Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6735864 Napisano: 13.10.2020 11:13:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
bianco napisał(a):

kieliszki APEROL  emotka

Ja również kieliszki Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6735812 Napisano: 13.10.2020 08:14:43 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś wie co może dziś wozić UPS ? Mam info na e-mailu...

Nagrody od T-Mobile, jeśli masz napisane w mailu że DELKOM Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6735630 Napisano: 12.10.2020 16:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

xena napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Z Martini się ogarnęli i zamiast dzwonić do 400 osób piszą teraz w kolejnym mailu, że można im mailowo podać dane do wysyłki nagrody.

tylko, że ja tych 400 nagród tutaj nijak nie widzę emotka  zaledwie kilka osób się pochwaliło. Sama wygrałam 1/3 zgłoszenia. Może to dopiero 1 stopnia poszły? (zresztą co najśmieszniejsze nagrody najtańsze za najlepsze hasła emotka  gdzie tu sens, gdzie logika?)

Właśnie miałam pytać, czy jest jakaś osoba, ktora nie wygrała.
Byłam przekonana, że zgłoszeń było mniej niż tych "nagród".

Pewnie nie wszyscy jeszcze poinformowani, bo tam raczej się nie dało nie wygrać. Ja mam na 2 zgłoszenia dwie wygrane i nie myślcie, że do szaleństwa zależy mi na ręczniku albo leżaku, ale były 98 (!!!) urodziny mojej babci i zainwestowałam "przy okazji" żeby podjąć ciotki, kuzynki, stryjenki, wujenki itp emotka Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

misiamarysia

#6735625 Napisano: 12.10.2020 15:54:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Z Martini się ogarnęli i zamiast dzwonić do 400 osób piszą teraz w kolejnym mailu, że można im mailowo podać dane do wysyłki nagrody.

tylko, że ja tych 400 nagród tutaj nijak nie widzę emotka  zaledwie kilka osób się pochwaliło. Sama wygrałam 1/3 zgłoszenia. Może to dopiero 1 stopnia poszły? (zresztą co najśmieszniejsze nagrody najtańsze za najlepsze hasła emotka  gdzie tu sens, gdzie logika?)

No właśnie, Ty też się nie chwaliłaś. Może inni tak samo. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6735617 Napisano: 12.10.2020 15:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Martini się ogarnęli i zamiast dzwonić do 400 osób piszą teraz w kolejnym mailu, że można im mailowo podać dane do wysyłki nagrody. Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

misiamarysia

#6735506 Napisano: 12.10.2020 12:12:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Wszystkie ekspresy z ogólnopolskiego Lindt poszły?

A już informowali ogólnopolski? Myślałam, że tylko Carrefour. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6735478 Napisano: 12.10.2020 11:27:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1q1q1q napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

1q1q1q napisał(a):

Działam Wam formularz http://konkurs-colgate.pl/ ???

Tak, otwiera się bez problemu , ale czy działa nie wiem, nie mam paragonu do zgłoszenia.

jakieś literki na białym tle wyskakują po wysłaniu
nie ma komunikatu, że dziękujemy czy czegoś podobnego

Wyślij to samo (spróbuj) za jakiś czas, ja tak wczoraj zrobiłam z Aperolem i poszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6735462 Napisano: 12.10.2020 11:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1q1q1q napisał(a):

Działam Wam formularz http://konkurs-colgate.pl/ ???

Tak, otwiera się bez problemu , ale czy działa nie wiem, nie mam paragonu do zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

misiamarysia

#6735335 Napisano: 11.10.2020 20:54:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

Czy w Haribo jest tak, że paragon z dzisiejszą datą można zgłaszać do jutra? Mógłby ktoś potwierdzić, co na ten temat jest napisane w regulaminie? Albo podesłać cały regulamin, bo mi się nie otwiera?

