Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6465382 Napisano: 20.02.2018 11:40:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Doprawdy, nie rozumiem, dlaczego Streamline nie docenia mojej twórczości. Subiektywnie, bo subiektywnie, ale przecież jest zarąbista  emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mietowa

#6465241 Napisano: 19.02.2018 21:03:12 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie ogrom nauki jaki ma mój syn w pierwszej klasie - chodzi mi konkretnie o prace domowe. Dopiero skończyliśmy, oboje jesteśmy padnięci od patrzenia w książki i pewnie konkurs Fantasia mi ucieknie, bo nie wykrzesam z siebie już chyba nic dziś. Jeszcze pacierz z religii. Dziś się miał nauczyć "wierzę w Boga". I tak siedzi i klepie, że "trzeciego dnia z marchwi wstał", czy też "pod pączkiem piłatem"... I weź się człowieku nie śmiej mu w twarz..

Buehehehe emotka . Musiał być biedny bardzo zmęczony emotka
Swoją drogą... 7-latkowie. Czasem to to dojrzałe ("mamo, głowa do góry, raz się wygrywa, raz się przegrywa. Ja zawsze jestem z ciebie dumny, nie poddawaj się"), a czasem jest tak:
- A wiesz, że M. spadła dzisiaj z konia? (też 7 lat)
- Serio? Ale to dobrze, że koń nie zrobił na nią kupy. To by było gorsze!
emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6465079 Napisano: 19.02.2018 12:56:27 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

[quote=

cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

mietowa]W temacie watku i serca - wkurza mnie, ze nie potrafie w pelni cieszyc sie wyjazdem do spa z przyjaciolka. Zoladek mi sie sciska, ze zostawie dzieci na 4 dni, chociaz beda pod swietna opieka swojego ojca...

bo my matki tak mamy już niestety, choć gwarantuję Tobie mietowa, że po pierwszym dniu Ci przejdzie emotka

Dokladnie to samo mowi moja przyjaciolka, ktora rok temu pojechala z kims tam, pierwszy raz:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6465078 Napisano: 19.02.2018 12:55:22 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

W temacie watku i serca - wkurza mnie, ze nie potrafie w pelni cieszyc sie wyjazdem do spa z przyjaciolka. Zoladek mi sie sciska, ze zostawie dzieci na 4 dni, chociaz beda pod swietna opieka swojego ojca...

...jak za mało masz powodów do zmartwień, to wzorem koleżanki poczekaj na jego katar i dopiero wtedy jedź emotka
A tak poważnie, to chyba jest nadopiekuńczość. emotka

"Chyba"? Na 100%! emotka  Dobrze, ze mam jeszcze tyle zdrowego rozsadku, aby wkurzac sie na to, a nie odwolywac wyjazd emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

mietowa

#6465063 Napisano: 19.02.2018 12:43:55 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

ankasss napisał(a):Siostra wyjechała na urlop. Zostawiła mnie z  ciężko chorym szwagrem (...) I do tego, z czwórką dzieci (...) Sama się na to zgodziłam, ona ma to na co dzień od 12 lat. Coś jej się od życia też należy, a odpoczynek jej się przyda.

Czyli co Cię tak właściwie wkurza?

Własne dobre serce pewnie emotka No chyba, że się mylę i wkurzenie jest na własne niezdecydowanie emotka

Ladnie powiedziane:). W temacie watku i serca - wkurza mnie, ze nie potrafie w pelni cieszyc sie wyjazdem do spa z przyjaciolka. Zoladek mi sie sciska, ze zostawie dzieci na 4 dni, chociaz beda pod swietna opieka swojego ojca. Maz stwierdzil, ze to objaw dziwaczenia, wiec tym bardziej mam jechac. Ma racje, dlatego juz siedze cicho i staram sie myslec o tym na zasadzie "hurra, odpoczne!", ale w glowie, gdy klade sie spac, syczy mi: "a co jesli, gdy cie nie bedzie...?" emotka Wyświetl w wątku >>
2 dolly, benasia 0

mietowa

#6464160 Napisano: 15.02.2018 19:32:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

katarynka-199 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Konkurs Durex, C4 - gdzie znajdę numer systemow? To nr transakcji?  emotka

Numer systemowy inaczej numer transakcji emotka  

Bardzo Ci dziękuję emotka  Ale na pewno? emotka

Nie, na żarty  emotka

Twoja ironia jest najlepszym potwierdzeniem emotka . Dziękuję za odpowiedzi emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6464132 Napisano: 15.02.2018 18:39:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katarynka-199 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Konkurs Durex, C4 - gdzie znajdę numer systemow? To nr transakcji?  emotka

Numer systemowy inaczej numer transakcji emotka  

Bardzo Ci dziękuję emotka  Ale na pewno? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6464122 Napisano: 15.02.2018 18:25:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Durex, C4 - gdzie znajdę numer systemow? To nr transakcji? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6464044 Napisano: 15.02.2018 15:17:41 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

mietowa starość i wszystko musi być większe emotka
Dla tych co mają sokoli wzrok i nie chcą zmian zostaną obecne szaty graficzne...

