Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
misiamarysia
Postów 2469
Data rejestracji 02.01.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Widziałam w Stokrotce, ale nie kupowałam, to już kilka dni temu. Wyświetl w wątku >>
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
reniii, przeczytaj, co wypisujesz to może sama złapiesz się za głowę. Tyle ostatnio wzmianek o mowie nienawiści, wiesz (mam nadzieję), do czego to prowadzi. Twoja frustracja i wściekłość odbije się negatywnie na Twoim stanie zdrowia (o ile już nie jesteś ofiarą własnego gniewoholizmu) , a zła energia wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą i odłoży w postaci guza, np tarczycy. Wierz mi, nie warto, za to warto być przyzwoitym, jeśli rozumiesz i kojarzysz słowa, ale typuję, że możesz być gimnazjalistką, której nie akceptuje grupa rówieśnicza i dlatego tak świetnie Ci idzie obrażanie i wyzywanie innych od pierwszego dnia pobytu na tym forum. Tu jesteś anonimowa, prawda??? Nie trzeba patrzeć nikomu w oczy i można obrażać do woli siedząc przed monitorem, mam rację??? Trochę się tu rozładujesz, a tymczasem my wszyscy (czyli wściekłe psy, sfora nie widząca nic poza czubkiem własnego nosa, która Twoim zdaniem urządziła Ci tu nagonkę i jazdę) uśmiechniemy się przed snem do naszych bliskich, przytulimy dzieci bądź pogłaszczemy nasze psy i koty i z poczuciem, że to był dobry dzień, zaśniemy snem sprawiedliwego. Przemyśl, może to lepszy pomysł na życie??? Uśmiech, życzliwość, wyrozumiałość. Wierzę, że Ci się uda, a skoro piszesz, że nasze opinie (łapki w dół) Cię ani ziębią, ani grzeją (zdecyduj się , Kobieto, bo zacznę podejrzewać, że jesteś niestabilna emocjonalnie, albo polujesz na niewinne dziki i stąd tyle słownictwa łowieckiego w twoim słowniku, choć bardziej skłaniam się w stronę gimbazy) to dlaczego tak reagujesz??? jak mnie coś ani ziębi ani grzeje, to sobie tym po prostu nie zawracam głowy, bo wiesz, szkoda życia. A co uczynisz ze swoim, to już tylko Twój wybór. POWODZENIA! Trzymam za Ciebie kciuki, bo choć może to się nie mieści w Twojej głowie, dobrze Ci życzę!!! Wyświetl w wątku >>
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne.
Oczywiście, że masz rację i właśnie dlatego, że przeczytałam regulamin, wiem, że już po zawodach, bo wedlug informacji na "naszej" stronie, czyli w bazie, konkurs kończy się dzisiaj. A skoro mamy swoją bazę, to chyba nie po to, żeby wpisywać tam, co dusza zapragnie, bo nie po to się staramy, wyszukujemy i wstawiamy konkursy, pomagamy sobie nawzajem, żeby potem nie wierzyć w żaden zapis. Oczywiście, mógł to być błąd / przeoczenie osoby, która ten konkurs zgłosiła, ale nie zdarzył się pierwszy raz. Jeśli nie napiszemy o tym, to inni będą wstawiać cokolwiek, żeby tylko "odhaczyć", a chyba nie po to jest to forum i ta strona. Może po tej dyskusji każdy dwa razy sprawdzi terminy, zanim coś zgłosi, żeby nie mieć choćby złej opinii wśród nas samych i poczucie, że jest się w porządku do reszty grupy, bo jednak jakąś społeczność tu tworzymy, każdy z własnej woli.
Wyświetl w wątku >>
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia
Postów 2469
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
misiamarysia