Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6510714 Napisano: 18.07.2018 12:48:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie, Tchibo w Stokrotce - było info o ekspresach, było o piłkach, ale czy ktoś dostał maila, że wygrał zestaw kaw? Tzn. ktoś, kto dostał smsa o wygranej, a maila żadnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6510659 Napisano: 18.07.2018 11:22:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@gnieszk@ napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

I ja potwierdzam, że nic nie wygrałam. 

Potwierdzam - u mnie też nic emotka

emotka  potwierdzam!  Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

mietowa

#6510608 Napisano: 18.07.2018 10:32:30 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

mietowa napisał(a):

kumulacja napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dyskusje w "Informują". Człowiekowi już się miło robi, że może gdzieś tam dzwonią, a na wątku gadanie o d**e Maryni  emotka .

Wiesz mam tak samo 
Zamiast przenieść się do konkretnych wątków piszą tam eh wkurza mnie to

I znowu to samo ... W DZIALE INFORMUJĄ PISZEMY TYLKO INFORMACJE!
Ewentualne pytania zadawajcie w innym dziale albo w wiadomości prywatnej.
Piszę to wkurzona (lekko, ale jednak), bo widzę, co się dzieje po zamieszczeniu
informacji o Welli w Hebe.

Za chwilę zaczną się dyskusje, o której maile poszły. Czy wszystkie o 10.22, czy może jakiś o 10.24, a może nawet - szok, o 10.26! I czy ktoś myśli, że już wszystkie poszły. A potem jakaś sierota dopisze w Informują: "I u mnie mail!" emotka

I potwierdzam - u mnie też emotka  

No tak, słynne "potwierdzam" emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6510603 Napisano: 18.07.2018 10:28:39 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dyskusje w "Informują". Człowiekowi już się miło robi, że może gdzieś tam dzwonią, a na wątku gadanie o d**e Maryni  emotka .

Wiesz mam tak samo 
Zamiast przenieść się do konkretnych wątków piszą tam eh wkurza mnie to

I znowu to samo ... W DZIALE INFORMUJĄ PISZEMY TYLKO INFORMACJE!
Ewentualne pytania zadawajcie w innym dziale albo w wiadomości prywatnej.
Piszę to wkurzona (lekko, ale jednak), bo widzę, co się dzieje po zamieszczeniu
informacji o Welli w Hebe.

Za chwilę zaczną się dyskusje, o której maile poszły. Czy wszystkie o 10.22, czy może jakiś o 10.24, a może nawet - szok, o 10.26! I czy ktoś myśli, że już wszystkie poszły. A potem jakaś sierota dopisze w Informują: "I u mnie mail!"emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6510324 Napisano: 17.07.2018 14:48:56 w Winiary
Dostał ktoś już info z 12-tego?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6510288 Napisano: 17.07.2018 13:53:42 w Winiary
pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Dzwonili z 11-go właśnie. Pani powiedziała, że jak najbardziej mam szansę na huśtawkę w tym etapie.

Dałaś radę z nią pogadać? U mnie tylko potwierdzilem że grałem i regułka i dowidzenia emotka  

Byłam szybsza od niej emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6510285 Napisano: 17.07.2018 13:52:02 w Winiary
Dzwonili z 11-go właśnie. Pani powiedziała, że jak najbardziej mam szansę na huśtawkę w tym etapie. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6510189 Napisano: 17.07.2018 12:19:22 w Wkurza mnie...
Dyskusje w "Informują". Człowiekowi już się miło robi, że może gdzieś tam dzwonią, a na wątku gadanie o d**e Maryni emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6509137 Napisano: 13.07.2018 15:13:18 w Informują
Oak View - mail o 15.10 emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6508950 Napisano: 12.07.2018 22:19:27 w Intermarche
zawszebeznagrod napisał(a):

Ja dziś odebrałem swoja nagrodę w Brico... Dzbanek emotka

Łączę się w bólu emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6508657 Napisano: 12.07.2018 11:00:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
prosiaczek napisał(a):

Wkurza mnie, kiedy ktoś pyta i co tam wygrałaś? słuchawki, mówię, ręcznik, lazy baga... ooo no to samochód wygraj. Wyborna rada i komentarz. emotka Mnie bawi sama gra, cieszą drobiazgi a tu zawsze ten samochód... Jakby mi ktoś mówił  " Zdałam egzamin pielęgniarski"  - ooo, lekarzem zostań. "Zrobiłem prawo jazdy" ooo do Formuły 1 się zapisz... emotka  Taka "sympatyczna reakcja" Macie tak?

