Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6774190 Napisano: 08.04.2021 09:51:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
patysiaczek napisał(a):

Wyczyść nagrody Leclerc bez podania co emotka

Ja również Leclerc bez podania rodzaju nagrody. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773976 Napisano: 07.04.2021 13:11:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
"Z eksperckim składem ... " Carrefour - bon 100 zł (sms, Smolar) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773940 Napisano: 07.04.2021 11:15:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

hejka orientujecie się do kiedy są ważne kody do pyszne.pl z loterii coca cola zero?

Ja jeszcze nie dostałam swojego z samego początku loterii, ale muszą być (moim zdaniem) ważne dłużej niż trwa loteria. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6773383 Napisano: 02.04.2021 09:49:59 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Jestem monotematyczna ale czy wczoraj t mobile jeszcze dzwoniło? Zakończyli już? Czy ktoś się orientuje? 

Wczoraj nikt już się nie chwali, więc mam nadzieję, że te 500 zł to może jednak sms-em puszczą. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773377 Napisano: 02.04.2021 01:35:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Moja wypowiedź dotyczyła ogólnie forumowych zagrywek, a odnosząc się do tego, co napisałaś, to skoro udział biorą produkty marki Jacobs, to nawet gdyby ktoś dostał negatywną weryfikację (z powodu zakupu małej kawy), to byłoby to niezgodne z tym zapisem.
Ps: Oni chyba o weryfikacji nie informują- przynajmniej ja nic takiego nie mam (a wygrana za kawę w słoiku).

To jutro jednak kupię taką malutką, "pomogę szczęściu". Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773375 Napisano: 02.04.2021 01:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

"W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs"- czasem mam wrażenie, że niektórzy specjalnie sieją zamęt, by zniechęcić konkurencję...

Wrażenie jest jak najbardziej mylne, ale całe szczęście, że to tylko wrażenie, a nie oskarżenie. Niemniej poczułam się wywołana do tablicy, a że szkoły zamknięte, to i ja odpowiem online, jak to w pandemii. Nie zniechęcam, daleka jestem od tego, raczej pomagam każdemu jak mogę i nie postrzegam Was jako konkurencji, a kolegów i koleżanki z forum i cieszę się z Wami z każdej Waszej wygranej, choćby skarpetki, i zawsze gratuluję zwycięzcom. Każdy raz wygrywa, raz nie, co los (lub łaskawy organizator) da i szczęście przyniesie. Bardziej jestem chyba ostrożna niż podstępna, a że nie gram hurtowo, to dlatego moje pytanie brzmiało: "A jesteście pewni, że one na 100% biorą udział (te małe)? Nie sieję zamętu, pytam na poważnie, czy ktoś wygrał i ma pozytywną weryfikację." Sama o tym zamęcie wspomniałam, żeby nikt mnie o niego nie posądził, no i proszę... mam za swoje.
Ja zgłosiłam dwie normalne, duże kawy w słoiku (i nie wygrałam), ale ile można kupić dużych, rozpuszczalnych, jak się ma ekspres? Więcej nie potrzebuję i stąd to pytanie, żadnego podstępu ani chytrości, może po prostu ktoś ma już potwierdzoną wygraną za taką malutką kawę i zechce odpowiedzieć. I owszem, czytałam regulamin, że wszystkie produkty biorą udział, ale mimo to zadałam to pytanie, bo ... już sama nie wiem dlaczego, po prostu zadałam pod wpływem chwili, jak czytałam dyskusję forumowiczów.  Jeśli zdenerwowałam visserarthur to przepraszam, nie było to celowe, jestem pokojowo nastawiona do każdej istoty żywej, a już przed Świętami to 200% normy. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773370 Napisano: 01.04.2021 23:46:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

kalinea napisał(a):

Jaka pojemność maja wasze saszetki Jacobs z Żabki? U mnie są tylko 100g za ponad 7zl

U mnie są tylko saszetki Jacobs Cappuccino Milka (chyba 18g) po 1,99zł i na dodatek źle opisane emotka

A jesteście pewni, że one na 100% biorą udział (te małe)? Nie sieję zamętu, pytam na poważnie, czy ktoś wygrał i ma pozytywną weryfikację. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6773161 Napisano: 01.04.2021 10:56:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Agnes napisał(a):

czy ktoś wygrał bon do pyszne z zerolimitów ?
nie widzę w regulaminie do kiedy mają czas na wysyłkę bonów a wygrałam 2 pierwszego dnia

Nie wysyłali jeszcze chyba. Ja nic nie dostałam, a też wygrałam jakoś na początku. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6773144 Napisano: 01.04.2021 10:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że te maile z Hochland (wpis na forum) to też prima aprilis? Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6773092 Napisano: 31.03.2021 22:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Z discreet jest jakieś podziękowanie na stronie? U mnie po wysłaniu, pokazal się napis gratulacje, jestes zarejestrowany na mydziewczyny.pl emotka

Jak to zgłaszałam, to też tak miałam i nie można było wpisać daty urodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772918 Napisano: 30.03.2021 22:20:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

[quote=

kreatia napisał(a):

hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem)

kreatia] hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem)

Czy mógłby napisać ktoś, do kogo dzwonili po raz drugi, czy rzeczywiście oddzwaniają po 12 godzinach (kolejnego dnia), czy wcześniej?

pierwszy telefon wczoraj - nie wiem która godzina bo telefon się rozładował i sms przyszedł koło 15:34, dzisiaj dzwonili o 13:10 drugi raz

