Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mamimamu

mamimamu

#6824273 Napisano: 20.11.2021 17:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie mogę znaleźć, czy już gdzieś było... czy w potwierdzeniu przyjęcia nagrody z Intermarche "Rodzinnie tak jak lubisz" / bon 200zł (potwierdzenie wysyła się razem z oświadczeniem i danymi) wpisujemy datę i miejscowość przyjęcia nagrody, czy też oni uzupełniają tę część? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6823536 Napisano: 18.11.2021 09:10:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
noemi82 napisał(a):

Ja napisał(a):

Czy wysyłają już kawiarki z Primy? Mam z wczoraj maila od DPD z przesyłką od FIrst Line i nie ogarniam co to. 

Ok, moją czujność uśpił fakt, że wygrałam w 3 albo 4 tyg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6823527 Napisano: 18.11.2021 08:47:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłają już kawiarki z Primy? Mam z wczoraj maila od DPD z przesyłką od FIrst Line i nie ogarniam co to.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6823000 Napisano: 16.11.2021 11:05:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Amooco emotka  to znowu ja!  emotka  ależ bym ci wygarnęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6822665 Napisano: 15.11.2021 11:48:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Merci za sobotę: czekolady i tidal - nooo, zawsze to coś emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6822599 Napisano: 14.11.2021 22:48:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monia86rze napisał(a):

Mam pytanie odnośnie loterii psi patrol tej świątecznej.Jeśli w paragonie jest opisane jogurt z niespodzianką to przejdzie ?

robisz fotkę z produktem i tyle ja tak zrobilam

A z tym Disney/Marvel z Biedronki też wystarczy jakiś soczek kupić? Bo to inna agencja organizuje, a ja nie znam się ... I oni w formularzu mają coś w stylu "załącz skan paragonu" i ciężko soczek wsadzić do skanera emotka  a na paragonie oczywiście szyfr bez wskazania, że to Disney

Skan=zdjęcie. Robisz fotkę paragonu i soczku obok i wysyłasz w zgłoszeniu.

dopytam: pisząc o loterii macie na myśli konkurs z "ulubionym pieskiem", czy oprócz konkursu (który widnieje w bazie), jest jeszcze jednak jakaś LOTERIA?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6822596 Napisano: 14.11.2021 22:11:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Nie było mnie 4 dni, nie wiem czy padło już to pytanie.Wygrałam w Jagermeister lodówkę, ale nie dostałam jeszcze maila. Czy ktoś z Was już je dostał? Czy wysłaliście już maile z danymi? Zgodnie z regulaminem na wysyłkę danych są dwa dni, ale liczone po otrzymaniu maila...
Nie chcę, żeby mi tak fajna nagroda przepadła....

Nie było jeszcze maili (raczej) - wnioskuję po tym, że kilka osób na forum się o to dopytywało, ale jeszcze nikt nie puścił w eter informacji o otrzymanym mailu (myślę, że ktoś by się jednak tym podzielił:), ja też jestem w takiej sytuacji i maila nie mam, no i na fb ludziska też podpytywali, czy maile były już wysyłane, a oni komuś tam odpisali, że trzeba czekać emotka  
...pomijam fakt, że pod postem konkursowym na fb, gdzie Jager odpisuje na posty, zaczyna się handel wygranymi  emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6819812 Napisano: 10.11.2021 08:10:48 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Ja z takim pytaniem emotka  co teraz u dzieciaków w przedziale 6-7 lat jest na topie? Szykuję prezent na urodziny i coś słyszałam o popit - tyle, że to taki raczej"drobiazg" emotka wpadłam na trop długopisu 3D, ale okazało się, że to już dostanie w prezencie emotka  nie nadążam za tymi nowościami... Może jest coś, co polecacie/ co się sprawdziło u Was? - dodam, że dziecko baaardzo zainteresowane światem, otoczeniem, żądne wiedzy, więc coś takiego jak klocki magnetyczne to za niskie progi  emotka Będę wdzięczna za podpowiedź, zwłaszcza, że decyzję muszę podjąć jak najszybciej, a życia mi chyba zabraknie na przeglądanie zakładki "zabawki" w all. emotka

Może mikroskop edukacyjny?  emotka

Ooo, to byłoby ciekawe! Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mamimamu

