Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6602860 Napisano: 24.05.2019 08:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agadawid napisał(a):

chaber20 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

alan84 napisał(a):

e-e napisał(a):

skyr, który nr chcą ten obok daty? A kwota całego paragonu czy tylko jogurtu? wybaczcie pytania, ale na urlopie jestem Z góry dziękuję temu kto się pofatyguje mnie oświecić

1.tak
2. tylko skyr

Ad 2. Czy te informacje potwierdzil organizator? Wg regulaminu dowod zakupu to paragon, a produkt promocyjny to skyr. Na stronie, w polu do uzupelnienia, widnieje Informacje o zakupie- Kwota z paragonu. Wg mnie to po prostu suma widniejaca na paragonie, czyli jesli poza skyrem kupilam chleb, to wpisuje kwote laczna za skyr i chleb. Dopytuje, bo to moze byc istotne przy wydawaniu nagrod. Nie, zebym wygrala, ale mam nadzieje emotka

Ja też tak to rozumiem i wpisuje ogolna kwotę paragonu. 

Też wpisuję sumę z paragonu.

Zaniepokoiła mnie ta informacja, że tylko cena za Skyr, więc napisałam zapytanie w nocy do organizatora. jak tylko dostanę odpowiedź, napiszę na forum. Wg mnie cała suma z paragonu (tak rozumiem regulamin)

Wyświetl w wątku >>
2 bezaczek7, e-e 0

misiamarysia

#6601804 Napisano: 21.05.2019 09:03:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kropkakreatywnie napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy jeszcze ktoś czeka na czarną koszulkę Paprocki&Brzozowski z konkursu Nivea?

Tak, czekam. Dopiero w zeszłym tygodniu wysłali apaszki, a konkurs z koszulkami był później. 

Dzięki za odzew, pytam, ponieważ widziałam już w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" zdjęcie tej koszulki z 15 maja, czyli może ślą partiami.

Hmm. Ja tam widzę tylko zdjęcie apaszki.

Apaszkę ja wstawiałam (zdjęcie), a koszulkę ivanotta, tuż przed moją apaszką, 15 maja.

To też była apaszka, tylko w folii emotka

Tak, macie rację, nie wiem, dlaczego uparcie myślałam o tej koszulce, aż tak strasznie na nią nie czekam, ale coś mi się pomieszało. To te pisanie na forum po nocach, zamiast spać emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6601771 Napisano: 21.05.2019 01:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Tak, czekam. Dopiero w zeszłym tygodniu wysłali apaszki, a konkurs z koszulkami był później. 

Dzięki za odzew, pytam, ponieważ widziałam już w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" zdjęcie tej koszulki z 15 maja, czyli może ślą partiami.

Hmm. Ja tam widzę tylko zdjęcie apaszki.

Apaszkę ja wstawiałam (zdjęcie), a koszulkę ivanotta, tuż przed moją apaszką, 15 maja.

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6601766 Napisano: 21.05.2019 00:22:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamarysia napisał(a):

Dzięki za odzew, pytam, ponieważ widziałam już w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" zdjęcie tej koszulki z 15 maja, czyli może ślą partiami. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6601733 Napisano: 20.05.2019 22:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jeszcze ktoś czeka na czarną koszulkę Paprocki&Brzozowski z konkursu Nivea? Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

misiamarysia

#6601728 Napisano: 20.05.2019 21:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamarysia

#6601725 Napisano: 20.05.2019 21:48:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
cala-w-trawie napisał(a):

Przed chwilą mail,
wygrałam tak zwany kosz pasztetów emotka    Produkty Profi

Ja również ten sam kosz od Profi Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6601477 Napisano: 20.05.2019 11:14:49 w Gratulacje! Dla wygranych!
aguagu WIELKIE gratulacje!!!! Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

misiamarysia

#6601445 Napisano: 20.05.2019 09:52:54 w Loterie bramkowe
No to graj, graj, bo my już nie gramy, ale witamy na forum emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6600931 Napisano: 17.05.2019 14:17:17 w Czy informują/ informowali?
Czy z Kinderbueno dostajecie jakąś informację / mail o wygranej? Widzę siebie na liście, więc uznałam ,że nagroda moja, ale nie mam żadnej oficjalnej informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6600930 Napisano: 17.05.2019 14:15:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
nelunia napisał(a):

