Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rafi323raf
Postów 2370
Data rejestracji 28.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dowartościowanie się na siłę?
Teraz owszem, studia mało znaczą, ale chyba dobrze, że ludziom młodszym i starszym się chce zdobywać wiedzę, nawet taką w internecie, czy tam na studiach. Tak, są studenci idący na studia (pomijając te 'bo to ma sens') którzy chcą się czegoś nauczyć od osób bardziej doświadczonych, poznać trochę świata, ludzi. I nie widzę w tym nic złego, zawsze to jakiś rodzaj ambicji. Nawet dla rolnika.
I nie rozumiem Twojego oburzenia tym, że ktoś chce studiować dla siebie.
A tymczasem idę się uczyć. Sesja wzywa Tak, jestem studentem i wiem, jak to ludzie tego gatunku człowieka nie lubią Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam ten post, fajnie ktoś podsumował całą bombonierkową akcję, śmiałem się aż do skasowania tego wpisu ale ktoś w te 50 bombonierek dla stryjecznego wuja szwagra drugiego męża uwierzył?
ale po to są konkursy żeby wygrywać, ja tam o nie nie grałem, nie lubię, wolę grać o miliony a właściwie wrócić do grania o nie, co raz mniej mi się chce, a nagrody by się przydały! ale co raz mniej fajnych konkursów, to mnie wkurza... Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie Polo mi zlikwidowali, to problemu z bonem nie będzie uff Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale zrealizowana w tym roku najlepsza wygrana (wygrana jednak rok wcześniej) wyprawa do Meksyku A że podróżować kocham, to na tym w tym roku się skupiłem, wiele zwiedziłem, oby w przyszłym roku było podobnie, a z konkursami lepiej
I życzę wszystkim na nowy rok wielu wygranych i spełnienia się też w niekonkursowych sprawach! Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, rzeczywiście na ten numer wygrałem, choć smsa po 2 dniach odesłałem (a trzeba było się w 3 zmieścić) a i zwrotka jest
to też chyba ITM było to się zapytam, paragonu na produkty nie żądali? bo smsa o tym nie mam Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli informują, a wiadomo z jakiego numeru?
693931*** dzisiaj do mnie dzwoniło Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 2 stopnia paragon chcą od razu Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma ktoś może linka do tych garnków?
no właśnie, jakie czasy nastały, żeby nam normalni ludzie pracę sprzed nosa zabierali Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój był od 9 i odebrali 13, także może lepiej zadzwonić Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.listwp...egulamin_konkurs.pdf Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w BIC czasem nie podawało się numeru paragonu? może dlatego ta rezerwa Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za jednym razem tyle nie wydaję, więc nie będę specjalnie towarów dokładać by osiągnąć to 50 zł
gdyby chociaż były tam kody które trzeba wysłać, przynajmniej każda nagroda zostałaby rozlosowana...
Wyświetl w wątku >>
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na szczęście w drugą stronę też terminów się nie trzymają - raz prawie 2 tyg po terminie paragon odesłałem i nagroda przyszła
ale to dawno temu było i nie w tych kauflandowych bonach - po prostu sms się w playu zagubił Wyświetl w wątku >>