Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mamimamu

mamimamu

#6624085 Napisano: 26.07.2019 13:10:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koc z kasztelana DPD -wygrana sprzed dwóch tygodni emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6622437 Napisano: 22.07.2019 11:38:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

mamimamu

#6620532 Napisano: 16.07.2019 09:00:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Hej  emotka  jaki bank polecacie (lub nie) do założenia konta firmowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6619744 Napisano: 13.07.2019 07:34:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

mamimamu

#6618864 Napisano: 10.07.2019 19:26:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Tchibo Mamy małe przyjemności przychodzi zwrotka na @? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6618349 Napisano: 09.07.2019 13:48:06 w SZUKAM....
Czy podpowie ktoś, jakie dziś pytanie z Tchibo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6607487 Napisano: 07.06.2019 00:16:02 w Pomoc potrzebującym!
Przeczytajcie, proszę, może Wasze serducha się otworzą! emotka
https://www.siepomaga.pl/waleczna-julka?fbclid=IwAR2xqk__W5uuL3lB9uPsOLOTJwcA7dmMPevtO9YuLuAJ4XVkS6xgnVdMfj4

Nie potrafię sobie wyobrazić tego, co czują rodzice... Wyświetl w wątku >>
2 andii, mia 0

mamimamu

#6600796 Napisano: 17.05.2019 10:29:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joanna napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Mam już kilka bonów z Żywca do Empiku, ktoś pisał że można je łączyć, ale czy jest jakiś limit?
Chciałabym uzbierać więcej (loteria jeszcze długo trwa więc jest to realne) i co jeśli np uzbieram sobie np. 210zł to bez problemu mogę wbić tam 7 kart prezentowych i mi je zliczy? Ktoś się orientuje?
:)

Wydaje mi się że nie powinno być żadnych problemów bo przecież to będzie "doładowanie środków" a tam chyab nie ma limitu

ja wbiłam 5 kodów-na bieżąco doładowywałam środki-nie było problemu.

to ja się jeszcze dopytam - dyszki też można łączyć? czy tylko 30 zł?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6598457 Napisano: 12.05.2019 08:55:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x koszulka Oreo (dla zainteresowanych: każda ustrzelona w godzinie z końcówką 53'  emotka ) Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6596318 Napisano: 06.05.2019 23:28:47 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie mogę pomóc wszystkim tym, którzy potrzebują pomocy emotka
 ilekroć noszę się z zamiarem dorzucenia swojego przysłowiowego grosika do walki o zdrowie kogoś z tysiąca Potrzebujących, wyrasta przede mną mur NIE DO POKONANIA: "KOGO WYBRAĆ? KOMU POMÓC? konieczność kategoryzowania i selekcji ciąży mi na sercu tak bardzo, że muszę to wreszcie z siebie wyrzucić!

Po prostu czuję się źle z tym, że muszę wybierać, komu pomóc -to jest  niesprawiedliwe!
 A jeszcze bardziej wkurza mnie, że o tym, czy Ktoś będzie mógł żyć (i wygra z chorobą) decyduje COŚ TAKIEGO JAK PIENIĄDZE!

Przepraszam - musiałam to napisać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6588739 Napisano: 10.04.2019 10:01:27 w SZUKAM....
szukam podpowiedzi, czy jeśli w regulaminie pojawia się info, że z laureatami skontaktują się telefonicznie, to chodzi im o połączenie, czy może to być też sms?
(z innych regulaminów kojarzę, że wyszczególniają SMS jako osobną formę powiadamiania). Przepraszam za "rangę" pytania, ale mam numer, który nie obsługuje sms Premium i zastanawiam się, czy jest sens wysyłać zgłoszenie na ten, interesujący mnie, konkurs emotka  samo zgłoszenie dodaje się przez stronę www, ale jeśli później miałby do mnie nie dotrzeć sms z info ( emotka  każdy może sobie pomarzyć emotka ) o wygranej, to trochę byłoby bez sensu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6583822 Napisano: 26.03.2019 00:00:32 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

A Ty to przepraszam skąd znasz moje imię emotka Bo ja, wybacz za moją ignorancję, Twój nick widzę po raz pierwszy i nijak tym bardziej nie potrafię dopasować go do jakichkolwiek personaliów. No chyba jestem wszem i wobec na tym forum znana i daję się wszystkim we znaki jak przysłowiowy wrzód na wiadomej części ciała i nie można mnie tak po prostu nie zauważyć emotka

no właśnie stąd, że tak wiele osób odnosi się do Ciebie z sympatią i po imieniuemotka  niemniej rozumiem Twój dylemat i podzielam Twe wątpliwości  emotka  a jeśli o jakiejś części ciała mowa, to jest to buźka i przypisany do niej uśmiech emotka  i przepraszam za poufałośćemotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6583818 Napisano: 25.03.2019 23:43:23 w Pomoc potrzebującym!
https://www.siepomaga.pl/kamilornat

spróbujmy RAZEM! każdy chce żyć NORMALNIE! emotka
Kochani, pomyślcie, co czuje Kamil , gdy widzi postęp zbiórki:

"Nikomu na mnie nie zależy...";
"Moje życie jest tylko tyle warte...".

