Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6751539 Napisano: 11.12.2020 16:29:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może wie, jakie będą te choinki z EURO? Sztuczne czy w donicy? Może ktoś do nich dzwonił / pisał i pytał? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6751462 Napisano: 11.12.2020 12:56:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Po długim oczekiwaniu aparat Instax mini 11 z "Wielkiej loterii Felix", kurier DPD, dokumenty zwrotne Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6751222 Napisano: 10.12.2020 14:33:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
sks900 gratulacje 10tyś - oj coś czuję, że będą święta na wypasie i szampan z górnej półki na sylwestra emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6751221 Napisano: 10.12.2020 14:29:05 w moje dzisiejsze wygrane :)

misiamarysia

#6750936 Napisano: 09.12.2020 15:12:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

hmm tak się zastanawiam, nikt nie wygrywa w konkursie "Konkurs "Rodzina Pozytywnie Nakręcona" etapy dzienne" ??
https://www.e-kon...ne.html#.X9DWNNhKhPY
Łącznie 450 laptopów i inne rzeczy, wyniki prawie codziennie, a u nas ani jednego wpisu emotka

Po dokładnym przeczytaniu regulaminu pewnie się większości/ części osób odechciewa, plus film a nie zdjęcie, co też wymaga więcej pracy, plus jego publikacja i zgoda na udostępnianie wizerunku twoich dzieci, (przy każdym filmie, a jest ich już sporo na stronie, jest imię i nazwisko, a w internecie nic nie ginie, więc może niektóre dzieci już te większe obawiają się, że koledzy zobaczą i wyśmieją, wykorzystają jakoś, a w pewnym wieku to nie jest mile widziane) plus to "opowiadanie się" w formularzach  o sytuacji, sprzęcie w domu, dofinansowaniach na sprzęt, dzieciach itp. Pewnie dlatego niektórzy wolą nie brać udziału. Tak mi się wydaje, ale może jest jakiś inny powód. Mój przynajmniej byłby taki, no ale to mój, każdy inaczej podchodzi do sprawy swojej prywatności. Nie darmo się tu nazywamy misie, pysie, bambisie i inne, żeby potem z imieniem, nazwiskiem pokazywać swój dom i całą rodzinę, no ale ja wspomniałam, każdy inaczej do tego podchodzi i ma do tego prawo. Ja nikogo nie krytykuję, niech każdy gra, jak mu się podoba, o ile nie wstawia plagiatów, kradzionych wizerunków, filmów, to proszę bardzo.  A my sobie pooglądamy, czy ma ładnie i czy już wysprzątane na święta w domu emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6750719 Napisano: 08.12.2020 20:12:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

misiamarysia

#6750598 Napisano: 08.12.2020 13:57:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
basiag napisał(a):

Zestaw produktów SC Johnson - info na mail ze zgłoszenia z 30.11
https://www.e-kon...-1.html#.X89NAlVKjIU

U mnie również zestaw produktów. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6750595 Napisano: 08.12.2020 13:54:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
nelunia napisał(a):

2 × bon C4 Heineken-czyli ślą dalej

I u mnie bon 1/1 Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6750476 Napisano: 08.12.2020 00:30:19 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Zaraz mnie szlak trafi. Mąż będąc na wyjeździe służbowym kupił pepsi i "zyskałam" 3 paragony pepsi Tesco. Pół dnia go dziś mecze dawaj te paragony bo chce wysłać. Po czym przed chwilą były wielkie poszukiwania bo on nie wie gdzie są.. I jeszcze wkurw jakby to moja wina była. Poszedł spać marudząc coś, że ostatni raz mi kupował.  A ja  emotka emotka emotka emotka  kurła no i  paragonów nie ma  emotka emotka    emotka

