Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rebelmen

rebelmen

#6462025 Napisano: 10.02.2018 16:33:27 w Kupię...
Deskę snowboard w Dobrej cenie! Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6462018 Napisano: 10.02.2018 16:17:34 w Kupię...
Karty na Bp,Orlen, Shell Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6461968 Napisano: 10.02.2018 13:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

stamp2]
stamp2 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

[quote=

estrelitta]

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a jesiennamobilizacja znów będzie dzwonić-12 lutego emotka ile razy jeszcze będą informować i ile czasu jeszcze potrzebują na rozwiązanie konkursu?Według ich regulaminu wyniki miały być w ciągu 50 dni od zakończenia konkursu.O co kaman? emotka emotka

Mam nadzieję, że teraz będą dzwonić z konkretami emotka .

No może emotka choć wedle słów Pani,która dzwoniła dalszych informacji mieli udzielać już tylko mailem

No weź nie strasz emotka  Ileż można powiadamiać.. emotka

tak, o nagrodach mają być maile
więc prędzej to rezerwa rezerwy 

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga? emotka

w niektórych konkursach są rezerwa rezerwy i jeszcze z dwa razy rezerwy, aż nie rozdadzą nagród emotka
nie wiem, spekuluję tylko, bo nie kumam ich strategii i przedłużania w nieskończoność rozwiązania tego konka , emotka  

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumam emotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać

A mi się wydaje, że kilka osób nie odebrało telefonów i teraz będą ponawiac lub dzwonić do kolejnych. A z resztą kto ich tam wie co sobie ubzdurali. Niech zadzwonią do mnie i będą mieli problem z bani emotka

Raczej ponownie do tych samych dzwonić nie będę, a ewidentne nie trzymają się regulaminu,ogólnie ich działania są jakieś enigmatyczne.

widziałeś jakiś zapis w regulaminie o rezerwie,bo ja nie.Chyba nie w każdym konkursie jest rezerwa jeśli co tydzień będą dzwonić do rezerwowych to wyników do maja nie 

Mogli by podać wyniki i byłoby po sprawie a nie robią jakieś tajemnice !!!! Albo wygrałeś albo nie, albo czarne albo białe a nie szare emotka Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

rebelmen

#6461962 Napisano: 10.02.2018 12:54:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

estrelitta]
stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a jesiennamobilizacja znów będzie dzwonić-12 lutego emotka ile razy jeszcze będą informować i ile czasu jeszcze potrzebują na rozwiązanie konkursu?Według ich regulaminu wyniki miały być w ciągu 50 dni od zakończenia konkursu.O co kaman? emotka emotka

Mam nadzieję, że teraz będą dzwonić z konkretami emotka .

No może emotka choć wedle słów Pani,która dzwoniła dalszych informacji mieli udzielać już tylko mailem

No weź nie strasz emotka  Ileż można powiadamiać.. emotka

tak, o nagrodach mają być maile
więc prędzej to rezerwa rezerwy 

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga? emotka

w niektórych konkursach są rezerwa rezerwy i jeszcze z dwa razy rezerwy, aż nie rozdadzą nagród emotka
nie wiem, spekuluję tylko, bo nie kumam ich strategii i przedłużania w nieskończoność rozwiązania tego konka , emotka  

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumam emotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać

A mi się wydaje, że kilka osób nie odebrało telefonów i teraz będą ponawiac lub dzwonić do kolejnych. A z resztą kto ich tam wie co sobie ubzdurali. Niech zadzwonią do mnie i będą mieli problem z bani emotka Raczej ponownie do tych samych dzwonić nie będę, a ewidentne nie trzymają się regulaminu,ogólnie ich działania są jakieś enigmatyczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6460518 Napisano: 06.02.2018 21:58:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
44 doładowanie plus Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6459324 Napisano: 03.02.2018 11:32:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostał ktoś info z Wedla C4 żeby dosłać zdjęcie paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6459318 Napisano: 03.02.2018 11:13:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka  nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrode emotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp. emotka emotka

mało było wpisów na forum, więc myślę, że jednak dzwonili tylko do zwycięzców 
ale kto ich tam wie?
jeśli wzięli PESEL-e bez powodu to mocno zaryzykowali, bo to jest wyłudzenie danych

Zgodnie z regulaminem dzwonią tylko z nagrodami gdzie jest iPhone.Z doładowaniami nie dzwonią.

