Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika domika

domika

#6706178 Napisano: 29.05.2020 14:50:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Haribo hmm chyba największe rozczarowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6706175 Napisano: 29.05.2020 14:48:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calineczka354 napisał(a):

Czy wygladal ktoś z Haribo zgłoszeniem bez zwrotki na maila?

No właśnie też sie zastanawiam , ja na trzy zgłoszenia żadnej zwrotki nie miałam . Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6706173 Napisano: 29.05.2020 14:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czy z Kujawskiego z Lidla są zwrotki? Bo Sms wysłałem i cisza...

Ja mam zwrotkę Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6706137 Napisano: 29.05.2020 13:22:56 w SZUKAM....
scofield napisał(a):

Szukam co jest normalnie opisane na konkurs haribo w c4. Długa paczka gum maomam opisana - guma rozpuszczalna grgr 

Wszystkie w torebkach i   żelki Haibo i gumy Maomam są opisane normalnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6706014 Napisano: 28.05.2020 22:08:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Patelnia z Kujawskiego, dziś telefon emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6706012 Napisano: 28.05.2020 22:04:04 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

co można zrobić z nadmiarem sałaty masłowej? codziennie jemy ja do obiadu i do kanapek. sałata w tym roku obrodziła, a ja (nie)stety z tych, co mają problem z wyrzucaniem jedzenia. Króliki wolą sianko, kury trawę, sąsiedzi i rodzina mają własne ogródki. Chętnie coś takiego, co można wsadzić do słoika, ale żeby chciało się jeść, po otworzeniu. W planach mam jeszcze pesto i zupę z sałaty, ale więcej pomysłów brak.

Zupa z sałaty?  emotka  możesz rozwinąć  emotka  

zielone szejki z bananem?

Zielone szejki z bananem są pycha, dodać jeszcze natkę pietruszki i masz bombę witaminową emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6705866 Napisano: 28.05.2020 14:22:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
takaja86 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

FBkinga12- gratuluję kreatywnosci emotka

Ja również gratuluję 

I ja emotka I zazdroszczę bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
2 viviean, ReneK 0

domika

#6705844 Napisano: 28.05.2020 13:29:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie tez Bref pudło i też fajnym hasłem o niebo lepszym niż to co dałam do Carrfour emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6705753 Napisano: 28.05.2020 11:27:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Co za hejt pod wynikami ... w głowie mi sie to nie mieści. Czasem mam wrażenie że dorośli są gorsi niż dzieci - i przegrywać nie potrafią.
https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>

domika

#6705720 Napisano: 28.05.2020 10:14:36 w Wkurza mnie...
Allegro znowu.

Od 1 czerwca naliczają sobie również prowizję od kosztów przesyłkiemotka To juz po prostu zakrawa na śmieszność.
Nie dość ze prowizje od sprzedaży maja z kosmosu to jeszcze od teraz z tego co sprzedasz musisz dołożyć do kosztów przesyłki. 
Czy to jest legalne ? Na jakiej podstawie oni to robią ? Przecież to są czysto zarobione pieniądze dla nich emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

domika

#6705699 Napisano: 28.05.2020 09:08:08 w WC - rozmowy o wszystkim
kukuleczka napisał(a):

bluszczowelove napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

gizoon napisał(a):

Drodzy konkursowicze, ile się teraz daje do koperty na chrzest (jestem przyjacielem rodziców) i komunie św.(tutaj w roli chrzestnego)? Wiem, że każdy daje ile może, ale jak to było u Was? Chrzest będzie ostatniego maja, komunia we wrześniu. Będę wdzięczny za sugestie. Na chrzest kupiłem już rampersa, butelkę niekapek z Aventa, grzechotkę i biblie dla dzieci z dedykacją. Myślałem by w kopertę dać 200 zł. Czy chrzestny kupuje coś szczególnego na komunie? Czy wystarczy koperta?

