Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6734051 Napisano: 06.10.2020 11:17:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
bandit napisał(a):

t-mobilek dal iponika emotka  11 

Mnie również emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6733947 Napisano: 05.10.2020 19:27:36 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Wkurza mnie, że łatwo się wkurzam... Od jakiegoś czasu jestem mega spięta i normalnie mały, błahy powód powoduje we mnie mega złość. Męczy mnie to, bo od tych nerwów boli mnie głowa, trzęsą mi się ręce no i ogólnie nie łatwo ze mną egzystować ostatnio. ;(

polecam jogę lub pilates - nawet taką z YouTube - czyni cuda.))

Jeśli poza tymi negatywnymi emocjami jesteś przewlekle zmęczona i jest Ci zimno, to polecam zbadać hormony (tarczycę - TSH, FT3,FT4) Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6733788 Napisano: 05.10.2020 12:20:50 w Zdjęcia naszych wygranych
Słuchawki z loterii ob.
Mają śliczny kolor - pudrowy róż emotka

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6733772 Napisano: 05.10.2020 11:47:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki z loterii ob. "Zdobądź muzyczne nagrody" - kurier DPD Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

misiamarysia

#6732694 Napisano: 30.09.2020 15:04:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kreatia napisał(a):

czy myślicie, że lista t-mobile jest w kolejności nagród? jak to zawsze było? 

Wygląda na to, że alfabetycznie...

ale jestem gapa, na pewno  emotka emotka

A maile już poszły? Bo chyba też miały być. Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

misiamarysia

misiamarysia

#6731767 Napisano: 25.09.2020 22:54:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
edi999a napisał(a):

Nie, jakoś brakło mi czasu na wysłanie zgłoszenia, choć chęci były emotka

To dokładnie jak u mnie, nie zdążyłam dotrzeć do sklepu. Szkoda że nie Twoja nagroda, chciałam gratulować. Wyświetl w wątku >>
1 edi999a 0

misiamarysia

#6731764 Napisano: 25.09.2020 22:42:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
edi999a napisał(a):

Dom z loterii Castoramy położony w "malowniczych Beskidach"

Ale to Ty wygrałeś/łaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6731618 Napisano: 25.09.2020 10:45:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gizoon napisał(a):

Moi Drodzy czy w loterii KINDER BUENO są ograniczenia co do gospodarstwa domowego ? Czytałem regulamin i nie widzę zapisu. Chce się tylko upewnić czy mi nie umknął. Jest tylko zapis, że nagrodę danego stopnia można wygrać tylko raz.

Możesz wygrać po razie nagrodę danego stopnia na każdego np. członka swojej rodziny, ale tam jest bardzo ciężko trafić, co widać po wczorajszych wpisach w MDW, ciągle się reklamują w TV i widziałam duże plakaty w sklepach. Stawka mniejsza o wiele niż w Almette, ale liczących na szczęście niestety chyba tyle samo.
Ale powodzenia, grajmy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6731206 Napisano: 23.09.2020 16:46:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Smolar, lato aktywnych nagród - główna emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6731120 Napisano: 23.09.2020 13:16:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

anaesth napisał(a):

Do laureatów T-mobile: mniej więcej na jakim etapie konkursu wysłaliście swoje zgłoszenia? Początek, środek, koniec? emotka

W ostatni dzień konkursu... Specjalnie zakupiłam starter t-mobile, gdyż posiadam abonament i się udało...  emotka

Ja też na sam koniec na pewno, bo to u mnie norma. Patrzę co się kończy w najbliższym czasie i piszę "na łeb, na szyję" . Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

misiamarysia

#6731082 Napisano: 23.09.2020 11:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Z Kinder bueno były już e-maile za 1 tydzień? Jak wpisujecie swój kod do sprawdzenia to jest informacja o wygranej czy nie?

