Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6755662 Napisano: 01.01.2021 15:40:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy udało się komuś wygrać w tym konkursie L'OREAL na Facebooku?
Sporo było o nim dyskusji, ale ostatecznie nikt się nie chwalił wygraną. Mnie np. się nie udało.

https://www.e-kon...gaj-po-marzenia.html

Wydaje mi się, że będą informować w styczniu, do 31.01.

Ooo, to jest nadzieja, myślałam, że na bieżąco informowali. Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

misiamarysia

#6755655 Napisano: 01.01.2021 14:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy udało się komuś wygrać w tym konkursie L'OREAL na Facebooku?
Sporo było o nim dyskusji, ale ostatecznie nikt się nie chwalił wygraną. Mnie np. się nie udało.

https://www.e-kon...gaj-po-marzenia.html Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755402 Napisano: 31.12.2020 00:09:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hicks8564 napisał(a):

Konkurs colgate/palmolive lidl
.... to na to wygląda , że zgłoszenie pójdzie do kosza jeśli chłodziło o nr wydruku u góry emotka

To w końcu jaki / który jest dobry? Przejrzałam regulamin i nie widzę ani słowa na ten temat, że na dole albo że na górze. Piszę o konkursie Lidl (Colgate/Palmolive) Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755397 Napisano: 30.12.2020 23:56:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

hicks8564 napisał(a):

Miałam ten sam problem ale na szczęście nie mogłam zmieścić się w 160 znakach przez właśnie ten dluuuugi numer wydruku i zaczęłam szukać i okazało się  , że numer wydruku jest na dole . 

to już jest najdziwniejsze:) bo nr paragonu podawało się osobno , nie z hasłem

A o którym konkursie jest mowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755374 Napisano: 30.12.2020 22:40:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

lager napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Taka przypominajka dla tych co grali w Johnnie Walker'a. Nie zapomnijcie polubić fanpeg'a to jest warunkiem w regulaminie, żeby wziąć udział. 

Dzięki za info.

Widzę też w regulaminie zapis, że zgłoszenie musi się odbyć przez ich fb, a ja korzystałam z linku z forum. Myślisz, że oni są w stanie to zweryfikować? 

Ja tez zgłosiłam przez link emotka

Ktoś jeszcze wysłał przez link? 

Ja zgłosiłam przez link, ale jak potem sprawdzałam z Facebooka, to "przełączyło" mnie na ten sam link, który był na forum. Mam nadzieję, że to będzie ok, tylko  nie wiem, jak oni mieliby wtedy zweryfikować polubienie, przecież na Facebooku mogę się nazywać Kubuś Puchatek. Jak sądzicie?

Z tym fejsem w regulaminie moim zdaniem to naciągane, ot taka reklama. Nawet komętujący na fb pod postem konkursowym piszą wprost że zarejestrowali się na stronie. Najłatwiej byłoby zapytać u źródła, ale chyba nie dla picu tworzyli stronę www gdzie wpisuje się dane i odpowiedź

a dostaliście potwierdzenie na maila?

Nie , nie było potwierdzenia.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755370 Napisano: 30.12.2020 22:31:44 w Wkurza mnie...
jarekcda napisał(a):

pikawka napisał(a):

radosna napisał(a):

pikawka napisał(a):

radosna napisał(a):

mojej mamie na niskie ciśnienie lekarz zalecił koniaczek emotka

Mam prawie 90-letnią ciocię, której lekarz kardiolog też zalecił małe dawki koniaczku. Wyniki jej się poprawiły, nie ma żadnych ubocznych działań stosowania koniaku emotka  A ja piję koniak dla podwyższenia ciśnienia, bo nic innego mi go nie podwyższa.
A czasem przy ciśnieniu 85/55 trudno cokolwiek działać. Poza tym koniak mnie ciut rozgrzewa. Jest mi nienormalnie zimno przez większą część roku. Jeśli macie na to jakiś sposób, będę wdzięczna. Bo ta "zimnica" mnie strasznie wkurza. 