#6819791 Napisano: 09.11.2021 21:41:42 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja z takim pytaniem emotka  co teraz u dzieciaków w przedziale 6-7 lat jest na topie? Szykuję prezent na urodziny i coś słyszałam o popit - tyle, że to taki raczej"drobiazg" emotka wpadłam na trop długopisu 3D, ale okazało się, że to już dostanie w prezencie emotka  nie nadążam za tymi nowościami... 
Może jest coś, co polecacie/ co się sprawdziło u Was? - dodam, że dziecko baaardzo zainteresowane światem, otoczeniem, żądne wiedzy, więc coś takiego jak klocki magnetyczne to za niskie progi  emotka
Będę wdzięczna za podpowiedź, zwłaszcza, że decyzję muszę podjąć jak najszybciej, a życia mi chyba zabraknie na przeglądanie zakładki "zabawki" w all. emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mamimamu

#6817707 Napisano: 28.10.2021 14:37:16 w SZUKAM....
mamimamu napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Szukam pomocy (wiem, że nie ten wątek, ale w Pomocy nie mogę dodac wpisu, bo nie wyświetla mi się pole do edycji)- na kompie e-konki nie działają: Bad Request błąd 400! Wyczyściłam ciasteczka, ale nic to nie dało.Czy to błąd po mojej str czy Wy też tak macie? 

Sprawdź link do forum. Jest trochę inny. Dawniej było tak: https://www.e-kon...m/kategoria/konkursy a teraz jest tak:https://www.e-kon....info/forum/konkursy

Niestety to nie to:(

Ale olśniło mnie, żeby spr na innej przeglądarce i tam na tym linku działa! emotka  tylko chrome odmówił współpracy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6817705 Napisano: 28.10.2021 14:33:09 w SZUKAM....
iwona0103 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Szukam pomocy (wiem, że nie ten wątek, ale w Pomocy nie mogę dodac wpisu, bo nie wyświetla mi się pole do edycji)- na kompie e-konki nie działają: Bad Request błąd 400! Wyczyściłam ciasteczka, ale nic to nie dało.Czy to błąd po mojej str czy Wy też tak macie? 

Sprawdź link do forum. Jest trochę inny. Dawniej było tak: https://www.e-kon...m/kategoria/konkursy a teraz jest tak:https://www.e-kon....info/forum/konkursy

Niestety to nie to:( Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6817698 Napisano: 28.10.2021 13:52:05 w SZUKAM....
Szukam pomocy (wiem, że nie ten wątek, ale w Pomocy nie mogę dodac wpisu, bo nie wyświetla mi się pole do edycji)- na kompie e-konki nie działają: Bad Request błąd 400! Wyczyściłam ciasteczka, ale nic to nie dało.
Czy to błąd po mojej str czy Wy też tak macie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6817395 Napisano: 27.10.2021 08:29:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga111 napisał(a):

Czy po odesłaniu danych do "Wedel receptura"dostaliście jakąś odpowiedź zwrotną?

Ja nie dostałam żadnej zwrotki emotka  może ktoś z wygranych, kto otrzymał już nagrodę, podpowie, czy ta zwrotka powinna być? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6817008 Napisano: 25.10.2021 17:15:33 w SZUKAM....
zubi napisał(a):

z Wedla receptura za ostatni etap były maile?

tak Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

mamimamu

mamimamu

#6816324 Napisano: 21.10.2021 15:29:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
również kawiarka (1 zgł)  emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6815245 Napisano: 15.10.2021 18:38:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

ivanotta napisał(a):

margobb napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy z Primy przy każdym zgłoszeniu przychodzi zwrotka? Pytam, bo przyszła mi tylko po pierwszym zgłoszeniu.

Ja tez dzisiaj nie dostałam.

u mnie na gmalu jest potwierdzenie z dzisiaj

Właśnie u mnie na gmailu jedno jest, a drugiego już nie ma. 

U mnie brak potwierdzenia zgłoszenia , grałam wczoraj .konto interia

O właśnie! U mnie też brak zwrotki na interii dla zgłoszenia puszczonego wczoraj! Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6814808 Napisano: 13.10.2021 21:36:50 w Wkurza mnie...
angelsoul napisał(a):

Wkurza mnie Smolar. Zupełnie nie czaję, o co im chodzi, a obstawiają jakieś 70% konkursów.  emotka

Ja mam tak z Amooco emotka  Jak organizują - to kilka konków na raz; więc jeśli klapa - to po całościemotka  emotka  
Może kiedyś zrozumiem, o co im "kaman" emotka Wyświetl w wątku >>
1 angelsoul 0

mamimamu

#6813530 Napisano: 07.10.2021 11:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Netto Piwne Życzenia poszło już wszystko?

Może ktoś z wygranych podpowie, o której godz. otrzymał maila z wygraną - łatwiej będzie się zorientować, czy już wszystko poszło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6813527 Napisano: 07.10.2021 11:03:49 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Posiadam voucher do eBilet na dużą kwotę - mogę zrobić zakupy na platformie (lub też odsprzedać voucher w korzystnej cenie     Wyświetl w wątku >>
0 0