Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6739036 Napisano: 25.10.2020 23:21:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolka2310 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi napisać, ile znaków może mieć zgłoszenie Wawel???
Będę wdzięczna za odpowiedź emotka

(W ogólnopolskim?)
Ile dusza zapragnie emotka  

Dzięki, zatem jak zawsze w ostatnich minutach u mnie - DO DZIEŁA! Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6739033 Napisano: 25.10.2020 23:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mógłby mi napisać, ile znaków może mieć zgłoszenie Wawel???
Będę wdzięczna za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6739021 Napisano: 25.10.2020 21:13:31 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
halliday napisał(a):

rajstopek22 napisał(a):

Co najtaniej na Colgate teraz jest w Biedronce? Nie mogłem spać i ładny wierszyk wymyśliłem  emotka

może to? https://www.biedr...w-colgate-max-100-ml

Z tego co kojarzę (mogę się mylić, bo nie pisałam nic na ten konkurs) to tam chyba jeden produkt miał być z przeceny. Lepiej sprawdź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6738306 Napisano: 22.10.2020 12:07:20 w Smolar
halliday napisał(a):

kalinea napisał(a):

Rozumiem ze jak spaliłam numer u Smolara W jednym konkursie to w żadnym innym konkursie już na niego nie wygram?

tego nie wiadomo, ale ja bym na wszelki wypadek kupił nowy numer.

Potwierdzam, wygrywam u Smolara na ten sam numer od 11 lat, również główne. To naprawdę porządna, normalna i wiarygodna agencja, gdzie wszytko jest przejrzyste, przychodzi potwierdzenie na maila o zgłoszeniu, następnie potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji, są wyniki dla niecierpliwych na stronie i zawsze podaje się numer paragonu  (nie tak jak w pewnej popularnej innej agencji, gdzie zgłoszenia są zawsze bez numeru, ludzie wysyłają zachęceni tym faktem po kilkanaście zgłoszeń, potem przy weryfikacji nie mają tych paragonów, a nagrody niewydane pozostają do dyspozycji organizatora), czego chcieć więcej? No i jeszcze jedno - z losowań nagród Smolara można też oglądać filmiki i ... zawsze odbierają telefony i pomagają. Nawet jeśli czasami coś tam się zdarzy, to i tak dla mnie (każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania i nie chcę tu wywoływać kilometrowych dyskusji, jedynie odpowiadam na pytanie) to jest najlepsza agencja i myślę, że spokojnie możesz zachować ten sam numer. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6738114 Napisano: 21.10.2020 17:35:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do osób, które wygrały torbę w Nałęczowiance. Ile dni czekaliście, aż ktoś się do was odezwie??? Otrzymałam sms zwrotny z gratulacjami ale mimo, że upłynęły 3 dni robocze nikt do mnie nie dzwonił (takie było info w sms). Może maci jakiś numer, z którego dzwonią? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6738046 Napisano: 21.10.2020 14:31:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jesienne Lechendy - bilet (info mailowo) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6738019 Napisano: 21.10.2020 13:08:36 w Informują
Informują z Konkurs "Rozkręć halloween z Bacardi" 18+

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
Na stronie też są wyniki do 18.10. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6738006 Napisano: 21.10.2020 12:52:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
domika napisał(a):

Bacardi emotka

Ja również Bacardi emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6737769 Napisano: 20.10.2020 15:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Czy komuś to się przytrafiło, że pojechal specjalnie do Rossmanna po glade za 17,99, a kiedy wrócił do domu, to w torbie było samo urządzenie, bez paragonu? Ja miałam taka sytuację emotka

Czy jest jaki konkurs na Glade? Mam dzisiaj i tak kupić, proszę o info. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6737379 Napisano: 19.10.2020 12:05:00 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
andii napisał(a):

BACARDI ... co najtaniej wychodzi ? i gdzie emotka

W Biedronce 0,7 kosztuje 59,99zł, w innych sklepach nie sprawdzałam. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

misiamarysia

#6737378 Napisano: 19.10.2020 12:02:54 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

sandra1 napisał(a):

czy bierze ktoś udział w konkursie bezcenne chwile?

a link?

Chodzi o program mastercard ze zbieraniem punktów za zakupy??? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6737296 Napisano: 19.10.2020 02:18:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Lewiatan - masło roślinne. Czy macie na mailu potwierdzenie zgłoszenia? Ma być do 24 h ...

