Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamarysia

misiamarysia

#6590982 Napisano: 17.04.2019 13:19:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

w visie tez jakas mniejsza aktywnosc z wygranymi na forum. jakis sposob ktos obral czy co? z checia sie dowiem emotka

Może mniej osób gra, ja na przykład zawsze grałam w Visie, a tym razem nie jestem zupełnie zainteresowana tymi nagrodami, więc odpuszczam. Trudno ocenić, dlaczego mniej osób bierze udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6590980 Napisano: 17.04.2019 13:17:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia0410 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

czy informowali już z tego konkursu

https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-otwieramy-sezon-wiosenny-tesco.html

tak ,już nawet nagroda dotarła

Niejaka pikawka wstawiała zdjęcie w wątku ze zdjęciami nagród. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

misiamarysia

#6588680 Napisano: 09.04.2019 23:47:47 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Dzwoniła dziś do mnie Pani z firmy badawczej Gemius i powiedziała,że jeśli zgodzę się zainstalować na swoim komputerze stacjonarnym/laptopie aplikację do monitorowania, jakie strony odwiedzam w necie/jakie reklamy oglądam i ogólnie dotyczącą mojej aktywności w sieci, to po tygodniu o ile zakwalifikuję się do badania- czyli wchodzić na net choćby przez kilka minut, to dostanę w ramach umowy użyczenia smartfon Samsung Galaxy 7 na 2 lata.Gdy po tym czasie zechcę go zachować, Pani twierdzi,że będę musiała jedynie odprowadzić do US podatek ok. 80 zł z tytułu umowy użyczenia- przyślą mi bodajże PIT-7.Czy spotkał się ktoś z czymś takim i czy to jest w ogóle bezpieczne? Pół biedy jak mi zaczną szpiegować co i z kim piszę na fb, ale obawiam się,że jak zdobędą przez to mój login i hasło do bankowości internetowej, to stracę oszczędności życia,ech.

Lepiej nie ryzykuj, ja osobiście bym nie dała dostępu. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6588280 Napisano: 08.04.2019 22:15:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Może ktoś się orientuje co woziło w piątek / wozi dzisiaj UPS ? Mam sms, że nie zastał mnie w domu, nie wiem, co to za przesyłka.

Może bon do Kauflanda za ocenę? emotka

Tak, to bon 50 zł, bardzo dziękuję za odpowiedź, odebrałam po pracy. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6588046 Napisano: 08.04.2019 14:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

faworek napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Może ktoś się orientuje co woziło w piątek / wozi dzisiaj UPS ? Mam sms, że nie zastał mnie w domu, nie wiem, co to za przesyłka.

Może Hortex z Polomarketu?

albo tic tic

W Polomarkecie nie grałam, a Tic Tac to chyba, że voucher, ale ona są chyba wysyłane mailem???

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6588041 Napisano: 08.04.2019 14:06:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może ktoś się orientuje co woziło w piątek / wozi dzisiaj UPS ? Mam sms, że nie zastał mnie w domu, nie wiem, co to za przesyłka. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6587453 Napisano: 05.04.2019 15:19:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Andzik napisał(a):

Czy Albedo - Nałęczowianka Tesco skończyli już informować?

Czy może ktoś napisać, czy ostatni dzień już poinformowany (27 marca) ?

nie jest emotka

To jest nadzieja, dzięki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6587449 Napisano: 05.04.2019 15:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andzik napisał(a):

Czy Albedo - Nałęczowianka Tesco skończyli już informować?

Czy może ktoś napisać, czy ostatni dzień już poinformowany (27 marca) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6586755 Napisano: 03.04.2019 16:28:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Paprocki Brzozowski 500 zł  i apaszka u córkiemotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6586663 Napisano: 03.04.2019 13:45:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
katake napisał(a):

Adrian gratulacje!!!Wspniała nagroda:-) emotka

Ja również gratuluję. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6586529 Napisano: 03.04.2019 09:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ponawiam pytanie-komuś udało trafić się dzienną z Kasztelana?Może być pw.

Ja tylko jeden kodzik - nic emotka

5 kodów same pudła

U mnie gra cała rodzina czyli 20 kodów dziennie i same pudła. Kolega z pracy po 8 dziennie i również zero.

