Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6472726 Napisano: 13.03.2018 20:12:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Orientujecie się może, czy w konkursie monster paragon musi być z danego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

mietowa

#6471435 Napisano: 09.03.2018 12:47:48 w moje dzisiejsze wygrane :)

mietowa

#6471144 Napisano: 08.03.2018 16:46:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Lays należy zatrzymać paczkę z kodem/paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6471122 Napisano: 08.03.2018 15:25:16 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

mietowa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo dziś dostałam info z Orzeszkonkursu, że zamiast dwóch egzemplarzy Umowy o przeniesieniu praw autorskich  przesłałam im tylko jeden- jakby sobie tego nie mogli skserować emotka Próbują być bardziej papiescy od papieża, a ich sam tenże formularz zawiera błędy,gdyż twierdzą,że umowa zawarta pomiędzy nimi a Uczestnikami jest z 2017 roku emotka

Ooo, cudaczku121, dziękuję, bo miałam zamiar dziś odsyłać im dokumenty i też zrobiłabym to w jednym egzemplarzu. Przysięgam, gdzieś mi słowa "w dwóch" umknęły, gdy czytałam maila, a dopiero po Twoim wpisie widzę, że są... emotka

Przynajmniej na coś to moje dzisiejsze wkurzenie się komuś przyda.Po prostu bardziej się skupiłam na tym ich błędzie w dacie na początku pisma niż na tym,że ma ono być w dwóch egzemplarzach emotka Ale tak czy siak nagroda mi przysługuje, bo paragon dobry mam i tylko muszę im wysłać to nieszczęsne oświadczenie emotka

Zdążyłam pomyśleć: "O szlag, miały być dwa?" a tu już e-mail na poczcie emotka

Czyli mam rozumieć,że jest nas coraz więcej "zakręconych pomyłkowiczek" emotka Hurra, w grupie raźniej, to już od razu wkurzam się jakby mniej emotka Przy okazji dla Was Dziewczyny oraz dla wszystkich pozostałych Forumowiczek wszystkiego, co najlepsze emotka emotka emotka emotka Niech Wam się wiedzie we wszystkich sferach życia emotka

Jak widać emotka . Dziękuję w swoim imieniu i życzę Ci tego samego emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6471116 Napisano: 08.03.2018 15:12:43 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo dziś dostałam info z Orzeszkonkursu, że zamiast dwóch egzemplarzy Umowy o przeniesieniu praw autorskich  przesłałam im tylko jeden- jakby sobie tego nie mogli skserować emotka Próbują być bardziej papiescy od papieża, a ich sam tenże formularz zawiera błędy,gdyż twierdzą,że umowa zawarta pomiędzy nimi a Uczestnikami jest z 2017 roku emotka

Ooo, cudaczku121, dziękuję, bo miałam zamiar dziś odsyłać im dokumenty i też zrobiłabym to w jednym egzemplarzu. Przysięgam, gdzieś mi słowa "w dwóch" umknęły, gdy czytałam maila, a dopiero po Twoim wpisie widzę, że są... emotka

Przynajmniej na coś to moje dzisiejsze wkurzenie się komuś przyda.Po prostu bardziej się skupiłam na tym ich błędzie w dacie na początku pisma niż na tym,że ma ono być w dwóch egzemplarzach emotka Ale tak czy siak nagroda mi przysługuje, bo paragon dobry mam i tylko muszę im wysłać to nieszczęsne oświadczenie emotka

Zdążyłam pomyśleć: "O szlag, miały być dwa?" a tu już e-mail na poczcie emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6470244 Napisano: 06.03.2018 12:26:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
pioge7 napisał(a):

andii napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

andii napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

paula9891
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emotka

czego gratulować emotka emotka

Najpiękniejszej wygranej w życiu  emotka

@paula9891  to gratki emotka

A czego gratulujemy emotka  

Pewnie bejbi emotka . Gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6467678 Napisano: 27.02.2018 09:15:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

Panieryzm - manieryzm, dążenie do doskonałości formalnej i technicznej dzieła, a także wysubtelnienie, wyrafinowanie, wykwintność i swoboda form. Całkiem, całkiem emotka

Mnie też się podoba emotka . Oryginalne ujęcie tematuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6467545 Napisano: 26.02.2018 17:26:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Czasem wygrywaj, czasem przegrywaj, krotko mowiac: nic nac docenil:) Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6466757 Napisano: 23.02.2018 13:23:23 w Wkurza mnie...
Buehehe, jestescie boscy emotka . Watek "wkurza mnie", a ja sie szczerze do telefonu emotka . I jeszcze Maz mnie kochany wspiera: "w sumie teraz to jak juz jestes prawie bezrobotna, konkursy slabo, to po co ja cie w domu trzymam. Daj mi (emotka ) jakis dobry powod"  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6466664 Napisano: 23.02.2018 11:09:31 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli  emotka   emotka emotka .

emotka
...a tu masz na później, tylko nie zjedz wszystkiego od razu emotka  

Nastawiałam się na kromkę chleba dla biedującej, a tu rarytasy:). Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6466611 Napisano: 23.02.2018 09:54:27 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

mietowa napisał(a):

Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli  emotka   emotka emotka .

emotka Całe nasze forum Cię przytula!

