Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mamimamu

mamimamu

#6499598 Napisano: 18.06.2018 19:36:47 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

Dzisiaj po godz. 17 dostałam smsa o przesyłce GEIS od Q MEGA Akcja - co to może być??  emotka

może winka -> wytrawny pojedynek?  Wyświetl w wątku >>
1 Reni 0

mamimamu

#6499036 Napisano: 16.06.2018 18:57:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
#goshgirl

wyników chyba nadal nie ma? rzuciłam okiem na ich strone na fb i 4.06 zam. taki post: (JEŚLI JUŻ ZWRÓCILIŚCIE NA TO UWAGĘ TO PRZEPRASZAM ZA DUBLOWANIE INFO ):

Nasz wielki konkurs rowerowy dobiegł końca, wszystkim #GOSHGIRLSdziękujemy za udział! :)
W związku z bardzo dużą ilością zgłoszeń w ostatnich dniach trwania konkursu, nie wszyscy mieli możliwość poprawnego przesłania formularza na stronie www.goshgirl.pl.
Osoby, którym nie udało się wysłać zgłoszenia w terminie, prosimy o przesłanie zdjęcia paragonu (jako dowódu zakupu kosmetyków GOSH w czasie trwania konkursu, czyli do dnia 31.05.18) i odpowiedzi konkursowej bezpośrednio na adres:  konkurs@bjpolska.pl 
Na Wasze zgłoszenia czekamy do 5 czerwca (wtorek), do godz. 23:59 .

- Być może to jest powód opóźnienia i należałoby liczyć: 5 czerwca + 14 dni = 19 czerwca?? Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6498519 Napisano: 15.06.2018 10:31:02 w Pomocy!!!!
Hej, działa Wam poczta na o2? kolejny raz(dziś) nie mogę się zalogować (nawet po odzyskaniu hasła) - nie wiem, czy to jakaś awaria czy coś się u  mnie konkretnie pochrzaniło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6498058 Napisano: 14.06.2018 13:49:54 w SZUKAM....
Czy w konkursie Zottarelli C4 jest ograniczenie na osobę / gospodarstwo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6497278 Napisano: 13.06.2018 10:20:35 w SZUKAM....
katarynka-199 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Czy w przypadku wygranej w goshgirl z Hebe dane należy odesłać na ten adres, z którego przyszło powiadomienie o wygranej (konkurs@bjpolska.pl) ? Pierwszy raz wygrałam, a po regulaminie ani śladu... emotka

Tak w odpowiedzi Imie i Nazwisko. 

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6497274 Napisano: 13.06.2018 10:15:36 w SZUKAM....
Czy w przypadku wygranej w goshgirl z Hebe dane należy odesłać na ten adres, z którego przyszło powiadomienie o wygranej (konkurs@bjpolska.pl) ? Pierwszy raz wygrałam, a po regulaminie ani śladu...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6495981 Napisano: 08.06.2018 18:00:34 w Auchan
elotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Dostaliście już te potwierdzenia zgłoszeń z IV etapu? Ja (interia) nic.

na gmaila nic

interia- nic Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6495762 Napisano: 08.06.2018 10:46:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Na jakiego @ odsyłacie paragony na blendamed? U mnie ciagle ze adres niepoprawny a wysyłam na ten kontakt@wyslijusmiech.pl

może w polu, tuż przed ich adres, wkradła Ci się spacja? tego nie widać, a powoduje podobny problem Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6495513 Napisano: 07.06.2018 17:26:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
magie1982 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zastaw z "wyślij uśmiech" mail teraz.

I u mnie zestaw, dB i to

podobnie i u mnie:) Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6495512 Napisano: 07.06.2018 17:24:05 w Informują
Wyślij uśmiech w podróż - zestaw - @ o 16:46 Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6495024 Napisano: 06.06.2018 11:07:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw sztućców Gerlach (Zottarella) - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6494415 Napisano: 04.06.2018 16:16:02 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

AD butik Agencja Reklamowa. Otrzymałam dziś @:

MoZe sztućce z zottarelli? 

Ha! to jedyna nagroda, na którą czekam, ale zmyliły mnie te "artykuły reklamowe"! Ale mnie zrobili...emotka  Dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6494413 Napisano: 04.06.2018 16:10:50 w SZUKAM....
szukam info na temat przesyłki od AD butik Agencja Reklamowa. Otrzymałam dziś @:

AD butik Agencja Reklamowa poprosił nas o poinformowanie Cię o zmianie statusu przesyłki o numerze .....

