Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika soulfly

soulfly

#6569445 Napisano: 06.02.2019 17:38:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Czy Albedo w ogole odpisuje na reklamacje?

Odpisuje na 100% Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6569431 Napisano: 06.02.2019 17:05:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

soulfly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

soulfly napisał(a):

Jeśli ktoś wysyłał smsy z TMobile podczas awarii sieci, a smsy nie dotarły na czas, warto złożyć reklamację, moja została uznana. Np. Ostatni dzien ko nkursu Colgate. 

Fajnie... Na jaki adres ją wysłać ?  emotka

[email protected]

Z czystej ciekawości na czym polega uznanie reklamacji dot. Niedostarczoneho smsa? W sensie co Tmobile ma zrobić poza przeprosinami?

Korzystając z każdego operatora wykupujesz usługę, jeśli usługa nie działa możesz złożyć reklamacje.

operator może doładować konto lub dać rabat naabonament Wyświetl w wątku >>

soulfly

#6569403 Napisano: 06.02.2019 15:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

soulfly napisał(a):

Jeśli ktoś wysyłał smsy z TMobile podczas awarii sieci, a smsy nie dotarły na czas, warto złożyć reklamację, moja została uznana. Np. Ostatni dzien ko nkursu Colgate. 

Fajnie... Na jaki adres ją wysłać ?  emotka

[email protected] Wyświetl w wątku >>

soulfly

#6569389 Napisano: 06.02.2019 14:51:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli ktoś wysyłał smsy z TMobile podczas awarii sieci, a smsy nie dotarły na czas, warto złożyć reklamację, moja została uznana. Np. Ostatni dzien ko nkursu Colgate.  Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6569333 Napisano: 06.02.2019 11:36:48 w Paragony na trwające konkursy
Ktoś ma Itm Wedel?  Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

soulfly

#6569247 Napisano: 05.02.2019 22:49:11 w Kupię...
Deskę snowboardowa Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6568974 Napisano: 04.02.2019 23:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

soulfly napisał(a):

Dajcie już spokój, nie piszcie nic do Renii bo to będzie ciągnęło się w nieskończoność. 

My już na powrót o cheetosiusiakach piszemy emotka  To jest temat dnia emotka
P.S. kupiłam 2 paczki chrupek, dziś patrzę  - jedna. Mąż mi zeżarł bez oglądania emotka

Gdzie można dorwać promocyjne opakowania Cheetosów? emotka

C4 za 2,69 zl Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

soulfly

#6568965 Napisano: 04.02.2019 23:03:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

soulfly napisał(a):

Dajcie już spokój, nie piszcie nic do Renii bo to będzie ciągnęło się w nieskończoność. 

My już na powrót o cheetosiusiakach piszemy emotka  To jest temat dnia emotka
P.S. kupiłam 2 paczki chrupek, dziś patrzę  - jedna. Mąż mi zeżarł bez oglądania emotka

A tam mogło coś być unikatowego ? Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6568958 Napisano: 04.02.2019 22:42:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dajcie już spokój, nie piszcie nic do Renii bo to będzie ciągnęło się w nieskończoność.  Wyświetl w wątku >>

soulfly

#6568529 Napisano: 03.02.2019 18:14:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

Ta "akcja" ma na celu uświadomienie, że czasem daty zakończenia konkursów, jak i inne dane bywają nie(celowo) podawane błędnie. Mam nadzieję, że dzięki tej dyskusji nikt już nie obudzi się "z ręką w nocniku" tak jak niektórzy dzisiaj emotka    Aha, i nie rzucajcie kamieniami w dinozaurzycę emotka Pozdrowienia

Nikt nie chce w Ciebie rzucać kamieniami.Szanujmy się wszyscy i będzie super ! Wyświetl w wątku >>

soulfly

#6568506 Napisano: 03.02.2019 16:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne.

Można również podawać prawidłową datę zakończenia konkursu...ale po co? Jestem na tym forum o ponad dekadę dłużej niż Ty więc wiem o czym mówię.

Pszepraszam, ale nie mierz wszystkich swoją miarą, i nieważne ile kto jest na tym forum.  Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6568493 Napisano: 03.02.2019 15:51:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

[quote=[quote=

marzanna]

misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

anetka129 napisał(a):

A fairy c4 jest limit znaków mi regulamin się nie otwiera

było 200 znaków i on był do wczoraj

Chyba do dzisiaj?

do 2.02. nawet zniknął już ze strony c4

Zmyliła mnie data w bazie (tam jest napisane, że do 03.02)

Dokładnie, według bazy kończy się dzisiaj!!! Dlaczego osoba zgłaszająca konkurs wprowadza w błąd??? Celowo???

Oczywiście, że celowo. Najwięcej osób zgłasza udział w konkursie właśnie ostatniego dnia. Dlatego pewne osoby w taki sposób starają się eliminować konkurencję. Co nie przeszkadza im skamleć do innych o pomoc i podpowiedzi w innych konkach.

marzanna]
misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

anetka129 napisał(a):

Chyba do dzisiaj?

Dokładnie, według bazy kończy się dzisiaj!!! Dlaczego osoba zgłaszająca konkurs wprowadza w błąd??? Celowo???

Oczywiście, że celowo. Najwięcej osób zgłasza udział w konkursie właśnie ostatniego dnia. Dlatego pewne osoby w taki sposób starają się eliminować konkurencję. Co nie przeszkadza im skamleć do innych o pomoc i podpowiedzi w innych konkach.

Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6568492 Napisano: 03.02.2019 15:50:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=[quote=

marzanna]
misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

anetka129 napisał(a):

Chyba do dzisiaj?

Oczywiście, że celowo. Najwięcej osób zgłasza udział w konkursie właśnie ostatniego dnia. Dlatego pewne osoby w taki sposób starają się eliminować konkurencję. Co nie przeszkadza im skamleć do innych o pomoc i podpowiedzi w innych konkach. marzanna]
misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

anetka129 napisał(a):

Chyba do dzisiaj?

Oczywiście, że celowo. Najwięcej osób zgłasza udział w konkursie właśnie ostatniego dnia. Dlatego pewne osoby w taki sposób starają się eliminować konkurencję. Co nie przeszkadza im skamleć do innych o pomoc i podpowiedzi w innych konkach. Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6568452 Napisano: 03.02.2019 13:18:13 w Kupię...
Kupie kurtka  xl North Face/Jack Wolfskin Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

soulfly

#6568312 Napisano: 02.02.2019 15:47:40 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
atanerka napisał(a):

Andzik napisał(a):

Gdzie mogę kupić promocyjne Tic Tac.

Tesco 1,79zł

Kartofland 2. 49 Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

soulfly

#6567941 Napisano: 01.02.2019 14:03:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

Ja wczoraj wysylalam odpowiedz na konkurs Hebe "Z biela mi do twarzy". Wiadomosc dostarczono o 22.22, ale nie dostalam zwrotki. Napisalam dzis do agencji i odpisali, ze sms dotarl dzis przed 13.00. 

Mam to samo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

soulfly

#6567911 Napisano: 01.02.2019 12:44:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

soulfly napisał(a):

Brak w Biedrze

wszystkie wykupili

A inne sklepy?  Wyświetl w wątku >>
0 0