Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

mietowa

#6481926 Napisano: 14.04.2018 16:51:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mam pytanie gdzie kupujecie lody Grand????
ja dzis zjeździłam kilka marketów carefur, lidle, żabki, biedronka, tesco, lewiatany, abc i tych lodów brak , kupiłam w takim dużym pudle 2 ostatnie opakowania lodów Grand za 8 złoty każdy i chyba nawet nie biorą udzału w konkursie- no już mi się odechciałooooo!!!!!

Moj Maz kupił dziś w tesco, pierwszy lepszy sklep. Ale wiesz co, moze poszukaj w malych sklepach na osiedlach, czesto je w takich miejscach widywalam (kiedys):). Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

mietowa

#6481277 Napisano: 11.04.2018 21:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcin1411 napisał(a):

Informawali już z konkursu nestle? I ETAP

Chyba nie. Mają na to kilka dni roboczych (chyba 4), a dziś dopiero wybierali. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6481024 Napisano: 10.04.2018 22:55:09 w Popraw sobie humor...
Mówię do Męża:
- Wiesz co? Tyle ludzi polubiło to, że wygrałam ten zegarek, jakie to jest miłe. W ogóle często mam wrażenie, że ludzie na forach mnie lubią, kiedyś przeczytałam, że jedna dziewczyna "uwielbia mnie czytać". Fajnie, nie?
Na co mój Małżonek (przewracając oczami w sposób najbardziej obcesowy z możliwych, ignorując kompletnie i bezczelnie moje subtelne dopominanie się o pociągnięcie i miłe dopracowanie tematu okazywanej mi sympatii) rzecze:
- Bo z tobą nie mieszkają. 
I polazł.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6480996 Napisano: 10.04.2018 21:54:04 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

mietowa napisał(a):

Błagam Was, tu nie ma nic do wkurzania emotka , przynajmniej gdyby spojrzeć na to z innego punktu widzenia. Wyobraźcie sobie, że od pierwszego dnia, dokładnie od pierwszego dnia tej pięknej pogody siedzicie w domu z dzieckiem chorym na mononukleozę. Absolutny zakaz wychodzenia z domu. Zero, nie wolno. Po całej długiej jesieni i zimie! 
Ten lekki ton mojej odpowiedzi i nieskupianie się na jakby nie było dość poważnej chorobie wynika z faktu, że minęło 6 dni, dziecię czuje się cudnie, jutro kontrola - może dostaniemy zielone światło na wyjścia  emotka . Trzymajcie kciuki, bom bliska obłędu emotka .

emotka Całuję Was i życzę samego, rocznego lata.  emotka

Aż uśmiechnęłam się do monitora emotka . Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mietowa

#6480990 Napisano: 10.04.2018 21:49:49 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

O 19:55 zorientowałam się, że potrzebny mi pewien przyrząd z apteki - nie żaden lek, jeno coś a'la strzykawka. Doturlałam się komunikacja miejską do trzech aptek w centrach handlowych i... okazało się, że współcześnie apteka to nie apteka. To raczej taka inksza drogeria, gdzie można kupić: leki reklamowane w tv, kosmetyki reklamowane na billboardach i suplementy reklamowane w gazetach. Wróciłam do domu z niczym emotka

Znam to aż zbyt doskonale. Kupisz 7 rodzajów żeli na suchość pochwy, bo akurat w tv (w sumie to ciągle jest w tv),ale dany lek na receptę? "No przykro nam, AKURAT nie ma".  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6480792 Napisano: 10.04.2018 13:02:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zegarek Elixa z Lays!!!emotka  Ja i loteria, toz to cud!!emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6480042 Napisano: 07.04.2018 09:38:44 w Albedo Marketing
katrin1 napisał(a):

macie zwrotki z Henkela w itm?

W srode byly Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6479018 Napisano: 03.04.2018 14:31:26 w Czy informują/ informowali?
Troche sie pogubilam - kasia informuje za ostatni etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6477822 Napisano: 28.03.2018 13:17:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 i zestaw kaw od Jacobs, ITM emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6477703 Napisano: 28.03.2018 09:25:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x zestaw Colgate emotka . Najważniejsze, że Streamline odczarowany emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6476864 Napisano: 25.03.2018 16:30:35 w Popraw sobie humor...
Obejrzałam. Zabolało i to jak emotka . Swoją drogą, ten filmik powinien zostać umieszczony w Wikipedii, jako ilustracja hasła: "infantylizm" oraz w portalu kobiecym przy artykule: "Sposoby na upokorzenie mężczyzny" ("Morda w kubeł" emotka emotka emotka ). Straszne.  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

mietowa

#6475509 Napisano: 21.03.2018 21:44:00 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie przekładanie simów. W robocie muszę chować się po zacisznych miejscach i zmieniać karty -oczywiście gdy informują. Przez to zgubiłam gdzieś jedną playowa emotka  

To nie robota. Kup sobie dwa telefony w komisie, 50 zl sztuka i gitara. 

