Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6428911 Napisano: 15.11.2017 20:54:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

mietowa napisał(a):

Krótka piłka - w sklepach Lewiatan numer paragonu poprzedzony jest literką "W" - wpisywać to "w" razem z numerem czy nie?

Oczywiście emotka

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6428909 Napisano: 15.11.2017 20:51:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Krótka piłka - w sklepach Lewiatan numer paragonu poprzedzony jest literką "W" - wpisywać to "w" razem z numerem czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6428902 Napisano: 15.11.2017 20:34:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
kermit napisał(a):

Postanowiłam już nigdy nie być z siebie dumna jak mnie nagrodzą w konkursach sms. Wyniki śliwki są przykładem jak oni to "czytają". 

Błąd. Raczej nie powinnaś zarzucać sobie słabej kreatywności, gdy Cię nie nagrodzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6427745 Napisano: 13.11.2017 15:12:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
ROK KINA!!! Huraaaaaaaa!!! emotka
edit: a już tak strasznie w siebie zwątpiłam. Aż na zakupy konkursowe nie chciało mi się chodzić, bo ciągle nic, nic nic. Co za cudowny kopniak w tyłek, dziś lecę na zakupy! emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

mietowa

#6426175 Napisano: 09.11.2017 10:38:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Może i Smolar mnie nie lubi (tak, będę mu to wypominać wszędzie, aż się zawstydzi), ale Nivea lubi mnie bardzo emotka . Mus do ciała i pomadka to zawsze jakiś miły akcent dnia emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6425936 Napisano: 08.11.2017 16:13:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

nataszka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Słuchajcie, biorąc udział w Lays filmowym, muszę zostawić te paczki z kodami? A paragony?

nic

Na filmowykonkurs.pl trzeba zachować paragon.na filmyzlays.pl tylko dwa kody trzeba miec

A więc jednak. Dzięki wielkie! Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6425917 Napisano: 08.11.2017 15:31:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Słuchajcie, biorąc udział w Lays filmowym, muszę zostawić te paczki z kodami? A paragony?

nic

Serio? Dzięki za odpowiedź, pozbędę się śmieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6425908 Napisano: 08.11.2017 15:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie, biorąc udział w Lays filmowym, muszę zostawić te paczki z kodami? A paragony? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6425901 Napisano: 08.11.2017 15:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniac napisał(a):

Brał już ktoś może udział w konkursie z familijnych z ITM? Jest tam ograniczenie znaków? 

W regulaminie nie ma o tym ani słowa. Ja napisałam do 160. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6425871 Napisano: 08.11.2017 14:19:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Miska smolar. Nie mam zamiaru nawet odbierać tej kolejnej kuchennej pierdoły pt. "kiedyś się przyda no i za darmo", ale traktuję to jako wyciągnięcie ręki od Smolara - może przestaje mnie nienawidzić, a zaczyna już tylko nie cierpieć  emotka  .  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6425755 Napisano: 08.11.2017 10:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiecie może, czy agencja Advalue zawsze czeka do ostatniej dnia (zgodnie z regulaminem) z informowaniem zwycięzców? Macie jakieś doświadczenia z nimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6425748 Napisano: 08.11.2017 10:08:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mniej niż zeroooooooo, mniej niż zerooooooo.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6425525 Napisano: 07.11.2017 16:02:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Takie szybkie pytanko. Konkurs Hasbro, dziecko ma narysować swój wymarzony gwiazdkowy prezent, ale fundatorem jest wiadomo - Hasbro emotka . Nagród jest całkiem sporo, ale oczywiście też wsystkie Hasbro. No i teraz: czy "wymarzony prezent" ma być Waszym zdaniem tym z listy nagród czy rzeczywiście czymś dowolnym?Syn chce narysować Lego, no i mam mieszane uczucia...

no ale na rysunku chce podpisac LEGO? przeciez jak narysuje dowolne klocki to powinno byc ok

