Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
domika
Postów 2073
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
zestaw produktów Wyświetl w wątku >>
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-kon...e-rosegranie-18.html Wyświetl w wątku >>
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
edit:
spray Granex dla młodej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wystąpiłam o zwrot prowizji ponieważ pani kupiła sobie przedmiot i nie zapłaciła.
Allegro odpisało ze nie przyznają zwrotu ponieważ kupujący im odpisał, że do transakcji jednak doszło.
Jak ? Przecież sami w systemie mogą sprawdzić że wpłaty nie ma !
Odpisali mi, że jeżeli z tym się nie zgadzam to nam napisać do kupującego żeby potwierdził ze zrezygnował z zakupu.
Napisałam 2 smsy , napisałam maila. Kupujący nie raczył odpisać ani tu ani tu.
Ktoś wie jak to ugryźć ? Wyświetl w wątku >>
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zestaw Rafello z facebook i karta emik DPD
zestaw Ferrero z facebooka DPD Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Fajny zestaw
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kapsułkowe ekspresy odpadają. Miałam 4 , został jeden reszte rozdałam
Chcę porządny ekspres. Taki który zmieli kawę, ma kilka opcji parzenia , zrobi latte i cappucino .
Kawę ubóstwiam i pijam namiętnie
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nigdy nie byłam roszczeniowym rodzicem i nigdy nawet nie przyszło mi na myśl by zawracac nauczycielowi głowę o pół oceny zwłaszcza ze przecież 4+ to ocena zupełnie dobra. Natomiast nie jest to pierwsza sytuacja gdzie nauczyciel myli się.Dlaczego mam jej nie zwrócić uwagi? Jest nietykalna Ty też nie zwracasz pani uwagi w kasie gdy wyda ci za mało o kilka złotych ? Wyświetl w wątku >>
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przydałby się po prostu powrót do normalności. Wyświetl w wątku >>
domika
Postów 2073
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wiadomość z historii - takie polecenia to chyba nawet bez wykształcenia pedagogicznego można wysłać ?
Przeczytać w podręczniku temat:Społeczeństwo w czasach pierwszych Piastów.-s.183-187
Pisemnie w zeszycie zrobić ćw.1 s.187 i ODESŁAĆ przez zadania domowe.
Całym sercem wspierałam strajk nauczycieli. Uważam ze nauczyciele z powołania powinni zarabiać godziwe pieniądze bo to niewdzięczny zawód uczyć cudze dzieci.
Jednak w sumie nawet dobrze ze doszło do takiej sytuacji jak konieczność nauczania zdalnego. Pokazało któremu nauczycielowi chce się cokolwiek robić a który robi na odwal. I takich nauczycieli jak mama zielonej szpilki jest naprawdę garsteczka. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.