Raczej później niż 12 godzin...bo żeby dzwonić wcześniej (niż 12 godzin), musieliby zadzwonić tego samego dnia lub późno w nocy emotka  

No tak, to logiczne, bardziej chodziło mi o to, czy nie dzwonią np. po godzinie albo dwóch, ale w moim przypadku już chyba "po zawodach". Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772871 Napisano: 30.03.2021 17:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
kreatia napisał(a):

hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem)

kreatia] hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem) Czy mógłby napisać ktoś, do kogo dzwonili po raz drugi, czy rzeczywiście oddzwaniają po 12 godzinach (kolejnego dnia), czy wcześniej? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772810 Napisano: 30.03.2021 14:44:35 w Żegnamy zmarłych
hrabinka napisał(a):

Kochani, dbajcie o siebie, bo naprawdę z tym cholerstwem wstrętnym nie ma żartów. Jutro chowam swojego teścia  emotka  W tydzień Covid Go rozmontował! Facet 68lat, ale taki byk-koń, co 100km na rowerze przejedzie... Jeszcze w dniu śmierci pisał, że już czuje się lepiej, a wieczorem znienacka odszedł. Taki drugi Tata, człowiek orkiestra, uśmiechnięta iskierka.. Córcia ma 9 miesięcy, za każdym razem jak widział wnusię, to się wzruszał. Miał nauczyć ją jeździć na rowerku, tymczasem umarł tuż przed jej pierwszym krokiem emotka emotka  I tak nas strasznie boli, że ona nawet go nie będzie pamiętała...
Tydzień później odszedł przyjaciel Męża. Test negatywny! Dostał się do szpitala z saturacją 55 (!). Walczył 12 dni pod respiratorem, niestety, przegrał tę walkę.
Dodam jeszcze, że Mama Męża ledwo wyszła ze szpitala, również Covid. Po śmierci Taty, nie mogliśmy jej nawet przytulić...a zobaczyliśmy się po tygodniu. 
To naprawdę są dramaty.
Jeszcze raz, dbajcie o siebie. A jeśli zaraza Was dotknie - koniecznie zaopatrzcie się w pulsoksymetr i badajcie saturację. Może gdybyśmy go mieli szybciej, któryś z nich byłby z nami? gdybanie... emotka  Serce mi pękło. Co za czasy...

Szczere wyrazy współczucia, ja znam (znałam) całą rodzinę, którą covid zabrał - dwójka starszych państwa i ich syn 50 lat, w ciągu miesiąca nie został nikt, pusty dom stoi. Po prostu dramat. Mój mąż pochował 3 kolegów, koleżanka tatę. Co za czasy okrutne. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6772631 Napisano: 29.03.2021 15:51:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

pikawka napisał(a):

asandraa napisał(a):

Konkurs t-mobile. Czy myślicie, że będą dzwonić też do 100 osób, które wygrały 500 zł czy tylko obdzwonią lepsze nagrody? Wie ktoś?

Też przed chwilą o tym myślałam i jestem ciekawa  emotka

Niestety regulamin tego nie precyzuje, szkoda.

Myślę, że smsem bedzie info tylko doladowaniach, pozostałe nagrody- beda dzwonIć.

a wie ktoś czy oddzwaniali na nieodebrane?

Wg regulaminu po upływie 12 godzin dzwonią ponownie. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

misiamarysia

#6772596 Napisano: 29.03.2021 13:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

asandraa napisał(a):

Konkurs t-mobile. Czy myślicie, że będą dzwonić też do 100 osób, które wygrały 500 zł czy tylko obdzwonią lepsze nagrody? Wie ktoś?

Też przed chwilą o tym myślałam i jestem ciekawa  emotka

Niestety regulamin tego nie precyzuje, szkoda. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772410 Napisano: 27.03.2021 19:55:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te kody do pyszne.pl z loterii "Zero limitów" przysyłają od razu po wypełnieniu formularza? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6772232 Napisano: 26.03.2021 14:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Duck / Pronto "Wysprzątaj dom  i sprzątnij nagrody" wygrał ktoś z Was na te same dane drugi raz? Niby tak zachęcają do udziału, ale się zastanawiam, czy nagradzają to samo nazwisko (i imię) ponownie. Będę wdzięczna za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6771992 Napisano: 25.03.2021 13:29:12 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

domika napisał(a):

donia7 napisał(a):

demonisia napisał(a):

[quote=Ja jeszcze nie dostałam. 

agaluna] Czy ktoś jeszcze nie dostał potwierdzenia nadania paczki z Haribo?

Ja nie dostałam...

Też czekam emotka

I ja czekam... To i ja się dopiszę, też nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6771539 Napisano: 23.03.2021 11:32:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Kutfa chciałem zedytować i usunąłem emotka Jednym słowem koniec loterii na horyzoncie a tu dalej nic nie wiadomo ;/ Boję się aby się w razie ew. wygranej nie okazało,że kod który został wylosowywany został wbity drugi raz.

Też trochę się tego obawiam, ale z drugiej strony jak pomyślę, że do tej pory nie udało się wstrzelić w bramkę, co się będzie działo, jak wszyscy wszystkie zaległe kody zaczną wklepywać ostatniego dnia, to już sama nie wiem, co robić. Napiszę do nich zaraz ponownie, ale wiem, że nic to nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6771533 Napisano: 23.03.2021 11:13:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Wklepałam wszystkie kody ponownie nie będę czekać jak się loterii skończy a oni nic  i tak nie zrobią.Da się bez problemu.

Też powoli się ku temu skłaniam, bo chyba "umyli ręce". Wyświetl w wątku >>
0 0