Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mamimamu

mamimamu

#6785153 Napisano: 01.06.2021 10:50:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
slomkab napisał(a):

mamimamu napisał(a):

No i dotarł: fotel z Euro  emotka  
Pan na miejscowych blachach, autkiem mieszczącym 2 takie fotele.

Proszę o zdjecie

bardzo chętnie, ale jak mąż go poskłada emotka  przyszedł w kilku elementach, a kosz owinięty workiem jak na ziemniaki emotka  nie wygląda to reprezentatywnie  emotka  w każdym razie duży, biały, z szarymi poduchami emotka Wyświetl w wątku >>
1 slomkab 0

mamimamu

#6785151 Napisano: 01.06.2021 10:45:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
No i dotarł: fotel z Euro emotka  
Pan na miejscowych blachach, autkiem mieszczącym 2 takie fotele. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

mamimamu

#6785134 Napisano: 01.06.2021 09:44:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa-zielinska napisał(a):

darog napisał(a):

mamimamu napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

mi mocniej pikawa pyknęła jak zobaczyłem,że przygotowaną odpowiedź na Metaxę w innym oknie nie da się wkleić w okienko na konkursową odpowiedź. Macie ten sam problem... ? jest jakby zablokowana możliwość wklejania tekstu. Kurde co to robić. 

Tak samo. Zostaje wklepać ręcznie. Dobrze, że człowiek teraz się za to wziął, a nie za pięć minut do końca  emotka

To fakt. Przygotowany tekst na 2 tys znaków a tu zonk-nie da się wkleić. I tym samym poszło zgłoszenie na ok500-600 znaków max. 

Mnie jeszcze zastanawia fakt że zwycięzców poinformują do jutra, kto to przeczyta w takim czasie?

Ciekawe jest też to, że w odpowiedzi na zgłoszenie dokonane wczoraj późnym wieczorem dostałam w nocy  maila, że weryfikują zgł pod kątem regulaminu i w ciągu 72 h dostanę info, czy zostało ono przyjęte czy odrzucone. Też tak mieliście?
Chyba się wyleczę z wysyłania zgłoszeń tuż przed zakończeniem konkursu emotka Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6785129 Napisano: 01.06.2021 09:17:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ciotkaklotka napisał(a):

[quote=a z jakiego numeru sms?
slomkab]

flinta_13 napisał(a):

monnikk napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

Dostał ktoś dziś już fotel z Eurosklepu?

Mimo ich SMS z zapytaniem o której godzinie jestem w domu, to dalej ich nie było i czekam... (Małopolska)

U mnie rano telefon, że kurier będzie do godziny. Po trzech godzinach nadal fotela brak, mąż dzwoni do kuriera. Okazało się, że mają bałagan na listach i pomieszane adresy z telefonami. I ten pan jeździ z fotelami na Śląsku i wcale do nas, na Dolny Śląsk, się nie wybierał. Więc tak naprawdę ten sms, którego dostaliśmy w piątek(i tel dziś rano) miał być do kogoś innego. 

Jakaś paranoja,trzeba to smolarowi zgłosić, no są nie poważni...i zadośćuczynienie za czekanie  emotka

Moj tato nawet nie dostał tego SMS ze kurier bedzie

U nas mąż też nie dostał żadnego sms-a, a teraz gość do niego dzwonił, że jedzie z fotelem i będzie "koło południa". Dane tel+adres sie zgadzają, mogę odebrać ja zamiast męża, ale z dowodem (swoim) - Małopolska Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6785093 Napisano: 31.05.2021 23:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

mi mocniej pikawa pyknęła jak zobaczyłem,że przygotowaną odpowiedź na Metaxę w innym oknie nie da się wkleić w okienko na konkursową odpowiedź. Macie ten sam problem... ? jest jakby zablokowana możliwość wklejania tekstu. Kurde co to robić. 

Tak samo. Zostaje wklepać ręcznie. Dobrze, że człowiek teraz się za to wziął, a nie za pięć minut do końca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784967 Napisano: 31.05.2021 16:15:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eee2021 napisał(a):

domika napisał(a):

eee2021 napisał(a):

domika napisał(a):

mamimamu napisał(a):

mamimamu napisał(a):

29renata napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Czy z Nivea/Lidl przychodzi zwrotka na maila?

Z tego, co pamiętam, to nie przychodzi.

dzięki za odp  emotka  ja też nie dostałam emotka  a zapytałam, bo w reg mają zapis: 9. Uczestnik Konkursu poprzez fakt przystąpienia do Konkursu, wyraża zgodę na otrzymanie bezpłatnej wiadomości e-mail informującej o przyjęciu Zgłoszenia do Konkursu.

- "bezpłatnej wiadomości e-mail"... emotka

Edit. Napisałam do nich, czy moje zgłoszenie dotarło i odpisali, że NIE i żeby puścić jeszcze raz.

Ja wysłałam 2 zgłoszenia i na żadne nie otrzymała maila emotka

U mnie to samo emotka
Edit. co w takiej sytuacji ? wysyłać non stop zgłoszenie, az do zwrotnej wiadomości? emotka

napisałam maila z zapytaniem- ciekawe czy odpiszą.

A czy masz może pocztę na onecie ?

eee2021 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

A mieliście nr paragonu z "/"? - czy w tym może być problem?

ja też miałam z "/" Ale nie sądzę żeby w tym był problem emotka

ja mam Onet, faktycznie trzeba będzie tak zrobić bo to oni mają jakiś błąd..