Warunki uczestnictwa w Loterii 2.1.
Uczestnik Loterii celem skutecznego udziału w Loterii powinien: a) dokonać jako konsument, w rozumieniu przepisu art. 22¹ kodeksu cywilnego, jednorazowego zakupu dowolnego Produktu Promocyjnego, w dowolnym Sklepie w czasie trwania Sprzedaży Produktów Promocyjnych tj. w terminie od dnia 10.08.2020 r. do dnia 11.10.2020 r.; b) zachować Dowód zakupu potwierdzający zakup Produktu Promocyjnego; c) zarejestrować się do Loterii w terminie od 10.08.2020 r. do dnia 12.10.2020r.w następujący sposób: Wyświetl w wątku >>
1 doo 0

misiamarysia

#6735330 Napisano: 11.10.2020 20:31:20 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

MISIA.....   Stan podgorączkowy może utrzymywać się nawet przez tydzień lub więcej, w zależności od tego, jak intensywne są objawy i jakie metody leczenia stosujemy. Jeśli temperatura ciała jest mocno podwyższona i wynosi więcej niż 38-39 stopni, powinna trwać około 2-3 dni.  tyle z definicji.

Definicja definicją, a siostra w szpitalu, szwagier uwięziony w domu. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Tak czy inaczej, obyśmy zdrowi byli !!! Życzenia dla Wszystkich na przyszły tydzień i nie tylko emotka Oczywiście również dlaFBilona, trzymaj się Kochana, nie denerwuj się, bo złe emocje też są zabójcze - dla naszych serc. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6735328 Napisano: 11.10.2020 20:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

bandit napisał(a):

titinunu napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Aperol - działa Wam ?
pzrechodzi zgłoszenie ?
- czy było potwierdzenie 

mam info że odpowiedź musi mieć przynajmiej 1 znak

pozdrawiam

z rana miałam potwierdzenie na maila

dziękuję 
jakoś tak dziwnie żona korzysta ze stronki która liczy znaki i tam było 798, notepad++ pokazuje znowu 823 znaków
skróciliśmy i przeszło 

pozdrawiam

Jakieś 20 minut temu wysyłałam, potwierdzenia na maila brak emotka

zerknij ile masz znaków w notepadd ++ i skróc troche i ponownie próbuj

bandit bardzo dziękuję za radę, spróbowałam jeszcze raz, nawet nie zmniejszałam tekstu, bo był krótki (ok 200 znaków) ale tym razem przeszło i doszło od razu potwierdzenie na maila.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6735314 Napisano: 11.10.2020 19:35:11 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

FBilona napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Koleżanką od 18 lat mieszka w Czechach ,pracuje tam w szpitalu i tak wczoraj rozmawiałyśmy sobie o koronie. To się śmiała ,że wirus jest i zawsze będzie. A lekarze będą nam wpisywać covida ,bo oni za to dostają kasę i to nie mała. Mówiła ,aby zerknąć sobie na statystki zachorowań na grypę i jej śmiertelność. Stwierdziła ,że są na zbliżonym poziomie. Inne choroby już nie istnieją . Ludzie z angina i z bólem ucha to dla lekarzy korona juz. Laboratoria wpisuja covida tym co nie przychodzą na testy,a się zapisali. Wirus jest,ale nie jest taki jak go wykreowały media. To są słowa lekarza ,ona sama nie wpisuje covida tylko normalnie leczy na inne choroby i strasznie ja wkurza,że jej koledzy i koleżanki lekarze tak się zachowują

Osobiście przechodzę teraz covida ja i moi rodzice. Nie mówcie, że go nie ma, bo jest. Widzę, co dzieje się ze mną i co dzieje się z moimi rodzicami. Grypę przechodziłam nie raz i zapewniam Was, że nie jest to to samo. Przynajmniej ja nie płakałam z bólu mięśni przy zwykłej grypie i nie miałam problemu w przejściu kilku metrów. I wbrew pozorom wcale nie jest tak prosto dostać skierowanie na test.