Powiedz z dwa, trzy razy, że wygrałaś coś cenniejszego - gwarantuję, że 90% ludzi przestanie Cię pytać, co tam wygrałaś i skończą się komentarze emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6508334 Napisano: 11.07.2018 14:00:37 w Informują
Jadą dalej, sms teraz emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6508018 Napisano: 10.07.2018 17:11:51 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Mąż w końcu jedzie odebrać w Brico tajemniczą nagrodę, której nazwy nie wolno wymieniać pracownikom. Wyobrażam sobie, że zaciągną go w ciemny zakamarek sklepu, gdzie pragnąca zachować anonimowość osoba, skrywająca twarz pod przepastnym kapturem, powie:"Tylko nikomu ani słowa, proszę pamiętać"  emotka

Gorzej, jak mąż Cię weźmie na przetrzymanie i będzie milczał w kwestii nagrody! emotka

Yhym, no nie - od razu zadzwonił z informacją o przepięknym dzbanku emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6507978 Napisano: 10.07.2018 16:14:33 w Dziś cieszę się z.....
Mąż w końcu jedzie odebrać w Brico tajemniczą nagrodę, której nazwy nie wolno wymieniać pracownikom. Wyobrażam sobie, że zaciągną go w ciemny zakamarek sklepu, gdzie pragnąca zachować anonimowość osoba, skrywająca twarz pod przepastnym kapturem, powie:"Tylko nikomu ani słowa, proszę pamiętać" emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mietowa

#6507384 Napisano: 09.07.2018 12:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Czy ktoś jest w posiadaniu informacji ile znaków może mieć zgłoszenie wysłane przez formularz w konku Jutrzenki/Goplany w ITM? emotka

Moim zdaniem, skoro brak jest takiej informacji z regulaminie, a kwestionariusz nie ma ograniczenia, to hulaj dusza.  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

mietowa

#6506977 Napisano: 07.07.2018 16:57:48 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

najrzetelniej to weryfikuje Paweł Cichy- Versus. A nawet wyśle nagrode-po to, by po odbiorze więcej paragrafów doszło.

ps, oj sasaaabp ...żeby paragonów z tej Ibizy Burn ..dokładniej nie sprawdzili-myślisz?

Szykuje się rezerwa?  emotka

Swoją drogą - zakładając oczywiście, że mamy do czynienia, z tym, o czym myślimy   emotka , to muszę przyznać - jestem pod wrażeniem. Chwalić się wygraną, a potem zadawać tak sugerujące pytanie na grupie ludzi stanowiących nie tylko konkurencję, ale i w większości pogardzających kombinowaniem... odważnie  emotka .
No, uciekam na grilla, miłego dnia wszystkim emotka .

Kolejność odwrotna - pytanie o weryfikację paragonów jest z 8 maja, a wpis o wygranej z dziś.

W takim razie cofam swoje slowa, to zmienia postac rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6506972 Napisano: 07.07.2018 16:39:58 w WC - rozmowy o wszystkim
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

79magda napisał(a):

cb656 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

czy wiecie może, czy organizatorzy konkursów w jakiś sposób weryfikują paragony? sprawdzają numery w jakichś systemach na podstawie przesłanego zdjęcia paragonu czy też maja programy, które są  w stanie wykryć wszelkiego rodaju przeróbki paragonów???

Organizatorzy są w stanie wykryć wszelkiego rodzaju przeróbki paragonów emotka emotka

No i zgłaszają to specjalnej jednostce policji — paragonowym predatorom! A ci to są dopiero bezlitośni... 

