Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6535767 Napisano: 08.10.2018 00:03:18 w Lay's
mgrzel napisał(a):

masza napisał(a):

Czy przechodzi Wam dziś zgłoszenie?

Przed chwilą przeszło.

Mnie nie przechodzi ani wczoraj, ani dzisiaj (za każdym razem próbuję tuż przed północą, może dlatego) Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6535629 Napisano: 07.10.2018 15:55:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gagapn napisał(a):

Crunchips- napiszcie statystycznie jak Wam idzie. Ja na 10 zgłoszeń same pudła....

Ja na 12 zgłoszeń też same pudla, już odpadam, nie chcę tego jeść, kupię lotto w tej cenie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

misiamarysia

#6534812 Napisano: 04.10.2018 12:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

katake napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Słuchajcie dostalam dzisiaj odkurzacz z nagrody wymiataja i przyszlo. ... uwaga Puste pudelko emotka kazała kurierowi odesłać to pudełko z dopiskiem ze odmawiam przyjęcia na brak zawartości.  Do firmy nie mogę się dodzwonic

Bez jaj.Ja czekam na swój,to uczulę chłopa,gdyby paczkę odbierał.Jaki to był kurier?

TNT

ALE NUMER !!! Ja też czekam na odkurzacz, czyli trzeba sprawdzić zawartość.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6534666 Napisano: 03.10.2018 23:24:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

pikantny napisał(a):

donia7 napisał(a):

soulfly napisał(a):

Co raz droższe te konkursy emotka  Henkel w Tesco za zakupy chce już 40 zł.

straszne to emotka

Chyba najlepszym lekarstwem na to jest nie grać, bojkotować... Agencje pewnie testują czy będą mieć nadal tyle zgłoszeń, a jak łykniemy haczyk to odwrotu nie będzie emotka  ale to tylko moje spostrzeżenie

jestem tego samego zdania emotka  ta akcja może być pewnego rodzaju "testem", czy konsumenci rzucą się na konkurs przy tak kosmicznej (jak dla mnie) barierze wejścia. Nagrody bieda. Dziękuję, postoję  emotka

Ja bojkotuję, nie żartuję emotka Niech się ugryzą albo sami kupią, żeby się wykazać przed zleceniodawcą.

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6534152 Napisano: 02.10.2018 20:30:41 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
benasia napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Gdzie dostanę produkty Kamil i rex na promocję?

A o co chodzi dokladnie?

W HEBE "nie prowadzą" - tak mi powiedziano, że kiedyś mieli. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6534069 Napisano: 02.10.2018 16:40:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

gosia16 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Zrobiłam dzisiaj zakupy z kartą payback (zarejestrowaną) w Kauflandzie. Czy mam się spodziewać jakiegoś maila / informacji, że dodano mi punkty / losy?
Z góry dziękuję za odpowiedź zorientowanym w temacie.

A na stronie payback zarejestrowałaś się w tej loterii?

Tak, dużo wcześniej, ale nie byłam w Kauflandzie, dopiero dzisiaj, stąd to pytanie, czy na coś mam teraz czekać, w sensie info o przyznaniu losów.

Już nic nie musisz robić, ale powinnaś mieć razem z paragonem wydrukowaną karteczkę z informacją że dziękują Ci że jesteś z nimi i bierzesz udział w loterii czy jakoś tak.

O matko, dziękuję, wyrzuciłam, ale zaraz pędzę wygrzebać w koszu. Jeszcze raz dzięki.

A to nie jest do niczego potrzebne moim zdaniem, możesz wywalić  emotka   Tylko takie potwierdzenie, jak o przyznaniu naklejek na słodziaki w biedronce emotka , jak masz, to na pewno bierzesz udział.

Jeszcze raz dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6533857 Napisano: 01.10.2018 23:58:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

gosia16 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Zrobiłam dzisiaj zakupy z kartą payback (zarejestrowaną) w Kauflandzie. Czy mam się spodziewać jakiegoś maila / informacji, że dodano mi punkty / losy?

Tak, dużo wcześniej, ale nie byłam w Kauflandzie, dopiero dzisiaj, stąd to pytanie, czy na coś mam teraz czekać, w sensie info o przyznaniu losów.

Już nic nie musisz robić, ale powinnaś mieć razem z paragonem wydrukowaną karteczkę z informacją że dziękują Ci że jesteś z nimi i bierzesz udział w loterii czy jakoś tak.