Oj tam, oj tam, tak się chłop poświęcił, a Ty się czepiasz o takie pierdoły. emotka
U mnie kiedyś pies zjadł sobie paragony już zgłoszone, nie miałam zdjęć, bo po co,  i na jeden nawet potem wygrałam i napisałam agencji, że paragon zjedzony, bardzo mi przykro. Nawet mi odpisali jakoś tak dowcipnie, że im równie przykro i mają nadzieję, że skoro ja obeszłam się smakiem z nagrodą, to może chociaż pupilowi smakowało. Oczywiście nawet nie dostał ścierą, bo jest strasznie rozpuszczony jak wszystkie moje zwierzęta.  Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6750475 Napisano: 08.12.2020 00:20:45 w Wkurza mnie...
jagodowa napisał(a):

Wkurza mnie, że kolejne rozwiązanie konkursu przyniosło tylko rozczarowanie... to już kolejna rzecz, która mnie dobija przez tę pandemię. Tuż przed nią zaczęliśmy generalny remont domu, święta miały być już w przytulnym, nowym wnętrzu, a zapowiadają się najgorsze jakie miałam. Początkowo zawiesiliśmy remont tylko na chwilę, myśleliśmy, że wszystko ruszy od lata. Ale z każdym dniem jest coraz gorzej. Dobrze, że tylko część domu jest rozgrzebana, ale już mam dosyć życia na placu budowy. Niestety przez problemy z pandemią nasz budżet na remont się rozpłynął, a nawet oszczędności zaczynają się topić. A wcześniej mieliśmy naprawdę stabilną sytuację. Już sama nie wiem jak to będzie... jakby tego było mało, to trzeba było wymienić opony w samochodzie, i pojawiło się sto innych nieprzewidzianych wydatków. Syn w Warszawie stracił wymarzoną pracę. Nie dość, że nie ma dochodu, to zabrano mu możliwość wykonywania wymarzonego zawodu. Mąż mówi, że jeszcze się ułoży, a ja wątpię. Walczymy prawie od roku i chyba firma męża nie podoła temu. Już od jakiegoś czasu nie mogę spać po nocach, a powinnam teraz się regenerować i dbać o siebie przez problemy zdrowotne. Jeszcze mi serce pęka, że nie mogę nikomu z bliskich pomóc, tylko patrzę jak tracą pracę, jak im upadają firmy. Dzisiaj już był taki punkt kulminacyjny tego, że musiałam się gdzieś wygadać. nawet w tym roku nie kupimy z oszczędności choinki. A myślałam, że święta spędzę na nowym fotelu, pod kocykiem w przytulnym salonie. Czytając sobie książkę i słuchając mruczenia kota. A będę chyba płakać po raz setny przeliczając budżet, żeby jakoś doczołgać się do czasów, gdy wszystko się odrodzi. 

Twój mąż ma rację, zobaczysz, "worek sam się rozwiąże", bądź dobrej myśli, zaraz zakończysz 2020, a 2021 na pewno ma dla Ciebie jakieś dobre rozwiązania. Czasami w życiu coś dzieje się po coś i chociaż trudno w to uwierzyć dokładnie w tym momencie, potem z perspektywy czasu widać, że to była jakaś część planu. Trzeba tylko w to uwierzyć i myśleć, że przecież mogło być dużo gorzej, bo inni nie mają żadnego domu, nawet remontowanego, albo właśnie stracili przez covid płuca i już nigdy nie będą oddychać pełną piersią, albo nie mają syna, a tak bardzo by chcieli dziecko, nawet bezrobotne. No i najważniejsze, inni nie mają kota, który im mruczy, a tutaj już na pewno się ze mną zgodzisz, że trudno o większy dar emotka . Mruczenie kota ... bezcenne emotka
Nie poddawaj się, przetrzymaj,a za rok o tej porze będziesz się z tego śmiać.emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6750293 Napisano: 07.12.2020 13:09:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fantagiro napisał(a):

awangarda napisał(a):

:Chyba skończę grać w "Biedronkowe" konkursy... 

i ja emotka

Raczej w te, gdzie nie trzeba numeru paragonu podawać emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6750135 Napisano: 06.12.2020 21:17:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Konkurs relaks jest w porządku 