Ale siły żeby wejść na forum to masz. Dziwne bo każdy porządnie chory to nawet w komórkę nie spojrzy. Atak wirusa to ja wiem jak wygląda, nie biega się wtedy po śniadaniówkach, forach itp tylko walczy o życie a pielęgniarki między sobą sondują czy przeżyje. Tak było w przypadku mojego męża. Wirus który niszczy kraj, za chwilę zamrożą waloryzację i rent i emerytur a budżetówka bez podwyżek bo przez Covida-nie wida tak jesteśmy zadłużeni  

"Ale siły żeby wejść na forum to masz." jak można tak komuś napisać?  emotka emotka  Podejrzewam, że już ma się lepiej i dlatego jest w stanie wejść na forum
roksana2802 dużo zdrowia dla Ciebie i rodziców! emotka

roksana2802 trzymaj się, moja siostra najpierw walczyła w domu 2 tygodnie z gorączką 39 stopni i straaaasznym bólem pleców, a skierowanie tak jak piszesz nie było łatwo dostać na test. Teraz już leży w szpitalu zakaźnym z covidem, i owszem, miała siły, żeby do mnie zadzwonić,więc nie bierz do głowy komentarzy. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6735306 Napisano: 11.10.2020 19:20:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

titinunu napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Aperol - działa Wam ?
pzrechodzi zgłoszenie ?
- czy było potwierdzenie 

mam info że odpowiedź musi mieć przynajmiej 1 znak

pozdrawiam

z rana miałam potwierdzenie na maila

dziękuję 
jakoś tak dziwnie żona korzysta ze stronki która liczy znaki i tam było 798, notepad++ pokazuje znowu 823 znaków
skróciliśmy i przeszło 

pozdrawiam

Jakieś 20 minut temu wysyłałam, potwierdzenia na maila brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6735074 Napisano: 10.10.2020 08:21:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

Czy w Bueno opakowania z kodami w przypadku wygranej są potrzebne?

Przy wygranej (kody na filmy VOD) musiałam odesłać zdjęcie kodu Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6734743 Napisano: 08.10.2020 20:09:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
fiona25 napisał(a):

III stopień z Bueno - VOD , przyda się na jesienne długie wieczory  emotka

U mnie również VOD (zgłoszone 2 kody) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6734735 Napisano: 08.10.2020 19:29:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rena-cz napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

joan napisał(a):

psotka napisał(a):

To ja z innej beczki. W październiku 2019 wygralam bon za opinie w Kauflandzie. W tym roku tez zglaszam paragony. Jednak nie wypełniam ankiety na 100% pozytywnie np. czy jest balagan pod sklepem albo czy paragon byl prawidłowy. Zeby znow wygrac trzeba wypelniac te ankiety pozytywnie i chwalace? Bez negatywow? Ktos moze sie pochwalic?

A co Ty, przecież to loterie są, te odpowiedzi zliczają do statystyk wewnętrznych i tyle.  emotka

Ja tam gdzie w ankiecie wymagają kilka słów opisu nigdy nic nie wpisuje tylko daję "dalej" i opinia nagrodzona. Szkoda czasu. Joan ma racje, że toloteriaA

W Lidlu wygląda to tak samo? Nie trzeba nic wpisywać od siebie? 

Ja zawsze piszę prawdę, nie koloryzuję, jak w moim Kauflandzie są zawsze tragiczne warzywa i owoce i leżą zgniłe pomidory, a nad nimi lata stado muszek to piszę prawdę, a nawet u nich "główną" miałam, bo to loteria. Jak w Lidlu wszystko zawsze super, to oceniam na maxa, ale tam akurat nigdy mi się nie udało wygrać. Pomijać możesz spokojnie moim zdaniem. Wyświetl w wątku >>
1 rena-cz 0

misiamarysia

#6734415 Napisano: 07.10.2020 15:47:44 w PLAGIATY
kasq napisał(a):

Podobna sytuacja jets na fejsie

Właśnie są wyniki https://www.faceb...2289/373389234071159
Zwycięska tarta jest tu
https://zszywka.p...BiGwoDvPSQlsdtH2hFzU

Napisałam do organizatorów, że to plagiat i się czuję jak konfident emotka

Lepiej jak konfident niż jak złodziej, ciekawe co z tym zrobią. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

misiamarysia

#6734412 Napisano: 07.10.2020 15:46:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dianka26 napisał(a):

Czysta przyjemność gotowania - nagroda dodatkowa emotka  od Smolara  emotka

Ja również zestaw produktów Somat Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6734385 Napisano: 07.10.2020 14:44:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z radości OSZALAŁAM  emotka emotka emotka bo przepis za 1zł brutto w Lurpak wygrałam emotka
To będzie dobry dzień emotka Wyświetl w wątku >>