Zbadaj sobie tarczycę. Ja akurat też jestem niskociśnieniowcem, a ciągłe uczucie zimna okazało się u mnie objawem niedoczynności tarczycy. 

Od 10 lat mam Hashimoto, biorę codziennie Euthyrox i mam dobre wyniki, ale to uczucie zimna pogłębia się.

No to u mnie to samo. Też biorę euthtrox i też hashi. Na to uczucie zimna chyba nic nie poradzimy  :

Uczucie zimna może być spowodowane skokami TSH- raz wysokie lub niskie. Mam znajomą, która to ma. Ma właśnie takie objawy.

Może TSH macie dobre, a za niskie Ft3??? Wtedy jest zimno, duszno i różne inne niefajne rzeczy. Wtedy trzeba (lekarz prowadzący oczywiście) spróbować zmienić dawkę, ale nie zawsze pomaga. tarczyca rządzi się swoimi prawami i niekiedy rozstraja cały organizm. Kto nie choruje, nigdy nie zrozumie. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6755366 Napisano: 30.12.2020 22:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Taka przypominajka dla tych co grali w Johnnie Walker'a. Nie zapomnijcie polubić fanpeg'a to jest warunkiem w regulaminie, żeby wziąć udział. 

Dzięki za info.

Widzę też w regulaminie zapis, że zgłoszenie musi się odbyć przez ich fb, a ja korzystałam z linku z forum. Myślisz, że oni są w stanie to zweryfikować? 

Ja tez zgłosiłam przez link emotka

Ktoś jeszcze wysłał przez link? 

Ja zgłosiłam przez link, ale jak potem sprawdzałam z Facebooka, to "przełączyło" mnie na ten sam link, który był na forum. Mam nadzieję, że to będzie ok, tylko  nie wiem, jak oni mieliby wtedy zweryfikować polubienie, przecież na Facebooku mogę się nazywać Kubuś Puchatek. Jak sądzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755339 Napisano: 30.12.2020 21:19:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

Mam pytanie ,pewnie durne,ale wolę się upewnić... Czy jeżeli jakaś sieć ma numer paragonu z ukośnikiem w środku to dokładnie tak go zgłaszacie?
Zastanawiam się czy nie zostanie to potraktowane jako "niewłaściwy format wiadomości"  emotka

Zgłaszam z ukośnikiem, ale ostatnio w jakimś konkursie ten ukośnik za nic nie chciał "przejść", więc zgłosiłam pierwszy raz bez i się obawiam, jak agencja to potraktuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755210 Napisano: 30.12.2020 13:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy coś się wyjaśniło z Mk Cafe Selgros?

czekam na odpowiedź na maila  emotka

Formularz nadal nie działa (nie da się załączyć paragonu), koniecznie dajcie znać (proszę), jeśli Wam się uda, albo jak komus odpowiedzą na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755120 Napisano: 30.12.2020 09:40:49 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

!. Chorujące dziecko żłobkowe.
2. Mąż.
3. Pandemia.
4. Że mi wiecznie zimno.
5. Niektóre osoby w pracy.
6. Ogólnie chyba wszystko. 

Jeśli poza złym nastrojem i ciągłym uczuciem zimna jesteś chronicznie zmęczona, to zbadaj na wszelki wypadek tarczycę (poważnie): badanie krwi TSH, Ft3,Ft4 Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6755119 Napisano: 30.12.2020 09:37:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
fiona25 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

Czy do wszystkich dotarły przelewy z Jana Niezbędnego?

Do mnie jeszcze nie, ale nie pamiętam kiedy wygrałam.Pozytywną weryfikację mam  emotka

Ja również czekam, weryfikacja pozytywna. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755118 Napisano: 30.12.2020 09:34:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Jägermeister

czy oni nie potrafią wysłać laureatom nagród?
od 3 tygodni pojedyncze wpisy: dziś dotarł Jägermeister z I etapu...

