Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6742507 Napisano: 08.11.2020 00:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też wysłałam teraz zgłoszenie i maila, że dopiero działą strona. ZGŁASZAJCIE tylko piszcie do nich maile, że nie działała strona, bo inaczej nie uznają, jak tych maili będzie jeden lub dwa. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6742459 Napisano: 07.11.2020 23:13:18 w Biedronka
U mnie też nic, biała strona i nie da się nawet odświeżyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6742211 Napisano: 06.11.2020 15:38:27 w Czy informują/ informowali?
lookaso napisał(a):

witegz napisał(a):

Jagermaister? Tylko jedna nagroda? A dzienne też poszły? 

Idą teraz.

Czy może wiecie, czy już koniec informowania z Jagermeister? Dostał ktoś info o wygranej z ostatniego dnia października? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6741737 Napisano: 04.11.2020 15:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

aniachudoba napisał(a):

Czy wszyscy dostali vouchery do Suntago?

dostałam wczoraj

wczoraj dwa Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6741689 Napisano: 04.11.2020 12:22:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
masza napisał(a):

dziekanka napisał(a):

Czy ktoś dostał już Torbę z Nałęczowianki lub nagrodę tygodniową z konkursu Nałęczowianki „Miej w sobie pragnienie bycia eko!” ?
Czy myślicie, że Uniqueone wyśle wszystkie nagrody dopiero po zakończeniu wszystkich etapów?

Może tak zrobić . Jeszcze nie rozesłał nagród z Felixa , Winiary są tylko z poczatku....

Ja czekam na torbę, więc chyba tak, jak piszą dziewczyny, na koniec wszystko. Wyświetl w wątku >>
1 dziekanka 0

misiamarysia

#6741605 Napisano: 04.11.2020 00:22:29 w PLAGIATY
darog napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

konkursowyninja napisał(a):

Problem w tym, że w sensie prawnym to nawet nie można powiedzieć, że "inspirowałem" się tamtym przepisem, a co dopiero, że go skopiowałem czy popełniłem plagiat. Więc nie wiem Kochani o co ta cała kłótnia. Nikogo nie straszyłem też paragrafami, bo nie mam tego w zwyczaju, ani nie mam takiej potrzeby. Cieszę się, że mogę z Wami od czasu do czasu porywalizować, bo Was bardzo lubię - mimo, że piszecie tak nieładnie o mnie. I 3mam za Was kciuki. Mamy piękną Jesień, ale wiem, że idzie dla  Was Zima pełna nagród! Buźki emotka  

Twoje wypowiedzi "ryją mi banię", serio. Czuję się jak na oddziale psychiatrycznym, a nie w wątku "PLAGIATY". emotka  Buźka!  emotka

On coś bierze, mówię Wam. I kocha przez to cały świat, a najbardziej siebie, to już chyba nawet samouwielbienie. No i fajnie, że chłop nas tak lubi emotka (i to bardzo, jesteśmy nawet Kochani) mimo faktu, że my plagiatorów/złodziei i tym podobnych krętaczy akurat nie, no serce rośnie. Tylko ta jesień akurat wcale nie taka piękna, no ale może po dobrych ziołach to i świat kolorowy, a nie ponury i deszczowy.

A jak ma na imię ten "konkursowy ninja"? i co tam było do wygrania w ramach tego plagiatu-inspiracji? 

Wpisz na Facebooku lub Instagramie, to Ci się wyświetlą jego przechwalanki i prężenie muskułów, a cała historia jest w sumie w tym wątku, o ile nie szkoda Ci czasu. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6741592 Napisano: 03.11.2020 22:32:20 w PLAGIATY
pikawka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Problem w tym, że w sensie prawnym to nawet nie można powiedzieć, że "inspirowałem" się tamtym przepisem, a co dopiero, że go skopiowałem czy popełniłem plagiat. Więc nie wiem Kochani o co ta cała kłótnia. Nikogo nie straszyłem też paragrafami, bo nie mam tego w zwyczaju, ani nie mam takiej potrzeby. Cieszę się, że mogę z Wami od czasu do czasu porywalizować, bo Was bardzo lubię - mimo, że piszecie tak nieładnie o mnie. I 3mam za Was kciuki. Mamy piękną Jesień, ale wiem, że idzie dla  Was Zima pełna nagród! Buźki emotka  

Twoje wypowiedzi "ryją mi banię", serio. Czuję się jak na oddziale psychiatrycznym, a nie w wątku "PLAGIATY". emotka  Buźka!  emotka

On coś bierze, mówię Wam. I kocha przez to cały świat, a najbardziej siebie, to już chyba nawet samouwielbienie. No i fajnie, że chłop nas tak lubi emotka (i to bardzo, jesteśmy nawet Kochani) mimo faktu, że my plagiatorów/złodziei i tym podobnych krętaczy akurat nie, no serce rośnie. Tylko ta jesień akurat wcale nie taka piękna, no ale może po dobrych ziołach to i świat kolorowy, a nie ponury i deszczowy.