Chyba, ze juz na 3 telefonach zmieniasz karty sim emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6475507 Napisano: 21.03.2018 21:43:02 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie przekładanie simów. W robocie muszę chować się po zacisznych miejscach i zmieniać karty -oczywiście gdy informują. Przez to zgubiłam gdzieś jedną playowa emotka  

To nie robota. Kup sobie dwa telefony w komisie, 50 zl sztuka i gitara. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6475371 Napisano: 21.03.2018 17:01:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Jak coś się psuje, to tutaj się zwracać emotka ? Bo w schowku mam zamieszanie z poplątaniem, dużej części brakuje, a dat nie chce ustawić. To chwilowe czy już mam się załamać emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6475117 Napisano: 21.03.2018 09:13:01 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

radosna napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie brak fajnego kreatywnego konkursu promocyjnego na horyzoncie  emotka

A jak już są, to trzeba kupić piwo lub wódkę (Tesco trochę przegina), a pić nie ma z kim  emotka

Pić nie ma co. W moim Tesco braki alkoholowe( np. Guinness).

U mnie to samo. 6-pak leszka ("tylko w tesco")?  Taaaa, zapomnij. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6473943 Napisano: 17.03.2018 00:03:49 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

A mnie w temacie aktualnie wkurza jak ... emotka (nie wiem co emotka ) pogoda za oknem, ulewny deszcz od rana przy porywistym, lodowatym wietrze, przechodzący w opady śnieżne, błyskawiczne zabielenie trawnika i niezbyt optymistyczne zapowiedzi synoptyków. I jeszcze dobijające słowa "pocieszenia" od zdumionych moim narzekaniem znajomych górali: "I dobrze, bo zimą ma być zima!".  emotka

Ale gdyby nie taka pogoda, to nie docenilibysmy w pelni tej pieknej;). Aczkolwiek latwo mi wyglaszac takie farmazony z perspektywy:"och, jak brzydko,  slychac az, ze wieje, to lepiej dzis nie wychodze"emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mietowa

#6473904 Napisano: 16.03.2018 20:43:07 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Moje uzebienie. Rok temu robione licowki. Dzis o 18 40 odpadla mi polowa nalozona na pozolkla, bo martwa, jedynke. Otwarte maja do 19, w soboty zamkniete. Wizyta w poniedzialek o 17. Jutro mialam jechac w miasto, do ludzi, jak tu sie odezwac w ogole?  Za dwa tygodnie minie rok, ciekawe czy z laski swojej uzna mi to na reklamacje. To by byla jedyna dobra rzecz w tej sprawie. Czesto mi plomby wypadaja, co chwile cos sie dzieje, kasy poszlo na zeby co nie miara, a ani trzydziestki nie mam. Jak zyc?

Bardzo Ci współczuję, znam problem aż zbyt dokładnie. Lata zmagań z zębami, a żeby w końcu cieszyć się pięknym uśmiechem wydałam fortunę. Kiedyś miałam podobną przygodę - przykre, gdy do dentysty chodzi się pewnie z 20 x więcej niż statystyczny Polak, no i szalenie krępujące. Dobrze, że chociaż dzieci mają "zęby po ojcu", mocne i piękne, by jak nic poszlibyśmy z torbami emotka . Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

mietowa

#6473808 Napisano: 16.03.2018 15:51:18 w Wkurza mnie...

(...)  Jeśli natomiast nie znasz odpowiedzi na pytanie konkursowe ale wydedukujesz że możliwe że znam je ja to skoro byłem tak dobry że wysłałem Ci linka a założysz że sam np wysłałem zgłoszenie w tym konkursie to chyba nie będzie jakimś wielkim nietaktem czy bezczelnością jeśli zapytasz mnie czy nie znam odpowiedzi. (...)

E tam, wciąż nietakt  emotka . Chcesz ryby, gdy ktoś podaje Ci wędkę emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6473545 Napisano: 15.03.2018 22:06:55 w Albedo Marketing
yugen napisał(a):

cb656 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Czy wygrywacie u Albedo na ten sam numer telefonu w różnych konkursach? Czyli czy moje odpowiedzi są tak słabe czy czas na drugi starter?

Od lat gram w różnych konkursach na te same dane. Raz jest wygrana, raz jej nie ma. Nie widzę związku akurat między numerem telefonu, a decyzją Organizatora o nagrodzeniu. Zakładam, że większe znaczenie ma treść zgłoszenia. emotka Oczywiście mogę się mylić. emotka W związku z wysypem darmowych starterów i faktem, że posiadam już telefon Dual SIM rozważam w przyszłości dywersyfikację... O spostrzeżeniach będzie czas porozmawiać później, to na razie tylko plany.

Każdy nowy pracownik agencji reklamowej przechodzi szkolenie na którym zapoznaje się z numerami telefonów, które znajdują się na czarnej liście organizatorów (z niewiadomych przyczyn). Musi nauczyć się ich na pamięć, żeby potem przy czytaniu zgłoszeń automatycznie je odrzucać. Może się wydawać, że  tysiące numerów zgłoszonych do konkursu wyglądają podobnie, jednak nie dla pracownika agencji reklamowej. On potrafi rozpoznać każdy z tych numerów i przypisać go do konkretnej osoby. Bo zapamiętuje nie tylko numery telefonów, ale i dane osobowe. Żeby wiedzieć komu nie dać nagrody emotka  A tak na serio. To ja od lat gram na jeden i ten sam numer i nie zauważyłem żadnego wykluczenia. Praktycznie zawsze coś od Albedo wpada i podaje na ten numer różne dane. Raz siebie, raz żonę, raz teściów, raz brata. Nigdy nie było problemu z jakimś "blokowaniem" numeru.

Umarłam emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0