Zgłaszałam ostatniego dnia, brak maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6737030 Napisano: 17.10.2020 11:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

joaza111 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

reniii napisał(a):

-Violka- napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Widziałem w dziale Informują post iż Łowicz pocztą chce aby odesłać paragon,jakiej kwoty to dt.?

u mnie 50

W dobie pandemii to chyba nadgorliwość z ich strony.

u mnie strzał w 10, bo w autouzupełnianiu wskakuje mi kod miejsca zamieszkania, a ma być sklepu. Nie zawsze pamiętam, by to poprawić  emotka  Chociaż oczywiście wolałabym odsyłać skan

Ja dostałam maila z Tymbarka, żeby odesłać paragon bo stracę wygrane 20 zł 

Serio???

lepiej już w takim razie tej 20 stki nie wygrać gdyż na czysto wygrana to koło 14 zł hehe. Mają tupet

I wycieczka na pocztę, a nie każdy ma ją pod domem. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6737025 Napisano: 17.10.2020 11:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joaza111 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

reniii napisał(a):

-Violka- napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Widziałem w dziale Informują post iż Łowicz pocztą chce aby odesłać paragon,jakiej kwoty to dt.?

u mnie 50

W dobie pandemii to chyba nadgorliwość z ich strony.

u mnie strzał w 10, bo w autouzupełnianiu wskakuje mi kod miejsca zamieszkania, a ma być sklepu. Nie zawsze pamiętam, by to poprawić  emotka  Chociaż oczywiście wolałabym odsyłać skan

Ja dostałam maila z Tymbarka, żeby odesłać paragon bo stracę wygrane 20 zł 

Serio??? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6736815 Napisano: 16.10.2020 10:26:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
"Zdrowo uśmiechnięci" bez info o rodzaju nagrody emotka co mi daje nadzieję (promyk), że to nie pasty. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6736062 Napisano: 13.10.2020 22:15:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

antylopia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Konkurs Martini. 
Czy odsyłacie dane tylko mailem? Bez paragonu i żadnych oświadczeń? Dostałam od nich wczoraj 2 maile i w drugim napisali, że proszą o dane na maila. 
Nie pamiętam, czy przy zgłoszeniu wydylslo się paragon? 

odesłałam tak jak prosili czyli tylko dane

Dziękuję 

Ja również tylko dane Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

misiamarysia

#6735898 Napisano: 13.10.2020 12:53:00 w Zdjęcia naszych wygranych
iPhone od T-Mobile i tablet od Milka (Carrefour)

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6735896 Napisano: 13.10.2020 12:44:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
oleg napisał(a):

Nagroda z konkursu "Powrot do szkoly w Carrefour", okazala sie.... Tabletem emotka  Kurier DPD

U mnie też dotarł właśnie z tego konkursu tablet Samsung Galaxy Tab S 5e !!! emotka Kurier DPD Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6735892 Napisano: 13.10.2020 12:35:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
iPhone 11 od T-Mobile, kurier UPS Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6735873 Napisano: 13.10.2020 11:43:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

dysia napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

avanti99 napisał(a):

mysle, ze bonow jeszcze nie bylo. bez przesady, ktos by sie pochwalil.

Biorąc pod uwagę statystyki chwalenia się, to na 30 bonów jedna albo dwie osoby powinny się pochwalić emotka

Szpilka coś knujesz? pytanie co?

Nic nie knuję emotka  Jedna główna jest u mnie, informowali w piątek, ale maila odczytałam dopiero dziś, bo trafił do Spamu i miał taki dziwny tytuł, że też początkowo uznałam go za spam emotka  A moje prywatne statystyki, które sobie od czasu do czasu robię wskazują, że nagrodami chwali się między 5 a 10% nagrodzonych emotka  Im wyższa nagroda, tym niższy procent osób się chwali, więc przy bonach powinny pojawić się jeden albo dwa wpisy, więc szansa teoretycznie jeszcze jest. Chociaż niestety z miesiąca na miesiąc chwali się coraz mniej osób, a ostatnio było kilka konkursów, z których nie pochwalił się nikt. 

a jaki był tytuł tego @ w spamie? emotka proszę napisz emotka

Szpilka super, wymiatasz emotka Wyświetl w wątku >>