Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niunio

niunio

#7218383 Napisano: 03.11.2024 21:53:22 w Czy informują/ informowali?
malgosia74 napisał(a):

Czy ja całkiem przespałam czy nie było jeszcze wyników z Wakacji z Orange ?emotka

Jeszcze do mnie nie dzwonili, więc nie było... emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7217228 Napisano: 29.10.2024 12:16:11 w co chcielibyście wygrać?
szmuli napisał(a):

Domek Almette emotka

Już zaklepany jak coś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7217226 Napisano: 29.10.2024 12:13:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

marcinf napisał(a):

Chciałem wysłać zgłoszenie na konkurs Milki w Lewiatan, a tu zonk. Mam paragony z dwóch różnych sklepów (są na liście w formularzu konkursowym) ale na żadnym nie mam podanego numeru transakcji emotka Poniżej numeru kasy jest pusto i paragon się kończy. Czy ktoś z was miał podobny problem?

Wyslij maila do organizatora z fotką paragonu i zapytaj ktory numer masz zgłosić.

Dokładnie, oni bardzo szybko odpowiadają. Wyświetl w wątku >>
1 marcinf 0

niunio

#7216892 Napisano: 28.10.2024 08:18:32 w Zapowiedzi konkursów
https://www.media...-wygraj-supernagrody

Od dzisiaj nowy konkurs Remington z etapami tygodniowymi.
Docelowa strona konkursu z regulaminem jeszcze nie działa, więc nie mam jak dodać do bazy. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7216786 Napisano: 27.10.2024 12:21:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Właśnie wpadła mi w oczy wygrana odpowiedź z konkursu AData "napisz co warto zrobić aby powrót do szkoły był niezapomniany". Czy tylko ja nie rozumiem o co w niej chodzi? "Powrót do szkoły że przyjaciółmi spotkać rozmawiać później już nie będzie mi czasu porozmawiać jak skończę szkołę
będą inne obowiązki codzienne tak bym tak będzie spędzać naszą młodość
Będziemy się uczyć znowu będą wakacje
Niektórzy z nas nie lubią rano stawiać
A na przerwach przyjaciółmi głupałe pomysły do wykonania zrobić na nauczycielce psikusa
Nas nauczycielka nie zauważyła aby na mnie dała pałę jakby nie krzyczała z serialu
Włatcy Móch
Co występuje nauczycielka pani Frau
Jest taka jedyna na a nauczycielka pani Frau co ze szkoły ją nie lubią koledzy i przyjaciółki robią jej psikusa tak aby nie zauważyła że to my A jak zauważy to już nam da złą ocenę do rodziców dzwoni dadzą nam karę
nasza ekipa dalej kurza to u nauczycielka
Pani Frau czeka na wakacje o odpocząć tej młodzieży"

Ojej, aż z ciekawości znalazłam ten konkurs i tam były inne, normalne odpowiedzi 🙈 Nie mam pojęcia, o co chodzi i czy to jeszcze język polski 😅

Też rzuciłem okiem na te odpowiedzi i normalnych nie znalazłem, większość bezmyślnie przekopiowana i wygenerowana przez chat GPT. emotka
Oczywiście wybór jury wybitny. Nie sprawdziłem też wszystkich jak coś, więc bez obrazy, jak ktoś tam brał udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7215774 Napisano: 23.10.2024 01:46:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Kaufland 250 sklepów czy przychodzi jakieś powiadomienie czy tylko komunikat na stronie?

Tylko komunikat na stronie. Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

niunio

#7213535 Napisano: 13.10.2024 16:27:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
U mnie w piątek i sobotę też strona wygasła, ale po manualnym usunięciu cookies w przeglądarce i ponownym zalogowaniu na forum wszystko już działa.
Przeglądarka Vivaldi i szata nowoczesna. emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

niunio

#7213422 Napisano: 12.10.2024 22:22:53 w Avanti
Czy otwiera się wam regulamin z konkursu Cheetos?
Próbuję od czwartku na różnych urządzeniach i przeglądarkach, ale bez sukcesu. emotka Wyświetl w wątku >>

niunio

#7213013 Napisano: 10.10.2024 21:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Konkurs Jordan, od kiedy w formularzu jest miejsce na dodanie paragonu?
Zgłaszałam w zeszłym tygodniu, mam screen i nie było tego. Choć w regulaminie była o tym wzmianka. Tak samo w reg plik mógł mieć max 50MB, a w formularzu była zapis 25MB. Teraz widzę, że wszystko jest poprawione.

