurka to tez zestaw bo też ją musisz poskładac:)

Od lat kupuje Lego. Torebka MiniFigure NIGDY nie była zestawem. No chyba, że kupisz cały zestaw z danej serii Mini Figures. Zestaw Lego ma ZAWSZE unikalny numer zestawu - na tyle dobre, że na całym świecie obowiązuje ten sam kod.
2 koła to nie rower... a można jedzić...

Lego właśnie chodzi o ZESTAWY a nie pojedyncze figurki. Na paragonie musi być numer zestawu konkretnego aby mogli być pewni że to jest ich zestawa nie creator innej firmy Wyświetl w wątku >>
0 0