Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mamimamu

mamimamu

#6576662 Napisano: 03.03.2019 10:41:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Termos z Milki i bluza Oreoemotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6574662 Napisano: 25.02.2019 12:02:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zabawka od Kiory (Lidl-ulubiony bohater) - DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6574625 Napisano: 25.02.2019 10:42:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
mika287 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

słuchawki tic tac 0 9:23  emotka emotka emotka  piękny prezent urodzinowy  emotka

I u mnie również słuchawki emotka emotka

słuchawki mam i jaemotka  emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6574203 Napisano: 22.02.2019 20:08:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
josefina napisał(a):

u mnie również 1 katon piwa ...:)

podpinam się emotka  jest Jack emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6571557 Napisano: 15.02.2019 14:57:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
defed napisał(a):

@ parę minut temu z konkursu z szampanem: LIDL – ULUBIONY BOHATER, film DVD - pierwsza wyrysowana nagroda mojego syna  emotka

gratulacjeemotka  nam wpadła zabawka Dragon emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6570844 Napisano: 13.02.2019 08:17:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ojojojemotka  tak beznagrodowo, tak pusto, tak ponuro, że aż się odechciewa... chyba mam jakiś kryzysemotka  nagroda potrzebna OD ZARAZ!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6570021 Napisano: 08.02.2019 18:53:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
zielonaszpilka napisał(a):

No! Chociaż Kapitan w tym tygodniu emotka

Jest i u mnieemotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

mamimamu

mamimamu

#6563226 Napisano: 13.01.2019 08:16:36 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Nie robi emotka  

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6563212 Napisano: 12.01.2019 22:57:01 w SZUKAM....
Szukam, czy KIORA robi problemy przy niedokładnie opisanych paragonach?
poprosiłam męża, żeby kupił STOVIT na konkurs w Lidlu. okazało się, że na paragonie jest tylko "szampan dla dzieci".
Czy fotka paragonu z produktem (tym jakże bajkowym i kolorowym szampanem) wystarczy? - może macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6558369 Napisano: 20.12.2018 19:08:05 w WC - rozmowy o wszystkim
mama-l-k-m napisał(a):

mamimamu napisał(a):

mam pytanie dla rodziców, których dzieci borykają się z AZS - czy macie jakieś doświadczenia z maścią PROTOPIC (0,03)? Jeśli nazwa teraz nic nie mówi, to dodam, że jest to silna maść, która w pierwszej fazie stosowania może powodować (i najczęściej - jak to powiedziala alergolog - tak jest) zaczerwienienie, pieczenie i podrażnienie. 
Pytam o Wasze doświadczenia, bo mam nią smarować okolice oczu - górne powieki, okol. dolnych powiek i resztę twarzy i wtedy objawy łagodzić lekiem przeciwbólowym (podawanym bez przerwy przez 3 dni emotka

moje wątpliwości budzi to, że maść ( silnie podrażniająca) ma być stosowana właśnie w tak newralgicznym m-cu, jakim są oczy. 
Gdybyście mieli też jakieś swoje złote środki w walce z AZS- nie wymagające konsultacji z lekarzem - to proszę o wskazówkę emotka
będę wdzięczna za każdą radę  emotka

ile dziecko ma lat? aby nie tarło ręką okolic oczu..

Ma 3 lata i odruchowo drapie te miejsca, w których pojawia się uczucie swędzeniaemotka  Dlatego własnie mam takie obiekcje.  Starszak może i zrozumiałby, że MUSI BOLEĆ, czy PIEC, ale obawiam się, że u nas to nie przejdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6557886 Napisano: 19.12.2018 07:26:48 w WC - rozmowy o wszystkim
mam pytanie dla rodziców, których dzieci borykają się z AZS - czy macie jakieś doświadczenia z maścią PROTOPIC (0,03)? Jeśli nazwa teraz nic nie mówi, to dodam, że jest to silna maść, która w pierwszej fazie stosowania może powodować (i najczęściej - jak to powiedziala alergolog - tak jest) zaczerwienienie, pieczenie i podrażnienie. 
Pytam o Wasze doświadczenia, bo mam nią smarować okolice oczu - górne powieki, okol. dolnych powiek i resztę twarzy i wtedy objawy łagodzić lekiem przeciwbólowym (podawanym bez przerwy przez 3 dniemotka

moje wątpliwości budzi to, że maść ( silnie podrażniająca) ma być stosowana właśnie w tak newralgicznym m-cu, jakim są oczy. 
Gdybyście mieli też jakieś swoje złote środki w walce z AZS- nie wymagające konsultacji z lekarzem - to proszę o wskazówkęemotka
będę wdzięczna za każdą radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6551912 Napisano: 29.11.2018 15:11:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jejuuu, taka susza, że aż się wypalamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6537355 Napisano: 12.10.2018 07:33:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

Wpisuje kod z płatków nestle na stronce i wyskakuje mi błąd. Wszystko wpisuje poprawnie. Ktoś tak miał?