Chyba od wczoraj. Wyświetl w wątku >>

niunio

niunio

#7211373 Napisano: 05.10.2024 00:53:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

paulaaa napisał(a):

niunio napisał(a):

Czy ktoś miał też dzisiaj problem z wysłaniem zgłoszenia do Prince Polo?

Od kilku godzin próbuję dodać odpowiedź z różnych urządzeń. Nie pomagają ciasteczka, zmiana neta i przeglądarki.
Ciągle ten sam komunikat: Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 200 lub mniej znaków.
Problem w tym, że mieści się w limicie. emotka  Próbowałem też wklejać całość i wpisywać od ręki, ale efekt ten sam.

Miałam dziś ten sam problem i po wielu nieudanych próbach zgłoszenia przerobiłam tekst tak, żeby miał 190 znaków i dopiero wtedy poszło.

Też musiałam skrócić, chociaż niby mieściło się w limicie

Tak, faktycznie. Potestowałem trochę i wychodzi na to, że limit wynosi 195 znaków. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7211369 Napisano: 05.10.2024 00:02:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś miał też dzisiaj problem z wysłaniem zgłoszenia do Prince Polo?

Od kilku godzin próbuję dodać odpowiedź z różnych urządzeń. Nie pomagają ciasteczka, zmiana neta i przeglądarki.
Ciągle ten sam komunikat: Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 200 lub mniej znaków.
Problem w tym, że mieści się w limicie. emotka  Próbowałem też wklejać całość i wpisywać od ręki, ale efekt ten sam. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7210901 Napisano: 03.10.2024 13:59:31 w Zapowiedzi konkursów
zdolnabestia napisał(a):

Widzę, że wrzucane są tu luzem linki do trwających konkursów...
Przypominam, że konkursy dodajemy do bazy przez formularz. Wątek "Zapowiedzi" służy do powiadamiania o konkursach, które jeszcze się nie rozpoczęły, ale już są gdzieś wstępnie ogłoszone i można się przygotować, np poczekać z zakupem danego produktu.

Nie zawsze ma się czas, żeby wypełnić pełny formularz. emotka
To chyba dobrze, że można podzielić się linkiem tutaj i dać komuś innemu szansę na dodanie konkursu do bazy. Wyświetl w wątku >>

niunio

#7210366 Napisano: 01.10.2024 19:15:33 w Zapowiedzi konkursów
netka2000 napisał(a):

https://konkurslubella.pl

Czeka już na akceptację. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7210100 Napisano: 01.10.2024 07:51:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie niechlujstwo. emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

niunio

#7209563 Napisano: 28.09.2024 20:13:44 w Żabka
dede napisał(a):

Dzięki, to nie wiem gdzie ten kod się podział bo te gumy są na liście ale może nie da się mieć dwóch kodów i trzeba najpierw zużyć poprzedni.

Można mieć dwa kody, napisz do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7209194 Napisano: 27.09.2024 01:41:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oczko08 napisał(a):

Czy ktos pamięta, jakie dane się podawało w formularzu konkursowym „ Chrupnij Szkolne nagrody”?

Adres mailowy i paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

niunio

#7208557 Napisano: 25.09.2024 08:22:56 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

pioge7 napisał(a):

elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Czekam na ważne dokumenty i d..w kwiatach .
Może że ktoś potrafi pomóc?

Próbuję ale w czasie pracy nie mam opcji czekać po 30 min i zerkać czy ekran tel się nie zablokuje bo wówczas kończy połączenie. Szlak

Zmień w ustawieniach, żeby się nie blokował. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

niunio

niunio

#7206753 Napisano: 18.09.2024 09:31:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Te maskotki Sonic Actimel jest w bazie ???????

Jest w zapowiedziach, czy ktoś dodał do bazy, nie wiem.

Dodałem do bazy kilka godzin temu, czeka na zatwierdzenie. Wyświetl w wątku >>