Ja tylko jeden kod, ponieważ nie lubię piwa, a otwartego nie mogę oddać tak jak słodyczy i kawy, więc potem wylewam. Niestety pudło. Ale się nie łudziłam, po prostu spróbowałam, żeby sobie nie wyrzucać, czytając o wygranych. Trzymam kciuki za wszystkich birofilów. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6586389 Napisano: 02.04.2019 18:29:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Kto mi bony w Toruniu skroił? 

NIE ja emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6586342 Napisano: 02.04.2019 16:56:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
asiatko napisał(a):

Kaufland 1x

mam tak samo jak ty emotka czyli bon Kaufland Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6586000 Napisano: 01.04.2019 21:28:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Voucher od tic tac, kwiecień rozpoczęty. Chcę bardzo te słuchawki, ale cieszę się i z vouchera. Za gumę do żucia ... Fajna loteria, szkoda, że już koniec. Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6585616 Napisano: 31.03.2019 23:47:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

caramela napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy wysyłając na konkurs Garnier w Kauflandzie dostajecie zapytanie o zgodę? Ja tylko otrzymałam informacje iż dostali zgłoszenie i najlepsi zostaną powiadomieni sms

Też nic nie otrzymałam. Nie wiem czy coś odesłać. Pomoże ktoś?

Nad tym samym się zastanawiam

Ja nic nie odsyłam, w smsie napisali, ze zgłoszenie przyjęte, więc wierzę im na słowo emotka  Dawniej przychodził sms z prośba o odesłanie zgody, teraz tego nie ma.

Była o tym jakiś czas temu dyskusja na forum, że raczej mają błąd w regulaminie, bo dziękują i nie chcą tej zgody. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6585582 Napisano: 31.03.2019 22:11:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy vouchery od tic tac (eventim) przychodzą pocztą mailową, czy kurierem? Bardzo proszę o odpowiedź kogoś, kto już dostał.

Mailem

Oooo. to dobrze, bo ostatnio mam problem z kurierami. Dzięki za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6585575 Napisano: 31.03.2019 22:01:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy vouchery od tic tac (eventim) przychodzą pocztą mailową, czy kurierem? Bardzo proszę o odpowiedź kogoś, kto już dostał. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamarysia

#6585353 Napisano: 30.03.2019 19:38:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

ivanotta napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Mysia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Biorąc pod uwagę fakt, że moja stara altana nadaje się do wyburzenia, zgłaszam swą kandydaturę na laureata nagrody głównej w Kasztelanie emotka    emotka   jak sie uda, to zapraszam forum na imprezę  emotka   ależ się rozmarzyłam....  emotka

Jestem za  emotka a afterek u mnie dzięki prince-polo taaaa na moje 3 paragony emotka

To ja Was będę wozić na te imprezy malutkim autkiem od batoników góralki albo tym solidnym od Kamisa emotka

To ja wspomoge logistycznie rozładunek imprezowiczow tym od kaw FORT czyli FORDEM ( niestety bagażnik będzie zawalony "szkorupami "z IKEA z wiosennych porządków WIEKIEGO SPRZĄTANIA emotka

to ja przyniosę trochę past do zębów i żeli pod prysznic - cobyście po imprezie mogli się odświeżyć emotka

A ma ktos jeszcze zapas kapitana zeby zapewnic solidne procenty na wydarzenie emotka

Ale to altana Kasztelana   emotka

OJ TAM, OJ TAM, kapitan i kasztelan na K, tak się będziemy bawić, ze nie zauważymy emotka , ale może zgłosi się ktoś, kto przywiezie stoliki śniadaniowe belvita, bo rozumiem, że impreza z noclegiem i śniadaniem, i oczywiście kawę MK Cafe lub Fort do śniadania, bo poczynił zapasy. emotka Wyświetl w wątku >>

misiamarysia

#6585234 Napisano: 29.03.2019 21:29:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Biorąc pod uwagę fakt, że moja stara altana nadaje się do wyburzenia, zgłaszam swą kandydaturę na laureata nagrody głównej w Kasztelanie emotka    emotka   jak sie uda, to zapraszam forum na imprezę  emotka   ależ się rozmarzyłam....  emotka

Jestem za  emotka a afterek u mnie dzięki prince-polo taaaa na moje 3 paragony emotka

To ja Was będę wozić na te imprezy malutkim autkiem od batoników góralki albo tym solidnym od Kamisa emotka Wyświetl w wątku >>
2 soulfly, mysia 0

misiamarysia

#6585143 Napisano: 29.03.2019 15:35:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Voucher eventim od tic tac (rezerwa III etap) emotka Wyświetl w wątku >>