Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mastah
Postów 82
Data rejestracji 14.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I oczywiście macie rację, że zawsze będą zwolennicy i przeciwnicy (tak jak Jurka Owsiaka
P.S. Samochód to "troszkę" inna para kaloszy
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi o Wasz stosunek do wygrywania sporej liczby tych samych nagród w konkretnym konkursie przez jedną osobę. I abstrahuję tu od kwestii wygrania zabawek dla kilkorga dzieci/chrześniaków/dziecka koleżanki itp, czy wygrania kilku bonów do jakiegoś sklepu i od tego, że widocznie ktoś jest na tyle zdolny, że jego kilka prac wygrało, a 10 kogoś innego nie. Bardziej zastanawia mnie czy faktycznie o to tu chodzi, czy to trochę nie "zabija przyjemności" z grania i nie zaburza całej idei grania w konkursach.
I żeby nie było nie przemawia przeze mnie zazdrość
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To musiało być jedyne zgłoszenie tego dnia (tj. wczoraj)
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też by się przydał bo zalałem swój i odmówił posłuszeństwa....
W temacie - ranne wstawanie gdy jest ciemno ...
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy zwycięskie prace z tego typu konkursów się pojawiają w ogóle? Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moja irytacja wynikła z faktu, że jeden z konkursów niby ogłoszony na stronie, ale aby dodać odpowiedź "zaloguj się przez FB"...
Takie tam małe frustrację
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przez to omijają mnie ciekawe konkursy
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grać zacząłem przypadkiem, po przypadkowo wygranej książce na jednym z portali. Tak też po nitce do kłębka trafiłem na forum. I po 4 miesiącach grania mogę się pochwalić 2 książkami i zestawem od Specjala
Po pierwsze traktuję ten czas (jak i pobyt na forum) jako zdobywanie doświadczenia, a po drugie w konkursach promocyjnych jestem dość ograniczony że względu na to, że w grę wchodzi głównie Biedronka i Lidl, a dwa że tylko w przypadku produktów, które kupuję na co dzień. Tym samym możliwości mam trochę ograniczone.
Niemniej mam nadzieję, że będzie tylko lepiej co przy moim dotychczasowym dorobku nie powinno być trudne
Wszystkim życzę jak najwięcej konkursowej pomyślności i oby los (a właściwie organizatorzy) nas obdarowywali sprawiedliwie
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heineken notorycznie mnie olewa, ale liczę, że najpierw zostanie mi to wynagrodzenie w innych konkursach, a potem i sam Heniek się zreflektuje.
Tą nadzieją się pokrzepiam. Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah