Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6496703 Napisano: 11.06.2018 21:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jak macie opisane paragony z pepco?
Ja na jednym mam Sukienka na licencji 
drugi skarpetki dwupak
trzeci bidon minnie..
nie wiem czy powinno być to słowo NA LICENCJI wszędzie czy nie emotka

Też mam bidon, bez licencji na paragonie. Nie ma co się martwić na zapas emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mietowa

#6496674 Napisano: 11.06.2018 20:01:14 w Wkurza mnie...
budryska napisał(a):

mietowa napisał(a):

Hm... nie zrozum mnie źle, bo nie chcę Cię atakować. Jednak piszesz "też jestem zdania, że dziadkowie nic nie muszę i tylko mogą pomagać, jeśli chcą". Tylko, że to zdanie wygląda na tylko w teorii, bo teściowa ewidentnie nie chce, mówi o tym, sugeruje, a Wy i tak prosicie ją o opiekę. Skoro jest to opieka aż tak rzadka, jak piszesz, opiekunka nie powinna Was aż tak dużo kosztować (możecie łączyć pomoc mamy i dorywczo opiekunkę). A to, że są same starsze panie nie ma większego znaczenia, bo teściowa zapewne też nie ma 20 lat i Wam to nie przeszkadza emotka .

Masz całkowitą rację. Postanowiłam sobie, że następnym razem w razie poproszę sąsiadkę i po prostu jej zapłacę. Już kiedyś mi oferowała, ze w razie czego może się zająć maluchami. Myślę, że to dobry pomysł mieć kogoś do pomocy na wszelki wypadek.

Co do teściowej - już dawno się pogodziłam z tym, ze córka to nie synowa i że dzieci córki to inne wnuczki niż moje.

A teściowa w końcu ma też i swoje dobre strony - wychowała mojego męża na fajnego faceta emotka

Ale fajnie to podsumowałaś emotka . To super pomysł, z tą sąsiadką - będziesz czuła się lepiej z tym, że nie musisz prosić teściowej. Przy czym całkowicie rozumiem, że sposób, w jaki teściowa traktuje wnuki Twoje i wnuki córki sprawia Ci dużą przykrość - to jest po prostu oddzielny aspekt sprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6496661 Napisano: 11.06.2018 19:40:29 w Wkurza mnie...
budryska napisał(a):

mietowa napisał(a):

Nie wiem, jak zrobi budryska, ja z całą pewnością nie poprosiłabym o pomoc, a gdyby takie komentarze się powtarzały (te wobec mamy) zwróciłabym teściowej na to uwagę.

Dlatego staram się jak najrzadziej prosić ją o pomoc, chyba że już naprawdę muszę. Ostatnio musiałam, bo mąż był na szkoleniu (codziennie do 19), a ja na zielonej szkole na tydzień w górach...

Też jestem zdania, że dziadkowie nic nie muszą i tylko mogą pomagać, jeśli chcą. Mama sama zaoferowała nam pomoc, jesteśmy i będziemy jej zawsze wdzięczni, że nie musieliśmy posyłać dzieci do żłobka. Nie płacimy mamie, ale raz w miesiącu dajemy pieniądze na wydatki (wiadomo: babcia kupi picie, ciastko na spacerze, świeżą bułeczkę dla wnuczka itp.). Poza tym mama jeździ z nami na wakacje, weekendy, majówki (zawsze ma oddzielny pokój - żeby nie było, że jeździ jako dodatkowa opiekunka). Staramy się jej też wykupić raz na jakiś czas wyjazd do sanatorium. Chociaż w taki sposób chcemy jej podziękować.
Z nianią nie jest tak prosto. W naszym mieście można liczyć tylko na starsze panie, młodych ludzi tu praktycznie nie ma. Poza tym nie oszukujmy się - finansowo byłoby nam ciężko. Wiem, ze to nie argument, ale jest ciężko.

Hm... nie zrozum mnie źle, bo nie chcę Cię atakować. Jednak piszesz "też jestem zdania, że dziadkowie nic nie muszę i tylko mogą pomagać, jeśli chcą". Tylko, że to zdanie wygląda na tylko w teorii, bo teściowa ewidentnie nie chce, mówi o tym, sugeruje, a Wy i tak prosicie ją o opiekę. Skoro jest to opieka aż tak rzadka, jak piszesz, opiekunka nie powinna Was aż tak dużo kosztować (możecie łączyć pomoc mamy i dorywczo opiekunkę). A to, że są same starsze panie nie ma większego znaczenia, bo teściowa zapewne też nie ma 20 lat i Wam to nie przeszkadza emotka . Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

mietowa

#6496618 Napisano: 11.06.2018 17:23:50 w Czy informują/ informowali?
katarynka-199 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy ktoś dostał info z Pepco?
juz wiem emotka

Pepco wysyłali każdemu z osobna wiadomość? Czy grupową listę?
Ech,usunelam wiadomość jakąś i nie wiem co to było. 