Chyba sami pędzą i zbierają zioła w lasach emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6755112 Napisano: 30.12.2020 09:08:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jagermeister z I etapu, kurier GLS, bez dokumentów zwrotnych. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6755099 Napisano: 29.12.2020 22:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

[quote=Selgros mam ten sam problem, nie zapisuje zdjęcia, i formularz nie przechodzi  emotka

misiamarysia]

misiamarysia napisał(a):

simsonowa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

selgros mk cafe ktoś przebrnął przez formularz laureata?

Nie. Powinien być drugi

W jakim sensie? Bo mam zamiar odsyłać dane dzisiaj jeszcze.

Chyba już wiem, o co chodzi. Nie przechodzi/nie zapisuje mi się  zdjęcie paragonu w formularzu. Czy u Was też jest z tym problem, czy coś innego?

a jak wypisujecie dane firmy jeżeli to paragon i karta nie jest na firme?

Ja mam kartę na firmę, tak jak w Makro, więc nie wiem, jak inaczej, jeśli jest karta wystawiona na osobę prywatną bez firmy, to może tylko imię i nazwisko??? Albo może zapytać organizatora, jest 7 dni na odesłanie danych, więc na pewno odpowiedzą do tego czasu, zwłaszcza, że formularz nie działa poprawnie. Ale paragon mam normalny, tylko dawałam kartę do zeskanowania przy zakupie. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755089 Napisano: 29.12.2020 21:50:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

simsonowa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Nie. Powinien być drugi

W jakim sensie? Bo mam zamiar odsyłać dane dzisiaj jeszcze.

Chyba już wiem, o co chodzi. Nie przechodzi/nie zapisuje mi się  zdjęcie paragonu w formularzu. Czy u Was też jest z tym problem, czy coś innego? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6755080 Napisano: 29.12.2020 21:23:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simsonowa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Nie. Powinien być drugi

W jakim sensie? Bo mam zamiar odsyłać dane dzisiaj jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6754973 Napisano: 29.12.2020 14:45:27 w SZUKAM....
domika napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Co to za przesyłka od DRUKARNIA KRISPAUL PULKOTYCKI PAWEL ? Może ktoś kojarzy? Na pewno coś konkursowego, wozi GLS, może ktoś kojarzy? Mam informację o nadaniu dzisiaj tej przesyłki.

Jager

To Sylwester będzie udany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6754963 Napisano: 29.12.2020 14:21:11 w SZUKAM....
Co to za przesyłka od DRUKARNIA KRISPAUL PULKOTYCKI PAWEL ? Może ktoś kojarzy? Na pewno coś konkursowego, wozi GLS, może ktoś kojarzy? Mam informację o nadaniu dzisiaj tej przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6754939 Napisano: 29.12.2020 12:53:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
marfiusza napisał(a):

Spieniacz do mleka od Mk Cafe (Selgros) emotka

Ja również spieniacz od Mk Cafe emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6754754 Napisano: 28.12.2020 15:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Czy komuś doszły zbite bombki z smolar - eurosklep ? Reklamację składać do Smolar czy kuriera ? Wczoraj zobaczyłam dopiero paczkę...

Do mnie kiedyś dotarło pobite piwo, ale od razu kurier jakąś notatkę sporządził na miejscu i zabrał tę paczkę, nie zostawiał. Dostałam nowe piwo po pewnym czasie.

do mnie kiedyś dotarł rozlany płyn somat od smolara. Kurier spisał dokument, ale paczki nie zabrał. Napisałam do smolara, wysłali nowy zestaw

Bo chyba właśnie chodzi o to spisanie dokumentu na miejscu, w trakcie odbioru, inaczej skąd wiadomo, co się działo z paczka (zawartością) przez kilkanaście dni? Wyświetl w wątku >>
0 0