Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rebelmen

rebelmen

#6521390 Napisano: 23.08.2018 00:04:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał bon z itm mistrzowskie marki? Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6521032 Napisano: 22.08.2018 09:39:29 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragon C4 oral b blenda(wybrane C4) Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6520779 Napisano: 21.08.2018 12:57:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Nie szukajcie dziury w całym bo dziewczynie prawo do auta zabiorą.

Dlaczego tak uważasz? Gdyby tak zrobili, to by świadczyło o jakichś nieprawidłowościach w organizacji, a tak podobno nie jest emotka Więc w czym problem? emotka

Weź już nie mieszaj, pózniej ludzie nie chcą pisać o wygranych. Wyświetl w wątku >>

rebelmen

#6520722 Napisano: 21.08.2018 11:07:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
[quote=

monisss]
cb656 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

domel napisał(a):

taaga20 napisał(a):

Zawsze to ja marzyłam o telefonie "Gratulujemy wygrała Pani samochód!" ... Właśnie zadzwonił mój mąż ze łzami w oczach że wygraliśmy samochód!!! Centrum Zakupowe Jan w Kętach

Jeśli chodzi o ten konkurs https://www.e-kon...go-jan-w-ketach.html to... ogłoszenie zwycięzcy miało odbyć się w październiku... jak to możliwe więc?

A co za roznica kiedy? Zamiast sie cieszyc razem z dziewczyna, szukasz dziury w calym 

Skrocili czas trwania konkursu więc i zwycięzcą wcześniej poinformowany. Ogloszenie wynikow i relacja z wręczania nagród pewnie dopiero w przyszłym miesiacu będzie 

Ale co racja, to racja. Zmienili daty? To fajnie. Nadal jednak w Regulaminie widnieje jak byk październik. Mogliby zadbać o rzetelność do końca emotka i poprawić także zapis regulaminowy. Bo jest zgrzyt.

już nie grzebcie tak... dajcie spokój.. co za różnica.. wyrobili się wcześniej to się cieszyć trzeba emotka  

Nie szukajcie dziury w całym bo dziewczynie prawo do auta zabiorą. Wyświetl w wątku >>

rebelmen

#6520594 Napisano: 20.08.2018 22:01:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

Jak żyć? Jak grać? W co grać? Kogo przekupić? Marzę o tym, by znów wygrywać.

Daj na tacę:) (mam nadzieje ze 5 negatywa nie dostanę) Wyświetl w wątku >>

rebelmen

#6520498 Napisano: 20.08.2018 17:14:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety dla 4 osób do Energylandii i książki od Kinder. Wyświetl w wątku >>

rebelmen

#6520234 Napisano: 20.08.2018 09:10:58 w Smolar
[quote=

szejknaftowy]
rebelmen napisał(a):

[quote=

szejknaftowy]

rebelmen napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

luko922 napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Mysia napisał(a):

tadziowa napisał(a):

kreatia napisał(a):

tadziowa napisał(a):

A co z koszulkami tymbark "słowa dają moc"? Dostał ktoś?

U mnie cisza, kiedyś pisali smsy o opóźnieniu. Czekam cierpliwie emotka  

Dziękuję za odpowiedź. Trzy tygodnie temu pisali o dwutygodniowym opóźnieniu...

Powinni nam jakoś to czekanie WYNAGRODZIĆ emotka

Albo, skoro mają problem z tymi koszulkami, daliby jakieś bony/karty przedpłacone o podobnej wartości i już.
Liczyłam, że ta koszulka (z pierwszego dnia konkursu) dotrze jeszcze w czasie mundialu.

Koszulki koszulkami, ale co z telewizorami i kinem domowym z ostatniego etapu? Nadal cisza emotka

Z tego co wiem to reklamacje jeszcze można do Smolara napisać na ten ich Tymbarkowy nieogarnięty sposób wysyłki naród 

Ciekawe jak to jest, gdyby konkursowicz spóźnił się z dostarczeniem paragonu do Smolara....

no tak,że nagroda przepada,bo nie wywiązał się z danego w regulaminie terminu,hmm a Smolar się nie wywiązał....

Zamiast tych koszulek mogli by dac jakieś bony i byłoby Ok.

Pewnie,że mogliby ale sami na to nie wpadną,bo nie przyznają się do błędu.Więc może taki mały kopniaczek w d... i piszcie reklamacje Można napisać reklamacje, bądź zapytanie o możliwa wymianę na coś innego,choć jeśli już zamówili wcześniej spersonalizowane koszulki to pewnie nie będą chcieli. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6520229 Napisano: 20.08.2018 08:52:51 w Smolar
[quote=

szejknaftowy]
rebelmen napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

luko922 napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Mysia napisał(a):

tadziowa napisał(a):

kreatia napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Albo, skoro mają problem z tymi koszulkami, daliby jakieś bony/karty przedpłacone o podobnej wartości i już.
Liczyłam, że ta koszulka (z pierwszego dnia konkursu) dotrze jeszcze w czasie mundialu.

Koszulki koszulkami, ale co z telewizorami i kinem domowym z ostatniego etapu? Nadal cisza emotka

Z tego co wiem to reklamacje jeszcze można do Smolara napisać na ten ich Tymbarkowy nieogarnięty sposób wysyłki naród 

Ciekawe jak to jest, gdyby konkursowicz spóźnił się z dostarczeniem paragonu do Smolara....

no tak,że nagroda przepada,bo nie wywiązał się z danego w regulaminie terminu,hmm a Smolar się nie wywiązał.... Zamiast tych koszulek mogli by dac jakieś bony i byłoby Ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6520224 Napisano: 20.08.2018 08:39:08 w Smolar
szejknaftowy napisał(a):

luko922 napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Mysia napisał(a):

tadziowa napisał(a):

kreatia napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Ciekawe jak to jest, gdyby konkursowicz spóźnił się z dostarczeniem paragonu do Smolara.... Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6518555 Napisano: 13.08.2018 06:29:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupie 2 paragony Dino Astra. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6517250 Napisano: 07.08.2018 20:59:49 w Czy informują/ informowali?
A kiedy będzie wiadomo kto jakie bony wygrał?
Mistrzowskie marki. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6516894 Napisano: 06.08.2018 21:03:22 w Czy informują/ informowali?
Smolar Ten smak mnie kręci? Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6516884 Napisano: 06.08.2018 20:41:12 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 paragony na Redbull Biedronka. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6516498 Napisano: 06.08.2018 07:06:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Piłka i gra FIFA że SPAR, tylko jak to odebrać. Wyświetl w wątku >>

rebelmen

#6516028 Napisano: 03.08.2018 14:23:41 w Smolar
[quote=

magisterek]
rebelmen napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

czy z tymbarka ktoś cos dzisiaj dostał???

Właśnie nic,a powiedzieli mi ze jutro będą wysyłać nawet w
awizo mailem DPD nie było.

Pewno jeszcze szukają na sklepach tych telewizorów, które zostały już dawno ze sprzedaży wycofane. Pytałem o ten model tv w sklepach media markt i innych i niestety dostaniemy sprzet prawdopodobnie  z Mundialu 2014 na Mundial 2022  emotka   Ten z Laysow sprzed 2 lat ma przynajmniej 4K  Ten z Lays mam w domu, bardzo fajny. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6516011 Napisano: 03.08.2018 13:42:33 w Smolar
szejknaftowy napisał(a):

czy z tymbarka ktoś cos dzisiaj dostał???

Właśnie nic,a powiedzieli mi ze jutro będą wysyłać nawet w
awizo mailem DPD nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6515938 Napisano: 03.08.2018 10:53:51 w Smolar
kreatia napisał(a):

Myślę sobie, że gdyby poszły już eski albo lista była pełna, syn brata szwagra mamy wujka kolegi jakiegoś konkursowicza dałby znać komuś tu, na forum emotka  może jeszcze nie wszystko stracone. A może nowy stażysta uczył się tworzyć bazę i dlatego na razie jest pusta? emotka
I nie piszcie tu o losowaniach smolara, bo to gadka tych nielubianych przez smolara emotka  
 (nie brałam udziału) 

No ale tez nie wszyscy grający są na forum, a nawet grający nie piszą o swoich nagrodach. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

rebelmen

#6515921 Napisano: 03.08.2018 10:22:19 w Smolar
petunija1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

magisterek napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Ten smak nas kręci,tak szybko nie poszło,pomimo ze dziś debatowali.Dziwne to jakieś,ale myśle ze nic nie dzieje się bez przyczyny,co o tym myślicie?

Ja mysle, że tylko umieścili ifnormacje, ale wyników jeszcze nie było, baze z wygranymi podepną jak puszczą smsy emotka no chyba, że się mylę... albo nadal łudzę emotka

Idąc takim tokiem rozumowania dlaczego nie umieścili informacji Ten smak nas kręci?? czy wcześniej były takie sytuacje?

Raz tak się zdarzyło - konkurs Bakalland w ITM. Pierwszego dnia były puste "wyniki" na stronie, a drugiego dnia eski + podpięta lista na stronie www. Jednakże czuję w kościach, że iPhone poszły dzisiaj w eskach, niestety.

niekoniecznie.ostatnio info niby bylo na stronie a iphony poszly sms na drugi dzień

a nawet nie wiem czy rzekoma lista nie byla w piątek a sms z wygraną w poniedziałek-już nie pamiętam

Fajne nagrody, poczekamy zobaczymy.Ale sprawdzając na www jest info brak wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6515899 Napisano: 03.08.2018 09:29:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rękawiczki C4 RB Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6515832 Napisano: 02.08.2018 22:09:55 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam kitty z Buedronki po 17 zl Wyświetl w wątku >>
0 0