Poprzedni Status: Brak 
Obecny Status: Nowe 

Usługa: DPD Classic 
Zawartość: artykuły reklamowe 
Pobranie: Nie 

... i nie kojarzę tematu : nie chciałabym "przyjąć" czegoś, co będzie mnie zobowiązywało np. do jakich ankietowo-sondażowych (czy tez całkiem innych, niepożądanych przeze mnie) aktywności, ani   też narażać się na koszty zwrotu przesyłki  emotka  już kilka razy zdarzyło mi się otrzymać paczkę-niespodziankę z nagrodą, o której wygranej mnie nie informowano, dlatego też wolę się Was poradzić w sprawie tej  całej "AD" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

mamimamu

#6491801 Napisano: 24.05.2018 10:01:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

wiolkape napisał(a):

Z konkursu Blend A Med Wyślij uśmiech w podróż nie mogę wysłać kolejnego zgłoszenia z tego samego e-maila, czy ktoś też tak ma?

No niestety ja też:( Ktoś wie, jak to ogarnąć? emotka  Z góry dziękuję emotka

Ależ bardzo proszę, oto rada:
- skontaktować się z Organizatorem, opisując charakter problemu;
- powołać się przy tym na punkt 14. Regulaminu;
- zażądać naprawienia problemu
emotka Załatwione. Dostanę lajka? emotka

Dziękujęemotka mówisz i maszemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6491286 Napisano: 22.05.2018 10:49:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolkape napisał(a):

Z konkursu Blend A Med Wyślij uśmiech w podróż nie mogę wysłać kolejnego zgłoszenia z tego samego e-maila, czy ktoś też tak ma?

No niestety ja też:( Ktoś wie, jak to ogarnąć?emotka  Z góry dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6487820 Napisano: 09.05.2018 11:52:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Kochani, czy macie jakiś sposób na wysłanie zgłoszenia  Gosh z Hebe?  Chodzi mi oczywiście o to, że po kliknięciu "Wyślij..." pojawia się info, że nie dodałam żadnego pliku. Chrome nie chce przepuścić zgłoszenia, testowałam też Operę, Mozillę i Internet Explorer (tu wyświetla mi komunikat o przekroczonym limicie znaków - a znaków mam mniej niż 500), no i z telefonu: komunikat "nieprawidłowy znak" i dalej nic. Czy winne mogą być polskie znaki lub hashtag (#)?

To nie jest Twoja wina, kiedyś im to zgłaszałam, ale do tej pory nic nie zadziałali, według nich chyba działa tak, jak należy.. Musisz próbować, u mnie poszło za jakimś 678268 razem emotka próbowałam przez 4 dni

Dziękuję Ci za odpowiedź:) Aż brak słów, żeby skomentować taką postawę organizatoraemotka będę próbować więc do skutku - nie dam im tej satysfakcji! Gdyby to był ostatni dzień na zgłoszenie, to chyba ze złości wysmarowałabym ogrodzenie tą ich "konkursową" Mascarą!
Spróbuję jeszcze z innego kompa... albo przez innego dostawcę Internetuemotka  w ostateczności mój palec wskazujący utknie w klawiaturze na stałeemotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mamimamu

#6487811 Napisano: 09.05.2018 11:28:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kochani, czy macie jakiś sposób na wysłanie zgłoszenia  Gosh z Hebe?  Chodzi mi oczywiście o to, że po kliknięciu "Wyślij..." pojawia się info, że nie dodałam żadnego pliku. Chrome nie chce przepuścić zgłoszenia, testowałam też Operę, Mozillę i Internet Explorer (tu wyświetla mi komunikat o przekroczonym limicie znaków - a znaków mam mniej niż 500), no i z telefonu: komunikat "nieprawidłowy znak" i dalej nic. Czy winne mogą być polskie znaki lub hashtag (#)? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6481184 Napisano: 11.04.2018 14:18:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
kosmetyki z Ziajki od polki.pl emotka   Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6479829 Napisano: 06.04.2018 12:11:57 w Dziś cieszę się z.....
... z przełamania złej passy i dwóch kwietniowych nagród (których w ogóle się nie spodziewałam) - ma to dla mnie tym większe znaczenie, że niebawem będę musiała zawiesić swą konkursową działalność i skupić się na nowonarodzonym Maluszku:) Teraz, gdy kwiecień "odczarowany", czuję się usprawiedliwiona i z czystym sumieniem mogę skupić się na tym, by na czas dotrzeć  na porodówkęemotka Wyświetl w wątku >>