Jaki format sms wysylacie?

wykonać  zadanie  konkursowe  polegające  na  udzieleniu odpowiedzi:  „Napisz  w jednym  zdaniu, jak ułatwiasz  sobie  sprzątanie”  (dalej  jako:  „Odpowiedź”),  c) dokonać  zgłoszenia  swojego udziału w  Konkursie  (zwane  dalej  „Zgłoszeniem”), przesyłając  wiadomość  SMS  na numer  4628 o treści: relaks.x, gdzie  x stanowi Odpowiedź.  Poszczególne  składowe  SMS-a  tj.:  słowo relaks  oraz  Odpowiedź  muszą być  oddzielone  kropką.  Treść  SMS-a  nie  może  zawierać  polskich znaków:  ą,  ę,  ć,  ł,  ń, ś, ó,  ż,  ź.  Treść  Zgłoszenia  może  być  wpisana  wielkimi  lub małymi  literami. Długość tekstu wiadomości  SMS-a  musi  ograniczać  się  do 160 znaków  (włącznie  z  prefiksem, numerem  dowodu zakupu oraz  ze  spacjami  oraz  znakami  interpunkcyjnymi

Mam na myśli gdzie wstawić numer paragonu bo regulamin jest dziwnie sformułowany 

Daj po słowie relaks, coś im się pomieszało w regulaminie, więc najlepiej tak jak zwykle. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6750119 Napisano: 06.12.2020 20:26:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Czy te naczynia z Profi są na prawde tyle warte? 

Mam te same przemyślenia po obejrzeniu kilku gazetek. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6750028 Napisano: 06.12.2020 00:16:28 w Smolar
pikawka napisał(a):

makaronik napisał(a):

margobb napisał(a):

makaronik napisał(a):

faworek napisał(a):

makaronik napisał(a):

Po udziale w kilku konkursach organizowanych przez agencje Smolar to ja chyba podziękuje i popatrzę jak inni grają  :zbanowany:

nie od razu Rzym zbudowano, nie poddawaj się :) 

Po wygranej w dwóch loteriach u Smolara w kolejnych nic. Na ok 500 paragonów w jednej loterii na jeden numer nawet dziennej. Wszystko na legalu. Tu nie chodzi  o kasę bo przy takich inwestycjach mała szansa na zwrot wkładu, ale o sam fakt jak działają.

Ja wysyłam 1, max 2 zgłoszenia  - wygrywam dosyć często. Jeżeli chodzi o tekstowe, to miałam ponad roczna przerwę w wygranych, aż w końcu napisałam tekst w całkowicie innym stylu i wygralam. Kolejne pisze w tym samym klimacie i często coś wpada. 

Jak widać , zdania są podzielone. Już milion razy była tu dyskusja o rzekomej niekompetencji Smolara. 

No to może należy podesłać link do wątku Smolarowi niech się zainteresowany wypowie. W sumie nie wierze w to, że na forum nie ma nikogo od Smolara bo przecież fora to najlepsze miejsce na poprawienie swojego PR.

Mi w kretywnym u smolara udało się po roku grania. A potem już jakiś poszło. 
Ja poki co mam bardzo pozytywne zdanie o tej agencji. I w loteri i w kreatywnych idzie u nich wygrać. 
Ostatnio 1 zgłoszeniem klocki z inpost. 

Jeśli ktoś gra na kilka kilkanaście i więcej numerów i potem po wygranej miesza dane, raz pod danym mailem jest taki numer telefonu raz taki to ja się nie dziwię, że to im może podpaść.. .. 

