Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
halliday
Postów 1373
Data rejestracji 25.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cześć! 😄 Polecam Ci aplikację goodie, A jeśli skorzystasz z mojego linka otrzymasz bonus - 10 zł cashback. 🤩 Kliknij w link poniżej i zarejestruj się, wybierz sklep, w którym chcesz zrobić zakup, przejdź do niego przez goodie, zrób zakupy jak zawsze i cashback będzie Twój. https://goodie.pl/kody/3YJR65NW
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie tak, ale tam powiny być dwie sztuki, jedna dla ciebie, druga dla kuriera. Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak chcesz zagrać w konkursie, to tak. Bo tu wybierają najlepszą odpowiedź. Więć jedna gra to 3 smsy za 2,46zł/1sms. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem jaki bon masz, ale ja miałem po 25zł i wykorzystałem na papierosy. Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w polomarket ketchup tomato 450g jest z 5pkt Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można złożyć dyspozycje aby wrzucali do skrzynki listy polecone. Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba ktoś podał złe dane, w loteri develey gdzie produkt był tańszy trwał 45 dni dłużej, we wszystkich sklepach w polsce, a paragonów nie było tyle ile w loterii eb. A dodatkowo w sklepach były hostessy co reklamowały loterie. Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak nie mogłaś wypłacić 100zł to znaczy ze bank bierze prowizje za wypłate, więc pewnie juz na tej karcie jest ok. 5zł a nie 10zł Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie nadal są do kupienia Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałem dwa takie same kody do allegro, wysłałem maila do nich, ale odpowiedzi nie dostałem, nowego kodu też nie. Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakim cudem masz rezerwe z ostatniego dnia, jak pierwszy laureat ma jeszcze czas na wysłanie paragonu?
Kosmetyczka nivea rossmann Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tam wygrywa czas zgłoszenia, a nie kod. Więc skąd wiedzą ze kod jest niewygrywający? Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W virgin masz pakiet mini9 za 9zł w nim masz na 30dni 300 minut, 300 smsów 1GB internetu, jak za mało to można dokupic 1GB za 1zł.
A jak za dużo to można kupić pakiet mini 3 za 3zł i tam masz na 30dni 30 minut, 30 smsów i 300mb i też możesz dokupić 1gb za 1zł
W obu przypadkach konto ważne rok od doładowania.
Wyświetl w wątku >>
halliday
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz informacje po wysłaniu ze nawet jak nie dostaniesz maila, twoje zgłoszenie będzie sprawdzane Wyświetl w wątku >>