No tylko czemu mi nie powiedzieli i Wam też, z tego co widziałem, który stopień nagrody?Ot-zagadka emotka emotka

Też bym to chciał bardzo wiedzieć. Po co nas tak trzymają w niepewności emotka

Pewnie duży worek trzeba przygotować na nagrody..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6459307 Napisano: 03.02.2018 10:13:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka  nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrode emotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp. emotka emotka

mało było wpisów na forum, więc myślę, że jednak dzwonili tylko do zwycięzców 
ale kto ich tam wie?
jeśli wzięli PESEL-e bez powodu to mocno zaryzykowali, bo to jest wyłudzenie danych

Zgodnie z regulaminem dzwonią tylko z nagrodami gdzie jest iPhone.Z doładowaniami nie dzwonią. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6458975 Napisano: 02.02.2018 12:38:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=Patrzac na działanie tej agencji, nawet jak dzwonili to nic można nie wygrac.

violka88]
apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

Podstawowe pytanie: dzwonili do kogoś, do kogo dzwonili już wcześniej? :> Czy to wszystko nowe numery? 

a po co mieliby dziś dzwonić na te same numery?

A skąd mam wiedzieć? emotka  
Myślałem, że dziś będą dzwonić z jakimiś konkretami, dla odmiany. 

oni dzwonią tylko 2 razy
na pewno część ludzi nie odebrała we wtorek i dziś dzwonili do rezerwowych
pewności nie mam, ale tak na logikę emotka

do mnie dziś zadzwonili- pierwszy raz emotka ok. godz 11.30 Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6458923 Napisano: 02.02.2018 11:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Za doładowanie 20 zł to chyba podatku się nie płaci, i ten pesel. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6458920 Napisano: 02.02.2018 11:23:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może bali się powiedzieć bo uczestnicy nagrywają rozmowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6458915 Napisano: 02.02.2018 11:21:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

apoccalipsa]
shineoff napisał(a):

joan napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Dzwonią z Jesiennej Mobilizacji pytają o dane i adres a nawet pesel, pytam w jakim celu pesel, odpowiedz emotka o to aby opłacić podatek, pytam co wygrałem, nie wiedza emotka Będzie lista pod koniec lutego. Dziwny sposób informowania.

Ale przynajmniej (w teorii) coś wygrałeś - do niektórych uczestników konka dzwonili przecież z info, że "może coś wygrali, a może nie" emotka

Noo to jest na maksa dziwne. Ale mam nadzieję, że każdy kto podał pesel coś wygrał - inaczej to zwykłe wyłudzanie danych. Że pan X coś wygrał, albo i nie, ale niech na wszelki wypadek poda pesel emotka  

myślę, że wygraliśmy na bank a to, że nie podają nagrody to asekuracja po wpadkach w ostatnim konkursie Normalnie można powiedzieć czy jest wygrana czy nie, a nie robić jakieś dziwne podchody-jedna z bardziej dziwnych agencji, za doładowanie 20 zł to chyba podatku nie trzeba płacić. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6458903 Napisano: 02.02.2018 11:04:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzwonią z Jesiennej Mobilizacji pytają o dane i adres a nawet pesel, pytam w jakim celu pesel, odpowiedz emotka o to aby opłacić podatek, pytam co wygrałem, nie wiedza emotka Będzie lista pod koniec lutego. Dziwny sposób informowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6458660 Napisano: 01.02.2018 16:42:54 w Lay's
rufus napisał(a):

Lepiej gdyby było 10x100 i 2x5000

Albo 10 x 1000 Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6458361 Napisano: 01.02.2018 08:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pod koniec lutego wyniki maja być na stronie, jednak nie jest to zgodne do końca z regulaminem. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6458084 Napisano: 31.01.2018 13:52:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale ta Jesienna Mobilizacja jest pokręcona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6457750 Napisano: 30.01.2018 14:48:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

rebelmen napisał(a):

W reg. Jest napisane ze dzwonią dwa razy , ja ktoś nie odbierze nagroda przepada, dziwne to jest.

I tak też było w wakacjach z orange...  Jakby nie mogli wysłać sms-ów. 

To nie są fair warunki. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

rebelmen

#6457744 Napisano: 30.01.2018 14:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W reg. Jest napisane ze dzwonią dwa razy , ja ktoś nie odbierze nagroda przepada, dziwne to jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6457741 Napisano: 30.01.2018 14:41:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na stronie Jesiennej Mobilizacji jest komunikat ze będą dzwonić od 10 do 17, proszą o odbieranie telefonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6457148 Napisano: 28.01.2018 20:55:32 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragon Tymbark wygrac wspaniale nagrody, nawet 2 Wyświetl w wątku >>
0 0