Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mastah
Postów 82
Data rejestracji 14.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, żę rozumiecie o co mi chodzi Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wpisuję się, bo mamy 16.04. a ja nie wygrałem w tym roku nic...
Ani w bramce, ani w kreatywnym. Ani w konkursie ani w loterii. Ani w ogóle w niczym ….
Nawet rezerwa Milki do mnie nie trafiła, choć mam wrażenie, że trzeba było ogromnej sztuki żeby choć jednego bidonu nie wygrać...
Dobra, pożaliłem się i nadal będę po każdym wysłanym zgłoszeniu liczył, że może tym razem... Albo chociaż następnym...
Pozdrawiam wszystkich, których omijają na listach zwycięzców Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo wg mojego rozumowania należy wgrać zdjęcie wypieku a o żadnym opisie nie ma mowy. Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale tak najbardziej to wkurza mnie kilka spraw osobistych... Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale oczywiście każdy gra o co chce. I mam świadomość, że często niejako "przy okazji". To tak na marginesie żeby nie było niepotrzebnej spinki Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo fajnie by było w końcu coś wygrać
Cokolwiek, ok? Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale tak btw - jest sens grania o ową puszkę ze słabo/źle opisanym paragonem? W takim sensie czy ktoś bez notarialnie poświadczonego oświadczenia, złożonego pod przysięgą, że cukier z paragonu faktycznie jest tej konkretnej marki otrzymał "nagrodę"? Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś buteleczka Stocka i piłka z autografem Artura Boruca. Spodziewałem się nadruku a tu bardzo miłe zaskoczenie - autograf jest oryginalny w sensie markerem napisany Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emocje były, bo mail o wygranej, ale bez rodzaju nagrody. A marzyła mi się kamerka ... Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie spędziłem po pół godziny w C4 i Biedronce i nic Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłem przekonany, że już po ptakach Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalnie jestem bardzo zdemotywowany ostatnimi wynikami konkursów, w których brałem udział (szczególnie Warka w Tesco i 4move)... Nie liczyłem na wiele, chciałem "jedynie" piłkę dla mojego synka a tu nic... Ale najczęściej tak jest - tam gdzie najbardziej zależy, tam porażka najbardziej boli. I pewnie za to co wydałem na produkty i smsy do tych konkursów miałbym już że 2 piłki
Dobra, może nie zrobiło mi się jakoś szczególnie lepiej, ale przynajmniej to z siebie wyrzuciłem Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż raz podoba mi się moja skuteczność Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą pytanie do osób, które już brały udział - pytania takie jak w "Rozgrzewce" czy raczej szczegółowe i "specjalistyczne"? Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak z innej beczki to przy całym moim zamiłowaniu do futbolu, uważam, że zdecydowanie za mało mówi się o takich polskich sukcesach jak chociażby Igi Świątek. Smutne tak naprawdę. Ale z drugiej strony pokazuje jak wielką siłę marketingowo-medialną ma piłka nożna, gdzie transmituje się mecze jakichś średnich drużyn i czy mówi w ogólnokrajowych wiadomościach o meczach Legii z Cork City w jakiejś rundzie przedwstępnej eliminacji LM Wyświetl w wątku >>
mastah
Postów 82
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mocno im kibicowałem, a obecnej sytuacji chyba będę trzymał kciuki za Chorwatów. Pokazują, że zawsze trzeba walczyć do końca, że bardzo ważny jest charakter i wola walki i że siłą jest drużyna. A jej skrajni obrońcy (taki kolokwializm w ich przypadku) są po prostu niesamowici. Wyświetl w wątku >>