Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6765425 Napisano: 17.02.2021 19:47:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fiona25 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

slomkab napisał(a):

mam wrażenie że ostatnio tylko ja nic nie wygrywam... emotka

Ja też nic.. . 

Chyba więcej jest nas takich niewygrywajacych emotka

Też mi się tak wydaje...motywacja spada z każdym dniem...  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6764821 Napisano: 14.02.2021 23:42:44 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

misiamarysia

#6764265 Napisano: 11.02.2021 00:08:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew 500 zł  z "Potrójne wygrywanie" wreszcie na koncie Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6764213 Napisano: 10.02.2021 19:48:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
fiona25 napisał(a):

asiatko napisał(a):

czy columbit wysyłał już żelazka z mocy prania?

Chodzi o moc prania z Kauflandu? Jeśli tak, to ja dostałam...chyba dwa tygodnie temu...

Już jakiś czas temu doszło żelazko. Interweniuj. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6763852 Napisano: 09.02.2021 13:59:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Napiszcie jak informuje ten Rossmann, bo widzę wpisy o wygranych (gratulacje), ale nic więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6763559 Napisano: 08.02.2021 10:09:56 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
samuraj napisał(a):

magiczny napisał(a):

Czy dostaliście już zestaw produktów z loterii "100-lecie Pudliszki" ? 

Jeszcze nie

Według regulaminu mają czas do 19 lutego, chociaż ja też już wyglądam kuriera. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6762459 Napisano: 01.02.2021 22:55:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
reniii napisał(a):

adriannaa napisał(a):

oklahoma napisał(a):

fiona25 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

nanajka81 - na szczęście organizatorzy dbają o komunistyczną równość i przeważnie można wygrać tylko 1. nagrodę na dom, co za ulga! Wiwat państwo dobrobytu. 

organizatorzy może i dbają ale konkursowicze grają na kogo się da z rodziny. Więc ciocie, babcie, siostry, mamy, teściowe - często są laureatami a nagrodę tak naprawdę oddają temu kto na nich grał emotka

Wiem,że tak robi większość bo znam kilka grających osób...ja gram TYLKO na siebie, na jeden mail, na jeden numer telefonu , nagrody są dla moich dzieci,męża i dla mnie ... jeszcze sprawia mi to radość ,ale jak długo... ? Mam świadomość,ze zginę w tym wyścigu...

Podziękujcie "konkursowemunindży" on tym swoim pseudo blogiem nagonił te "trzódkę" jak się nazywają - teraz mamy tyle pseudo-konkursowiczów co dadzą się pokroić za kabanosy duda, pasztet profi, czy 15 piniat kinder grając na kogo się da

Ostatnio zobaczyłam jego post z jakimś konkursowym kubkiem to tam się roiło od komentarzy jego 'fanów' chwalących się konkursowymi kubkami, ja szczerze mówiąc jak wygram jakąś taką zapchaj dziurę to nawet nie odsyłam paragonu bo nie chcę sobie mieszkania zagracać. A mam wrażenie, że on nakręca tych ludzi aby o każdą pierdołę grali   emotka

Taaa. Zachęca do grania o bzdety i bajety, a sam plagiatuje w innych konkursach o nagrody z wyższej półki

To zobaczcie co się dzieje z pralką, jest nawet "szampan". "Wyznawcy" wniebowzięci. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6762386 Napisano: 01.02.2021 16:19:26 w SZUKAM....
fiona25 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Może wiecie co jutro dostarcza inPost od magazyn  Wawakurier? Dostałam maila, że jutro dojedzie "coś".

Bluzy Tic tac

Dzięki

Wyświetl w wątku >>
1 fiona25 0

misiamarysia

#6762384 Napisano: 01.02.2021 16:17:49 w SZUKAM....
Może wiecie co jutro dostarcza inPost od magazyn  Wawakurier? Dostałam maila, że jutro dojedzie "coś". Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6762049 Napisano: 30.01.2021 17:37:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

judzika86 napisał(a):

Czy wysyłając zgłoszenie do konkursu Wawel intermarche z poczty o2 lub wp, też nie macie potwierdzenia na mailu o przyjęciu zgłoszenia?

