Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#6822695 Napisano: 15.11.2021 12:42:13 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Cono Sur" 18+

Wyniki dostępne tutaj: https://konkursconosur.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6822689 Napisano: 15.11.2021 12:23:44 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam odkurzacz Dyson V8 Motorhead, ma do mnie dotrzeć w tym tygodniu lub na początku przyszłego.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6822268 Napisano: 12.11.2021 14:53:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Moje konkursowe serce zostało dziś złamane, moja konkursowa motywacja - bezlitośnie zdeptana emotka . Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6821602 Napisano: 12.11.2021 08:40:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Freeway wolność wyboru" - czy ktoś z forum wygrał u nich cokolwiek w poprzednich miesiącach trwania konkursu? Rower, zestaw win? Lista laureatów ponoć miała być publikowana cyklicznie, ale nic takiego tam nie ma. Przeszukałam forum i też ani wpisu o wygranych... Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6820123 Napisano: 11.11.2021 08:47:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Mietowa a masz jeszcze w domu te alkohole? Zrób im zdjęcie produktów z paragonem i spróbuj się chociaż odwołać. emotka

Coś tam jeszcze zostało emotka . Może spróbuję coś zadziałać, ale jak nie, to trudno - nauczka dla mnie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6820112 Napisano: 11.11.2021 07:22:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

Komuś wpadnie rezerwowa whisky z Singletona. Monopolowy opisał paragon jako "four roses 0.7 sing" - myślałam, że to "sing" to Singleton, ale chyba nie 😉. Trochę mi smutno, że agencja nie odpisała na propozycje zdobycia pieczątki, ale z drugiej strony cieszę się, że nie chodzi o auto emotka . Pogrywam od lat, ale pierwszy raz straciłam prawo do nagrody - nawet i durnej. Ktoś przytuli? 🙃

Zagrałaś na znaleziony paragon tak opisany? Przecież to ewidentnie inny alkohol. Jak wpiszesz w google to wyskakuje ci co to jest to four roses emotka  na pieczątkę się nie zgodzili, bo szansa na to, że singletona mają wklepanego na kasie jak four roses jest marna emotka  Ale przytulam emotka i następnym razem wpisz skrót z paragonu w google emotka

Trochę przytulasz, ale bardziej jednak wbijasz tę swoja szpilę emotka . Otóż być może prawdopodobieństwo, że Singleton jest tak opisany, jest nikłe, ale w moim przypadku dokładnie tak jest. Nie, nie "znalazłam" paragonu - po prostu, po bożemu, kupiłam 2 x Singleton i zgłosiłam po 1 x na etap. Ogólnie tak robię - gram na tym, co kupię, jak wiele osób tutaj. I tak, po fakcie też byłam taka mądra, aby wpisać w Google i znaleźć inny alkohol figurujący z "four roses sing" na przedzie. Wcześniej jednak wzięłam "sing" za dobra monetę. Niemniej dziękuję za te przytulaski emotka

Oj, to przytulam ponownie, bez żadnej szpili, serio!:) emotka   I ja bym się kłóciła skoro kupiłaś dobry alkohol! To nie jest tani produkt konkursowy, szkoda żeby paragon miał się marnować. Napisz reklamację

Chyba już nie będę się w to bawić. Ale dzięki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6820110 Napisano: 11.11.2021 07:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabanerro napisał(a):

zoonder napisał(a):

Myślicie, że Avanti będzie wybierać zwycięzców nagród głównych z tych którzy wygrali dzienne? Chodzi o konkurs na Orlenie. Może macie doświadczenia z tą agencją, oni często robią taki podział na główne i dzienne, zauważyliście jakąś prawidłowość w tym temacie? ;D

Też się nad tym zastanawiałam, najlogiczniej byłoby nagrodę tygodniową przyznać komuś, kto niż był na etapie dziennym nagrodzony, bo jeśli ktoś nie załapał się na nagrodę dzienna, to tym bardziej na tygodniową nie powinien... Ciekawe jak w praktyce.A ja oczywiście przeczytałam jeszcze raz regulamin Pepsi Orlen i w razie wygranej trzeba podać m.in. nr telefonu zgodny z tym ze zgłoszenia, a ja oczywiście nie pamiętam czy dałam mój normalny nr czy ten drugi. A zrzutu ekranu oczywiście nie zrobiłam. 
Napisałam do organizatora na zaś, czy mi powiedzą który podałam. Już mi się miesza to, bo nie lubię chodzić z dwoma telefonami, a w niektórych konkursach informują SMS, a na tym moim głównym nie działają premium, więc podaję raz ten raz ten...