A po co zadawać takie pytanie: skoro paragon jest autentyczny z autentycznego sklepu? Niech sobie organizator sprawdza. Wcale nie interesowałoby mnie to: jakimi metodami....
A sprawa podrabiania faktur/paragonów niejedna była na policji. jest to oszustwo i przestępstwo p-ko dokumentom, dodatkowo próba wyłudzenia nagrody...

Smolar i TQG po otrzymaniu paragonu od zwycięzcy kontaktują się bezpośrednio ze sklepem, w którym został zakupiony produkt. Dopiero po potwierdzeniu sklepu wysyłają nagrody.

Streamline/LosMejores również weryfikują

najrzetelniej to weryfikuje Paweł Cichy- Versus. A nawet wyśle nagrode-po to, by po odbiorze więcej paragrafów doszło.

ps, oj sasaaabp ...żeby paragonów z tej Ibizy Burn ..dokładniej nie sprawdzili-myślisz?

Szykuje się rezerwa?  emotka

Swoją drogą - zakładając oczywiście, że mamy do czynienia, z tym, o czym myślimy   emotka , to muszę przyznać - jestem pod wrażeniem. Chwalić się wygraną, a potem zadawać tak sugerujące pytanie na grupie ludzi stanowiących nie tylko konkurencję, ale i w większości pogardzających kombinowaniem... odważnie emotka .
No, uciekam na grilla, miłego dnia wszystkim emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6506970 Napisano: 07.07.2018 16:23:03 w WC - rozmowy o wszystkim
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

79magda napisał(a):

cb656 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

czy wiecie może, czy organizatorzy konkursów w jakiś sposób weryfikują paragony? sprawdzają numery w jakichś systemach na podstawie przesłanego zdjęcia paragonu czy też maja programy, które są  w stanie wykryć wszelkiego rodaju przeróbki paragonów???

Organizatorzy są w stanie wykryć wszelkiego rodzaju przeróbki paragonów emotka emotka

No i zgłaszają to specjalnej jednostce policji — paragonowym predatorom! A ci to są dopiero bezlitośni... 

A po co zadawać takie pytanie: skoro paragon jest autentyczny z autentycznego sklepu? Niech sobie organizator sprawdza. Wcale nie interesowałoby mnie to: jakimi metodami....
A sprawa podrabiania faktur/paragonów niejedna była na policji. jest to oszustwo i przestępstwo p-ko dokumentom, dodatkowo próba wyłudzenia nagrody...

Smolar i TQG po otrzymaniu paragonu od zwycięzcy kontaktują się bezpośrednio ze sklepem, w którym został zakupiony produkt. Dopiero po potwierdzeniu sklepu wysyłają nagrody.

Streamline/LosMejores również weryfikują

Szykuje się rezerwa? emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6506506 Napisano: 05.07.2018 22:27:59 w Dziś cieszę się z.....
moskala22 napisał(a):

mietowa napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Cieszę się z wygranego telewizora i kina domowego z Tymbarku, bo to będzie idealny prezent dla siostry na parapetówę, a wygrane pufy i koszulki ucieszą niesamowicie moich synów, którym akurat w sierpniu planujemy wyremontować pokój i urządzić go w stylu piłkarskim  emotka

Bądź moją siostrą. Plis.  emotka

no moja siostra też jest szczęśliwa bo już dostała ode mnie bonn 6000 zł na wycieczkę, ekspres do kawy, profesjonalną suszarkę i prostownicę do włosów emotka  Czasem mam jakieś przejawy dobroci wobec niej  emotka

Dobrze, że mój brat tego nie czyta. Łaskawie dałam mu jedno opakowanie kapsułek do zmywarki i płyn do płukania emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6506502 Napisano: 05.07.2018 22:24:41 w Dziś cieszę się z.....
moskala22 napisał(a):

Cieszę się z wygranego telewizora i kina domowego z Tymbarku, bo to będzie idealny prezent dla siostry na parapetówę, a wygrane pufy i koszulki ucieszą niesamowicie moich synów, którym akurat w sierpniu planujemy wyremontować pokój i urządzić go w stylu piłkarskim  emotka

Bądź moją siostrą. Plis. emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0