Jak jesteś przyjacielem rodziców to na chrzest spokojnie wystarczy to co kupiłeś, nawet bez koperty emotka  Jeśli jednak chcesz dać coś w kopertę to 200 zł będzie aż świat. Na Komunię chrzestni dają nawet 1000 zł, ale ja myślę, że i połowa tej kwoty jest ok. Najlepiej w sprawie prezentu pogadać jednak z rodzicami, bo może np. dziecko marzy o rowerze, a to akurat taki wiek, że często się zmienia rower na większy, bo dziecko wyrasta z rowerka dziecięcego. Albo np. w porozumieniu z rodzicami można kupić smartwatcha dla dzieci. A może dziecko marzy o jakimś kursie albo zajęciach dodatkowych i fajnym prezentem byłoby opłacenie mu tych zajęć. Albo dziecko ma jakąś zajawkę i potrzebuje do tego sprzętu - mój siostrzeniec, który teraz będzie miał komunię marzy o wielkim zestawie lego, bo lego uwielbia i składa je godzinami, więc ma całą listę wymarzonych modeli, z których duża część chodzi po kilka stów emotka  Jak rodzice i dziecko nie mają konkretnego pomysłu to bezpiecznie będzie dać kopertę. Ja bym jednak część kasy z koperty odłożyła i za to kupiła coś, co zostanie dziecku na pamiątkę i tu już w zależności od tego czy to chłopiec czy dziewczynka i czym się interesuje.

W pełni się zgadzam. Na chrzest wystarczy to co kupiłeś bez koperty. A co do prezentu komunijnego to faktycznie pogadaj z rodzicami jak dziecko marzy o rowerze albo o innym przedmiocie to będzie się bardzo cieszyć, jeżeli nie to ja bym dała kasę ( ok 800 -1000) plus jakąś pamiątkę ( np. złoty medalik, ładnie wydane Pismo Święte, książkę religijną która mu "posłuży" w przyszłości)  emotka Warto też dogadać się z drugim rodzicem chrzestnym żeby się nie dublować. emotka  

Oczywiście uroczystość adekwatna do prezentu, ale wydaje mi się, że pismo swiete lub książki religijne to byly dobre kiedyś. Też to kupiłam i wiem, że leży nieuzywane i robi za ozdobę na półce.
Trzeba wziąć pod uwagę ze czasy się zmieniły, ja nie wzięłam i zmarnowane pieniądze. Lepiej postawić na samą kasę, ewentualnie pogadać z drugim chrzestnym i kupić wspolnie cos praktycznego.

Moja córka marzyła o swoim laptopie i rowerze. Wiadomo jednak ze większości nie stać na takie prezenty, goście więc dogadali się między sobą i ustatli że każdy wręczy pieniążki ( tyle ile może ) jedynie od prababci dostała cudowną pamiątkę - łańcuszek z krzyżykiem emotka

Wyświetl w wątku >>

domika

#6705564 Napisano: 27.05.2020 15:21:40 w Informują
Informują z Konkurs fotograficzny "Wygrywanie i radosne gotowanie" Lewiatan

Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
Niestety nie wiem jaki nr ponieważ dzwonili do kolezanki i to ona wygrała emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6705206 Napisano: 25.05.2020 19:12:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ledwo się wpisałam do "żal wątku ", że kupiec mnie olał a za dwie minuty zadzwoniła pani ze wygrałam 500 zł emotka
Także kochani wątek chyba działa emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6705070 Napisano: 25.05.2020 12:08:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Winiary z 2 etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

domika

#6704463 Napisano: 21.05.2020 20:58:21 w Carrefour konkursy
pikawka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Jaki jest koszt najtańszego zakupu na konkurs milka ? 

U mnie 1.19 batonik 

Są nawet po 99 groszy emotka Wyświetl w wątku >>

domika

#6704449 Napisano: 21.05.2020 19:35:16 w SZUKAM....
antylopia napisał(a):

edi999a napisał(a):

Szukam taniej apteki internetowej. Macie sprawdzone miejsca?

aptekagemini , a-manada

Gemini emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6704434 Napisano: 21.05.2020 17:47:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

jak tam zwrotki z brefa? coś się zmieniło?

T-mobile - przychodzą natychmiast emotka

nju mobile też od razu

Tmobile, play od razu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

domika

#6704389 Napisano: 21.05.2020 13:51:44 w Czy informują/ informowali?
nikos napisał(a):

Knorr Kupiec informował już?

Myślę, że jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

domika

#6704243 Napisano: 20.05.2020 22:38:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
wcześniej mąż 1 stopień z aromatu wiosny dziś ja 2 emotka Wyświetl w wątku >>