Jakbyś wygrała termomixa za 5 tyś też byś miała piękna jesień, taka złotą, obfitujacą  emotka   no coż  emotka

No nawet akurat wygrałam kiedyś, za TEKST (mój WŁASNY), ale nie śpiewałam odurzona szczęściem, że "Mimozami jesień się zaczyna", więc nadal obstawiam "ninjazioło" emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6741583 Napisano: 03.11.2020 21:52:11 w PLAGIATY
edzia21 napisał(a):

On coś bierze, mówię Wam. I kocha przez to cały świat, a najbardziej siebie, to już chyba nawet samouwielbienie. No i fajnie, że chłop nas tak lubi emotka (i to bardzo, jesteśmy nawet Kochani) mimo faktu, że my plagiatorów/złodziei i tym podobnych krętaczy akurat nie, no serce rośnie. Tylko ta jesień akurat wcale nie taka piękna, no ale może po dobrych ziołach to i świat kolorowy, a nie ponury i deszczowy. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6741533 Napisano: 03.11.2020 17:56:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
Fbmateusz21 - to chyba najdroższe auto, które "padło" na forum. Bardzo, bardzo, bardzo wielkie i szczere  gratulacje. Super, że się pochwaliłeś i trzymam kciuki, żeby to była prawda, ale na pewno jest. Koniecznie wstaw zdjęcie, jak odbierzesz !!! I napisz, jeśli możesz, ile puściłeś zgłoszeń.
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6740818 Napisano: 31.10.2020 17:13:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
leilani1 napisał(a):

Bardzo ci dziękuję, Doniu emotka emotka Napisałam króciutkie opowiadanie o tym, jak to boginie natury kilku wymarłych religii wymyśliły dobrego ducha natury imieniem Glov, który udał się na Ziemie i zainspirował twórców firmy nazwanej później jego imieniem, do stworzenia owej firmy, by mogła chronić środowisko naturalne emotka

Olunka, również Ci gratuluję emotka

leilani1 BRAWO, BRAWO, BRAWO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6740584 Napisano: 30.10.2020 14:39:50 w Gratulacje! Dla wygranych!
olunka szerokiej drogi i wielkie gratulacje.
Fajnie, że auto na forum.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

misiamarysia

#6740466 Napisano: 30.10.2020 10:56:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurier Inpost - kieliszki Aperol, butelka Aperola i okularki Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6740224 Napisano: 29.10.2020 14:17:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
zaczytana-pola napisał(a):

Co wysyła Enyo I nPostem? 

Też właśnie dostałam takie info, że jutro mam się spodziewać czegoś od ENYO. W takim razie coś konkursowego,ciekawe co. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6740185 Napisano: 29.10.2020 13:09:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
zabcia0410 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

domika napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na kawy z loterii Jacobs ?

ja czekam emotka

i ja,na kartę też

Ja czekam na kawy Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6740181 Napisano: 29.10.2020 13:04:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ekspres MK CAFE BARISTA (info sms od UG MEDIA) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6739826 Napisano: 28.10.2020 13:10:11 w SZUKAM....
el-la napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie w Loterii Felixa. Na stronie pojawiła się informacja, że wygrałam zestaw produktów dla kota. Nie dostałam jednak żadnego maila na moją pocztę (nie ma nic też w spamie). Czy komuś się przydarzyła taka sytuacja bo nie wiem co zrobić - czy odsyłać skan paragonu na podany w regulaminie mail?

Ja tak miałam, po prostu zgodnie z regulaminem im sama wszystko odesłałam, na szczęście to nie kilka tysięcy złotych wygrane, a karma, zobaczymy czy przyjdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6739764 Napisano: 28.10.2020 11:46:34 w Zdjęcia naszych wygranych
"Ręcznik" a raczej transparent ze śliskiego materiału od Martini.

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6739507 Napisano: 27.10.2020 13:26:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
doria3 napisał(a):

jokan napisał(a):

Kabanosy DUDA - 100 zł

Mam i ja  emotka

I ja również 100 zł DUDA Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6739253 Napisano: 26.10.2020 16:20:17 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

anaesth napisał(a):

alan84 napisał(a):

Szukam kodu z laciate 2% 0.5 litra. Mam paragon, kodu brak:)

A tak z ciekawości, jak rozpoznać, że kod jest z opakowania o konkretnej pojemności lub %?

trzeba wysłać zdjęcie kodu a tam widać czy to żółte opakowanie czy czerwone

Oj, a ja mam wycięte same kody, bez opakowania. To nie przejdzie??? Wyświetl w wątku >>
0 0