No to piknie emotka emotka emotka  Przed chwilą dosta lam maila:
Pani Barbaro,Przepraszam najmocniej za nieporozumienie. Konkurs, o którym Pani pisze to
nie ten, w którym ja sprawdzałem dane. My nie mamy wglądu do zgłoszeń
z konkursu "Pielęgnuj wspólne chwile w sieci Lidl", natomiast
już skierowaliśmy Pani pytanie do właściwej osoby - odpowiem, kiedy
otrzymamy informację.

Pozdrawiam,

NAV agency sp. z o.o.

... Cóż za profesjonalizm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784958 Napisano: 31.05.2021 15:59:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

mamimamu napisał(a):

A mieliście nr paragonu z "/"? - czy w tym może być problem?

Nie. U mnie normalny numer

No to nie kombinuję. Wysyłam im mailem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784955 Napisano: 31.05.2021 15:58:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A mieliście nr paragonu z "/"? - czy w tym może być problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784948 Napisano: 31.05.2021 15:45:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

eee2021 napisał(a):

domika napisał(a):

mamimamu napisał(a):

mamimamu napisał(a):

29renata napisał(a):

mamimamu napisał(a):

dzięki za odp  emotka  ja też nie dostałam emotka  a zapytałam, bo w reg mają zapis: 9. Uczestnik Konkursu poprzez fakt przystąpienia do Konkursu, wyraża zgodę na otrzymanie bezpłatnej wiadomości e-mail informującej o przyjęciu Zgłoszenia do Konkursu.

Edit. Napisałam do nich, czy moje zgłoszenie dotarło i odpisali, że NIE i żeby puścić jeszcze raz.

U mnie to samo emotka
Edit. co w takiej sytuacji ? wysyłać non stop zgłoszenie, az do zwrotnej wiadomości? emotka

napisałam maila z zapytaniem- ciekawe czy odpiszą.

A czy masz może pocztę na onecie ?

ja mam na interii, na maila odp mi po 3 godzinach; uprę się i wyślę im zgł na pocztę z info, ze próbowałam i nawet chciałam wyjaśnić spr, ale z nimi jest utrudniony kontakt i takie tam. Jak jest nas więcej, to będą musieli jakoś wyjaśnić sprawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784943 Napisano: 31.05.2021 15:36:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

mamimamu napisał(a):

mamimamu napisał(a):

29renata napisał(a):

mamimamu napisał(a):

To nie jest zabawne, bo infolinia obsługująca maile i tel pracuje do 17-tej Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784941 Napisano: 31.05.2021 15:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

29renata napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Edit. Napisałam do nich, czy moje zgłoszenie dotarło i odpisali, że NIE i żeby puścić jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784911 Napisano: 31.05.2021 13:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
29renata napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Edit. Napisałam do nich, czy moje zgłoszenie dotarło i odpisali, że NIE i żeby puścić jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784908 Napisano: 31.05.2021 13:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Nivea/Lidl przychodzi zwrotka na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784888 Napisano: 31.05.2021 11:49:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
misiamarysia napisał(a):

agata17134 napisał(a):

Bon empik 100 zł od Belriso 2 etap (wozi DHL)

Bon EMPIK 100 zł od Belriso, II etap, ale kurier DPD, bez wcześniejszej informacji, bez dokumentów zwrotnych.

bransoletka YES - też bez wcześniejszego info, kurier DPD Wyświetl w wątku >>

mamimamu

#6784783 Napisano: 30.05.2021 19:43:09 w Konkursy firm tytoniowych
asiam napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

Powiedzcie co może być przyczyną, że odrzuca mi werfikację po wgraniu dowodu? emotka emotka emotka

Odbicie światła na pasku np

Mi dopiero przyjęło jak idealnie umieściłam skan w środku ramki i troszkę powiększyłam

Ja ze swojej strony mogę dodać, że zaakceptowało zdj dopiero po zrobieniu fotki przy lampce (nocnej, żeby było zabawnie) + świetle dziennym, a wcześniejsze próby: wyśrodkowanie, jednolite tło, kąt - nic nie dały. Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784688 Napisano: 29.05.2021 23:37:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
madzikg21172306 napisał(a):

msn22 napisał(a):

domika napisał(a):

A Belriso za 1 etap ? Widziałam karty do empiku a inne nagrody ?

Wciąż czekam emotka

Ja dalej za 1 etap nawet bonu do empiku nie dostałam:( 

U nas żadna z 2 rodzajów nagród, z 1 etapu. A i z wynikami za 3 coś się chyba spóźniają? Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784687 Napisano: 29.05.2021 23:36:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
nanajka81 napisał(a):

law napisał(a):

slomkab napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

monnikk napisał(a):

nasturcja19 napisał(a):

Tylko w teorii wysylają.od tygodnia. w praktyce nikt nie dostał

Dziś przyszedł sms od dostarczyciela, że będzie w poniedziałek. Z pytaniem o godziny w których będę w domu. 

Potwierdzam też dostałam, pewnie jakaś prywatna firma rozwozi 

Czy wszyscy dostali SMS?moj tato nic nie dostał a tez czeka

mąż i koleżanka nie dostali mimo iż wygrali.

ja też nie dostałam żadnej wiad - czekam cierpliwie na swoją kolej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784606 Napisano: 29.05.2021 01:14:08 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
mamimamu napisał(a):

voucher eBilet do wykorzystania przez 2 osoby o łącznej wartości 1,000 zł z loterii „Zdobądź muzyczne nagrody” (loteria OB), ważny do 31-12-2021r. - sprzedam za 700 zł.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784540 Napisano: 28.05.2021 17:54:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Nivea / Lidl przychodzi wiadomość e-mail potwierdzająca przyjęcie zgłoszenia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mamimamu

#6784130 Napisano: 27.05.2021 07:43:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Podpisuję się na liście obecności w tym wątku i życzę wszystkim powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0