Każdemu z osobna. Jeśli usunęłaś od nich, to niedobrze - we wiadomości był link do strony z formularzem do wypełnienia (spersonalizowanym). Skontaktuj się z nimi emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6496613 Napisano: 11.06.2018 17:09:32 w Informują
Twoja chwila z kawą z 08.06, sms o 17.05 (karty) Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6496386 Napisano: 10.06.2018 22:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielona123 napisał(a):

Kawa w itm - przychodzi jakies potwierdzenie po wysłaniu zgłoszenia przez formularz? Właśnie wysłałam i przeładowało stronę, po chwili pusty formularz od nowa... Nie wiem czy zapisało. Help emotka

Na dole gdzieś jest taka opcja: "Sprawdź swoje zgłoszenia" czy coś w ten deseń - piszę z pamięci. Wpisz tam dane ze zgłoszenia i dowiesz się, czy jest aktualne. Miałam podobnie i zgłoszenie było w systemie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6496326 Napisano: 10.06.2018 16:20:23 w NA CO CZEKAMY?
11.06 - Bajeczny konkurs plastyczny w Pepco - informacja na FB
12.06 - Auchan IV runda powiadamianie mailem
12.06 - CONO SUR (wyniki na stronie)
12.06 - "Najwspanialsza wakacyjna przygoda" Lidl
13.06 - Konkurs "MUDIALLOVE" Topaz, 18+
14.06 - #goshgirl nagrody główne (rowery) 31.05 + 14dni na info @.
15.06 - „Wspólnie dbamy o piękno Twojego ciała”04.06+10 sms  
18.06 - "Daj się poruszyć Nestlé i wygraj 2 koła" Intermarche 13.06+ 5 dni 
18.06 - Konkurs "Lato z Redd's" Tesco, 18+
20.06 - Konkurs "Kocham rower" Aldik- 13.06+ 7 dni
21.06 - Loteria "Milka i Oreo w Carrefour"- 14.06+ 5dr
22.06 - Bricomarche KONKURS MUNDIALOWY - 11.06+ 10 dr
22.06 - Konkurs "Gdzie spędziłbyś wymarzone wakacje" Kaufland- 13.06+ 7 dr
25.06 - Candi w Biedronce- 20.06+3dr 
25.06 - Konkurs "Odkryj nastrój Palmolive" Drogerie Natura- 20.06+ 3dr
25.06 - Konkurs "Dzień Matki z Henkel & Schwarzkopf" Drogeria Natura- 20.06+ 3 dr
05.07 - Konkurs "Dziecięce pasje z Milka" ABC, 21 dr od zakończenia
06.07 - Gdańsk: Konkurs "Ultra gładkie golenie z BIC" - E. Leclerc
09.07 - Konkurs "Szybka piłka" Tesco, 3 dni od zakończenia Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6496323 Napisano: 10.06.2018 16:14:42 w NA CO CZEKAMY?
11.06 - Z uśmiechem sprzątamy nagrody ITM- 6.06+ 3 dr
11.06 - Bajeczny konkurs plastyczny w Pepco - informacja na FB
12.06 - Auchan IV runda powiadamianie mailem
12.06 - CONO SUR (wyniki na stronie)
12.06 - "Najwspanialsza wakacyjna przygoda" Lidl
13.06 - Konkurs "MUDIALLOVE" Topaz, 18+
14.06 - #goshgirl nagrody główne (rowery) 31.05 + 14dni na info @.
15.06 - „Wspólnie dbamy o piękno Twojego ciała”04.06+10 sms  
18.06 - "Daj się poruszyć Nestlé i wygraj 2 koła" Intermarche 13.06+ 5 dni 
18.06 - Konkurs "Lato z Redd's" Tesco, 18+
20.06 - Konkurs "Kocham rower" Aldik- 13.06+ 7 dni
21.06 - Loteria "Milka i Oreo w Carrefour"- 14.06+ 5dr
22.06 - Bricomarche KONKURS MUNDIALOWY - 11.06+ 10 dr
22.06 - Konkurs "Gdzie spędziłbyś wymarzone wakacje" Kaufland- 13.06+ 7 dr
25.06 - Candi w Biedronce- 20.06+3dr 
25.06 - Konkurs "Odkryj nastrój Palmolive" Drogerie Natura- 20.06+ 3dr
25.06 - Konkurs "Dzień Matki z Henkel & Schwarzkopf" Drogeria Natura- 20.06+ 3 dr
05.07 - Konkurs "Dziecięce pasje z Milka" ABC, 21 dr od zakończenia
06.07 - Gdańsk: Konkurs "Ultra gładkie golenie z BIC" - E. Leclerc
09.07 - Konkurs "Szybka piłka" Tesco, 3 dni od zakończenia Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6496003 Napisano: 08.06.2018 18:32:42 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Ja tam wieczorem wolę zatroszczyć się o nerki emotka . Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