O matko, dziękuję, wyrzuciłam, ale zaraz pędzę wygrzebać w koszu. Jeszcze raz dzięki.

A to nie jest do niczego potrzebne moim zdaniem, możesz wywalić  emotka   Tylko takie potwierdzenie, jak o przyznaniu naklejek na słodziaki w biedronce emotka , jak masz, to na pewno bierzesz udział.

Jeszcze raz dziękuję, już teraz mam całkowitą jasność emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

misiamarysia

#6533839 Napisano: 01.10.2018 22:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

gosia16 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

O matko, dziękuję, wyrzuciłam, ale zaraz pędzę wygrzebać w koszu. Jeszcze raz dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6533818 Napisano: 01.10.2018 21:41:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Tak, dużo wcześniej, ale nie byłam w Kauflandzie, dopiero dzisiaj, stąd to pytanie, czy na coś mam teraz czekać, w sensie info o przyznaniu losów. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6533816 Napisano: 01.10.2018 21:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostaliście oficjalną informację o wygranej od CleanHands? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6533797 Napisano: 01.10.2018 20:33:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z góry dziękuję za odpowiedź zorientowanym w temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6533695 Napisano: 01.10.2018 16:39:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Poza kinem mam walizkę z CleanHands (info na stronie, nie od organizatora, a u Was?) Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6533689 Napisano: 01.10.2018 16:32:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

a wysyłał już ktoś zgłoszenie na ferrero - nr kasy mój jest długi i całość nie wchodzi w to pole emotka

Nie dawaj odstępu żadnego, może przejdzie, ja nie dawałam Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

misiamarysia

#6533686 Napisano: 01.10.2018 16:29:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
stokrotka238 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Bilety do Multikina z  Loreal Casting ( na mailu).

U mnie też emotka

I ja pójdę do kina emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6533114 Napisano: 29.09.2018 18:53:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
lowmacp napisał(a):

Nivea 200zl emotka

Ja też 200 zł z Nivea emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6532317 Napisano: 26.09.2018 21:48:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
kasik76 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

odkurzacz z NAGRODY WYMIATAJĄ:d

u mnie też  emotka

mam i ja emotka

I ja też emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6531771 Napisano: 25.09.2018 20:17:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw Vanish od Smolara i bilety do kina z Loreal casting Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6531062 Napisano: 23.09.2018 19:51:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

marfiusza napisał(a):

Mysia napisał(a):

Namówiłam znajomego na konkurs nagrody wymiatają dodał foto,dostał akceptację a fotki brak, przejrzałam galerię i wygląda na to, że zniknęły foty z pierwszych dni 2 etapu (więc może jego też się "załapało" do znikniecia) emotka ciekawe czy będą brane pod uwagę,sprawdźcie czy są wasze fotki bo może im system świruje..

Ja dostałam maila z akceptacją dzisiaj o 13, a w galerii fotki nie ma...

mojej też nie ma

Moja już była w galerii, a teraz/dzisiaj zniknęła, nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6530364 Napisano: 20.09.2018 19:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy na loterie lindt musi byc skan? Czy zdjęcie tez? Dla mnie to ten sam pieron ale wole się upewnic? 
Chyba ze zdjęcia paragonow bie wygrywają?

Ja robiłam zdjęcie i wygrałam czekolady emotka

Ja zawsze na wszystkie konkursy wysyłam zdjęcia, bo nie mam scanera, nigdy nie bylo problemu. Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

misiamarysia

#6530361 Napisano: 20.09.2018 19:13:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

Oglądałam rano galerię Biedronkowego ze zwierzakami:
http://nagrodywym...ia/2096/image1-1.jpg czyje słodziaki? emotka
http://nagrodywym...media/1908/morti.jpg
http://nagrodywym...media/1790/555..jpeg
http://nagrodywym...784/IMG_4884-01.jpeg
http://nagrodywym...l/media/1780/22..JPG
Lubię ładne foty, szczególnie takie naturalne a nie męczenie zwierzaków na potrzeby fotki i robienie bałaganu za nich emotka

ps.http://nagrodywym...media/1842/kotki.jpg fota z neta!

Rzeczywiście śliczne te zdjęcia, ale trochę mnie załamały, bo ja ze swoimi z telefonu  nie mam szans (jak zwykle) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0