Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mastah

mastah

#6455612 Napisano: 23.01.2018 16:54:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
Pozwólcie, że nie będę cytował Waszych poszczególnych wypowiedzi a powiem tylko, że chodziło mi o poznanie Waszego zdania (nie dotarłem na razie do wcześniejszych rozmów na ten temat). Tak jak wspomniałem, doskonale rozumiem, że ktoś jest bardziej zdolny, trafia w gusta jurorów etc. a ktoś inny nie. Tak samo jak to, że skoro można to dlaczego nie? Próbuję tylko oswoić się z tym, że wiele osób gra właśnie dlatego, że jego budżet nie pozwala na kupienie danej rzeczy i z tego powodu chciałoby ją wygrać a ktoś inny wygrywa i ją sprzedaje emotka
I oczywiście macie rację, że zawsze będą zwolennicy i przeciwnicy (tak jak Jurka Owsiaka emotka ) ale fajnie poznać Wasze poglądy.

P.S. Samochód to "troszkę" inna para kaloszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6455295 Napisano: 22.01.2018 19:04:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie wiem czy jest to odpowiedni wątek, ale chciałbym poruszyć pewną frapującą mnie kwestię. Pewnie włożę trochę przysłowiowy kij w mrowisko swoją wypowiedzią, ale w końcu mamy wymieniać się poglądami emotka

Chodzi mi o Wasz stosunek do wygrywania sporej liczby tych samych nagród w konkretnym konkursie przez jedną osobę. I abstrahuję tu od kwestii wygrania zabawek dla kilkorga dzieci/chrześniaków/dziecka koleżanki itp, czy wygrania kilku bonów do jakiegoś sklepu i od tego, że widocznie ktoś jest na tyle zdolny, że jego kilka prac wygrało, a 10 kogoś innego nie. Bardziej zastanawia mnie czy faktycznie o to tu chodzi, czy to trochę nie "zabija przyjemności" z grania i nie zaburza całej idei grania w konkursach.
I żeby nie było nie przemawia przeze mnie zazdrość  emotka  a raczej "idealistyczne" podejście do tematu  emotka Wyświetl w wątku >>

mastah

#6451641 Napisano: 11.01.2018 18:29:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzienna z loterii "Zimowe wieczory z Pringles" w Żabce emotka
To musiało być jedyne zgłoszenie tego dnia (tj. wczoraj)  emotka Wyświetl w wątku >>

mastah

#6451209 Napisano: 10.01.2018 18:39:10 w Wkurza mnie...
pink086 napisał(a):

moja niezdarność- przez którą muszę kupić nowy telefon! Rozbity ekran i nie działający głośnik!

Lepiej wygrać   emotka
Mi też by się przydał bo zalałem swój i odmówił posłuszeństwa....  emotka

W temacie - ranne wstawanie gdy jest ciemno ...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6448493 Napisano: 04.01.2018 00:01:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Pojawiły się wyniki do konkursu Wygraj zestawy LEGO STAR WARS inspirowane filmem Gwiezdne Wojny: Ostatni Jedi

Czy zwycięskie prace z tego typu konkursów się pojawiają w ogóle? Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6448492 Napisano: 03.01.2018 23:58:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ouu yeah emotka  Miecz świetlny emotka Wyświetl w wątku >>

mastah

#6448448 Napisano: 03.01.2018 20:52:55 w Wkurza mnie...
Mam wrażenie, że wiele mówi się o "rynku pracownika" ale rzeczywistość jest trochę inna. Bo zasadniczo jest popyt na pracowników produkcyjnych i na specjalistów typu programista czy inżynier, ewentualnie kierowca zawodowy. A pracownicy "średniego szczebla" wciąż muszą liczyć się z tym o czym pisała moniss - czyli wielkie oczekiwania za stosunkowo niewielkie pieniądze... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mastah

#6448446 Napisano: 03.01.2018 20:47:44 w WC - rozmowy o wszystkim
To chyba było w okresie okołoświatecznym i nie dotyczyło wszystkich sprzedawców. Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6448131 Napisano: 02.01.2018 23:56:37 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mastah napisał(a):

Mnie wkurza wykluczanie lubii, którzy nie mają fb  emotka
Przez to omijają mnie ciekawe konkursy  emotka

Ale to trochę tak, jakby Cię wkurzało "wykluczanie ludzi", którzy nie posiadają telefonów komórkowych i przez to nie mogą wysłać smsa na konkurs smsowy