Ale zauważcie, że jedna osoba może wygrać tylko jedna nagrodę 1. stopnia i jedna główna. Jeśli więc ktoś wygrał 100 zł w 4. dniu konkursu, a w 6. nadesłał odpowiedź, która porywa jury, to mogłby wygrać główną i nie byłoby to nawet nielogiczne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6820090 Napisano: 10.11.2021 22:58:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mietowa napisał(a):

Komuś wpadnie rezerwowa whisky z Singletona. Monopolowy opisał paragon jako "four roses 0.7 sing" - myślałam, że to "sing" to Singleton, ale chyba nie 😉. Trochę mi smutno, że agencja nie odpisała na propozycje zdobycia pieczątki, ale z drugiej strony cieszę się, że nie chodzi o auto emotka . Pogrywam od lat, ale pierwszy raz straciłam prawo do nagrody - nawet i durnej. Ktoś przytuli? 🙃

Zagrałaś na znaleziony paragon tak opisany? Przecież to ewidentnie inny alkohol. Jak wpiszesz w google to wyskakuje ci co to jest to four roses emotka  na pieczątkę się nie zgodzili, bo szansa na to, że singletona mają wklepanego na kasie jak four roses jest marna emotka  Ale przytulam emotka i następnym razem wpisz skrót z paragonu w google emotka

Trochę przytulasz, ale bardziej jednak wbijasz tę swoja szpilę emotka . Otóż być może prawdopodobieństwo, że Singleton jest tak opisany, jest nikłe, ale w moim przypadku dokładnie tak jest. Nie, nie "znalazłam" paragonu - po prostu, po bożemu, kupiłam 2 x Singleton i zgłosiłam po 1 x na etap. Ogólnie tak robię - gram na tym, co kupię, jak wiele osób tutaj. I tak, po fakcie też byłam taka mądra, aby wpisać w Google i znaleźć inny alkohol figurujący z "four roses sing" na przedzie. Wcześniej jednak wzięłam "sing" za dobra monetę. Niemniej dziękuję za te przytulaski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6820076 Napisano: 10.11.2021 22:03:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Komuś wpadnie rezerwowa whisky z Singletona. Monopolowy opisał paragon jako "four roses 0.7 sing" - myślałam, że to "sing" to Singleton, ale chyba nie 😉. Trochę mi smutno, że agencja nie odpisała na propozycje zdobycia pieczątki, ale z drugiej strony cieszę się, że nie chodzi o auto emotka

Pogrywam od lat, ale pierwszy raz straciłam prawo do nagrody - nawet i durnej. Ktoś przytuli? 🙃 Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6819938 Napisano: 10.11.2021 13:51:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mampytanie napisał(a):

Jak zwykle w promocyjnych konkursach nic. Ani rymy (nie częstochowskie), ani proza, ani nawet „gry słów” nie działają. Czasem mam wrażenie, że agencje z góry dyskwalifikują uczestników, którzy na konkursy (nie loterie, tu coś niewielkiego czasem się trafi) puszczają tylko jedno zgłoszenie… Albo po prostu moje teksty nie nadają się do niczego🤔 (co chyba jednak odpada, bo w niepromocyjnych konkursach czasem coś wygrywają).

A nie sądzisz, że chodzi o zwykły rachunek prawdopodobieństwa emotka ? Więcej zgłoszeń = większe szanse na wygraną. Jedno zgłoszenie to po prostu mało emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6819877 Napisano: 10.11.2021 11:47:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
Brawo Rogaliczek! Wygrana marzenie! emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6819827 Napisano: 10.11.2021 09:16:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Orlen 100 zł - na miły początek dnia emotka .
Edit: zgłoszenie z 06.11. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6819684 Napisano: 09.11.2021 14:12:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

myja napisał(a):

Drogi wątku, pomóż emotka  Sensodyne... serio nic? na 50 nagród dziennie. Echhhhhh 

U mnie tez nic emotka

Tam był chyba błąd na plakacie. W regulaminie wyraźnie jest napisane, że ŁĄCZNA liczba nagród to 3 x Iphone, 15 x słuchawki i 50 x zestaw.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6819673 Napisano: 09.11.2021 13:32:13 w Smolar
edziula napisał(a):

Są wyniki Sensodyne Hebe

Dajcie znać, czy podpięte.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6819624 Napisano: 09.11.2021 10:28:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gocha542 napisał(a):

mietowa napisał(a):

gocha542 napisał(a):

Czy poważnie konkurs Finish w Polo się już skończył????

Chodzi o aktywację? Czemu tak uważasz? 

tak...wysłałam odpowiedź i dostałam eska zwrotnego, że konkurs się zakończył.Dodzwonić się do nich też nie mogę emotka

Dobrze, że piszesz, chciałam dziś kupić. Dziwne... Wyświetl w wątku >>
1 gocha542 0

mietowa

#6819617 Napisano: 09.11.2021 10:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gocha542 napisał(a):

Czy poważnie konkurs Finish w Polo się już skończył????

Chodzi o aktywację? Czemu tak uważasz?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#6819509 Napisano: 08.11.2021 17:03:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
No i cyk, myszka gamingowa od Warki. 
Informują mailem, przed chwilą.  Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6819469 Napisano: 08.11.2021 13:50:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Osuwam się bezładnie w paragonów toń,
czy ktoś dziś wyciągnie z nagrodą dłoń?
"Łap za telewizor", "Chwyć się za konsolę!"
niech już coś wpadnie, no ja p****** emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#6818912 Napisano: 04.11.2021 19:02:00 w moje dzisiejsze wygrane :)

mietowa

#6818797 Napisano: 04.11.2021 13:52:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
I na dodatek odkurzacz ze "Słodkiej jesieni" u męża. Co za dzień!!!  emotka emotka
Nie mogę dodać w informują, więc tutaj - był mail 5 minut temu. Wyświetl w wątku >>