Żeby tego było mało - chce podpisać lego technic emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6425521 Napisano: 07.11.2017 15:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Takie szybkie pytanko. Konkurs Hasbro, dziecko ma narysować swój wymarzony gwiazdkowy prezent, ale fundatorem jest wiadomo - Hasbro emotka . Nagród jest całkiem sporo, ale oczywiście też wsystkie Hasbro. No i teraz: czy "wymarzony prezent" ma być Waszym zdaniem tym z listy nagród czy rzeczywiście czymś dowolnym?
Syn chce narysować Lego, no i mam mieszane uczucia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6425259 Napisano: 07.11.2017 09:51:02 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

głupi mail od Schulz - agencja od Śniadaniowej:zakwalifikował się Pan do Wielkiego Konkursu Śniadaniowej (z numeru telefonu ........), jednak nie może Pan przejść do jego kolejnego etapu, gdyż przesłany przez Pana numer paragonu nie jest kompletny. W smsie przesłał Pan  numer 33176, a na paragonie widnieje 033176. Rozumiem, że zero na początku paragonu może być mylące, lecz niestety stanowi jego część, a według regulaminu numery muszą być kompletne.Pozdrawiam serdecznie

też tak ktoś miał?

hmm, a dlaczego nie wpisałes zera?

nie wiem czy sie wkurzac, ale martwi mnie zaczynajcąy się natłok konkursów świątecznych emotka , jak to obrobic, chociaż w znikomej części

Ja w ogóle zastanawiam się, jak ludzie to robią. Mam wrażenie, że wszyscy grają we wszystkim, a ja nie mam kiedy zrobić tych potrzebnych zakupów. Dwójka dzieci, praca, jeszcze  samochód się zepsuł. Pomysłów milion, tylko kiedy kupować/grać? Ech. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6424282 Napisano: 04.11.2017 13:23:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pablo75 napisał(a):

jokan napisał(a):

norweska20 napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

azaflora napisał(a):

mietowa napisał(a):

Zachęcona wątkiem mdw, po jednej przegranej dokupiłam 2 x winiary. Efekt - łącznie trzy przegrane. Na czwartą próbę mam bana od męża emotka

To przynajmniej na otarcie łez możesz odebrać 3 deski Winiar emotka

3 szanse na samochod emotka

to dajcie linka, gdzies mi ten konkurs tu smigal....a te deski jeszcze sa do odebrania?

https://www.winiary.pl/odbierz-deske

tam trzeba isc z paragonem i ten paragon sie zostawia czy nie?

Wrdług regulaminu wypelnia sie jakis dokument,pracownik na paragonie robi adnotacje ze deska wydana i oddaje paragon bo przecież on jeszcze bierze udział w losowaniu aut.

O, dzięki za info! W takim razie wysyłam Męża po 3 deseczki na pocieszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6424113 Napisano: 03.11.2017 20:03:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Czy tylko ja mam problem z pytaniem: "Dlaczego chcesz przejść na jasną stronę mocy?"

Oj, bo to trzeba naprawdę chcieć przejść emotka  A tak serio jeszcze nie wiem, dopiero się zabieram za pisanie.

Buehehe, to się nazywa pomoc   emotka . Wczoraj napisałam coś tam, ale taką bzdurę, że emotka . Dziś kombinuję poważniej i no - nie jest lekko emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6424109 Napisano: 03.11.2017 19:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
henks133 napisał(a):

Kochani! mam pytanie odnośnie konkursu Słodkie umilanie w Intermarche. Czy sms zgłoszeniowy nie ma ograniczeń? nie widzę wzmianki o 160 znakach jak to zwykle bywa.. pomóżcie proszę. Gram od niedawna nie chce popełnić błedu ;/ 

Też się z tym głowiłam. No i ma być to "hasło". Ostatecznie poszła rymowanka do 160 znaków. Zobaczym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6424106 Napisano: 03.11.2017 19:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy tylko ja mam problem z pytaniem: "Dlaczego chcesz przejść na jasną stronę mocy?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0