Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#7237535 Napisano: 27.01.2025 19:46:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maro27 napisał(a):

Witam, jest tu ktoś kto wygrał sztabkę złota w loterii Eti? Tej ostatniej z zeszłego roku? Do Was też dzwonili dziś i prosili aby wysłać dane (pesel i nr dokumentu tożsamości)? Chciałbym się upewnić bo żona dostała info i niby wszystko ok, ale … podpytuje

Może warto zadzwonić do agencji i podpytać, będziecie spokojni, kiedy potwierdzą, że po takim czasie chcą dane. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

misiamarysia

#7236890 Napisano: 23.01.2025 16:57:31 w SZUKAM....
Co jutro może dostarczać UPS? Mam maila z informacją o przesyłce, wymagany podpis, a akurat jutro wyjeżdżam na weekend. Też może macie informację? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7236885 Napisano: 23.01.2025 16:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oczko08 napisał(a):

Strona z konkursem Pawełka - działa wam? 
Wszystkie pola wypełnione, klikam wyślij i nic się nie dzieje... 🤷🏼‍♀️
Przychodzi zwrotka, że zgloszenie przyjęte?

U mnie nie działa od pierwszego dnia - na stronie brak "przycisku" wyślij na monitorze komputera, więc wysyłałam dwa zgłoszenia z telefonu, tam wszystko jest ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7236632 Napisano: 22.01.2025 10:56:34 w Czy informują/ informowali?
jo-anna napisał(a):

Media Markt - opinie - za grudzień?

A co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7236618 Napisano: 22.01.2025 10:26:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie 200 zł "Legendarne Andrzejki". Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#7235904 Napisano: 18.01.2025 19:32:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Mam pytanie do osób, które kupiły pastę do zębów Rossmann Elmex GUM CARE .
Jaki macie opis na paragonie? U mnie jest tylko ELMEX SENSITIVE emotka

U mnie tak samo, ale to konkurs tylko w Rossmannie, więc nie powinno być chyba problemu 🙂 Na wszelki wypadek zrobiłam zdjęcie paragonu z produktem 😅

Dziękuję, w takim razie też tak zrobię. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7235578 Napisano: 17.01.2025 10:22:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Czy dostaliście zwrotną informację po wysłaniu adresu w konkursie Tefal w Biedronce? Wysłaliście jako odpowiedź na e-mail? Dziękuję za odpowiedź 🙂

Tak, jako odpowiedź na ich maila i nie było żadnej informacji zwrotnej. Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

misiamarysia

#7235163 Napisano: 15.01.2025 14:41:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

A macie już przelewy z Winiar z grudnia? 13 grudnia dostałam potwierdzenie pozytywnej weryfikacji, a przelewu nie mam

Ja czekam na jeden. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7234729 Napisano: 14.01.2025 09:09:15 w Gratulacje! Dla wygranych!
atlantydek GRATULACJE emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

misiamarysia

#7234212 Napisano: 11.01.2025 14:12:49 w Gratulacje! Dla wygranych!
rufus wielkie gratulacje, zaszalej !!!
emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

misiamarysia

#7233657 Napisano: 08.01.2025 18:18:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wszystkim, którzy dziś zostali szczęśliwymi laureatami serdecznie gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, rufus 0

misiamarysia

#7233656 Napisano: 08.01.2025 18:16:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

[quote=karkocka]Czy Duplo to Kinder ?

Tu jest widoczna gama produktów KINDER
Czy dobrze pamiętam, że tym razem mleczne kanapki nie są wykluczone? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7233650 Napisano: 08.01.2025 18:05:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
I ja mam maila:
"Gratulacje! 

Z przyjemnością informujemy Cię o wygranej w konkursie „Celebruj Chwile Pełne Smaku”. 
W Twoje ręce trafia nagroda II stopnia - słuchawki Apple AirPods 4!" Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#7233182 Napisano: 07.01.2025 10:33:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
GLS mop parowy Vileda (z rezerwy), bez dokumentów zwrotnych, rano info SMS. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#7233147 Napisano: 06.01.2025 23:12:25 w WC - rozmowy o wszystkim
iwona0103 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

xooxoo napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Kochani,
Czy podpowiecie, jak szukać tanich lotów? Od lat latam na wczasy wyłącznie z biur podróży, czas na zmiany.
Macie doświadczenie i możecie polecić jakieś bezpieczne strony?
Będę wdzięczna za każdą wskazówkę.
Z góry dziękuję emotka

Nie polecam żadnych stron pośredniczących. Na fly4free.pl możesz zobaczyć jakie są aktualnie promocje i wtedy szukać bezpośrednio na stronach przewoźników. Zakup biletów jest prosty, więc nie ma sensu kupować przez jakąś stronę dodatkowo. Ja zawsze sprawdzam interesujący mnie kierunek bezpośrednio na stronie przewoźnika (sprawdzam kilka miast, które mnie interesują), później booking i gotowe.
Jeśli szukasz najtańszych cen to możesz zobaczyć na porównywarki lotów, najpopularniejsza Skyscanner.

Dziękuję, rozglądam się za Lizboną na wiosnę.

Na skyscanner wybierz odpowiednie lotniska, wylot i przylot: cały miesięc np. marzec, zaznacz "Tylko loty bezpośrednie". Później na kalendarzach zaznaczaj różne terminy, szukając najtańszego. Gdy znajdziesz jakiś odpowiedni to kliknij na dole: "Znajdź loty". Pokażą Ci się godziny i przewoźnicy. Często ceny są nieco inne niż pokazywał kalendarz, ale zbliżone. Gdy już wybierzesz odpowiedni termin, kupuj bezpośrednio u przewoźnika emotka

Dziękuję za odpowiedzi, będę szukać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7233142 Napisano: 06.01.2025 21:50:04 w WC - rozmowy o wszystkim
xooxoo napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Kochani,
Czy podpowiecie, jak szukać tanich lotów? Od lat latam na wczasy wyłącznie z biur podróży, czas na zmiany.
Z góry dziękuję emotka

Nie polecam żadnych stron pośredniczących. Na fly4free.pl możesz zobaczyć jakie są aktualnie promocje i wtedy szukać bezpośrednio na stronach przewoźników. Zakup biletów jest prosty, więc nie ma sensu kupować przez jakąś stronę dodatkowo. Ja zawsze sprawdzam interesujący mnie kierunek bezpośrednio na stronie przewoźnika (sprawdzam kilka miast, które mnie interesują), później booking i gotowe.
Jeśli szukasz najtańszych cen to możesz zobaczyć na porównywarki lotów, najpopularniejsza Skyscanner.

Dziękuję, rozglądam się za Lizboną na wiosnę. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7233107 Napisano: 06.01.2025 17:44:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Kochani,
Z góry dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#7232818 Napisano: 03.01.2025 14:36:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
baxter napisał(a):

titinunu napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy poza mną ktoś jeszcze czeka na mop parowy Vileda?

Ja czekam na suszarkę

Ja na zwykły mop ale z rezerwy.

Dziękuję za odpowiedzi, ja właśnie też z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0