Tak, mi pojawiał się błąd: kod wykorzystany lub nieprawidłowy. Napisałam do nich i się okazało, że kod maja juz zarejestrowany w systemie (co ciekawe zostal zgloszony 2godz przed tym, jak kupilam to promocyjne opakowanie). I choc ida w zaparte, ze kody sa unikatowe, to chca wyjasnic sprawe. Jesli wiec o takim bledzie mowisz, to proponuje sie do nich odezwac:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6536630 Napisano: 10.10.2018 11:02:58 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

joan napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że jeden z dwóch wbitych przeze mnie kodów nestle został "zinterpretowany" jako "wykorzystany lub niepoprawny"  emotka  skontaktowałam się z organizatorem i okazało się,że i owszem, został on wykorzystany i nie została do niego przypisana nagroda, ale... do systemu został wprowadzony na dwie godziny przed tym, jak ja dokonałam zakupu opakowania promocyjnego! godzina na paragonie zdaje się potwierdzać moją "rację", ALE skoro nie podawało sie wraz z kodem numeru paragonu, to mogę sobie tą wiedzą... sami wiecie co.... emotka  

Czyli ktoś ma listę z tymi kodami i sobie wbija bez dokonania zakupu? emotka

przypuszczam, że ktoś pomylił w "swoim" kodzie jakąś literkę i powstał z tego ciąg tożsamy z tym "moim" albo ładował na chybił trafił (w regulaminie nie ma wzmianki i konieczności odesłania opakowania z kodem w przypadku wygranej, więc: hulaj dusza emotka )

. Komisja zastrzega sobie prawo do weryfikacji autentyczności Kodów i opakowań ProduktówPromocyjnych zgłoszonych do Loterii. Opakowanie Produktu Promocyjnego musi być
przechowywane przez Uczestnika w całości, w stanie nienaruszonym pozwalającym na
weryfikację Kodu. Gdy na skutek weryfikacji Komisja stwierdzi, iż opakowanie Produktu
Promocyjnego nie spełnia warunków wskazanych w Regulaminie, Komisja ma prawo wykluczyć
z Loterii Uczestnika, który się takim opakowaniem posłuży - a powołaj się na ten zapis regulaminu, aby sprawdzili poprawność kodów wysłanych przez " domniemanego sprawcę" i Ciebie 

Obawiam się, że w sytuacji, gdy okazało się, że do tego kodu nie została przypisana nagroda, ów sprawca pozostaje anonimowy - bo późniejsze uzupełnienie formularza było dobrowolne. tak czy tak, odniosłam się do odpowiedzi Organizatora opisując sytuację i ciekawi mnie ich odpowiedźemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6536621 Napisano: 10.10.2018 10:53:51 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

mamimamu napisał(a):

joan napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że jeden z dwóch wbitych przeze mnie kodów nestle został "zinterpretowany" jako "wykorzystany lub niepoprawny"  emotka  skontaktowałam się z organizatorem i okazało się,że i owszem, został on wykorzystany i nie została do niego przypisana nagroda, ale... do systemu został wprowadzony na dwie godziny przed tym, jak ja dokonałam zakupu opakowania promocyjnego! godzina na paragonie zdaje się potwierdzać moją "rację", ALE skoro nie podawało sie wraz z kodem numeru paragonu, to mogę sobie tą wiedzą... sami wiecie co.... emotka  

przypuszczam, że ktoś pomylił w "swoim" kodzie jakąś literkę i powstał z tego ciąg tożsamy z tym "moim" albo ładował na chybił trafił (w regulaminie nie ma wzmianki i konieczności odesłania opakowania z kodem w przypadku wygranej, więc: hulaj dusza emotka )

Odsyła się opakowanie z kodem. Mi pisali w @ że trzeba odesłać wraz z oswiadczeniem

Oooo, to przepraszam, że wprowadziłam w błądemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6536615 Napisano: 10.10.2018 10:49:26 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mamimamu napisał(a):

przypuszczam, że ktoś pomylił w "swoim" kodzie jakąś literkę i powstał z tego ciąg tożsamy z tym "moim" albo ładował na chybił trafił (w regulaminie nie ma wzmianki i konieczności odesłania opakowania z kodem w przypadku wygranej, więc: hulaj duszaemotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6536599 Napisano: 10.10.2018 10:29:09 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie fakt, że jeden z dwóch wbitych przeze mnie kodów nestle został "zinterpretowany" jako "wykorzystany lub niepoprawny" emotka  skontaktowałam się z organizatorem i okazało się,że i owszem, został on wykorzystany i nie została do niego przypisana nagroda, ale... do systemu został wprowadzony na dwie godziny przed tym, jak ja dokonałam zakupu opakowania promocyjnego! godzina na paragonie zdaje się potwierdzać moją "rację", ALE skoro nie podawało sie wraz z kodem numeru paragonu, to mogę sobie tą wiedzą... sami wiecie co....emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6534978 Napisano: 04.10.2018 19:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał @ z tego konka? 
https://baby.nive...a-baby-36/zakonczony - wbijam link docelowy, bo ten z e-konków nie wchodzi  (to było testowanie żelu do kąpieli nivea Baby

- zastanawiam się, czy został rozstrzygnięty, bo nie wpadł mi w oko żaden wpis w mdw Wyświetl w wątku >>
0 0