Voucher Douglas z KB

Ja również voucher z kinderbueno Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6600573 Napisano: 16.05.2019 17:42:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
Luko922 WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie zapomnij o nas i wstaw potem jakieś zdjęcie emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

misiamarysia

#6600571 Napisano: 16.05.2019 17:39:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
nelunia napisał(a):

Malutka456 zawsze szerokiej drog emotka Gratulacje  emotka

malutka 456 wielkie gratulacje, kupuj kask emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

misiamarysia

#6600483 Napisano: 16.05.2019 14:27:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w ADIDASie  (UPGRADEMYRUN). Po jakim czasie dostaliście wiadomość na maila  od momentu podania go (swojego maila) w wiadomości zwrotnej na Instagramie? I czy już dostaliście, czy nadal czekacie?
Proszę o odpowiedź.

Wiadomosc Wiadomosc na insta dostalam dwa dni temu, maila podalam od razu i dalej czekam.

Dziękuję, czyli chyba nie należy się gorączkować, tylko cieszyć z wygranej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6600473 Napisano: 16.05.2019 14:04:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do osób, które wygrały w ADIDASie  (UPGRADEMYRUN). Po jakim czasie dostaliście wiadomość na maila  od momentu podania go (swojego maila) w wiadomości zwrotnej na Instagramie? I czy już dostaliście, czy nadal czekacie?
Proszę o odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6600469 Napisano: 16.05.2019 14:00:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Adidas, mam nadzieję, ze 500 zł, a nie wyjazd do RPA. emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

misiamarysia

#6599737 Napisano: 14.05.2019 22:09:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
Nie dawno był konkurs w delikatesach centrum - niestety nie miałem DELIKARTY
teraz mam - wziąłem w sklepie ale jak ją podpiąć do telefonu ?
na email odpowiadają że mam zeskanować kartę w sklepie i na pinpadzie wbić numer telefonu aby połączyć 
byłem w sklepie i wielkie oczy - nic o tym nie wiedzą 

ktoś może wie jak to załatwić ?

pozdrawiam
Krzysztof

Ja dokładnie tak jak opisałeś załatwiałam w sklepie, może idź do "innej" pani albo do kierownika. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6599696 Napisano: 14.05.2019 20:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zijaa napisał(a):

nswe69 napisał(a):

zijaa napisał(a):

hej minęło 5 tyg. od wygranej tictac - bon eventim i nadal go nie mam.. wysylali emailem czy kurierem ? w jakim czasie otrzymaliscie ? pozdrawiam!

przychodzi na maila, też dopiero ost.otrzymałem z bodajże 6.tygodnia, więc spokojnie jeśli jesteś na liście laureatów.

dziekì!! cierpliwosc to cnota emotka

Do wszystkich, którzy czekają na TIC TAC Eventim. Ja czekałam długo (wygrana z I etapu), w końcu do nich (organizatorzy) napisałam i od razu dostałam voucher, podali mi nawet datę i godzinę, o której wysłali mi nagrodę, widocznie trafiła do spamu, ale są bardzo mili i wysłali ten sam kod jeszcze raz, więc piszcie na ich maila.

Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6599658 Napisano: 14.05.2019 20:16:06 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

rengifo napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Co z "Przenoś góry z Toblerone!" Auchan? Dzwonił/pisal ktos do agencji w tej sprawie?

W regulaminie jest napisane że rozstrzygnięcie nastąpi nie później niż do 15.05 więc do jutra mają teoretycznie czas emotka

Info z regulaminu: "VIII. WYDANIE NAGRÓD W KONKURSIE 1. Najpóźniej w dniu 13.05.2019 roku - Uczestnicy zwycięzcy/laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o przyznaniu Nagrody przez Organizatora".

Czyli już po terminie...

Może tak dużo osób grało, albo nikt się nie chwali? Wyświetl w wątku >>
0 0