Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6730273 Napisano: 19.09.2020 16:27:18 w Zdjęcia naszych wygranych
"Z aktywnością mu po drodze" - Carrefour

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6730272 Napisano: 19.09.2020 16:24:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

2asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

To jest najgorszy rodzaj karty prepaid i najgorszy bank, pamiętam że kiedyś miałam duży problem z rejestracją, bo mają dane laureata, a ja pomieszałam dwie karty, kazali żeby zadzwoniła uprawniona osoba, jak zadzwoniła to wzięli ją na przepytki, bo sobie zanotowali że ktoś się podszywał, dobrze że o nr buta nie pytali (dla 50 zł!). Złotówkę pobierają za każdy nowy miesiąc, a żeby było mało - jak ktoś chce doładować taką kartę, to opłata wynosi uwaga... 15 zł! 

Nie ogarniam czemu po prostu nie zrobią przelewu emotka  tyle zachodu z przypisywaniem nazwisk do kart, a potem z rejestracją i jeszcze ta złotówka opłaty plus koszty kuriera na wysyłkę tego  emotka

Ja też nie ogarniam, zakup 150 kart plastikowych po 50 zł, załatwianie z bankiem, opłata kuriera, problem dla laureata z rejestracją i tracenie wielu minut na połączenie z bankiem (niektórzy jeszcze płaca za rozmowę) i strata niby 1 zł, ale przy 150 kartach to już 150 zł itd. Geniusze tam muszą pracować. 

A jesteś pewna, ze maja dane laureatow? Od zawsze wszystkie wygrane karty rejestruje na siebie i nigdy zadnych problemow nie mialam (nawet jesli karta byla wygrana na "meskie" dane)

Na bank nie mają danych, bo ja zawsze rejestruję karty na siebie, mimo że nie jestem laureatką fajnego konka. 

Ja nie piszę o kartach, tylko o tej konkretnej prepaid Citi Bank Handlowy. Może tylko w przypadku tamtego konkursu tak było. Jeśli ktoś próbował tę z Brefa zarejestrować na kogoś innego to dajcie znać, plizzz. 

Tak, ja zarejestrowałam dwie karty na mnie, bo uznałam, że chcą tyle danych za te 49zł (jak się okazało), że nie będę podawać danych mamy, jeszcze ktoś weźmie na nią kredyt i będzie miała kłopoty. Więc pod tym względem nie było problemu, ale tylko pod tym i nie lubię tego banku bardzo.

A to ciekawe emotka  może to zależy od konsultanta, na którego się trafi? emotka  

Edit. Chyba, że chodzi o samo nazwisko? misiamarysia macie takie samo nazwisko z mamą czy rejestrowałaś na zupełnie inne niż mamy?

Inne nazwisko emotka

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6730269 Napisano: 19.09.2020 16:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamarysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

2asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

To jest najgorszy rodzaj karty prepaid i najgorszy bank, pamiętam że kiedyś miałam duży problem z rejestracją, bo mają dane laureata, a ja pomieszałam dwie karty, kazali żeby zadzwoniła uprawniona osoba, jak zadzwoniła to wzięli ją na przepytki, bo sobie zanotowali że ktoś się podszywał, dobrze że o nr buta nie pytali (dla 50 zł!). Złotówkę pobierają za każdy nowy miesiąc, a żeby było mało - jak ktoś chce doładować taką kartę, to opłata wynosi uwaga... 15 zł! 

Nie ogarniam czemu po prostu nie zrobią przelewu emotka  tyle zachodu z przypisywaniem nazwisk do kart, a potem z rejestracją i jeszcze ta złotówka opłaty plus koszty kuriera na wysyłkę tego  emotka

Ja też nie ogarniam, zakup 150 kart plastikowych po 50 zł, załatwianie z bankiem, opłata kuriera, problem dla laureata z rejestracją i tracenie wielu minut na połączenie z bankiem (niektórzy jeszcze płaca za rozmowę) i strata niby 1 zł, ale przy 150 kartach to już 150 zł itd. Geniusze tam muszą pracować. 

A jesteś pewna, ze maja dane laureatow? Od zawsze wszystkie wygrane karty rejestruje na siebie i nigdy zadnych problemow nie mialam (nawet jesli karta byla wygrana na "meskie" dane)

Na bank nie mają danych, bo ja zawsze rejestruję karty na siebie, mimo że nie jestem laureatką fajnego konka. 

Ja nie piszę o kartach, tylko o tej konkretnej prepaid Citi Bank Handlowy. Może tylko w przypadku tamtego konkursu tak było. Jeśli ktoś próbował tę z Brefa zarejestrować na kogoś innego to dajcie znać, plizzz. 

Tak, ja zarejestrowałam dwie karty na mnie, bo uznałam, że chcą tyle danych za te 49zł (jak się okazało), że nie będę podawać danych mamy, jeszcze ktoś weźmie na nią kredyt i będzie miała kłopoty. Więc pod tym względem nie było problemu, ale tylko pod tym i nie lubię tego banku bardzo.

A to ciekawe emotka  może to zależy od konsultanta, na którego się trafi? emotka

Może źle się wyraziłam, dzwoniłam dwa razy z rzędu, bo tak mi kazał, gdy mu powiedziałam, że mam jeszcze jedną, to poprosił, żeby jeszcze raz od nowa wybierać po kolei te wszystkie numery i znowu z nim mnie połączyło i aktywował drugą. Na te same dane.

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6730266 Napisano: 19.09.2020 16:12:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

2asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tak, ja zarejestrowałam dwie karty na mnie, bo uznałam, że chcą tyle danych za te 49zł (jak się okazało), że nie będę podawać danych mamy, jeszcze ktoś weźmie na nią kredyt i będzie miała kłopoty. Więc pod tym względem nie było problemu, ale tylko pod tym i nie lubię tego banku bardzo. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6730173 Napisano: 18.09.2020 22:21:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Czy z Vanish Tesco ktoś ma SMS z odesłaniem paragonu pocztą tradycyjną? 