Tak, nie przychodzą potwierdzenia na te skrzynki 

Może tam jest jednak ograniczona ilość znaków? W regulaminie nic takiego wprawdzie nie widziałam, ale może jednak masz za długie zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6762034 Napisano: 30.01.2021 14:02:46 w Czy informują/ informowali?
Ostatnio taki ładny Nissan "padł" na forum, ciekawe, czy mazda z Delicji już ma właściciela? Ktoś, coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6761996 Napisano: 29.01.2021 22:53:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojteke-konkursy napisał(a):

Walker świetnie się zachował, a w dodatku tempo mega szybkie bez pisania reklamacji - tak to powinno zawsze wyglądać emotka

Też jestem pod wrażeniem, szybka reakcja, wyjaśnienie sprawy. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6761725 Napisano: 28.01.2021 20:14:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
FBagnieszka29  gratulacje pięknego auta emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6761475 Napisano: 27.01.2021 23:10:46 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Może ktoś wie, co jutro wozi Fedex?

a nie walkera?

To Walker, bo też mam sms a czekam tylko na tą nagrodę od InCubi

Ja też czekam, czyli zagadka rozwiązana, dzięki. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6761471 Napisano: 27.01.2021 22:53:07 w SZUKAM....
Może ktoś wie, co jutro wozi Fedex? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6761319 Napisano: 27.01.2021 14:28:16 w Zdjęcia naszych wygranych
Konkurs oleju Kujawskiego 3 ziarna:

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6761120 Napisano: 26.01.2021 18:01:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

domika napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

katrin1 napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

FBanna21 napisał(a):

Czy do wszystkich dotarły dziś wygrane spieniacze z kawami z Selgrosa, czy ktoś jeszcze nie dostał? emotka

Nie dostałam, info też żadnego emotka

Ja tak samo, dane odesłane mailem ze względu na niedziałający formularz emotka

Też nie mam żadnego info o wysyłce. Dane również wysyłałam mailem. Mam nadzieję, że to uwzględnili i nagroda dojdzie.

Do mnie wczoraj dotarł bez wcześniejszego info o wysyłce

Tam nie ma żadnego info o wysyłce ani sms-a wcześniej, przywozi inPost kurier.

U mnie był DPD ze spieniaczem, Inpostem przyszło żelazko z Kauflandu.

Przepraszam za wprowadzenie w błąd, masz rację, miałam kuriera po kurierze i rzeczywiście pomyliłam paczki i kolejność, żelazko było bez wcześniejszej informacji. Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

misiamarysia

#6761118 Napisano: 26.01.2021 17:56:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

katrin1 napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

FBanna21 napisał(a):

Czy do wszystkich dotarły dziś wygrane spieniacze z kawami z Selgrosa, czy ktoś jeszcze nie dostał? emotka

Nie dostałam, info też żadnego emotka

Ja tak samo, dane odesłane mailem ze względu na niedziałający formularz emotka

Też nie mam żadnego info o wysyłce. Dane również wysyłałam mailem. Mam nadzieję, że to uwzględnili i nagroda dojdzie.

Do mnie wczoraj dotarł bez wcześniejszego info o wysyłce

Tam nie ma żadnego info o wysyłce ani sms-a wcześniej, przywozi inPost kurier. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6761057 Napisano: 26.01.2021 14:03:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Odpowiedź od Hankey Bannister:

Chcielibyśmy Cię poinformować, że w tym czasie dowiedzieliśmy się od Organizatora konkursu, że w formularzu zgłoszeniowym na stronie internetowej wystąpił błąd techniczny, który dopuszczał zgłoszenia dłuższe niż określono w Regulaminie. Rozumiemy, że może to być frustrujące, i nie jest to standard, którego oczekujesz od Hankey Bannister, ale chcielibyśmy Cię zapewnić, że wzięliśmy pod uwagę wszystkie zgłoszenia zgodnie z warunkami Regulaminu. Wszystkie zgłoszenia zostały ocenione wyłącznie do długości 360 znaków i wszystko po tym nie było liczone jako część odpowiedzi.

czyli zgłoszenie na 1000 znaków, ale czytaliśmy tylko do momentu jak miało 360 znaków emotka  

Dla takich ludzi jest w piekle specjalny kociołek - z barszczem. 
A w ogóle to w jakich okolicznościach przeszliście na TY?
Tfu. A kysz. 

No już by nie brnęli, bo aż przykro, że tak z ludzi robią debili. Nie grałam, ale się wkurzyłam. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6760941 Napisano: 25.01.2021 22:00:34 w SZUKAM....
Czy w konkursie Wawel Intermarche jest limit znaków? W regulaminie nic takiego nie widzę poza niepokojącą wzmianką o znakach zgodnych z ASCII, której tak do końca nie rozumiem. Wyświetl w wątku >>
0 0