Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przygarnąłem i wykorzystałem, dzięki Resztę zostawiam innym. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie przez te wszystkie oznaczania nie używam FB do konkursów. Nie życzę sobie żeby znajomi widzieli moje co głupsze posty konkursowe albo w ogóle docierało do nich że co chwila w czymś startuję.
Wiem że w ten sposób omija mnie dużo fajnych konków, ale mówi się trudno. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyjątkowo szczęśliwy tydzień, to mój życiowy rekord Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już druga nagroda w tym tygodniu Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może Szczawnica?
Wjechanie kolejką linową na Palenicę jest już atrakcją, do tego na górze jest fajny tor saneczkowy dla dzieci, jak będziecie mieć szczęście to pasie się urocza owieczka do pogłaskania. Do tego można wziąć spływ Dunajcem tratwą. Można pożyczyć rowery i pojechać w trasę wzdłuż Dunajca aż na Słowację, sporo rodzin tak widziałem. Jak dzieciakom nie straszna wędrówka to można wejść na Orlicę lub Trzy Korony skąd jest obłędny, wręcz nieziemski widok. Bardzo blisko jest Wąwóz Homole który jest prześliczny. W pobliżu w Krościenku jest jakiś park linowy. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bilet. Nie można takiego sprzedać jedynie w przypadku gdy ustala się cenę wyższą niż ta wpisana na bilecie. "Za darmo" więc nigdy nie będzie ceną wyższą. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Intercity ma różne marki, zależy czym jedziesz.
TLK jest teoretycznie najgorsze ale i najtańsze. To tam są najczęściej przedziały - które w nocy nie sprzyjają bezpieczeństwu. Z drugiej strony bagaże masz w 100% pod kontrolą, nawet większe walizki raczej mieszczą się na półkach a jak w przedziale masz innych ludzi to i bezpieczeństwo dużo większe.
IC jest ciut lepsze o tyle, że mają czasem wagony bezprzedziałowe. Bezprzedziałówka jest bardzo bezpieczna bo wtedy masz dużo innych pasażerów wokół siebie. Wada - jak bagaż Ci się nie zmieści na półkę nad Tobą, to zostawiasz je na stojaku przy wejściu do wagonu.Wtedy jak nie trzymasz na oku, faktycznie może być różnie aczkolwiek mi nigdy nic nie ukradł
EIC i EIP to już marki lepsze, ale nigdy nie jechałem więc nie powiem
Generalnie jak widać dużo zależy czy trafisz na wagon przedziałowy czy bezprzedziałowy. Zresztą osobiście kolei w ostatnim czasie nie polecam, bo przez ostatnie 2-3 lata mocno podrożała nie dając w sumie nic w zamian. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro nie chcą na swoim portalu darmoszek które przyciągają ludzi to ich problem. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahahaha A ja się martwię jak wyślę pracę i zauważę źle wstawiony przecinek...
Zdjęcie słabe w porównaniu do reszty, a opis to nawet wstydziłbym się wysłać.
Tylko błagam, niech tym razem nikt nie mówi że to jedynie kwestia różnicy gustu między nami a agencjami, bo tego to już się nie da tak racjonalnie wytłumaczyć Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na przyszłość będę w takim razie omijał żeby nie tracić czasu. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz wygrałem zwykły bilet na imprezę sportową na Narodowy. Jak kurier przyniósł bilety to się okazało, że to nie jest zwykły bilet tylko zaproszenie do strefy VIP z zaopatrzeniem bankietowym (ekskluzywny catering, wina&drinki, kelnerzy, tłumy hostess itd.).
Wartość niby tylko kilkaset zł, ale miło było się poczuć raz jak VIP bo normalnie nigdy bym na takie coś nie wydał pieniędzy Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale pocieszam się że kilka zakończonych konkursów jeszcze nie podało wyników, chociaż w sumie nie dawałem odpowiedzi które mogą dawać jakieś większe nadzieje Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój dobry kumpel ze studiów, zerwał zaręczyny tydzień przed ślubem. Bolało go że skrzywdził w ten sposób dziewczynę, ale mu tłumaczyłem, że gorzej by było jakby podjął tę decyzję tydzień po ślubie Zachował się na szczęście honorowo i pokrył wszystkie koszty odwołania wesela. Braciszkowie dziewczyny nie byli zadowoleni, podczas jego nieobecności zrobili mu wjazd na mieszkanie zabierając wszystko co było jej, a jako bonus zostawili kartki z groźbami
Co do pierścionka to ja na szczęście od początku czułem jaki się spodoba mojej Narzeczonej Wyświetl w wątku >>