Pewnie masz rację, tym bardziej, że skoro nie mam to podobno nie istnieję  emotka
A moja irytacja wynikła z faktu, że jeden z konkursów niby ogłoszony na stronie, ale aby dodać odpowiedź "zaloguj się przez FB"...
Takie tam małe frustrację emotka  wygram coś to mi od razu przejdzie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mastah

#6447589 Napisano: 01.01.2018 23:21:01 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza wykluczanie lubii, którzy nie mają fb emotka
Przez to omijają mnie ciekawe konkursy emotka Wyświetl w wątku >>

mastah

#6447588 Napisano: 01.01.2018 23:14:55 w Nasze wygrane w minionym roku
Pozwolę sobie na pewnego rodzaju wywód chociaż patrząc na Wasze dokonania i wygrane chyba niezupełnie powinienem emotka
Grać zacząłem przypadkiem, po przypadkowo wygranej książce na jednym z portali. Tak też po nitce do kłębka trafiłem na forum. I po 4 miesiącach grania mogę się pochwalić 2 książkami i zestawem od Specjala  emotka  Niemniej dla kogoś, kto raczej nie dostaje nic "za darmo" i dla kogo nagrody, o których piszecie cały czas są abstrakcją to i tak coś  emotka  I mimo wielu innych porażek motywują.
Po pierwsze traktuję ten czas (jak i pobyt na forum) jako zdobywanie doświadczenia, a po drugie w konkursach promocyjnych jestem dość ograniczony że względu na to, że w grę wchodzi głównie Biedronka i Lidl, a dwa że tylko w przypadku produktów, które kupuję na co dzień. Tym samym możliwości mam trochę ograniczone.
Niemniej mam nadzieję, że będzie tylko lepiej co przy moim dotychczasowym dorobku nie powinno być trudne  emotka

Wszystkim życzę jak najwięcej konkursowej pomyślności i oby los (a właściwie organizatorzy) nas obdarowywali sprawiedliwie emotka Wyświetl w wątku >>

mastah

#6439297 Napisano: 08.12.2017 19:16:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Póki co wątek jeszcze u mnie nie zadziałał, ale może tym razem ? Bo na razię żyję tylko konkursowymi nadziejami. Ile tak można? emotka  Przydałaby się jakaś wygrana na zachętę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6439293 Napisano: 08.12.2017 19:12:09 w Visa Konkursy
Czy potwierdzenie płatności przy płaceniu w marketach, które de facto wychodzi z kasy fiskalnej jest ok? Bo regulamin mówi tylko o potwierdzeniu dokonania transakcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6438876 Napisano: 07.12.2017 23:23:14 w Mam problem...
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi emotka  Teraz już wszystko jasne. Przy okazji obiecuję nadrobić FAQ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6438182 Napisano: 06.12.2017 21:21:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

mastah napisał(a):

luko922 napisał(a):

No co Wy tam piszecie na tego Heinekena?  emotka  HELP MI!

Proponuję aby szczególnie Ci, którzy wygrali więcej niż jeden raz napisali krótki Tutorial, dla nas niedocenianych przez Heinekenie jury emotka

A ja proponuję próbować do skutku, bo wg mnie losują na co jestem przykładem niestety

Tak, zwracałem już uwagę na niebywałe szczęście osób które wygrały kilkukrotnie w stosunku do tych którym nie udała się ta sztuka mimo kilkunastu prób ....emotka .  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6438108 Napisano: 06.12.2017 19:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

No co Wy tam piszecie na tego Heinekena?  emotka  HELP MI!

Proponuję aby szczególnie Ci, którzy wygrali więcej niż jeden raz napisali krótki Tutorial, dla nas niedocenianych przez Heinekenie jury emotka Wyświetl w wątku >>

mastah

#6438104 Napisano: 06.12.2017 19:31:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Sprawdźmy, może i u mnie zadziała. emotka
Heineken notorycznie mnie olewa, ale liczę, że najpierw zostanie mi to wynagrodzenie w innych konkursach, a potem i sam Heniek się zreflektuje. emotka
Tą nadzieją się pokrzepiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6438102 Napisano: 06.12.2017 19:28:44 w Mam problem...
Zniknęły mi z profilu dodane konkursy - ktoś mi powie dlaczego?   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6436323 Napisano: 02.12.2017 22:19:13 w Kalendarze adwentowe 2017
 Bez konta na FB nie zagram w kalendarzu nc+? Bo regulamin mówi o wypełnieniu formularza elektronicznego, a po odpowiedzi na pytanie odsyła do FB na którym konta nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mastah

#6435362 Napisano: 30.11.2017 18:14:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakieś fatum z tym Heinekenem. . . Ale mam jeszcze 22 dni szans emotka Wyświetl w wątku >>
0 0