Co człowiek, to opinia, dla mnie to najlepsza agencja ze wszystkich, wiarygodna, uczciwa, pomocna, profesjonalna. Gram od lat na ten sam numer i w kreatywnych, i w loteriach, i nikt mnie tam nie zablokował. Za to są inne w których nie wygrywam nigdy, choćbym wyszła z siebie i stanęła obok, po prostu mój styl im się widocznie nie podoba. Ale nigdy jeszcze nie wysłałam 500 paragonów na konkurs, więc się nie wypowiadam o graniu hurtowym, czy jest blokowane w jakiś sposób, bo nawet przy wkładzie 1 zł dałoby to aż 500zł na jeden konkurs, to już lepiej sobie kupić to, co jest nagrodą, a nie liczyć na szczęście. Tak szczerze, to jakby ktoś mi dał 500 zł i powiedział, że mam za to zagrać w loterii, to bym kupiła LOTTO (a te 500 to przy moim założeniu, że wkład to 1 zł na każdy paragon, więc pewnie mowa o dużo większych pieniądzach).
I żeby nie wywoływać niepotrzebnych dyskusji - nikomu nie zaglądam do kieszeni i nie krytykuję, niech każdy gra jak lubi i jak go stać, ja jedynie bronię SMOLARa. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6750027 Napisano: 06.12.2020 00:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

harnas napisał(a):

a faktoria win się odzywała ? emotka

?

chyba nie ...

A o który tydzień chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6749762 Napisano: 04.12.2020 13:56:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jupiter4 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

jokan napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Kinder informuje o pozytywnej weryfikacji z 13 listopada. Chciałam jeszcze tylko napisać, że rezerwy losują 7 grudnia czy jakoś tak emotka

tam trzeba miec tylko opakowania?

Już nawet zapomniałam, pamiętam tylko że do kodów na VOD trzeba było w formularzu wysłać zdjęcie opakowania z zewnątrz i wewnątrz z widocznym kodem... emotka

Z ciekawośći zajrzałam na stronę loterii, owszem będzie losowanie i wygląda na to, że każdy, komu się nie udało dostanie niebawem nagrodę pocieszenia w postaci kodów na VOD ponieważ jest ogromna ilość nagród III stopnia, które przeszły do puli losowania dodatkowego. Jednak nie to jest najciekawsze, pofatygowałam się i policzyłam nagrody II stopnia (bony po 300zł), które przeszły na rzecz organizatora i jest ich ponad 50 szt. oraz 1 szt. pierwszego stopnia - oczywiście również przeszła na rzecz organizatora.  I dodatkowo wisi 10 bonów po 300zł z ostatniego etapu, których werfikacja trwa od 13go listopada i nie spodziewam się tu pozytywnych weryfikacji... Także wychodzi na to, że organizator jest tak lekko 15-20 tyś. do przodu a kupa ludzi niech się cieszy, bo dostanie kody na filmy, które są ogólnodostępne.  emotka  No chyba, że jestem w błędzie i to co przeszło na organizatora też się losuje w dodatkowym losowaniu  emotka

Jeśli masz rację i jest tak, jak piszesz, to bardzo niefajnie, ludzie tyle tego wysyłali i nie mogli nic ustrzelić emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

misiamarysia

#6749387 Napisano: 03.12.2020 00:03:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

kalinea napisał(a):

https://www.e-kon...gaj-po-marzenia.html

W tym konkursie nie ma nigdzie mowy o kupnie produktu Loreal czy jestem ślepa?

ja też nie widzę w regulaminie, natomiast na stronie "tytułowej" / ulotce jest zapis o zakupie

Sama się nad tym zastanawiałam dzisiaj.. wiążący jest regulamin, ale jest info na "ulotce". Kupujecie produkt?

to tylko czekać, aż zmienią regulamin,jak się tu doczytają, że zapomnieli Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6749239 Napisano: 02.12.2020 15:12:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon 100 zł do sieci Arhelan (kabanosy Duda)  bez podpisywania dokumentów (wrzucony do skrzynki) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6749238 Napisano: 02.12.2020 15:09:04 w moje dzisiejsze wygrane :)

misiamarysia

#6749115 Napisano: 02.12.2020 09:36:56 w Czy informują/ informowali?
freyja88 napisał(a):

Czy nagrody I i II st.z KIWI już poszły czy jeszcze nic prócz skarpet nie było?

Nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0