To działaj, działaj. Pewnie i niedługo docenię - skoro już nie mogę wstać z krzesła po czterech godzinach pracy, to i wzrok się rypnie emotka . Gdzie te czasy, co się pracowało do 20, a potem na imprezę do 4emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6464031 Napisano: 15.02.2018 14:37:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Biel super, ale jednak brakuje mi jakiegoś kontrastu. I mam wrażenie, że wszystko nagle stało się takie nieprzyjemnie duże, przez to mniej wygodne. W starej wersji jest jak w wygodnych kapciach, w nowej modne salony, ale jakoś... o, nieprzytulnie to dobre słowo. Być może to kwestia przyzwyczajenia emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6463792 Napisano: 14.02.2018 20:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

W Raffaello -  o jaki numer na paragonie im chodzi? Wizualizacja sugeruje, że jakiś na dole?

Z postu, który był gdzieś jeszcze dzisiaj wywnioskowałam, że właściwie dowolny, byle na jego podstawie można było zweryfikować paragon. Ja tam wpisuję nr transakcji emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mietowa

#6463535 Napisano: 14.02.2018 11:57:46 w Kupię...
Kupię laptopa, oferty proszę na priv. Mąż przestał wierzyć, że mu wygram emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6463475 Napisano: 14.02.2018 10:47:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Moje odpowiedzi też ich nie urzekły. Mogą mnie zatem walentynkowo cmoknąć. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6463325 Napisano: 13.02.2018 20:24:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie, poszperałam na forum, ale widzę tylko pytania na ten temat, żadnych odpowiedzi. Rafaello - który numer wpisujecie? Ten taki dziwaczny na dole, poprzedzony "GIOŚ" (?), numer transakcji, który jest też na dole czy numer paragonu, który zwykle jednak widnieje na górze. Nie bądźcie tacy, podzielcie się wiedzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6463317 Napisano: 13.02.2018 20:13:46 w Czy informują/ informowali?
bandit napisał(a):

Witam 
Ostatnie etap baterie GP - minionki - chyba nie było jeszcze ?

pozdrawiam

Były.
Pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6462941 Napisano: 13.02.2018 11:38:50 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

A są i takie emotka a szczególnie po urodzeniu. No nie ma siły, noworodki są paskudne i choćby ktoś mówił że jest inaczej to nie jest. Piszę to jako matka emotka i tak, moje też były brzydkie. Na szczęście wyrosły emotka a komentarze pod zdjęciami nowonarodzonych dzieci, że piękna/y, że śliczny, że taki, że owaki... No nie!

Ok, komentarze to z serdeczności, nic w tym złego emotka . Co do faktycznej urody... mój pierworodny, dziś 7-latek, oglądał niedawno swoje zdjęcia z pierwszego tygodnia życia. Patrzy, patrzy, zostawił album i rzecze: "Jezu, mamo, dobrze, że już tak nie wyglądam!" Także ten emotka . Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

mietowa

#6462782 Napisano: 12.02.2018 21:51:24 w Czy informują/ informowali?
izkak napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

a czy były już wyniki z konkursu somat w biedronce? emotka

Tak, informowali w tamtym tygodniu  emotka

Boziu drogi, co za cudowne podejście emotka . A nie jak ja, 700 razy dziennie na e-konkursach i częstoskurcz przy Somacie emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6462469 Napisano: 12.02.2018 13:02:04 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

...że stracę stówę z konkursu, bo nie mam zamiaru przesyłać kopii dowodu osobistego. No, chyba, że zgodzą się na moją propozycję, czytaj: oświadczenie o pełnoletności w formie pisemnej. W co w sumie wątpię. 

Hmmm, ale skoro chodzi tylko o potwierdzenie wieku, możesz zamazać wszystko poza imieniem, nazwiskiem i datą urodzenia emotka

Tak, już mi Ziolko tak podpowiedziała emotka . Póki co, czekam na odpowiedź z ich strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6462459 Napisano: 12.02.2018 12:51:40 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

mietowa napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

mietowa napisał(a):

ziolko napisał(a):

mietowa napisał(a):

...że stracę stówę z konkursu, bo nie mam zamiaru przesyłać kopii dowodu osobistego. No, chyba, że zgodzą się na moją propozycję, czytaj: oświadczenie o pełnoletności w formie pisemnej. W co w sumie wątpię. 

co to za konkurs??? Nie mają prawa żądać kopii dowodu, jeśli nagroda nie przekracza wartości 760 zł!! 

Monster Munch. Chcą pierwszej strony dla potwierdzenia pełnoletności.

Monster Munch za każdym razem bierze potw pełnoletności. czy to teraz czy we wcześniejszych konkursach. Oświadczenia kiedyś nie uznawali,... przynajmniej w konkrusie straszna mina

To mnie nie przekonuje. Nie chodzi o to, że podejrzewam agencję o straszne, nomen omen, występki (choć ja raczej ogólnie z tych nieufnych, wszystko może się zdarzyć). Chodzi o to, że już niejeden raz zdarzały się afery z wyciekiem danych nawet z poważnych instytucji, agencje reklamowe to przy tym pikuś. Nie wysyłam zdjęć dokumentów i już. 

Regulamin( par. 9) wyraźnie wskazuje, że Organizator ma takie oczekiwania. Skoro jest taki zapis, nie należy spodziewać się, że nie będzie wykorzystany emotka
Też jestem przeciwniczką wysyłania skanów dokumentów, tym bardziej na mało wartościowe nagrody.

Z tym nie mogę się kłócić emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6462449 Napisano: 12.02.2018 12:44:36 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

mietowa ciekawe, ile osób wyśle...  
Chyba, że wyślesz im kopię, ale zamażesz wszystkie inne dane, w tym zdjęcie.

To jest jeszcze jakaś opcja, dzięki. Zobaczę jeszcze, co odpiszą.  Wyświetl w wątku >>
0 0