Może ktoś poświęci jeszcze chwilę dla Kamila? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6583814 Napisano: 25.03.2019 23:22:10 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się sama na siebie, bo otworzyłam Kinder bueno z kodem w tak osobliwy sposób, że 2 części kodu rozerwały się na pół emotka No nic, myślę, spisałam już kod na straty, ale jednak po dojechaniu do domu wbiłam ten kod i o dziwo w całości się zgadzał emotka Ale szczerze mówiąc wątpię, że w przypadku, gdy na ten kod padnie wygrana, Agencja będzie na tyle pomysłowa,aby szukać literek i cyferek kodu po przeciwnych stronach opakowania emotka

Kasiu: nadzieja umiera ostatniaemotka
ja tez pokusiłam się o wbicie paragonu na loterię z o. wielkopolskiego, który to (paragon) wymsknął mi się z ręki tuż obok samochodu i wylądował w wielkiej kałuży jakiegoś gliniastego żwiru (?). Po wysuszeniu wygląda tak,  jakby w psią kupę wpadł (z całym szacunkiem dla wszystkich miłośników psów).

I zawahałam się ( żeby nie było ) - czy aby wystarczy mi  Captain'a Jack'a na "podratowanie zdrowia" w przypadku pozbawienia mnie prawa do EWENTUALNEJ nagrody głównej - ale nie mogłam pozwolić, by ten paragon leżał... tak samotnie... niezgłoszony... tkwił w bezsensie dalszego jestestwa emotka  i żem go wbiłaemotka

Teraz, targana wątpliwościami, w Twoim - Kasiu - wpisie, pocieszenia szukamemotka  na koniec dodam, że niezbadane są wyroki AGENCYJemotka i powtórzę: nadzieja umiera ostatnia emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6583510 Napisano: 25.03.2019 09:34:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
oj cienko, cienko emotka może ten dzień przyniesie jakieś dobre wieści?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6583460 Napisano: 24.03.2019 22:44:22 w Pomoc potrzebującym!
Nadia... jeśli się nie uda, czeka ją NIEWYOBRAŻALNY ból!!!

https://www.siepo...MEHdvBF4IqIWzqcHlPPg

Spróbujmy i my dorzucić swoje "trzy grosze"emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mamimamu

#6583230 Napisano: 23.03.2019 13:21:37 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

mamimamu napisał(a):

żeby nie zaśmiecać "poważniejszych" wątków, zapytam tutaj: czy ktoś z Was miał nieczytelny kod z tic tac i kontaktował się z nimi? mój kod jest w połowie zasłonięty przez tę część plastikową, przez którą wyciąga się cukierki (nie jest wiadomo np.  czy to T czy Y).  emotka   jeśli zdejmę tę "górę", to w razie wygranej przejdzie zdjęcie takiego opakowania?
3 dni temu do nich napisałam, ale (oczywiście) zero odzewu.
Może ktoś miał podobnie?

jak dla mnie śmiało zdejmij górę emotka

emotka  dziękiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6583227 Napisano: 23.03.2019 13:08:29 w SZUKAM....
żeby nie zaśmiecać "poważniejszych" wątków, zapytam tutaj: czy ktoś z Was miał nieczytelny kod z tic tac i kontaktował się z nimi? mój kod jest w połowie zasłonięty przez tę część plastikową, przez którą wyciąga się cukierki (nie jest wiadomo np.  czy to T czy Y). emotka   jeśli zdejmę tę "górę", to w razie wygranej przejdzie zdjęcie takiego opakowania?
3 dni temu do nich napisałam, ale (oczywiście) zero odzewu.
Może ktoś miał podobnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6581686 Napisano: 18.03.2019 19:53:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
androm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Tic Tac..... ..  emotka   ja chcę SŁUCHAWKI emotka

no spoko ja też chce.... emotka może jak się podepnę pod Ciebie to mnie wylosują?

To ja się pod Was podepnę też żeby wygrać:)
A na marginesie, te gumy TicTac nie smakują mi, ani te jabłkowe i truskawowe. Ble.

Ja też się tu rozgoszczę (i chyba zostanę na dłużejemotka   Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

mamimamu

#6580899 Napisano: 15.03.2019 15:11:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
moskala22 napisał(a):

Pluszak disneya i zestaw kabanosów z konkursu Kiory w leclerc 

podpinam sięemotka Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0