Dziekuje:). Jeszcze cos do jedzenia mozecie mi ukradkiem wlozyc do kieszeni  emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6466603 Napisano: 23.02.2018 09:44:56 w Wkurza mnie...
Stracilam wazne, stale zlecenie za prawie 2 tysiace miesiecznie. Nie z mojej winy, ale... ech, niech mnie ktos przytuli emotka  emotka emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6465699 Napisano: 20.02.2018 21:10:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na orzeszko i żadnego potwierdzenia na stronie, puste miejsce. Nie poszło?

Sprawdziłaś maila?

Tak, po lekturze Waszych postów na temat konkursu. Niestety, maila brak, a moje hasło widnieje już jako wykorzystane. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6465694 Napisano: 20.02.2018 21:01:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam zgłoszenie na orzeszko i żadnego potwierdzenia na stronie, puste miejsce. Nie poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6465577 Napisano: 20.02.2018 16:17:03 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie to, że tak bardzo spodobał mi się własny wysłany tekst konkursowy, iż odczuwam dziką potrzebę podzielenia się nim i tak się waham raz w jedną, raz w drugą stronę, bo na drugiej szali leży złowieszcza świadomość, że przecież taki krok jest w tym środowisku milowym krokiem na drodze do radykalnego umniejszenia jego "wartości" emotka emotka emotka emotka
Jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, że został wysłany na konkurs, w którym prace laureatów nie są publikowane, więc tyle dobra leży odłogiem pod korcem emotka
...a już wręcz dobija mnie świadomość, że pewnie i tak niczego nim nie ugram emotka więc te przechwałki pozostaną li tylko przechwałkami, bo wtedy to już byłoby totalnie bez sensu "chwalić się" nim publicznie emotka

Ale napisałem tekst, że klękajcie narody! No... emotka emotka
emotka Ale to wkurza emotka emotka

no dawaj tekst, ocenimy emotka

Ja też chcę przeczytać, ja też! emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

mietowa

#6465510 Napisano: 20.02.2018 14:28:14 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

Troszkę wkurza mnie temat Informują emotka jedno wkurzenie, że to nie mnie ostatnio informują emotka
Drugie, że jeżeli dobrze rozumiem powinny tam się pojawiać informacje typu: smolar wysyła smsy z konkursu jakiegoś tam, lub albedo dzwoni z konkursu z nr jakiegoś tam itd. (czyli organizator informuje o wygranej)
Czy informacje w stylu: mail od dpd jakaś agencja wysyła tablety, albo wrzucili wyniki (skoro jest temat wyniki konkursów) do tego dyskusje są potrzebne? Czy tylko mnie to tak troszkę wkurza? emotka
Widzę nowy post, zerkam z czego informują.. a tu jednak nie informują emotka

Nie, nie tylko Ciebie. Mnie denerwują nawet dodatkowe pytania ("z jakiego numeru?"), bo można zadać je w innym miejscu. Wyświetl w wątku >>
2 mysia, mia 0

mietowa

#6465427 Napisano: 20.02.2018 12:28:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

mietowa napisał(a):

monkakk napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy smsy z Colgate C4 poszły w jednym czasie?

tez mnie to interesuje? chętnię odkupię zestaw propozycje na pw

Nie - najpierw poszły zestawy, chwilę później smsy bez stopnia. Ale te same rodzaje nagród szły w tym samym czasie.

Aaaa, czyli teraz będzie mój sms z wycieczką! Kurcze, teraz rozumiem brak zestawu. Streamline  emotka emotka

Wycieczka jest ukryta w tych smsach bez stopnia, z lokówkami emotka

To nie może być prawda. Ja to wygram, wiem! (tak, tutaj następuje rozhisteryzowany śmiech konkursowiczki przechodzącej załamanie nerwowe) emotka
Ok, koniec śmiechów chichów emotka . Życzę Wam miłego dnia i wracam do pracy, bo za przegrane zakupów nie zrobię emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6465421 Napisano: 20.02.2018 12:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy smsy z Colgate C4 poszły w jednym czasie?

tez mnie to interesuje? chętnię odkupię zestaw propozycje na pw

Nie - najpierw poszły zestawy, chwilę później smsy bez stopnia. Ale te same rodzaje nagród szły w tym samym czasie.

Aaaa, czyli teraz będzie mój sms z wycieczką! Kurcze, teraz rozumiem brak zestawu. Streamline emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6465407 Napisano: 20.02.2018 12:07:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W ogóle to dawać mi już moją lodówkę z Jogobelli, co sobie przypomnę, po co gram w tych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, monnikk 0