Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w tesco nie trzeba było sobie pstrykać selfie przecież, mogła być zwykła fotografia Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja gralam 18-tego i 19-tego. Pisało że zgłoszenie wyslane ok i tez nie wygralam. Może oni jakiejś selekcji dokonywali jeszcze, jedyne wytłumaczenie moje, że zgłoszenia były tak beznadziejne, że nie zasługiwały na nagrodę Też się zastanawiam nad pisaniem reklamacji. Miało być po 38 nagród, a nie ma, choć zgłoszenia były wysyłane Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wśród nagrodzonych i jej znajomych z profilu jest:
Ewa Piw....
Kasia Ptk....
Jakub Wój...
Adrian Waw.....
trochę swoich znajomych nagrodziła Ma różne pojęcia sprawiedliwości Pani Monika Cz... Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje obydwa hasła które wygrały były puszczane po godzinie 24-tej, może to jest sposób Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, ja też licze ze będę miała na podziękę dla pań w przedszkolu i nauczycielce. Dla mnie nawet lepiej że jest więcej pudełek. Po prostu lekko niesmaczne jest takie wykłócanie się o wielkość pudła. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam sie nie czuję żebym przehandlowała dzieci, po prostu dałam zdjęcie z majówki, a że wszystko robię z dziećmi to tak wyszło. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drogi Fanie,
Bardzo dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie Warki Radler pt:
„Przedłużamy Majówkę”, cieszymy się, że dołączyłeś do
konkursu i bawisz się
z nami.
Ze względu na fakt, że jesteśmy marką alkoholową i kierujemy naszą
komunikację i aktywności wyłącznie do osób pełnoletnich, nie możemy
zamieszczać na naszym profilu zdjęć, na których znajdują się osoby
niepełnoletnie. Niestety musieliśmy ukryć w galerii dodaną przez Ciebie
pracę. Chcielibyśmy poprosić Cię o ponowne przesłanie zdjęcia, na
którym nie
będą znajdowały się osoby poniżej 18 roku życia i zachęcamy do
dalszej
zabawy.
Aby zagrzać Twój zapał chcielibyśmy przesłać Ci czteropak naszego
orzeźwienia
Pozdrawiamy,
Zespół Warka Radler
tzn ze trzeba im wyslac swój adres, to przesla piwo. Napisali na facebooku Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest moja ciężka praca, nikogo nie splagiatowałam, nikomu nie ukradłam pomysłu i nie wstydzę się tego że posłałam.
I na następny konkurs o podobnej tematyce kto wie czy nie zrobię następnej makiety podobnej. Nikt nie uzurpuje praw autorskich do mojego wiatraka, ludzików czy basenu i do tego jak je wykonuje. Nie ma chyba konkursowicza któryby tego samego swojego sprawdzonego hasła czy wierszyka nie przerabiał i nie wysyłał ponownie na inny konkurs.
Ponadto do pracy plastycznej załączony był wiersz jako dokończenie hasła konkursowego; wiersz, który obrazuje to co się dzieje na makiecie i wytłumaczenie dlaczego te wakacje są moje wymarzone.
Prace są inne, nie są takie same.
I chyba się wiecej tłumaczyć nie będę. Bo nie chcę się denerwować i po tygodniu wyjścia ze szpitala ponownie tam wrócić.
A z konkursowiczami tak jest raz jest się fajną koleżanką a innym razem mieszają z błotem. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktos się orientuje co to za dziwny telefon?mam w nieodebranych, boje sie oddzwaniać Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wiem, ale jakoś tak się stresuję, Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas