Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
case
Postów 101
Data rejestracji 23.08.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe, czy ci, którzy to robią, mają świadomość, że z punktu widzenia KK jest to oszustwo, które jest przestępstwem niezależnie od wartości wyłudzonej w ten sposób korzyści.
I tak, owszem, piszę to po to, że być może tacy specjaliści to przeczytają. Czytajcie czytajcie. I wiedzcie - MY WIEMY. I któregoś dnia jakiś Organizator albo Fundator się wkurzy i postanowi interweniować w bardziej stanowczy sposób. Wtedy żarty się skończą.
Przy okazji - jak już się próbuje manipulować, to w Photoshopa wypada umieć. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do samych powiadomień - wait for it... 3... 2...1... Wyświetl w wątku >>
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie informowali, acz mają nadzieję dziś to zrobić. Wyświetl w wątku >>
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez sensu, wtedy nie będę mógł z czystym sumieniem wziąć udziału w planowanej powyżej popijawie... O, przepraszam - kreatywnej burzy mózgów Wyświetl w wątku >>
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do privów z pytaniami "jak wygrać" to jeszcze żadnych nie dostałem, ale z drugiej strony nie robiłbym z tego wielkiej tajemnicy; nawet kiedyś już pisałem posta na ten temat, o, proszę:
https://www.e-kon...trona/1062/#p6441339
Na końcu przypominam jednak o fakcie, że agencja jest tylko i aż pośrednikiem między Wami a fundatorem, który to fundator podejmuje zwykle finalne decyzje co do tego, kogo nagrodzić. Więc nikomu i na żadnych privach i za żadną wódkę nie jestem w stanie niczego obiecać czy ułatwić, choćbym chciał Wyświetl w wątku >>
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do czasu (choć nie kumam, z czego mam się tłumaczyć ): moja praca polega między innymi na budowaniu relacji czy poprawianiu działania organizowanych przez nas akcji. Moja aktywna obecność na forum służy głównie temu drugiemu - czytając Wasze wpisy poznaję kłopoty, bolączki i oczekiwania. A że przy okazji odpowiem na parę pytań, to chyba na plus, a nie na minus?
PS. Większość wypowiedzi była w weekend, w weekend mogę pisać, czy też nie?
Co do etyki: jak zacznę zdradzać tajemnice zawodowe albo umawiać się z kimś na wódkę celem zbudowania relacji mogących wpływać na wyniki konkursów*, wtedy poproszę o aresztowanie Na razie - nie widzę przeszkód, jak powiedział ślepy koń na Wielkiej Pardubickiej.
*lubię wszystkie rodzaje wódek jakby co, ale uprzedzam, że manipulacje i tak nie są możliwe.
1. Regulaminy i zapisy - być może i są, ale nie u nas. Nie odpowiadam za to, że ktoś inny nie umie w podatki Albo umie, tylko nie pisze o tym w regulaminie.
2. Nie "wie", tylko się domyśla. I nie nav, tylko ja, bo przetwarzam te wszystkie dane.
3. Brzydkie posądzenie o "godzinkę" - nie jest tylko kwestia stylu, ale i samej treści. Finalną decyzję podejmuje i tak klient, więc to nawet niekoniecznie jest kwestia NASZEGO gustu (tzn jest, ale tylko częściowo).
4. Mam 100% wskaźnik odpowiedzi, więc nie bardzo wiem, jak się do tego odnieść... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam info z absolutnie pierwszej ręki - DA SIĘ zweryfikować paragon. Łatwiej, trudniej, pewnie zależy od sieci - ale kilka godzin temu sam osobiście zweryfikowałem 11 paragonów jednym telefonem do centrali sieci. Wszystkie były sfałszowane. Ojjj, ktoś będzie miał ciepło... Wyświetl w wątku >>
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy okazji zabawne jest, że komuś się chce bawić w takie przeróbki, skoro z punktu widzenia prawa jest to oszustwo względnie wyłudzenie, które niezależnie od kwoty przewinienia jest przestępstwem wg KK. Ale zakładam, że pytasz z czystej ciekawości Bo jakby jakiś złośliwy organizator zgłosił ewidentny wałek, to można sobie za przeproszeniem nas.ać w papiery. Wyświetl w wątku >>
case
Postów 101
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, na pewno, mówię Ci to jako czasami organizator Zdanie jest niefortunnie sformułowane, powinno być coś w rodzaju "Spośród zgłoszeń dokonanych za pomocą wiadomości SMS, brane pod uwagę będą tylko wiadomości wysłane za pośrednictwem..." itd. Wyświetl w wątku >>