mietowa

#6495889 Napisano: 08.06.2018 15:01:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Z 19 maja wygrał ktoś kapsułki z ariel c4? Bo widzę że od tyłu datami leca

ja z 23 maja, sms po 14

Ja z 21 maja po 12, więc chyba jednak nie jadą od tyłu. O ile jeszcze informują, bo uciszyło się na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6495837 Napisano: 08.06.2018 13:40:26 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Żywiec emotka emotka Drażnią się tylko ze mną, pytając: "Chcesz wiedzieć, kto wygrał w ostatnim losowaniu?"
ZAMIAST jak człowiek, grzecznie, z entuzjazmem walnąć z grubej rury: "GRATULACJE!! Wygrałeś 300 tysięcy! Podaj konto do przelewu! emotka  "

Mnie też to irytuje emotka . Mam ochotę odpisać: "Nie, nie chcę, gońcie się". Z drugiej strony może powinnam się zainteresować, skoro umówiłam się z bratem, że jeśli któreś z nas wygra, to drugiej osobie daje 100 tysięcy   emotka .

PHI! To jest nic! Przed chwilą dostałam maila o tytule: "Wyniki konkursu Majorette - nagroda główna samochód Toyota Aygo", a w treści: "Niestety nie udało Ci się wygrać samochodu" emotka
No, to mały zawał serca mam już dziś za sobą emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6495824 Napisano: 08.06.2018 13:15:36 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie Żywiec emotka emotka Drażnią się tylko ze mną, pytając: "Chcesz wiedzieć, kto wygrał w ostatnim losowaniu?"
ZAMIAST jak człowiek, grzecznie, z entuzjazmem walnąć z grubej rury: "GRATULACJE!! Wygrałeś 300 tysięcy! Podaj konto do przelewu! emotka  "

Mnie też to irytuje emotka . Mam ochotę odpisać: "Nie, nie chcę, gońcie się". Z drugiej strony może powinnam się zainteresować, skoro umówiłam się z bratem, że jeśli któreś z nas wygra, to drugiej osobie daje 100 tysięcy   emotka . Wyświetl w wątku >>
1 mamimamu 0

mietowa

#6495799 Napisano: 08.06.2018 12:28:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mietowa

#6495697 Napisano: 08.06.2018 08:36:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

mietowa napisał(a):

kermit napisał(a):

darog napisał(a):

Coś mi nie pasuje. Ariel/ C4 100 zestawów i pare os dało znać? Może coś im się 'zatamowało" w wysyłaniu sms?

Też tak uważam Z dwóch.powodów Moje zgłoszenie było takie extra że normalnie niemożliwe że ich nie pojawiło (joke) A poważnie Na 14 pralek pochwaliły się 3 osoby a na 100 zestawów 2 Brak logiki Tak tak wiem że nie wszyscy się chwalą ale takimi nagrodami akurat dość chętnie.

Dokładnie - co widać po wczorajszych wynikach Blend-a-Med (nie mogę sobie wybaczyć, że zapomniałam posłac moich paragonów na ten etap emotka ). Kiedyś, gdy Karlsbad rozdawał bony do Polo, też wszyscy bardzo chętnie się chwalili. Z drugiej strony tej agencji, o ile się nie mylę, zdarzało się informować kilka dni - może dziś będą jeszcze słać  emotka .