Wpisałam kod i dane i wyświetliła się informacje, że losowanie 23 września, czyli dziś. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

misiamarysia

#6731076 Napisano: 23.09.2020 11:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

misiamarysia gratki tmobilea emotka  z jakiego nr? normalny? zastrzeż? co chcieli? pisz  emotka

Zaraz wszystko napiszę, numer  nie zastrzeżony, zaraz sprawdzę

tel 583557098 Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

misiamarysia

#6731075 Napisano: 23.09.2020 11:15:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

misiamarysia gratki tmobilea emotka  z jakiego nr? normalny? zastrzeż? co chcieli? pisz  emotka

Zaraz wszystko napiszę, numer  nie zastrzeżony, zaraz sprawdzę Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

misiamarysia

#6731073 Napisano: 23.09.2020 11:08:40 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

magisterek napisał(a):

T-Mobile dzwoniło? Pisało? Zaspało? Posłałem zgłoszenie ale z ciekawości pytam bo na wygraną raczej nie liczę

Nieee, cisza  emotka

Oby nie zrobili takiego cyrku, jak Albedo z FA w Auchan emotka emotka
Nie no. Czekajmy cierpliwie emotka Chociaż spodziewałam się, że najpóźniej dzisiaj zaczną dzwonić. A może dzwonili, tylko nikt się nie chwali?

Ostatnio też późno dzwonili ale chyba nie aż tak. Byłam pewna, że dziś się ruszy. 
Kurde! Niech nikt nie pisze, że dzwonili już!!  emotka

Czekamy!!! Lepiej niech zadzwonią późno z główną, niż wcale emotka , ale czasu dają sobie każdorazowo straaaasznie dużo.

No i dzwonią!!! emotka

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6731071 Napisano: 23.09.2020 11:08:11 w Informują
Informują z Konkurs "Wakacyjne doładowanie"

Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
WAKACYJNE DOŁADOWANIE T-Mobile, bez info o rodzaju nagrody, przed chwilą Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6731041 Napisano: 23.09.2020 09:47:39 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

magisterek napisał(a):

T-Mobile dzwoniło? Pisało? Zaspało? Posłałem zgłoszenie ale z ciekawości pytam bo na wygraną raczej nie liczę

Nieee, cisza  emotka

Oby nie zrobili takiego cyrku, jak Albedo z FA w Auchan emotka emotka
Nie no. Czekajmy cierpliwie emotka Chociaż spodziewałam się, że najpóźniej dzisiaj zaczną dzwonić. A może dzwonili, tylko nikt się nie chwali?

Ostatnio też późno dzwonili ale chyba nie aż tak. Byłam pewna, że dziś się ruszy. 
Kurde! Niech nikt nie pisze, że dzwonili już!!  emotka

Czekamy!!! Lepiej niech zadzwonią późno z główną, niż wcale emotka , ale czasu dają sobie każdorazowo straaaasznie dużo. Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

misiamarysia

#6731040 Napisano: 23.09.2020 09:45:59 w Czy informują/ informowali?
holaaolaa napisał(a):

Lato Aktywnych Nagród...? Smolar informował już?

Ne widziałam, żeby ktoś się chwalił, ja w każdym razie czekam. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6730277 Napisano: 19.09.2020 16:32:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

misiamarysia, pisałaś wczoraj, że nie działa Ci karta z BREFA, to może ta na dane mamy?  emotka

Nie, ja wczoraj podawałam kasjerce, że mam na niej 50 zł, a resztę chciałam dopłacić gotówką i nie zadziałała, ale dzisiaj w Biedronce już wykorzystałam dwie, zostało mi na jednej coś ok. 3 zł, na drugiej 15zł, to jeszcze coś tam sobie kupię. Liczę teraz już do tych 49 zł, nie 50.

Jeszcze (kończąc temat, bo ten bank chyba nie jest go wart) ja nawet nie mówiłam dzwoniąc, że to z jakiegoś konkursu, tylko że mam dwie karty i chcę je aktywować. I aktywował na mnie dwie. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6730275 Napisano: 19.09.2020 16:30:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

misiamarysia, pisałaś wczoraj, że nie działa Ci karta z BREFA, to może ta na dane mamy?  emotka

Nie, ja wczoraj podawałam kasjerce, że mam na niej 50 zł, a resztę chciałam dopłacić gotówką i nie zadziałała, ale dzisiaj w Biedronce już wykorzystałam dwie, zostało mi na jednej coś ok. 3 zł, na drugiej 15zł, to jeszcze coś tam sobie kupię. Liczę teraz już do tych 49 zł, nie 50. Wyświetl w wątku >>