Chcą dane @ więc być może masz laptop skoro chcą od Ciebie paragon pocztą

Obawiam się, że masz rację Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6730168 Napisano: 18.09.2020 21:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Aha. Dziękuję bardzo za wiadomość.
W takim razie jutro spróbuję zaś. emotka

To koniecznie daj znać, bo ja 20 minut temu próbowałam, ale też te 50 zł i nie działała karta. Pomijam fakt, że dla 50 zł na karcie życzą sobie w banku wszystkie dane z Peselem i numerem dowodu, adresem. Pan, z którym rozmawiałam i wyraziłam wielkie zdziwienie powiedział, że gdyby były to karty na 1 zł to też takie same dane chcą jak na duże sumy. Doznałam szoku, bo miałam kiedyś kartę na naprawdę dużą sumę i tam po prostu agencja wysłała zupełnie innego dnia pin do tej karty, tak dla bezpieczeństwa, i to wszystko. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6730167 Napisano: 18.09.2020 21:49:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
viviean napisał(a):

Coś z Vanish konkurs z Tesco,bez podania nagrody

U nie tak samo, coś z Tesco Vanish Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6729824 Napisano: 17.09.2020 17:13:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Z konkursu "Z aktywnością mu po drodze" w Carrefour zestaw Persil (proszek i płyn), Smolar, kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 1 martunik3

misiamarysia

#6729720 Napisano: 17.09.2020 10:54:52 w SZUKAM....
moskala22 napisał(a):

antylopia napisał(a):

czy z blacka przychodzą Wam potwierdzenia zgłoszenia. chlop wczoraj zgłaszal a nic nie dostal emotka

nigdy nie dostałam potwierdzenia z Blacka a trochę tych zgłoszeń wysłałam (gmail)

NA PEWNO NIC NIE PRZYCHODZI, więc spoko, byle wiadomość o autku przyszła emotka Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0

misiamarysia

#6729606 Napisano: 16.09.2020 18:49:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

To tylko ja nie wygrałam w brew Biedronka? 

Nie tylko, witaj w klubie emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6729363 Napisano: 15.09.2020 22:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zoonder napisał(a):

W konkursie carrefour Velvet nr. paragonu czy numer transakcji? nie mogę teraz sprawdzić regulaminu. Będę wdzięczna za pomoc emotka

Z regulaminu:
 ... pod numer SMS 70068 wysłać zgłoszenie konkursowe o treści: VELVET.nr paragonu. treść Zadaniakonkursowego Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6729332 Napisano: 15.09.2020 21:22:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dane laureata (TOŁPA) odsyłacie jako wiadomość zwrotna na tego samego maila?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6729292 Napisano: 15.09.2020 19:23:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
oleg napisał(a):

Po dlugiej dlugiej ciszy (juz zapomnialam jak milo jest sie tu wpisac:)) 2 x info z Milki C4 o prawie do weryfikacji nagrody  emotka

Ja również "coś" z Milki w Carrefour i 50 zł Winiary (loteria majonezowa) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

misiamarysia

#6728753 Napisano: 14.09.2020 11:07:22 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kiora też jest źle wpisana. Mają czas do 18.09 emotka

Ech... już nawet do ogarniania regulaminów się nie nadaję.

Oj przestań, tyle tych konkow, że można się pomylić  emotka

W dodatku mała dzidzia emotka  

No mała dzidzia to akurat największa wygrana emotka A termin tez plus minus, nie co do dnia emotka Zdrowie dzidzi.

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6728114 Napisano: 10.09.2020 01:49:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zoonder napisał(a):

Przepraszam, że piszę tutaj ale niestety nie mam jeszcze dostępu do wątku Biedronki. Chciałam zapytać czy jest ktoś taki jak ja kto nie dostał wiadomości zwrotnej z Bref?  emotka

W T-Mobile zwrotka była od razu, a wysyłałam tuż przed zakończeniem konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6727712 Napisano: 08.09.2020 15:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

fiona25 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36 napisał(a):

TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

gienek1] TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

Oj to tak jak ja, nawet teraz siedzę w okularach Rayban z ostatnich wygranych, nie wspominając o super głośniku i wielu innych, zacnych nagrodach którymi uszczęśliwiłam rodzinę. jakiś niewypał z ostatnia loteria, ale mam nadzieję, że następna będzie znowu fajna. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

misiamarysia

#6727711 Napisano: 08.09.2020 15:18:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

fiona25 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36 napisał(a):

TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

gienek1]

prosiaczek napisał(a):

[quote=

FBewa36] TicTacowe bluzy byłyby jeszcze względne gdyby nie napis tictak z tyłu i z przodu, a tak to chyba nadają się tylko na działkę, a szkoda, bo wydają się ładne i porządne, ale z tictakiem to nawet na prezent głupio dać

Oj to tak jak ja, nawet teraz siedzę w okularach Rayban z ostatnich wygranych, nie wspominając o super głośniku i wielu innych, zacnych nagrodach którymi uszczęśliwiłam rodzinę. jakiś niewypał z ostatnia loteria, ale mam nadzieję, że następna będzie znowu fajna. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6727388 Napisano: 07.09.2020 12:34:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
głośnik JBL z loterii 6wspaniałych, (nie wiem jaki kurier, nie ja odbierałam, ale bez dokumentów zwrotnych) Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

misiamarysia

#6727329 Napisano: 07.09.2020 10:26:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
świecące sznurówki  (Grześki) Wyświetl w wątku >>