Podejrzewam, że będą jeszcze słać, no bo popatrzcie: poinformowanie 50 walizek musieli rozłożyć na dwa dni, a 300 zestawów poinformowaliby zgrabnie w 1 dzień? To chyba NIE-MOŻ-LI-WE emotka

joasiunia, ja pisałam o konkursie Ariel, tylko nawiązałam do Blend-a-Med pod kątem chwalenia się nagrodami emotka . Ale miejmy nadzieję, że w obu tych konkursach będą informować jeszcze i przez kilka dni emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

mietowa

#6495694 Napisano: 08.06.2018 08:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

darog napisał(a):

Coś mi nie pasuje. Ariel/ C4 100 zestawów i pare os dało znać? Może coś im się 'zatamowało" w wysyłaniu sms?

Też tak uważam Z dwóch.powodów Moje zgłoszenie było takie extra że normalnie niemożliwe że ich nie pojawiło (joke) A poważnie Na 14 pralek pochwaliły się 3 osoby a na 100 zestawów 2 Brak logiki Tak tak wiem że nie wszyscy się chwalą ale takimi nagrodami akurat dość chętnie.

Dokładnie - co widać po wczorajszych wynikach Blend-a-Med (nie mogę sobie wybaczyć, że zapomniałam posłac moich paragonów na ten etapemotka ). Kiedyś, gdy Karlsbad rozdawał bony do Polo, też wszyscy bardzo chętnie się chwalili. Z drugiej strony - tej agencji, o ile się nie mylę, zdarzało się informować kilka dni - może dziś będą jeszcze słać emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6495284 Napisano: 06.06.2018 22:33:05 w Dziś cieszę się z.....
taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Cieszy mnie szczęście moich sąsiadów. Wygrałam nocny rejs statkiem ale z powodu choroby nie mogłam w niej uczestniczyć. Oddaliśmy bilety sąsiadom by trochę czasu spędzili razem. 4godziny bez dzieci to bezcenny dzień dziecka A dla mnie ich radość bezcenna!

nie do końca to rozumiem. że niby ludzie mają dzieci, a potem się cieszą, gdy mogą się na parę godzin ich pozbyć? emotka

Buehehehe, jako matka dwojga pociech powiem tak: dokladnie, po stokroc tak jest emotka . Wskoczylabym za tych szatanow w ogien i dalabym sie za nich pokroic, ale jakze cudnie czasem wyslac ich na troche gdzies i zatesknic emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6494664 Napisano: 05.06.2018 13:09:59 w Informują

mietowa

#6493975 Napisano: 02.06.2018 12:22:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Robiłam wczoraj zakupy w Brico na konkurs urodzinowy. Nagrody leżały bez ładu i składu w foliach, poskładane byle jak. Zapytałam sprzedawcę, czy wysokość kwoty na paragonie ma wpływ na wygraną w konkursie, otrzymałam odpowiedź: "Pani! To losowanie będzie! Myśli Pani, że komuś będzie chciało się to czytać?". Przy kasie zapytałam o kupon konkursowy, to dziewczyna, która mnie kasowała otworzyła oczy ze zdumienia, że nie wie o co chodzi i musiała zawołać kierowniczkę, która wręczyła mi kartki na konkurs. Wpisując odpowiedzi, zerkałam na ludzi w kolejce do kasy. Nikt nie był poinformowany o konkursie (loterii???), wszyscy brali paragony i wychodzili. 
U Was też tak dziwnie to wygląda? Oczywiście, cieszę się, że tak mało ludzi bierze udział w tej akcji, chociaż jeśli faktycznie to loteria, to mam małe szanse tak czy siak.

Moj Maz dzisiaj robil zakupy i tez musial dopomniec sie o kupon, kto nie zapytal, ten niczego nie dostawal. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6493901 Napisano: 01.06.2018 22:21:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bajdeq napisał(a):

mietowa napisał(a):

Hej:)
Czy ktoś kontaktował się z agencją zajmującą się konkursem Nestle w ITM w sprawie tych nietypowych zwrotek ("niniejszym dane osobowe coś tam coś tam")? emotka

Tak, pisałem do nich na fb i dostałem odpowiedź, że oczywiście zgłoszenie zostało przyjęte mimo nietypowej zwrotki  emotka

Bardzo dziekuje Ci za odpowiedz emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

mietowa

#6493868 Napisano: 01.06.2018 20:10:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej:)
Czy ktoś kontaktował się z agencją zajmującą się konkursem Nestle w ITM w sprawie tych nietypowych zwrotek ("niniejszym dane osobowe coś tam coś tam")? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0